46641
  • Blasta
    Muha, az új Paint-et láttátok? :)
    Nekem csak most tűnt fel :)
  • BAk3R
    tedd fel ezt, talán egy hónappal frissebb.
  • CroftManor
    Köszi, megpróbálom úgy.
    És erre tud vki megoldást? Nálatok is szürke az Update?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Csak pipáljátok be, hogy "Don't show this message again", majd "Run program". Működni fog az rendesen.
  • LeonSilver
    Én úgyvagyok vele, hogy az ingyenesség megér napi egy reklámot.Ezt ( 1-2 reklámablak / nap ) szívesen elviselném több szoftvernél is!
  • Narxis
    Csitulj már el.
  • TaRka0107
    Hát én most csak standard-ot tettem fel mert siettem! Nem tököltem regisztrációval! Amúgy amikor múltkor regisztráltam akkor nekem 30 napos volt!
  • desigo
    DAEMON Tools Lite v4.30.4-esnél is dettó
  • TothLaci
    Magára a Windowsos Explorerre gondoltam. IE-t nem használok, de azért örülök, hogy van már sokkal jobb IE az IE6-tól...
  • Inquisitor
    Az mitől van, hogy regisztráltam a Pro-t, azt írta az 6 hónap, erre regisztációnál meg valami júniusi dátum van? :(
  • Inquisitor
    "de néha kifagy az explorer"
    Úgy mondanám elbambul, de ezt az RC-ben is csinálja, bár lehet van már javítás rá, csak nem vettem észre, mivel csak flash oldalnál használom a 32 bites IE8-at, amúgy 64 bites Tűzróka van fent.
  • TaRka0107
    Én a PRO-t tettem fel, nekem az megy!
  • kirol
    Aha, köszi.
  • Immigrants
    Sziasztok vki tudna adni egy linket honnan lehet a magyar nyelvüt letölteni?
  • TothLaci
    Én meg vagyok elégedve a Windows 7-el. Intel Atom rendszeremen használom, és kb. már egy hónapja.
    Sajnos szerkesztésre nem igazán jó, arra még mindig az XP-s rendszeremet használom, de attól függetlenül jobb, mint a Vista. Vistából ugye csak a beta1 tetszett, utána orrba-szájba fikáztam a rendszert, ami sokaknak nem tetszett, mert a Vista a jó, Vista a szép, Vista mittudomén új?

RC-t még nem próbáltam ki, mert nincs rá igényem. Mindenesetre remélem, hogy a rendszer igényét már egyáltalán nem viszik feljebb, hanem inkább csökkentik, és ugye meglesz a stabil operációs rendszer. (jelenleg a 7077 fut, elég stabil, de néha kifagy az explorer.. de nem idegesítő)
  • CroftManor
    Én is felakartam tenni, de nekem nem megy.
    kép
    rámegyek h install, el is megy egy darabig, kiírja h most újrakell indítani a rendszert majd reboot után folytatja. oké, újraindul és ugyanugy bejön az ablak h nem kompatibilis.. megint futtatom és megint kiírja h újrakell indítani a rendszert....
  • Inquisitor
    Van ám W7 codeck pack is ... Én speciel K-lite x64-et hsználom, még nm sokat teszteltem.

Pio, én is azt tetem fel mert nagyon ajánlgatták, de nekem nagyon belassult tőle a gép. Igaz a procim se erős, meg kevés az 1Gb ram ... de Kasperskyvel nem volt ilyen tetű, csk annak meg a frissítője nem akart működni.
  • Pio
    Teljesen jó, mert egyrészt ingyenes, másrészt az egyik legkevesebb memóriát falja az általam próbáltak közül harmadrészt a VirusBulletin szerint a második legbiztonságosabb vírusirtó, az ingyenesek közül pedig messze a legkiemelkedőbb.
    Két szépséghibája van:
    1. olyanra is beriaszt néha, amire nem igazán kéne. Ez a legújabb verzióban szűrhető, mert beállíthatod, hogy mikre ne riasztgasson illetve eleve lehet választani "agresszívségi fokot".
    2. updateléskor benyom egy reklámablakot. Egyáltalán nem zavaró és szerintem létezik módszer a kigyalulására, annyi, hogy amikor napi 1szer frissít, akkor kijön egy reklám, amit leokézol és kész.

