46641
  • Riccardo G
    Nekem jelenleg ezek a programok vannak feltelepítve és hibamentesen is működnek:

http://mypic.riccardo2dj.fotoalbum2.hu/viewlarge/pictureid/5719710
  • [HUN]FaTaL
    A beépített tűzfal már a vistaban is kiváló, vírusírtónak avastot használok.
  • mephi666
    thx... ez eddig elég sovány... de gondolom majd változik... akkor ezek közül szedek valami jót... erőforrásigényeket/megbízhatóságot tekintve melyiket ajánljátok?

esetleg bon tanácsát megfogadom... vistát nem nagyon használtam és reflexből ott is letiltottam mindent és zonealarm került fel... akkor itt lehet megnézem, hogy a beépített megoldások sűrűn frissítve hogy működnek...
  • bon
    "(a beépített tűzfalban meg ilyen ökörségekben nem bíztam soha sem)" nagy hiba, már Vista-nál is jól használhatók voltak.
  • tommygiant
    http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx
  • mephi666
    na, gatyára ment múlt héten az xp-s partíciómon a fájlrendszer, ezért kapott egy formatot és felraktam a bétát... kimondottan tetszik ez a rendszer... csak apróbb gondjaim voltak vele: pl megszokott daemon tools nem ment és másik virtuális meghajtó kezelő progira lett szükség (virtual clonedrive?) és a megszokott zonealam security suite sem megy :S van tippetek, hogy melyik verzióval próbálkozzak a 64bites verzió 7000-es buildjén? vagy milyen működő víruskergetőt/anti spyware progikat használtok ezalatt, ami müxik és nem zabál sok erőforrást? (a beépített tűzfalban meg ilyen ökörségekben nem bíztam soha sem)
  • Riccardo G
    thx. kiszedte :)
  • L7wy
    Én evvel csináltam, és leszedett mindent. Ami fontos h rendszergazaként kell indítani, és kell hagyni hogy maga csináljon mindent!!! És csak a restart után (amit szintén maga csinál), akkor kezdheted el a munkádat, tennivalódat windowson (működik 7000el és 7022essel is)
  • Riccardo G
    hy újra itt!
    a "send feedback" linket már el tudtam távolítani a ablakokból, de vajon az asztalról is el lehet távolítani a windows verziószámot?
    mert a registry bejegyzése arra van állítva hogy elvileg nem szabadna látszania, de ha meg átállítom hogy látható legyen akkor is ott van, és visszaállítom arra az értékre hogy ne lehessen látni elvileg, sajnos akkor is ott van!?
    szal erre lehet valami megoldás?
  • Coronita21
    ez müködik a 7022-es verzióban is ?
  • balint1111
    sziasztok honnan lehet a legújabbat leszedni? És ez meddig működik vagy csak próbaverzió?
  • [HUN]FaTaL
    Kell, árnyékmásolatok vannak benne. WLM-et meg futtasd Vista kompatibilis módban.
  • Carloska
    de ha vista módban telepited fel :D
  • ACE
    Egyébként WLM-et nem lehet valahogy berakni jobb alsó sarokba tray-be? Hogy ne task-ként látszódjon?
  • ACE
    A winsxs ,aőőűban van egy csomó hülye nevű könyvtár, és 4 Giga méretű, az kell a windóznak? kiba sok helyet foglal.
  • Möbiusz
    Köszönöm szépen a tájékoztatást és az infot.
  • DjDano
    Mai hír, hogy a MS bejelentette a publikus Windows 7 RC 2009, Április 10-én jön, az RTM (gyártásra kész változat)augusztus környékén, azután még eltelik pár hét, hónap a boltokba kerülésig, tehát a magyar verzió ideális esetben Novemberben jelenhet meg!
  • xNoodlex
    Volt valami cikk róla, hogy hat hullámban érkeznek a különböző nyelvek az angol megjelenés után. Ott volt, hogy a magyar 45 nappal később, de hogy mennyire megbízható azt nem tudom.
  • Möbiusz
    Most hogy mondod ...
  • nandorb
    ha nem figyeltel volna ra miutan kijon a vegleges verzio...
  • Möbiusz
    Sziasztok!
    Van már valami hír arról, hogy mikor lesz végleges és elérhető(magyarul is) a Windows 7?
  • nandorb
    Az internet sharing levan tiltva de mikor elinditom hogy start meg minden kijon ilyen hiba uzenet:
  • nandorb
    erre vki. megoldast?
  • me and a monkey
    keress másik drivert. De azt soka írták - és nálam is így van - hang ugyan van de a vezérlőpanel nem jelenik meg.
  • The Best
    Ezt irja ki mikor felrakom a hangkártyámat No ADi codec driver innstalled
    mi lehet a gond vagy mi nincs telepitve?
  • me and a monkey
    Tessék.
  • The Best
    Sziasztok olyan gondom van hogy a hangkártyának a szoftverét nem tudom telepiteni mert valami hibát ir ki miután ujraindult. De ugyan akkor alabnol rak fel valamit magának mert van hang. Csak furcsálom mert vista alatt müködött. Alaplapi hangkártya SoundMax realtek asszem a neve.
  • pedestrian
    Csak akkor működnek a kulcsok, ha frissítésként telepítem a 7022-őt. Ha dvd-ről bootolva üres winchester-re akkor nem jó egyik sem. Ezekből így mindjárt a legelső is jó. Köszi.
  • pedestrian
    Bocs mire megkérdeztem meg is találtam.
  • pedestrian
    Az About Windows ablakot hogy lehet előhozni?
  • nandorb
    lehet egyaltalan megcsinalni a lan-ba az internetet megosztani masik szamitogepre ami XP-s?MEg ha igen vki. irja le nekem mert nem engedelyezi?
  • L7wy
    A 7000es kulcsai működnek 7022vel is !!!
    Windows 7 Aktiválás

-Product key: 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
    -Product key: JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
    -Product key: 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
    -Product key: GH6M4-BYTJT-KWDD6-DYJ2T-88K7W
    -Product key: RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH

You may use the following product key to activate your evaluation copy of Windows 7 Beta 32-bit.

-Product key: 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
    -Product key: QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
    -Product key: TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
    -Product key: GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
    -Product key: 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
    -Product key: D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
  • Evin
    Nekem mondhatod, én még 7000-est használok. Csak egy tippet adtam végszükség esetére.
  • pedestrian
    Az lesz mert több helyen találtam kulcsokat a 7022-höz, de egyikkel sem működött. legalábbis nálam.
  • Lord RZA a PUNK
    :DAS:DAS:D:ASD_AS_D_ASD:ASD:S_

• skateout
    Há ne szivassatok már hát én a 7000 es kulcsot használom a 7022 eshez.
  • Evin
    Ha nem lesz sorozatszámod, még megteheted azt, hogy felrakod a 7000-est és ráfrissíted a 7022-est.
  • pedestrian
    Felraktam új rendszerként a 7022-őt. Most meg nem találok olyan product key-t amivel aktiválni lehetne. nem tudtok egyet? amiket itt találtam nem voltak jók.
  • r4pt0r
    Már Vistan is feltűnt hogy a mélyet meg a magasat a hangkártya beállításainál nem 0ra állítja hanem kevesebbre. Ez miért van?
  • rooney8
    ASD_SA_DASD:_ASD:_ASDAS_: