46641
-
#2609 Na vazzeg, olyan bajom van hogy le se merem írni.
Ha Nero-val írok egy DVD-t akkor természetesen az írásnál a buffer miatt meg mindne lefoglalja szinte az összes RAM-ot, na de a gondom az hogy mikor kész az írás és kilépek Nero-ból még akkor sem szabadítja fel a lefoglalt RAM memóriát.
Na most ez még sajna nem elég, de ha Media Player-el nézek filmet, akkor egy hoszabb idő után az is ezt teszi.
Ez még az elején aszem nem volt, de nem vagyok biztos benne.
Na most nincs rá vmi mód hogy ezen segitsek?
Még az is megteszi ha adtok egy program nevet amivel mondjuk feladat után tudok RAM-ot felszabaditani.
Előre is THX -
#2608 Egy ilyenre gondolsz? -
#2607 Hali!
van olyan direkt link, ahonnan le lehet szedni egyben?
kösssz.. -
#2606 Vegyél egy hálókártyát. 1000huf.. -
#2605 De várjatok! Úgy még nem is próbáltam, hogy xp kompatibilis módba :D Akkor lehet így jó lenne?
Bár xp-nél úgy volt, hogy ha betettem a cd-t és elindítottam a setup.exe-t akkor nem tett föl, vagy nem tudom mit csinált. Az a lényeg, hogy eszközkezelőbe kellett megcsinálni. Aztán vistán is fölraktam (setup.exe) ott se volt jó és próbáltam eszközkezelőbe, de ott meg kiírta, hogy nem talált hozzá való illesztőprogramot :/) -
#2604 vegyél használtba 1-et! 1000ft kb.
legalábbis nálam annyi! -
#2603 "És nem, nem megoldható utp kábellal :)
Sajnos nem megoldható. Mert hozzám usb-vel jön és az én gépemből utp-vel megy egy másik gépbe a net (és csak egy utp csatlakozó van a gépembe). Jó, vehetnék egy hálózati kártyát, de... Éted? :D -
#2602 Úgy látom van rajta UTP csatlakozó, tehát megoldható a csatlakozás. Találkoztam már Terayon márkájú (típusra nem emlékszem) modemmel, és gond nélkül ment usb-vel és utp-vel is. -
#2601 őőőőőőő! ja a bulid szám a névjegyben emelkedett, de változást én nem veszek észre nagyon! :D -
#2600 Üdv!
Nekem most xp-m van. Még régebben fölraktam vistát, de a modem driverét nem tudtam fölrakni rá és neten se találtam hozzá vistás drivert. Ahogy olvastam, akkor itt se fog működni az xp-s driver? Akkor most mit csináljak?
(kábelmodem és usb-vel csatlakozik a gépbe. És nem, nem megoldható utp kábellal :) Egyébként ez a neve: Terayon TJ 716x) -
PunkZoli #2599 és ebben javítva is van valami vagy csak egy verziószám embelés? -
#2598 Windows Live! szolgáltatásokból megjelelt az új bulid! Tessék letölteni!
:) Messenger fel is ajánlja hogy megjelent az új verzió! :)
-
Szaky18 #2597 Nekem pedig új, 4 napos rendszer. -
#2596 fejlesztés, update :) -
#2595 a 7022 update, vagy új rendszer? -
#2594 nekem se :) -
Szaky18 #2593 Más eddig nem volt, ez a verzió már megy laptopomon is, nem fagy ha videót akarok lejátszani. Intel GMA 915ös VGAm van...
Nagyon gyorsan áll fe la rendszer, és a leállás is szélvészgyors.
Kompatibilitási gondjaim, sőőt eddig semilyen gondom nem akadt a rendszerrel. -
Szaky18 #2592 Nálam van egy apró bug a 7022es buildben:D Az Akksi töltöttséget 100%nak írja és azis, viszont az ikon nem telit mutat hanerm kb 80%ot:D -
#2591 DX11 benne van (alpha vagy béta) de tökmindegy se hardver se semmilyen szoftver nincs alá. A DX9et érdemes feltenni mert sok játék nem érzékeli hogy van már újabb directx a rendszerben és hiányolja a fájljait. -
#2590 akkor azt javaslod hogy egyaltalan ne tegyunk semmi directx-et a mar alapbol bennelevon kivul? -
#2589 ha joltom az a dx11 az dx10.1 csak még -
#2588 azt még nem lehet külön letölteni! :) -
#2587 Es hol a F-ben lehet letolteni a directX11-est linket,kerem szepen!!!! -
#2586 Semmi, ha van rá mód nem kell engedni. De ha felteszi az se okoz problémát, Vista-nál se okozott. Én Vista esetében kézzel felszoktam tenni időnként az éppen megjelenő legfrissebb directx kiadást, itt még nem foglalkoztam a frissítésével (lehet, hogy nem is támogatott művelet) -
simonl #2585 Sziasztok,
Tehát ha a W7 ben benne van ugye a directX11, mi a teendő amikor egy játék a telepítés során felteszi a "saját" direcX verzióját?
Köszi
-
RYO21 #2584 az -
#2583 Láttam egy 7025-ös verziót. Fake lenne? -
#2582 Mivel a Java jól megy és ez arra épül, valószínűleg nem lesz vele gond. De nem próbáltam. -
#2581 jelenleg még az se ismert hogy mikor adják ki a full verziót! -
Coronita21 #2580 az azureus vuze programot próbálta már valaki, hogy hogyan dalol? -
#2579 akk ez azt jelenti hogy február elején? vagy már nem dec közepén van a megjelenés? -
#2578 egyetértek -
#2577 Szerintem örüljünk, hogy nem 100 nappal... -
The Best #2576 Hali másfél hónap után jön ki a magyar változatt szép -
#2575 Itt van hogy mikor lesz magyar! A Végleges kiadás után:
http://www.mydigitallife.info/2008/11/09/windows-7-localized-language-wave-mui-release-date-roadmap/ -
Pio #2574 Szia!
1. xptől elég erősen különbözik a felülete. Inkább a Vistára hasonlít. Na persze azért nem homlokegyenest más, mint az xp, de szokni kell egy ideig, ha xpről állsz át. Viszont általános vélemény, hogy sokkal hatékonyabban lehet vele dolgozni, ha valaki már rutinos és kihasználja az új funkciókat. Gondolom kezelői felületre gondoltál különbség címén és nem mélyebb dolgokra. Teljesítmény szempontjából a tesztek alapján minimális a különbség hol az xp, hogy a 7 béta javára.
2. nincs magyar béta, az első magyar verzió valószínűleg a hivatalos megjelenés után fog megjelenni hetekkel/hónapokkal attól függően mennyire pörgetik a fordítást, bár olyan sok windows nem jelent meg egyenlőre, hogy ezt általánosítani lehessen, elképzelhető, hogy most a magyar is meg fog jelenni a hivatalos megjelenéskor, de előbb biztos, hogy nem lesz magyar (teszt)verzió.
3. inkább a vistás driverekkel érdemes próbálkozni, sőt, még inkább az adott hardver honlapján érdemes körülnézni, hátha van már hozzá 7es driver, esetleg googleben rákeresni, hogy mi mások tapasztalata, aztán ha minden kötél szakad és sehogy nem sikerül bekurblizni a cuccot, akkor itt is érdemes rákérdezni.
4. a programok nagy része kompatibilis, de nem minden. A neten lehet találni néhol listákat, például ITT. Minden feladatra lehet találni megfelelő programot, legfeljebb nem az általad megszokottat.
+1. annak ellenére, hogy nagyon sokan mondják (és szerintem igazuk is van), hogy ez az oprendszer most tényleg igazán jó lesz, sőt, már most is nagyon jó fontos kiemelni, hogy ez még csak béta verzió annak minden nyűgével együtt. Nincs rá terméktámogatás, nem biztos, hogy működik rajta minden program, adódhatnak rajta váratlan helyzetek. Szerencsére ezek ritkák ezért sokan már most is elsődleges oprendszerként használják én mégis azt javaslom Neked, hogy ha nem igazán vagy biztos a dolgodban, akkor legfeljebb valami másodlagos gépre tedd fel, vagy ha az állandóan használt gépre teszed, akkor csak a meglévő oprendszer mellé tegyed és ne a helyére. -
#2573 Nem összehasonlítható az XP-vel ez már sokkal fejlettebb. XP-s driverek felejtősek, inkább Vista-al ajánlott próbálkozni, vagy Windows 7-es beta driverekkel. Még nincs belőlemagyar verzió. -
#2572 Sziasztok!
Nem nagyon ismerem a windows 7-et, de ki szeretném próbálni. lenne pár kérdésem:
Miben külömbözik az xp sp3 vagy sp2-től?
Van-e magyar verzíója?
Driverek felmennek rá azok amik xp-re felmennek?
Milyen progikat lehet rá telepíteni? Kaspersky, winmap, stb...? Köszönöm előre is. -
Pio #2571 Mondjuk 3 egymástól alig-alig különböző build tesztelése helyett sokkal érdekesebb lett volna egy 64 bites verzió tesztelés szerintem, de azért hiánypótló a cucc, mert eddig eléggé felületes teszteket láttam csak. -
#2570 Egy teszt