46641
-
Inquisitor #5730 Bízvást állíthatom, hogy aki nem tud megtalálni beállításokat és/vagy feltelepíteni NORMÁLISAN drivert, annak tök mindegy, hogy W98, Xp, Vista vagy W7 van a gépén ... ne tud meg a kollégáim mennyi sz*rt lapátolnak a szarul felrakott és beállított oprendszerek után. yilván többnyire XP. -
Pio #5729 Azért az elgondolkodtató, hogy amint kijött az RC egy nagy szar lett ez a topik folyamatos anyázással és egyebekkel... Talán mégse kellett volna ilyen nyilvánossá tenni az egészet vagy a fene se tudja, de ahogy elnézem ez a topik is szépen lassan lesüllyed a fórum "szabványszínvonalára". -
#5728 Mert te ki az atyaúristen vagy itt, hm?! Itt minden hozzászóló egyenlő, te is csak 1 fórumozó vagy, ha tudsz, segítesz, de nem kell itt az észt osztani, arra úgy érzem semmi szükség. -
#5727 Abba ugyanúgy te is beletartoznál, csak nyugodtan. -
#5726 Hát fel volt húzva a proci 2.3-ról 2.87-re de próbáltam úgyis h Auto-ra vettem a Procit azaz 2.29 re tette és úgyse volt jó!!:D De akk sokáig 2.29-en hagyom és majd megpróbálom úgy! -
#5725 Zsír!
Jó is lett ezzel a módszerrel. :)
Valamit elcsesztek a telepítőben!!!
Eddig csak a telepítés effektjeit láttam, de rohadt jól néz ki. :D -
msstz #5724 srácok, ha bekapcsolom a laptopot és nem csinálok semmit (mint ahogy általában senki sem szokott) akkor a boot screen után elsötétül, kikapcsol a képernyő és vakon írom be a jeészót, majd laptop panel lehajt és vissza, és van kép. ha mozgatom az egeret boot közben akkor lesz képernyő. ötlete van vkinek?
nem olyan zavaró, de minden más fullosan megy, ez is mehetne. -
Pio #5723 Én értettem, ezért nem is Neked címeztem a válaszomat, csak vannak, akik ezt véresen komolyan gondolják és bár soha egy linux telepítéssel nem szívtak még, OSXről is csak hallották az elitista appe fanboioktól, hogy az milyen csudijó, de azért meg vannak róla győződve, hogy a windows a világegyetem legsz*rabb terméke, csak a tévé sugároz valami titkos hullámot ami kimossa az agyunkat és rávesz a windows használatára... :) -
#5722 Ennyi erővel én meg mindig cirógathatnám, hogy "Userfos", a sok amatőr felhasználó hozzászólást olvasva, de még se teszem. Inkább próbálok segíteni. -
#5721 Jó, én csak pusztán a jelen szituban használatos poénnak szántam, hadd ne kelljen már a viccet megmagyarázni... Én személy szerint Windowson kívül semmi más oprendszert nem használtam soha, és sztem az emberek 90%-a ugyanígy van ezzel. Szóval viszonyítási alap sincs (csak a különböző Windowsok maximum), csak azt lehet szidni, ami van, vagyis a Windowst, ezért alakult ki a Winfos kifejezés gondolom én. -
#5720 Már nagy régóta nem ő vezetti a céget, ez nem új dolog. Már évek óta Steve Ballmer vezeti a céget 2000 januárja óta. Meg attól, hogy most már Bill nincs a relfektor fényben még cég tulajdonos. Tehát biztos van beleszolása a dolgok alakulásába. -
#5719 Nincs tuningolva a gép? Mert a Vista telepítő se szerette ha tuningolva van a gép a telepítésnél. -
#5718 Szerintem meg ahogy nem Bill van a MS élén elkezdett a ég jó irányba fejlődni! -
Pio #5717 A Micro$oft elnevezést sokkal találóbbnak tartom, a fosozást én se érzem jogosnak (persze lehet találni szempontot nem is egyet, amiből jogos, de úgy nagy összességében szerintem egyáltalán nem fosok a termékeik). -
strebacom #5716 Hát igen ez igy van..... -
#5715 Mi van, te vmi %-ot kapsz a Gates bácsitól, h ennyire véded? Amúgy én nem szoktam használni ezt a kifejezést, csak most vhogy illett ide. -
#5714 winfos :DDDD ez olyan mint a microfos :D -
#5713 Aztán meg menne tovább gondolom a formázáshoz meg ezekhez! De kijön egy kék ablak!! És azt írja hogy windows leállt! Pedig próbáltam ugyis h leformáztam a C-t vagyis nem volt rajta windows:D És csináljak vírusellenőrzést. Meg mervelemezekről beszél h töröljem le vagy má nem is tom!! Meg indítsam el a CHDSK programot (chdsk/F ez van ott asszem!):D Meg tecnikai információ: sok nulla meg X meg ilyenek:D -
#5712 Nem Winfos!!! Szokjunk már le erről az elnevezésről. -
#5711 Hát, leszedtem én is ezt a Winfos 7-et, hogy kipróbáljam. De ahogy itt olvasgatom a topikot, lehet, h jobban teszem, ha nyomok egy Delete-t, és nem szerzek magamnak idegeskedést. -
Pio #5710 Ez az, csak keményen :D -
Pio #5709 Alapértelmezetten ha nem tudunk valamit arra nem írunk, képzeld el mi lenne, ha minden fórumozó mindenre beírná, hogy nem tudja...
