46641
  • CroftManor
    Sztem ez tök szép háttér
  • Pio
    Jobbklikk a tálcán és Toolbars majd New Toolbar

A Folder részbe copyzd be ezt:
    %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
    és nyomj entert.
    Vedd le a tálca zárolását, majd jobbklikk az új részen és a Sow text, show title elől szedd ki a pipát majd húzd oda a tálcán ahová szeretnéd, aztán zárold vissza a tálcát.
    De szerintem tölts el még egy kis időt az új rendszer megismerésével, mert tényleg jó és nem csak én állítom, hanem majdhogynem mindenki, aki szánt időt a megismerésére. Na persze ahogy az előbb írtam a stardockre: ez is ízlés kérdése, szóval nem rád akarom erőltetni vagy ilyesmi... :)
  • DarkSector
    Nah megoldottam a cod4-es pb hibát!!!!

már csak 1 maradt, nem tudom a felbontást 1680x1050-re tenni.
    max 1600x1200-at enged... :S
  • tom235
    Valahogy nem lehet visszatenni a klasszikus (pl.visztás) taskbar-t seven alá? Nekem nagyon nem jön be ez az új, nemcsak esztétikailag, de használhatóságra sem.
  • mflex #5849
    hmm
  • stevenson1988
    Például...
    De érdemes még kutakodni a deviantart-on
  • Pio
    Ehhez a kéréshez én is csatlakoznék annyiban, hogy minden olyan érdekelne, ahol SZÉP hátterek vannak 1680×1050-re. Hátteres oldalt milliót találni, de a nagy részén teljesen igénytelen képekbe fut csak bele az ember :(
  • stevenson1988
    az új tálca jó kezelhetőségét főleg a Windows bill + számok adják nálam
    főleg így 1680x1050-ben van haszna, mert egy bezárás gombra kattintás után 'időbe telik' mire a tálcára viszem az egeret :)
  • RBJ
    tud valaki valamilyen szép win 7 es háttérképet ami zold.
    win 7 logos ra gondolok .
  • Pio
    Szerintem a tálcára való pinelés 100%osan kiváltja ezt a dolgot. De ez csak magánvélemény és a hosszú évek alatt megtanultam, hogy ahány ház annyi szokás. Csak azért írok, hogy aki nem próbálta meg használni az új tálcát, az azért adjon neki egy esélyt, mert elképzelhető, hogy így megspórolhat pár mega memóriát.
  • RBJ
    inkább maradok a rocketdock nál
  • CroftManor
    Nincs. Már vistán is használtam és tök praktikus.
  • DarkSector
    thx erre gondoltam de ien nics alapba a win 7-nél?????????
  • stevenson1988
    szemet szúrt a 'rögtön eltűnnek az ablakok' megfogalmazás, azaz, hogy nem csak egyszerűen elmegy a kép
    tehát jól sejtem hogy úgy indul újra a gép mintha simán restart-ot nyomnál a start menüből? mert ha így van akkor valami vírus nagyon befészkelhette magát
    Ha vannak azóta nem formázott particióid / winchester-eid a gépben akkor ajánlott azokon egy alapos vírusellenőrzést lefuttatni, illetve újrahúzni az OS-t.
  • stevenson1988
    Egy ilyenre gondolsz mint ez?
    Még amúgy még ezt ajánlom, én nagy hasznát veszem.
  • DarkSector
    LOL
    nekem alaplapi 7.1-es hangkártyámat driver nélkül tudja kezeéni, és ráadásul jobban megy mint xp-n driverrel.
    Tisztább (nem zajos a hang) .... főleg ha felveszek hangot!!!!
  • Myrddraal
    Felraktam Win7-et, de se az SB Live 5.1 hangkártyát sem az alaplapi int. hangkártyát nem akarja felismerni, és a cd-n levő drivert sem engedi felrakni. Van vmi megoldás erre? Csak mert ha nincs, rakhatom vissza xp-t...
  • DarkSector
    Hogy kell fent középen azt az ikon válogatos csikot előhozni????
  • CroftManor
    Sztem is :D
  • DarkSector
    nem bug ez, csak erős a viz sodrása :DDD
  • dashed_
    1 lehetseges megoldas
    itt meg csemegezhetsz ha az elozzo nem oldana meg
  • serkov
    Sziasztok! Miért nem tudom frissiteni az élményindexet? Kb a felénél megáll s csak pörög a wincsi... - Direct3D 10 ALU Assessment - Ezt irja ki mikor lefagy.. Látott-e valaki ilyet eddig? Nem tudok továbblépni élményindex frissités nélkül!
  • msstz
    figyelj, nem mértem le stopperrel, de nem fáj a szívem, ha 1 perc, annyira nem sürgős a dolog, mikor bekapcsolom.
  • CroftManor
    Hát nem tom h ez a win 7 hibája e de felvettem
  • DarkSector
    cod?
    próbáltad ??? :D
  • DarkSector
    Boot max 1 perc...?
    igen
    nekem xp-n fél év után nincs ennyi. :S
  • EK1TEP
    Nincs normális vga driver még rá azt kész!Felbontást sem enged rendesen állítani amit írtad...
    Érdekes nekem eddig amit próbáltam játékot mind jobban futott mint Vista-n.(XP-t nem írom mert már 1 éve hogy nem használtam)
    Clear Sky gyorsabb, GTA4 gyorsabb ... ennyi van most csak fent de mind stabilabb és gyorsabb!
  • msstz
    Core 2 Duo T5450 2x1,66 GHz
    2 GB RAM
    GeForce 8400M G (256MB azt hiszem)
    Realtek HD Audio
    WesternDigital 320 GB
    Win7 RC 32 bit

