46641
  • sunday
    én voltam figyelmetlen,nem rendszergazdaként futattam,sorry:) már nincs semmi az asztalon.
  • sunday
    a send feedback az már tényleg nincs ott,de a verziószám az maradt,nem tudom miert,azért még lefuttatom még néhányszor.
  • Riccardo G
    hát pedig azt a programot csak el kell indítani és az csinálja a dolgát, nem kell hozzányúlni, amikor végzett akkor is békén hagyni mert 1 perc múlva újraindítja magától a gépet! és újraindítás után elvileg nem lesz verziószám se, és nem lesz "sendfeedback" link az ablakokban se!
  • sunday
    hali,hogyan tudom kiszedni a desktop-on a verzió szám feliratot? Mit állítsak át a regedit-ben?(7000) Azt a progit leszedtem,és lefutattam amit nemrégiben linkelt be valaki,de után anem tudom it csináljak.
  • mephi666
    hm, én a fear2-t próbálgattam egy 3800+ x2-n 9600gt-vel és 2giga 800as ddr2-vel... 1280ban fsaa nélkül fullon gyönyörűen megy... valószínű, hogy job lesz a win7 játékra, mint a vista, mert jóval kevesebbet zabál :) a vista már most úgy tűnik nekem, mintha "win7 v0.1" lenne :) össze lett nagyon csapva az a rendszer...
  • The Best
    Köszike:) megoldottam leszedtem és frissitettem és megoldodott
  • ACE
    Az nvidia oldalán fent van, ha Win7-et használsz, akkor hagyd hogy update-elje magát netről, és azt a drivert használd... ha nem, akkor így járhatsz. Te vagy a mellékelt példa erre.
  • The Best
    Hali van egy problémám. Semmi baj nem volt mig nm raktam fel videokártya driver:( nvidia oldarol leszedtem egy versiot felraktam a játékok elkezdtek szakatni akadni meg minden utána leszedtem frissitettem a windowsal és most remeg a kép homályos a betü meg ilyenek
  • [HUN]FaTaL
    Kitűnő játékra, ahogy az XP és a Vista is. :D
  • Newfronter
    Windows 7 a játékosoké!
  • pedestrian
    kicsit lentebb találsz aktíváló kódokat.
  • balint1111
    és hogyan?
  • Riccardo G
    mindent kell aktiválni :)
  • balint1111
    Ezt a windows 7 bulild 7022-őt kell aktiválni?
  • balint1111
    Már nem kell
  • balint1111
    tudtok nekem linkelni egy torrentet, amin letudom tölteni a legújabb verziót?
  • The Best
    Köszi szépen
  • Riccardo G
    Ez The Best-nek megy!
  • balint1111
    Sziasztok. A GTA IV megy rajta? Valaki próbálta?
  • Riccardo G
    Ide juss el, és erre a beállításra állítsd az csúszkát, és többet nem kérdez! 7000-res bulidnél ilyenkor nem fognak működni a gatget-ek!

http://mypic.riccardo2dj.fotoalbum2.hu/viewlarge/pictureid/5724682
  • nandorb
    probald compatibilis modban inditani habar nekem elindult
  • The Best
    Olyan kérdésem lenne hogy mikor egy programot telepitek vagy inditok akkor mindig engedélyeztetni kell. Ezt nem lehet kikapcsolni?
  • The Best
    Hali. Nekem nem indult el NFS Underground nem tom miért tán tul régi?
  • skateout
    Mer az XP egy Hulladék, mert jönnek az új progik és nem csak az újak, de a régiek is már igényelték az új oprendszert, szarul mennek már a dolgok XP-n, havernak 600-ról 999 FPS re ugrott a COD 2, XP-ről Win7 re áttérve, és miért? Mert jobb a Win7 minden szempontból.
    Ki kell dobni az XP-t és el is kell felejteni sztem.
  • Riccardo G
    megoldottam azt az írási problémát:
    innen kell manuálisan kitörölni:
    "%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\Windows\Burn\Burn\"
  • Riccardo G
    egyértelműen jobb a 7 már most mint az xp!
  • nandorb
    meglehet ujra felrakom de a 7022-es verziot ha jo lesz az internet sharing-je akkor fent hagyom.az XP-nekem nagyon bena a win7-es hez kepest nem zabalja a memoriat de a teljesitmeny az nulla az XP-nel.