Legalábbis a magam nevében ezt tudom mondani, ha valamit nem tudok egész biztos, hogy nem fogom beírni ide. -
#5708 Kurva anyját az RC-nek!
Azért is átrakom másik gépbe a HDD-t és felnyomom rá a W7-et. Majd visszarakom az eredeti gépbe a HDD!
Nehogy már az legyen, amit ez a kis köcsög akar! -
#5707 Újraraktam, megint behal a végén. Rohadtul nem értem miért?
Itt még nem is csinálok semmit, csak kattintottam 2x, hogy települjön. Akkor meg mi a baja? -
#5706 NEM TUDJUK VAZZE!! -
#5705 gec, több bajom van ay RC-vel mint a beta-val...durva -
#5704 Én nem tudom. -
strebacom #5703 Hali nekem miért nem válaszol senki,még azt sem hogy nem tudjuk wazze... -
#5702 Én is feltettem a monitort drivert, így elvileg max 1280x1024nek kéne lennie a beállításokban, de 1600x1200 van ott :S -
#5701 Mi a f@szért van az, hogy egy leformatált vinyóra nem tudom felrakni az RC-t?
Már a vége felé jár, beállítások véglegesítésénél, újraindul, megjelenik a logó és itt mindig újraindul. -
#5700 Érdekes nekem nem 1600x1200-as a max felbontás, hanem 1680x1050, csak én felraktam a monitor driver-t ami meghatározza a felbontásokat. Az alapértelemezett drivernél nálam se stimeltek a felbontások. Milyen monitorod van egyébként? -
#5699 öregem ha ez tesztfázis, akkor ebben az évben szerintem még eszükbe se jusson kiadni, ez nem teszt bazdmeg, ez egy kibaszott félkész program...
Miaz hogy egy kurva program nem megy rajta, vagy éppen max felbontást 1600x1200-ba határozza meg.
Most ehhez olyan kurvanagy tehetség kellene, hogy egy tesztverzióba legalább ien kurva kis apró hibák ne legyenek.
Ezek szerintem azt se tudják, hogy mi lesz majd ebből... :SS
100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez ha ebben az évben kijön, akkor kurvára befürdenek vele anyagilag!!!
haszon az nem lesz max reklamáció. -
strebacom #5698 #5693-re valaki légyszi, most tettem fel a 7100/64b-et... -
Pio #5697 Ja, az világos, de egyszerűen nem tudom mi hibája lehet. Leírnád, hogy pontosan mi történik amikor XPről bootolsz? Elkezdi betölteni az illesztőprogramokat aztán...? -
#5696 Jólvan én ezt megértem, de mióta ezt feltettem nem engedi vissza tenni az XP-t!! És kurvára dühítő! -
Pio #5695 Emberek, aki nem tudja megérteni, hogy a program még tesztfázisban van az ne is töltse le.
Másrészt aki olyan dolgokért hibáztatja az oprendszert, amiért a hardver/szoftvergyártók a felelősek annak gézé. Illetve egyelőre ők se felelősek, egy még meg se jelent oprendszerhez miért lenne kötelező drivereket és megfelelő programokat kiadni? Örüljünk, hogy sok minden kompatibilis és hogy néhány gyártó már gyártott kompatibilis drivereket/programokat, de ez egyáltalán nem természetes, elvárható dolog. -
#5694 32bit-es Win7 van most fenn nekem! Ha tudja a procim a 64bitet akkor érdemes feltenni a 64bites Win7-et? -
strebacom #5693 Abban kérnék segitséget, hogy az miért lehet hogy nem menti el a win7 az asztal beállításait és mikor újrainditom, az ikonok,megint a jobb felsö sarokban vannak holott elötte elrendeztem öket,valamit kikapcsolhattam??
-
#5692 Csak más típushoz találtam az Asus oldalán ehhez nincs. Ha nincs akkor a rendszer az alap default drivert telepíti fel hozzá. -
#5691 nem 1x sikerult talalni ra drivert de azt is a WIn7-es adta...