46641
-
vwthebest #5810 hát ...ha pl torrent fájlt ...akkor érdekes módon nem...de mint említettem egy programot vagy egy kodeket akarok..akarnék leszedni amint kijön az az ablak ...firefoxban( hogy fájl mentés... vagy mégse ) olyan gyors..hogy rá se tudok szinte menni a mentésre... rögtön eltűnnek az ablakok ...és újraindul...de a 64vista is csinálta ezt ...csak az a vicc hogy nemtudom hogy szünt meg -
#5809 HAli! Felraktam a cuccost, eddig nagyon tetszik, de vannak gondjaim....
PL ebben van levelezés, s ha igen hol? Milyen néven? szokni kell még angol... :-)) Köszi előre is úgy látom leszek még rátok utalva.... -
#5808 hát, ezt így nehéz megmondani, de írd meg pontosabban, hogy mikor csinálja. ez így furcsa, hogy akkor, amikor letöltesz valamit, hiszen ha mondjuk játékok, HD filmek nézése közben csinálná, egyből rávágnám: túlmelegedik -
vwthebest #5807 hali srácok ...olyan gondom lenne hogy amikor le akarok valamit tölteni hivatalos oldalakról...egy programot vagy akármit a gép mindíg újraindul...ma tettem fel a windo 7 et és megint csinálja ...vistám volt ezelőtt egy ideig az is csinálta ezt ....nem tud valaki valamit erre
egy nyavalyás u torrentet akartam leszedni ami kb 800 ...de 3 x újraindult mire sikerült leszednem -
#5806 Laptop, nincs monitor driver. Ilyen problémám még Win 7 beta alatt se volt, nem értem most mi baja. Telepítettem és a Video settings-nél semmit se állítottam akkor, most is csak bekapcsoltam a Multicore rendering-et.
1024x768-ban akarom tolni, most áttettem 16:10 1200x800-ba így teljes képernyőt kitölti, de Vistan sőt Win 7 betan se kellett ezt csinálnom... Normalo(4:3) 1024x768-ban toltam. -
EK1TEP #5805 Monitor driver fent van? -
#5804 Azt akartam, de mindig visszateszi normal-ra, hiába nyomom az Apply-t, leokézom, nem történik semmi, ha újra megnyitom options-t akkor normalon van... -
Pio #5803 Videóbeállításoknál a bal alsó legördülő menün állítsd be, hogy milyen képarányú a monitorod. -
#5802 Másnak is le van vágva függőlegesen a képernyő 2 széle függőlegesen eredeti Counter-Strike-ban és Team Fortress 2-ben? -
#5801 Ha valaki lusta lenne olvasni ;)
# Start menü keresőjével indítsuk el rendszergazdai jogosultságokkal a cmd-t.
# Kikapcsoláshoz: powercfg -H off
# Bekapcsoláshoz: powercfg -H on -
#5800 Esetleg nézz körül a lacy.hu oldalon.Egészen pontosan itt.Ne zavarjon, hogy vista, működik a hetesen is.Még a parancsikon nyilak eltávolítása is. -
BIZ0906 #5799 Meg csináltam amit írtál de még mindig ott van. Újra is indultam és ott maradt. Aztán XP-n töröltem elindítottam a 7-et és vissza tette :( nem értem. -
#5798 keresőbe beírod,hogy : power options
kiválasztod,hogy Change plan settings
aztán change adwanced power settings
sleep-hybernate after-setting neverre...
azán keresőbe beírod,hogy : disk cleanup
lefuttatod a c-n és a végén leokézod és letörli a hyberfil.syst -
BIZ0906 #5797 Hol kell kikapcsolni a hibernálás funkciót? Hogy a "hiberfil.sys" se legyen a C meghajtón-n? -
#5796 Mondjuk Bsplayer is hibaüzit dob, hogy:
Overlay is not compatible with Aero.
Switching to EVR renderer.
Ez meg mi ez?
(Bár ettől még lejátsza.) -
#5795 A KmPlayer iszonyat villog. Más megy rendesen, csak ez nem. Nálatok jó?
Szt hittem dreamscene miatt ,de ha kikapcsolom is vibrál. -
#5794 Királyul megy már a Dreamscene is.
Azt mondja már meg még valaki, hogy az asztali ikonok nevét hogy lehet árnyékolni egyebek, mert így a mozgó háttéren nem látszódik a betű rendesen. -
strebacom #5793 Hová kell másolni a hang sémákat ha ujat akarok betenni melyik könytárba hogy lássa win7??? -
#5792 LCD monitoron optimális és ajánlott a 60Hz. Csak az aláírásába kellett volna nézned.