A boot max 1 percig tart, tovább nem.
    Használja-e a winyót? Ezt a kérdést nem értem, mivel winyón van az oprendszer így nyílván használja. Vagy különösképpen, nem megszokott módon használja-e? Azt nem tudnám megmondani, minden normálisnak tűnik, csak lekapcsolja a monitort, mintha sleepben lenne, azzal a különbséggel, hogy megy a gép, és ha le-fel hajtom a panelt, akkor van kép újra.
  • DarkSector
    Nah XP-n cod4 maxban 1920x1200-ban 50-60FPS a minimum

És Win7-ben most ugye 1600x1200-ban (többet nem enged) a minimum 30-35FPS

:SSSSSS

és az anyukád az idióta
  • DarkSector
    LOL
    ott fent középen az ikonokat hogy tetted ki???
  • EK1TEP
    Nincs meg a 100fps csak az 50fps?
  • DarkSector
    Te hülye vagy bazdmeg.
    És mivel magyarázod, hogy cod4-ben feleannyi az fps-em, mint XP-n???

te bazdmeg nem azé szar a program, mert nincs felbontás rendessen....hanem hogy már ien kibaszott piti dolgokban is bugos.
    Tudtommal etéren a vista-val nem voltak ien apró kibaszások.

Én csak annyit mondok, hogy ez soha a büdös életbe nem fog jól müködni, ha még idén ősszel kiadják.

EZ FÉLKÉSZ PROGRAM... ez nem béta....hanem egy szarkupac.
    De mit várjunk??? Vista alapjait fel kellett hogy használják ujból, hisz az sok veszteséget okozna...igy meg ....:D
  • serkov
    Sziasztok! Miért nem tudom frissiteni az élményindexet? Kb a felénél megáll s csak pörög a wincsi... lehet frissiteni kell a directX-et?
  • ProGabe #5817
    laptok specifikációja? mennyi ideig tart a boot? közben használja a vinyót?
  • Narxis
    Melyik Firefox verzió? Mert én a magyar nyelvű 3.5 beta 4-et használom és hibátlanul működik.
  • Myrddraal
    Hali! Most tervezem a Win7 Rc felrakását. Az xp-s vagy vista-s progik illetve driverek működnek rajta?
  • serkov
    Köszi! Mint említettem most raktam fel önálló op rendszerként, játszom vele kicsit, aztán biztos jövök még kérdezni.... mire megtaláltam a lemezkezelést a vezérlőpultban.... :-)))
  • Pio
    A haveromnak 64 bites win7en mindig kékhalálja van firefoxból. Lehet, hogy még nem szereti annyira a FF a 7-et és néhány gépen így viselkedik. Próbáld meg a letöltéseket explorerből kezelni.
    Esetleg tedd fel Firefoxhoz az IE Tab nevű addont, amivel egy gombnyomásra válthatsz explorer motorra az adott ablakban hátha az is elég, de ha nem akkor át kell szokni IEre egyelőre vagy feltenni 32bites oprendszert.
    IE TAB LETÖLTÉS
  • msstz
    továbbra is örülnék egy válasznak erre: #5724, vagy legalább annak, hogy "nem tudom".
  • Pio
    A levelezés átkerült a live szoftvercsomagba. Windows Live Mail néven érhető el ott a szolgáltatás.
    Ugyan ez lett a sorsa a Movie Makernek és a Windows Messengernek is, ezek már kizárólag a Live-ban érhetőek el.
    A Live letölthető INNEN