A win7-es az sokkal szebb es kevessebbet fagy le,mert nemtom miert csinalja az XP-m hogy mikor a firefox bevan kapcsolva meg a jattek alig akar mukodni a gep,a 7esnel meg szepen az mellett meg cd-t is birok irni...
  • Riccardo G
    meg lenne egy olyan kérdésem hogy véletlenül tettem be két fájt az írási listához, és időközönként felugrik egy kis buborék hogy két fájt várakozik az írásra, meg amikor bekapcsolom a gépet akkor is! viszont ha rákattintottam és ki szeretném szedni őket akkor az írja hogy nincs a meghajtóban lemez! és hogyan tudnám azokat a fájlokat eltávolítani a listáról, hogy nem teszek be DVD lemezt??? mert kib mód idegesít :D :D
  • Riccardo G
    szép nagy a felbontásod :D
    800x600? :D vagy 1024x768?
    am. tudom hogy lehet rendes méretű tálcát is, de nekem jobban bejön az! már nagyon meguntam azt a régi méretet!
  • VénJoe
    Sziasztok!

Érdeklődnék: valaki próbálta-e XP mellett lévő Win7-el a régi rendszer particíóját átméretezni, úgy hogy külön-külön winyón voltak? A Windows 7 egy 80-as Samsungon terpeszkedik, az XP pedig egy 320-as Samsungon, de annak idején csak 15gigát adtam alá és már kezd kifogyni a szabad hely...
    Szóval lehetséges-e? Nem szeretném újra rántani az XP-t. Köszi!
  • DjDano
    A Windows 7-ben alapból ilyen a tálca, de vissza lehet állítani a klasszikus méretűre.

Egyébként némi ügyeskedéssel meg lehet oldani, hogy a szintén megújított gyorsindítás eszköztár és a régi verzióját egyszerre lehessen használni. Sőt én a játékok ikonját is elhelyeztem a tálca jobb oldali részén, így a legegyszerűbb elindítani őket. Lásd a képen.

• Riccardo G
    meg lenne egy olyan kérdésem hogy véletlenül tettem be két fájt az írási listához, és időközönként felugrik egy kis buborék hogy két fájt várakozik az írásra, meg amikor bekapcsolom a gépet akkor is! viszont ha rákattintottam és ki szeretném szedni őket akkor az írja hogy nincs a meghajtóban lemez! és hogyan tudnám azokat a fájlokat eltávolítani a listáról, hogy nem teszek be DVD lemezt??? mert kib mód idegesít :D
  • Riccardo G
    áááá! jó ez igy! az új style-t használom :D
  • mephi666
    én a most megjelent 182.06 64bites vistás verzióját tettem fel és tökéletesen megy...
  • McKalton
    az ati, nbvidia drivereket mennyire firissítik? mert ha jól látom még tavalyi béták
  • Coronita21
    uhh nem vastag egy kicsit a tálca ?
  • Riccardo G
    még is fent vannak :D hehe :D
  • mephi666
    megnéztem, az 1. linkről simán ment a slideshow :) frankó... de én első mozdulattal lehúztam a rendszerbeállításokban az effekteket és kb úgy néz ki, mint egy alap win98 :) (főleg játszok/filmet nézek és úgysem látom az asztalt... így meg kevesebb erőforrást zabál)
  • Riccardo G
    Opp az asztalosokat nem engedi mert túl nagyok sztem, de a programok azok jók :)
  • Riccardo G
    Plusz néhány kép az asztalomról:
    http://mypic.riccardo2dj.fotoalbum2.hu/