46641
-
The Best #2569 Hali ez a 7022 változat egy kicsit lassabb mint a 7000 én ezt vettem észre. -
#2568 Audigy LS inkább a live 24bit szériához tartozik de meglesem majd hogy benne van e a driver.
Jah, ez nem a creative féle driver hanem a YouPax :D Mindegy ha működik. Bár én majd a végleges OS-t rakom fel, egyelőre daemon tools sincs. -
#2567 Supported cards:
Audigy series cards & Audigy notebooks cards.
Sztem ebben az audigy 1 is benne lehet,1 próbát megérne sztem,
utána nekem frissiteni akarta a winupdate,de azt nem engedtem neki.
Én ezt raktam fel! -
The Best #2566 Köszi -
sunday #2565 PowerISO -
The Best #2564 Szisztok megtudnátok mondani melyik program jó a win7 alá ami olyan mint a daemon megvolt csak valahová eltünt -
#2563 Jól. Próbáld ki.EZT -
#2562 Én is csak audio console. Au1hez szerintem nem jött ki semmi, de mindjárt meglesem. -
#2561 Amit most kiadtak,az müködik nálam(audigy 2)
Bár én csak az audio consolt használom,semmi plusz progit nem rakok fel.
De müködik az abban lévö eq,meg minden.
-
#2560 próbáltam mind,sehogyse jó,töröltem faszba már:D:ASa -
#2559 ccleaner -
#2558 Most végülis milyen tisztiot progi megy Windows 7 alatt rendesen? -
#2557 igen, XP-t.
és az az ESS hogy szuperál? -
#2556 És evvel van stereo surround? Mert a gyári vistas creative driver is működik csak a beállítópanellel van a gond, 8 fülből látszik kb 2. -
#2555 Rendszervisszaállítás?
Bár a legegyszerűbb ha upgradeled, vagy újratelepíted az egészet, felesleges szenvedni vele... -
#2554 igazándiból a sima explorer sem indul, ue a hibaüzenet, csak a GUID-s rész lemarad:) -
#2553 Én már megnéztem és a Control Panel GUID-je.... Tehát nem ajánlatos kitörölni -
#2552 Keress rá a zárójelben lévő GUID-re a registry-ben, hátha látszik valami ott, hogy mivel kapcsolatos. Ha van ilyen kulcs és semmi értelmes nincs ott, töröld ki. Csak saját felelősségre, mert fogalmam sincs mit csinál az a kulcs, de lehet hogy csak valami hiba eredménye. Én ezzel próbálkoznék. -
#2551 Xp kompatibilitás módban futtatás? Vizuális témák tiltása? Adminisztrátorként futtatás? UAC kikapcsolva? -
#2550 hello -
#2549 igazából elég fontos volna,mert akkor letörlöm a faszba ha 1 játékprogram sem képes rajta elindulni amit feltelepítek,ez az 1 elindulna legalább-.- -
#2548 helósztok,volna egy olyan gondom hogy.telepítettem egy játékot erre a windowsra,egy online mmorpg és mikor indítanám azt írja "has stopped working" meg administrator baja van,az iconon egy kék sárga pajzs van,valaki 5let?hogyan tudnám működésre bírni.köszi -
#2547 7022-ből is van már 64 bites változat? -
#2546 Üdv!
A vezérlőpultom nem indul, mert:
Az OK-ra kattintva leáll az explorer. Ötlet?
-
#2545 Creative hoz van driver.
YouP-PAX -
#2544 A lógó gadgeteket tudtam, csak nem értem akkor miért beszélnek sidebarról :D Mondjuk nekem tökmindegy, úgyis a jobb oldalra fogom pakolni az összeset.
Integrált hangkártyával nekem sincs gondom, de őszinténszólva annak a hangja egy creative hangkarihoz képest egy rakás sz*r. -
Coronita21 #2543 te mire használod a gépet? -
#2542 hangal semmi gondom, még a külső usb-sem sem, pedig az USB-s! de végül is nincs sidebar! :) csak only gadget-ek :) -
#2541 Én is le tudtam fordítani, csak még nem láttam képeket az új sidebarról, gondoltam hátha valaki belinkeli :D
Én nem használtam hosszútávon, semmilyen beta OS nem jön szóba. Ennek oka a hangkártyadriver valamint a daemon tools hiánya:D -
#2540 Am. nekem maximálisan stabil a IE beta is és maga a rendszer is! (Bulid 7000) Másfél hónapja élesben használom hisz más OP remdszer nincs fent a laptopon, és még egyik sem fagyott le soha! :) Sőt még hibaüzenetet sem kaptam, csak a MP12-től! -
#2539 Changes from build 7000 :
Változások a 7000 build óta :
1. The new sidebar color that was shown in previous screenshots.
Az új sidebar bemutatkozott az előző képernyőmentésekben.
2. New Paint, as we saw in previous screenshots.
Új Paint, ahogyan az előző képernyőmentésekben láthattuk.
3. HomeGroup gets a new icon.
HomeGroup új ikont kapott.
4. IE8 updated to RC1.
IE8 frissítve az 1-es kiadásra lejölt változatra.
5. Faster search in start menu, instant.
Gyorsabb keresés a start menüben.
6. General higher stability in OS.
Általánosan nagyobb stabilitás a rendszerben.
7. New animations when moving between things in Windows Explorer.
Új animációk lettek beépítve miközben dolgozol a Windows Explorer-ben.
8. Desktop Gadget Gallery is the new name for Sidebar. It gets a new icon!
Destop Gadget az új neve a Sidebar-nak. Új ikont kapott! -
#2538 Visszatették a sidebart? Vagy félreértelmezek valamit?:D -
#2537 Changes from build 7000 :
1. The new sidebar color that was shown in previous screenshots.
2. New Paint, as we saw in previous screenshots.
3. HomeGroup gets a new icon.
4. IE8 updated to RC1
5. Faster search in start menu, instant.
6. General higher stability in OS
7. New animations when moving between things in Windows Explorer
8. Desktop Gadget Gallery is the new name for Sidebar. It gets a new icon! -
#2536 Tekintve, hogy egy még nem végleges rendszer, így folyamatosan javul, új szolgáltatások kerülhetnek bele, stabilítás sebesség nővekedhet. -
#2535 Én használom VirtualPC-n gond nélkül megy a sebessége is jó. -
The Best #2534 Értem és köszi. A 7022 kiadás miben változott álitolag jobb mint 7000 valamivel ez igaz? -
#2533 Semmi gond a 64bites rendszerekkel (kivéve XP x64, az egy fos). Ha 4giga ramod vagy több van, illetve van valami 64bites alkalmazásod ami csak azon működik, akkor érdemes feltenni. Egyébként tökmindegy. -
The Best #2532 Szerintetek érdemes x64 felteni ha x64 rendszerem van vagy jó a x86? -
#2531 mi a véleményetek a virtuális gépre való telepítésről
leszedtem a virtuális gépet a netről
használta valamelyikőtök? -
#2530 Hát ez fura mert nekem a 7022 es build meg pont hogy kevesebbet zabál RAM ból.
Nekem is amúgy ebben a pillanatban hogy irom ezt 650 megát eszik, de megy a Live Mail, Messenger, Torrent, IE két lappal, Media Player film nézés közben, két mappa megnyitva.