46641
  • DjDano
    Én frissítettem a 7000-es bulildet 7022-re de valamiért jóval több memóriát eszik most a rendszer... 650 mega a pillanatnyi memóriafoglalás, pedig csak a Firefox fut 2 tabbal, ez 500 körül szokott lenni nálam
  • me and a monkey
    Úgy értettem, hogy jobb a beépített tűzfala mint az XP-é.
    Serpa (ha jól tudom) XP-t használ.
  • saabext
    kicsit visszább olvastam, és láttam nem csak nekem volt gondom a Soundmax kártyával Vista ill. Win 7 alatt, szóval aki még mindig nem talált rendes drivert, az látogasson el ide:
    http://www.nforcershq.com/forum/soundmax-adi-1986-88-a-bxonar-23-05-2008hotfixed-vt71280.html
    Én per pill a 6.10.02.6400-as verziót használom, és tökéletesen működik :)
  • saabext
    @nimfas, Kaspersky-t nem próbáltad? nekem szépen megy win 7 alatt
  • Narxis
    lol
  • Riccardo G
    persze hogy jobb mint az xp! :)
  • me and a monkey
    Jobb mint az XP. Én mindenesetre ESS beta 4 programot tettem fel.
  • [HUN]FaTaL
    rendszer = operációs rendszer, a rajta lévő programokkal (gyári programok)

Az IE is béta meg a win7 is mégis maximális stabilitást vártok tőlük. nocomment..
  • Riccardo G
    szó*
  • Riccardo G
    hát nem tudom, de nálam a rendszer jó az nem böngészőt jelet! :)
  • skateout
    Grat ide vagy oda, nem azt mondtam hogy jobb nekem a Chrome, hanem hogy tényleg gyors és jól működik.
    Nekem a külseje számít sok mindennek, én nekem az többet meghatároz mint bármi más, ezért vagyok MS párti, ha nem így lenne akkor használnám azt a hulladék Linuxot, amire azt mondták hogy nehéz lefagyasztani, nekem 4 különböző típust, példányt sikerült lefagyasztanom alap felhasználással kb. 5-10 perc után, tuti nem a gépem hibája, hisz a Win fut rajta gond nélkül és az a nagyon nagyra becsült stabil Linux lefagyott, szal No Comment.
    Azért használok IE-t mert nekem kézenfekvőbb és jobban tetszik.
    Persze hozzáteszem megértek mindenki mást aki stabilitásra vágyik, (bár nekem még ez az IE lefagyás nem okozott gondot) mivel másnak fontos dolga lehet IE használata közben és kell a stabilitás. Persze nem ajánlott hisz csak beta rendszer.
    Szal értitek...
  • [HUN]FaTaL
    Én az IE-ről beszélek...
  • Riccardo G
    nekem maximálisan stabil a 7000-res beta! :)
    a verzió számat pedig leírtam már nem rég :)
  • Riccardo G
    jó mondjuk ez érthető, mert két egyforma rendszer és telepített programok nincs! :D mindenki másképp kalibrál :) de ez nem feltétlenül az ie 8 hibája :) mondjuk én a firefox-ot támogatom már 5 éve :)
  • [HUN]FaTaL
    Azért remélem érzitek hogy egy beta rendszertől vártok maximális stabilitást...
  • [HUN]FaTaL
    NT4, NT5.0(Windows 2000), NT5.1 (Windows XP), NT6.0(Windows Vista), így jön ki a hetedik, de kompatibilitási okokból a kernel verziószáma NT 6.1 lesz.
  • Riccardo G
    akkor valami nem teccik neki a szoftver környezettben :)
  • Evin
    Nincs semmi más gondom, csak induláskor kiadja az IE8 ablakot, és akkor egy ideig elgondolkodik magán, és csak utána lehet használni. Nincs is ezzel gondom, mert csak 1 oldalt nézek vele, amit nem lehet IE nélkül. Csak mondom, hogy ilyen is van.

És nem hiszem, hogy mert nem olyan összeállítású a gépem, mint vki másé, gondot jelentene. Semmi különleges alkatrész nincs benne.
  • Riccardo G
    skateout
    ma 14:38 | privát | válasz erre | #2507
    Én próbáltam a Chrome-ot, tetszik, téleg gyors.
    Persze én mivel MS párti vagyok én IE-t használok továbbra is.

-----Viszont ez nagyon durva tényleg! :D :D :D
  • Riccardo G
    én sem értem kül. ezt a fél perces leállást! én ma egész nap használtam test célből, és nálam gyors is, stabil is, sosem fagyott le, szal megint egyetértek hogy ott valami rendszerhiba van!
  • Coronita21
  • kifli
    lol találtál egy böngészőt ami jobb de te ms párti vagy szal ie-t használsz mégha lassabb is grat...
  • skateout
    Én próbáltam a Chrome-ot, tetszik, téleg gyors.
    Persze én mivel MS párti vagyok én IE-t használok továbbra is.
  • alert
    Google Chrome-ot nem próbáltátok IE és firefox helyett? Fényévekkel gyorsabb mindkettőnél. Mutatós is és egyszerű. Még a firefox is belassul ha sokminden van a cache-ben és a cookie-k közt. A chrome miért nem...
  • skateout
    Hát én nekem lövésem nincs miről beszélsz, hogy első indításnál le áll fél percekre.
    Én nekem még olyat soha nem csinált.
    Ilyenkor állítom hogy ez ismét egy sajátos rendszer összeállítás miatt lehet.
  • Serpa
    helló,

milyen a beépített tűzfala? érdemesebb telepíteni egyet helyette?
  • Blasta
    Köszönöm -.-
  • Evin
    Ha megoldanák, hogy első indításkor ne álljon le fél percekre, mintha lefagyott volna, már sokat javulna a szememben. Mondjuk ettől nem térnék vissza rá.
  • DjDano
    Egy RC verziójú IE8-tól már sok gyorsulást ne várj, csak a hibákat javítják maximum
  • DjDano
    Én nem mélyedtem el jobban az IE8-ban, de az már elsőre feltűnt hogy tetű lassú a Firefox 3-hoz képest... Tehát már a sebességnél megbukik a mutatvány
  • Coronita21
    jesszus
  • Riccardo G
    gyerekek! én sem vagyok explorer párti, de mit várunk el még egy beta rendszeren futó, beta vagy esetleg RC1-es böngészőtől? majd akkor fikázzátok a 8at, ha full verzióban csinálja ezeket! nem :)
    egyetértek skateout-al!
  • Coronita21
    hát nekem a 6 és a 7 sose állt le:D érdekes..
    akkor ez most tökjó hogy a 8 dob egy ablakot hogy baszhatod, de végülis mégse:D
  • skateout
    Milyen stílus? Ezt nem értem mire akartál célozni.
    Amúgy meg tény hogy nem így kéne működjön, de valljuk be, még mindig jobb mint ahogyan régen volt, leállt a működés aztán cseszhettünk mindent, de most nem igy megy.
  • Coronita21
    szar a 8.
    enyi.
  • dashed_
    "Én nekem ha befagy kiirja egy kis ablakba hogy leállt a működés, a tálcán villog, még csak bele sem mászik a pofámba munka közben, szal nem is zavar, megnézem mi villog lent, erre szól hogy leállt az Explorer, és akkor mi van bazzeg???
    Ugyanúgy folytatom a munkát, na és miért? Mert az böngésző be sem zárul, meg sem nyikkan."

azert ez nem a normalis elvarhato mukodese egy bongeszonek azert remelem erzed te is :)
    masik meg a stilus, vizi rajder ocsem vizi rajder..
  • skateout
    Kinek mi baja az új IE 8-al???
    Pofám leszakad amit irtok.
    Én nekem jól megy a böngészés, gyors, eltárolja a jelszavakat, erre én azt mondom hogy vmi user vagy rendszer hiba lesz amit egy program okozhat, a másik meg, bazzeg, mi az hogy befagy???
    Én nekem ha befagy kiirja egy kis ablakba hogy leállt a működés, a tálcán villog, még csak bele sem mászik a pofámba munka közben, szal nem is zavar, megnézem mi villog lent, erre szól hogy leállt az Explorer, és akkor mi van bazzeg???
    Ugyanúgy folytatom a munkát, na és miért? Mert az böngésző be sem zárul, meg sem nyikkan.
    Akkor meg mi a baj?
  • Riccardo G
    http://www.techline.hu/tudastar/20090204_windows_7.aspx

Am. itt is itt van! :)
  • Riccardo G
    Ja és nem SEVEN lesz a neve, ha nem már az! :D
  • Riccardo G
    A 7-es szám a Windows NT rendszermagjának verziószámát jelöli. A Windows 2000 az NT 5.0-ás, a Windows XP az NT 5.1-es számot viselte, a Vista pedig NT 6.0-ként is ismert volt. Igaz hogy a 7-nek is a verziószáma 6.1, de ezt az alkalmazások kompatibilitása miatt fogták vissza.
    Szal elvileg a Win 7-nek a verziószámának 7.0 vagy 7.1 kellene lenni, ezért kapta ezt a nevet. De nem az lett! :)