Amiről te beszélsz, az a régi, képcsöves CRT monitor. Ott 85-100Hz az ajánlott. -
#5791 TFT monitornál??Ugyanmár. -
BAk3R #5790 hogyhogy miért, sokkal jobb 75hz-en. minel magasabb annál jobb. és akkor amúgy mivel van a baj? -
#5789 Mért tenném 75re? de tudom, de az optimális mód a monitor szerint 60 Hz
nem azzal van a baj. -
BAk3R #5788 nem tudod 75-re tenni? -
#5787 Hát most megpróbáltam ujra felrakni és msot nekem is jó az update gomb, viszont akkor a displaynél mért ez van? -
BAk3R #5786 értem. egyébként csont ugyanez a monitorom van nekem is, és megnéztem ezt az eszközkezelőben, és nekem nem szürkék a gombok. -
#5785 Hát gépem van! Laptop tesómnak van és Vista van rajta! Fel is szeretné tenni az XP-t csak fél h nem lesz driver, dehát biztos lenne!:D -
Pio #5784 Akkor jól tippeltem PMben, hogy a BIOSban kell turkálni, örülök, hogy sikerült. Laptopod van amúgy? Ott szokott ez probléma lenni, az XP telepítőnek még nem olyan széleskörű a SATA támogatása sajnos. Jobb esetben valamilyen BIOSbeállítással ki lehet trükközni, rosszabban bele kell hegeszteni a szükséges állományokat a windows telepítőjébe. -
#5783 Szevasztok! Megoldódott a problémám!! Biosba átkellett állítani valamit! Valamit ACHI-ről non-raid-re és el is indult a telepítő! -
Pio #5782 HD Audio managert indítsd el és nyomj a connector settingsre.
"Fehérben" az jobb középtájt van egy kis mappa ikon, "kék" managerben nem tudom pontosan hol érhető el.
Itt pipáld ki a disable front panel detection-t.
Én levettem az auto popupról a pipát.
Nekem ez oldotta meg 7-ben ezt a gondot.
"fehérben" van egy olyan jobb szélen felül, hogy "device advanced settings", itt a pötty a felsőn legyen mindkét helyen.
"kékben" ez nem tudom hol van.
A "fehér" meg a "kék" a két különböző realtek managerre utal, bár az újabb HD driverek mindig a "fehéret" teszik fel úgy tudom.
Bugos az egész, szóval nem feltétlenül az ésszerű beállítás a jó beállítás, nekem ezekkel a beállításokkal működik a dolog, ezért írtam le. -
#5781 na jó, ez hihetetlen. beírtam az előző hsz-t, újraindítottam, megcsináltam 100-szor ugyanazt, amit eddig és most sikerrel :)
jó ez a topik :D -
#5780 bocs, hogy itt, de csak félig off:
tegnap elment a hang, elég gyorsan kiderült ,hogy hardveres probléma. realtek hd audio (nevű szar...) és nem érzékeli, hogy be van dugva bármi is bárhova :) sem hátul, sem a front panelen
XP alatt sem, igaz, az nem annyira erős kezű, mint a Win7, ami nem is küld rá hangot ilyen esetben, XP ellenben igen és ott szól is, ahogy kell, csak ugye nem látja, hogy be van dugva a jack
szóval találkozott-e valaki ezzel a hibával és tud-e megoldást. term. már feltúrtam miatta a netet, de semmi igazán jó megoldás nincs -
#5779 Azért mert HA elindítok egy játékot akkor egyből kiírja h nem optimális mód, vmiért tállítja magát a monitor 75 Hzra és kiírja h ajánlott mód 60 Hz.
Ezt múltkor vistán is csinálta kiderült azért mert nem volt feltelepítve a monitor drivere, de most feltettem egyből. és mégis kiírja. Legalábbis eddig ezt két játéknál csinálta -
#5778 Nekem is gondom volt a videokártyával, valami standard vga drivert rakott fel a win 7, hiába szedtem le ATi oldaláról a legfrissebbet, a drivert nem tudta telepíteni, nyomtam egy win updatet, leszedett valamit, installálta és most minden működik. Javaslom, hogy akinek driver gondjai vannak az csekkolja az updatet. -
Pio #5777 Nekem az új számológép jött be nagyon, eleve a tudományos része sokat bővült és került bele programozói és statisztikus felület is.
A sound recorder viszont kifejezetten visszafejlődött a win95öshöz képest - vagy csak én nem jövök rá, hogy hogy kell előcsalni belőle egyéb funkciókat.
A snipping tool szintén tetszik, ez úgy tudom már a vistában is jelen volt. -
BAk3R #5776 és ez miért zavar? mit szeretnél a monitorral még tenni? -
BAk3R #5775 mivel a win7 kernel a vista továbbfejlesztettje, adódhat némi hasónlóság...amúgy meg asszem 6 féle verzió lesz. -
#5774 tiszta komoly az előzőhöz képest :) -
#5773 Köszi feltettem, de msot is szürke, ráadásul ami a képen van további elemek, azoknál is dettó szürke az update. -
#5772 LOL
a hivatalos verzi:
WINDOWS 7 ULTIMATE....nem is tudtam, hogy ebből is van ultimate :D
tiszta vistás szaga van. -
#5771 de az csak max te még nem próbáltad.
egy szerencsétlen szarság ez a win7...kb mint fél éve előre kijelentettem, mikor megláttam a videójat.