De amúgy a vírusirtók kérdésköre elsődlegesen "vallási" téma, ezt már kitárgyaltuk itt még jó régen.
  • skateout
    Nekem van Daemon Tools Lite, megy gond nélkül, és aki még más Codeck csomagot akar tenni annak ajánlom a Vista Codeck Pack-et ami szintén nagyon jól mükszik.
  • skateout
    Jah és még valami, volt itt vki aki olyan szinten elszánta magát a telepítésre hogy másik gépbe tette a HDD-t és akkor is feltette a cuccot.
    Szóval ha vmit meg akarunk oldani akkor megoldjuk, csak akarni kell.
  • CroftManor
    Akinek nem megy fel a daemon tools az rakja fel a Virtual Clonedrive-ot
    Ja és a K lite kodeck pack legújabb verzióját érdemes feltenni.
  • skateout
    Egyetértek, azért vagyunk hogy segítsünk annak aki nem tud vmit megoldani önerőből. (Tudom, tudom, legutóbbi megnyílvánulásom az FPS gamerekkel szemben)
    De én is szívesen segítek ha van vmi gond, csak ne lássak ilyen szép jelzőket erre a Win re és ne halljam hogy ilyen meg olyan szar.
    Mindennek van vmi oka, és baja, nem mindig a Win a hibás.
    Tehát finomabban emberek.
  • Pethy23
    Bocsi én nem tudtam ilyen részletesen :)
  • LeonSilver
    #5739 : Én például avira-t

#5728 : Van abban igazság amit mondasz de azért Bon amellett, hogy olyan user mint Te vagy én qrva sok embernek segített / segít.Szóval nem csak az arcát járatja.

A w7-et winfosnak titulálni azért nem szerencsés mert ez egy béta oprendszer ami tesztelés alatt áll illetve vannak ismert/elismert/publikált hibái ami természetes is.A windows egyébként utoljára akkor volt wonfos amikor a Me napvilágot látott.Na az volt az igazi kaki.

**--**

Még annyit ( ez nem neked szól konkrétan, csak általában ) szeretnék hozzátenni, hogy szidni is csak annak van "joga" a windowst aki fizetett érte.Aki csak lewarezolta annak ( véleményem szerint ) nincs alapaj arra, hogy kritizálja akár a windowst vagy bármelyik másik szoftvert.

Végezetül tényleg jobblenne azt a kialakult jó hangulatot folytatni ami eddig jellemző volt erre a topikra.
  • skateout
    Mi a frász van itt már megint???
    Minek szidja egy egy ember a Win7-et???
    Ha nem tudná akkor ez még teszt alatt van, még ha RC akkor is csak előtermék.
    Na meg az a gyerek a felbontásával
    Hééé okostojás!!!!
    Nekem 1792 x 1344 es felbontáson megy a dolog ha akarom. Szóval neked vmi nem kóser a driverekkel, vagy a beállításaiddal. De akkor baszki ne a Win7-et szidd.
    A picsába már a sok "szakértő" User-al, aki azt hiszi hogy ő mindent tud már, és ha nem megy vmi jól akkor tuti a Win a hibás.
  • kirol
    És jó?
  • Pio
    Avira AntiVir Personal
  • BAk3R
    hát én az uac-ot a világért sem fogom bekapcsolni..
  • Pio
    Félre vagy informálva, illetve összekevered a gadgetekkel. Azok nem mentek kikapcsolt UAC-cal, de most már mennek (legalábbis nálam biztosan :) ).
    Az Aerora nincs hatással az UAC.
  • msstz
    #5724?
  • Inquisitor
    Úgy tudom nem, mivel van valami nem teljesen tisztázott biztonsági probláma vele. De lehet csak félre vagyok informálva.
    Szerintem Aero bármilyen DX9 vagy újabb VGA-val megy, nem hiszem, hogy pontszámfüggő, illetve szvsz ami nem tudja az jó ha 1 pontot kap.
  • kirol
    Milyen víruskeresőt használtok ezen a rendszeren?
  • BAk3R
    kikapcsolt uac-al nem is megy?
  • kirol
    Ha a pontszámom 3.2 akkor lehet AERO? 3 a minimum ugye?

Mert a VGA az pont 3.2. Hiába több a többi 5 nél.
    De egy reg -el engedélyeztem azért. :)
  • Inquisitor
    Ez már nekem is eszembe jutott, hogy Bill elment és végre levegőhőz jutottak a fejlesztések :)
  • Pio
    control panelen válaszd a Troubleshooting-ot vagy startmenü keresőbe írd be, hogy troubleshooting és indítsd el, majd itt Appearance and personalization alatt klikk a "display aero effects"re és ment végig a troubleshooteren és ha a géped képes kezelni az aerot, akkor ez be fogja hozni.

Van pár külső hatás, ami kilőheti az aerot, például ha kmplayert sebességre optimalizálod.
  • Inquisitor
    Amíg UAC nincs bekapcsova, nincs regisztrálva a rendszer és nem futott le a HW indexelése, addig sehogy.
  • CroftManor
    Asztalon jobb klikk, personalize
  • kirol
    AERO -t hol lehet bekapcsolni?
    Mert nekem most nem megy.
  • Pio
    Azért szomorú ez, mert több, mint 5000 hozzászóláson keresztül sikerült néhány kisebb kivételektől eltekintve egy teljesen jó, hasznos, segítőkész, informatív topikot fenntartani, ami SG-n szerintem nagyon nagy dolog.
    Ezek alapján viszont a hivatalos megjelenés után be se teszem ide többé a lábam.