46641
-
#2489 32 éve senkinek nem volt problémája a 7ig számolásommal :) -
#2488 Biztos rosszul számolsz 7-ig! -
#2487 Azt eltudja vki mondani, hogy miért SEVEN lesz az új windows neve?
Akárhogy számolom ez nem a hetedik ablakos oprendszerük.
-
Coronita21 #2486 :D -
#2485 "ie6 és az ie7 nagyon jóvolt" - jókedvre derítettél korán reggel :)) -
Coronita21 #2484 én explorer párti vagyok, nem nagyon szeretem a mozzilát, de ez a 8as ie ami a win7-ben van alapértelmezettként, egyszóval katasztrófa:D tetű lassú, állandóan befagy, egyes trackerekre nemtudok vele belépni, és a kurva jelszavakat se tárolja. de viszont a memoria használata eltörpül az elözö verzioihoz képest. ugylátszik ez ilyen valamit valamiért alapon készült. az ie6 és az ie7 nagyon jóvolt., de ezzel a nyolcas verzióval a microsoft elmehet a jóbüdös picsába -
#2483 le kell tölteni, kiírni dvd-re és azzal frissíteni!
netes frissítésre nincs lehetőség! -
bodajoci #2482 Le kell tölteni a teljes 7022-est, vagy lehet fresselni a netről is a 7000-et vhogy? -
#2481 Van arról infó, hogy ezek a javítások felkerülnek-e az Update rendszerre, vagy így vadászgatni kell őket? -
#2480 Egy kis infó erről az újabb Build-ről, aki még nem próbálta.
Nem zabálja annyira a RAM-ot.
Téleg kezdi összeszedni magát az MS. -
RYO21 #2479 jaja működik -
#2478 Hé srácok!
Akinek meg van a 7022 es Build az észre vette hogy ha ki van kapcsolva az UAC akkor is mükszik a Gadget Gallery?
Ez egy nagyon jó és okos újítás volt részükről. -
#2477 Nos van megoldás, tedd vissza a régi jól megszokott gyorsinditást, és oda beteheted azt a parancsikont.
Ha visszalapozol a topicban akkor megtalálod a módját hogyan tudod visszatenni a régi gyorsinditást.
Nekem nincs meg sajna, de aki beirta ide talán mégegyszer megteszi a kedvedért. -
bodajoci #2476 A switch between (ablakgörgetés) ikon, ami ugyanaz, mint a windows+tab, az mért nincs a tálcán? Ráadásul nem is engedi odarakni. Akkor lenne jó, ha épp fexek a gép előtt, és csak egérrel varázsolok -
#2475 Én nekem nincs bajom a némettel, tudok azt is, csak hát nehogy már legyen csak német nyelvű oprendszer és még magyar nincs sehol.
Na de ezekszerint ilyen nem is lesz. -
#2474 német hadjuk már azt a nyelvet szar mint a németek :D -
#2473 hát akkor én is :D -
Coronita21 #2472 der Deutsche würde nicht ein Problem für mich sein -
#2471 Hát ajánlom is nekik hogy nelegyen olyan verzió, nehogymár nincs magyar de van CSAK német. :D
idegbajt is kapnék. (Angol párti vagyok) -
#2470 ha le is lehetne tölteni, akkor olyan verzió nem létezne hogy csak német nyelven lenne elérhető :) -
#2469 Vazzeg téleg, pedig már örültem neki :D
Na mind1. -
#2468 7000-res verziót lehet letölteni nem a 35öset :) -
#2467 Hasonló gépem van - nem tenném vissza sem az XP-t sem a Vistát.
Régebbi játékokkal meg néhány progival lehetnek gondok, de simán használható. Vistánál kisebb a gépigénye - XP-nél kicsivel nagyobb - de korrektebb mindegyiknél. -
#2466 Inkább:
http://www.99polls.com/poll_47936 -
#2465 Avast home
-
#2464 Jah igen akkor
AVAST
AVG
KASPERSKY
ESET
AVIRA
NORTON
PANDA
BITDEFENDER
Én Avast! Home-ot használok -
#2463 Hello van egy ilyen gépem:
Amd Sempron 2600++
1 GB RAM
Ati 9600Pro
Ide winyó
Hogyan futna rajta a Windows 7? Gyorsabban mint a Vista? Mennyire stabil? Mennyire zabálná meg az erőforrásaim? -
#2462 Én még várok mivel azt olvastam már a tesztelőknél van a 7035-ös build, hátha az is kikerül :) -
#2461 Egy gyors körkérdés ki mlyein viruisrtot ahsznál WIndows 7-en?
Csak kiváncsi vagyok mert szeretek statisztikát csinálni.
majd a végén %-ot is irok csak me kedvem van hozzá XD -
#2460 Na, ráupdate-eltem a 7000-re a 7022-t.
Másfél óra volt, de felment simán. Újra kérte a reg kódot, de aztán ugyanúgy lehetett aktiválni. Minden beállítást meghagyott, csak a Public mappámat variálta át, először üres volt, de csinált belőle egy másolat mappát, így szerencsére vissza tudtam másolni a fájlokat.
Amúgy semmi különös - mintha gyorsabb lenne egy kicsit, meg itt-ott talán a kinézete is szebb lett - meg talán jobban kézre állnak a menük.
Nyugodtan frissítsétek - nem kell formatcé. -
#2459 Le lehet tölteni arról az oldalról, de azt irja hogy német nyelvezetű.
Most akkor téleg kiszedtek minden nyelvet belőle? -
#2458 Hehe! Nah ezt kellene megszerezni valahonnan! ;)
Windows 7 Beta Bulid 7032:
http://winfuture.de/news,45137.html -
Coronita21 #2457 szerintem is.. majd egyiknap feltolom rá:)
Az miért van hogy az IE-ből eltünik az összes jelszó és mentett űrlapkitöltés ha ujra inditom a gépet? -
Newfronter #2456 Én adnék neki esélyt. Ugyanúgy kell neki mennie mint az XP-nek azon a gépen. -
Coronita21 #2455 ezek a kulcsok is müködnek!
WINDOWS 7
Product key: 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
Product key: 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
Product key: TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC -
#2454 Próba...szerencse -
#2453 Mindenesetre azért először kiproblálom a kapott kulcsot amit a sima beta igényléskor kaptam. -
#2452 Hopp rossz a link!
Korrigálva:
http://www.microsoft.com/hun/technet/article/?id=404fc939-1315-4973-87f6-ee97e0834101 -
#2451 Azok jól elvileg hozzá igen!
Plusz adok egy linket ide le van írva egy két kérdés és válasz is magyar nyelven. Érdemes átnézni!
-
#2450 De akor a kulcsok amiket linkeltél azok jok?