31662
CRYSIS
-
Az még fasza lenne ha esne is a gameben az eső és faszán végigcsorogna ezeken a nagy lapuleveleken. -
hmm fingyik 
kép1
kép2
kép3 -
Mondjuk ez még béta, bőven lesz még optimalizálva...
Persze majd a Dx10 kártyák is jó kis árkategóriában fognak kezdeni... :) -
KaBuTo666 #1931 Hát még nincs,de mikor megveszem akkor lesz,vagyis ahogy összeszedem a gépet,ugy kiszálmoltam hogy azzal faszn menne.Lehet tévedtem,ha igen,akkor megvárom azt a példányt :)
Hát mit gondolsz miért szaggat a videó ? :D -
hehe
ma még nincs olyan kapható config amivel fullon megy ha arra gondoltál :D sztem ne vedd meg a gépet hanem tedd félre a pénzt és majd DX10 videokari.
(abból gondolom mert van egy videó ami szaggat... az meg kemény hogy E3-as videón szaggat. főleg ha mondjuk a fejlesztők gépén vették fel :D) -
KaBuTo666 #1929 Üdv !
Végre megtaláltam a topicot, asszem én ide fogok tartozni nemsokára :)
Lesz egy új gépem,az már bikább lesz annyira hogy elbirja ezt a gamet,mert ugye erre a gamere elég erös gép kell ssajna. Láttam a videot,képeket,és nagyon belezugtam,dzsungelt szétlehet löni meg minden,hi valoság szinte :))
-
én csak pár dologtól félek: 1.a jó grafikájú játékok ált. rövidek
2.nem mindíg csinálják meg ugy hogy egész végig élvezhető legyen.(pl half-life 2 volt pár uncsi rész)
3. Nincs 3 :D -
Fele ekkorában nem is lehetne mást látni mint egy pálmafa levelének a negyedét és a Crysis szó betűit. Bár ha mondjuk a gépigénnyel/reklámkampánnyal egyenlő nagyságú logot csinált/ak volna akkor az első oldal mindig az lenne
-
Ha jóltom, akkor kb fele ekkorában gondolkoztunk(tak/stb :P) még... :) -
Mé ez a logó talán nagy? 
-
Ja, és mivel régebben én is kalapáltam logót, meg kell említenem, mivel még nem tettem, hogy a mostani nagyon jó lett! :)
Igaz, akkor mindenki kicsi logót akart... :D -
Mi ad el egy játékot? A reklámkampány.. És szerintem a Crysis reklámkampánya igen erősen épít a grafikára. Azon kívül egyetlen motívumot tudnék még megemlíteni, az pedig a lefagyott dzsungel és annak a hangulata. Talán jó is lesz, talán elviszi a hátán a sztorit, majd meglássuk, mindenesetre a grafika és a dzsungelharc biztosan nagyon ott lesz a játékmenetben... -
HL1-es engine bírja a novodex fizikai engine-t meg a midpoly-t.... Vagyishát ennyire lehet turbózni... És aszondom ha ennyit tud egy játék, nekem már simán jó.. Megmondom őszintén engem a különböző mindenféle fény-árnyék effektek nem kötnek le... Legyen egy elég jó tárgyfizika+ragdoll, meg midpoly... Onnantól kezdve már csak maga a gém érdekel... Nameg egy elfogadható szintű textúra felbontás.... -
ezt bebuktad.... mert ha "csak" source motoros lenne vagy akár CryEngine1-es akkor is letölteném... pedig azok már nem csúcsgrafikák... és megjegyzem én nagyon nézem a grafikát is mert már egy HL1-es szintű játékba nemtudom beleélni magam... és igy nem élvezem annyira a játékot. -
LOL gondolkozzál már mennyi fostalicska grafikájú game van azt mégis mennyien tolja őket mindenki!
Nem a graf a lényeg azt csak 1 szempont a sokból. -
hát nem biztos! -
Richard90 #1918 hát tuti nem a sztori miatt fogod megvenni / letölteni... ebben biztos vagyok
hanem a lenyűgöző grafika miatt, nem?? -
Kezdjük ott hogy valóban :D
De szerintem ne menjünk bele. Majd 2007 aug 30-án megnézzük hogy mire jött ki és ha konzolra is akkor vállatvonok és játszom tovább PC-n :D Ha nem jött ki konzolra akkor vállat vonok és játszom tovább PC-n. Szóval ne vitázzunk azon hogy "leszni vagy nem vanni".
Amúgy meg arra leszek kiváncsi hogy hánymennyi fegyver lesz benne. És egyszerre mennyi lehet nálad. -
Noh, kezdjük ott, hogy még fejlesztik a játékot. :) Ha most még közben "főállásban" foglalkoznának azzal is, hogy PS3on is fusson az engine, lehetőleg jól és szépen, akkor a PCn is csak csúszna jó sokat (2008?), szóval nemhiszem, hogy jó ötlet.
Mellesleg a Crysis sose volt PC Exkluzív tudtommal, inkább halgatás van ekörül, csak jelenleg nem fejlesztik másra (vagyis utólag portolják majd sztem)...
Ja igen, és a Crytek már régóta keresgélt NextGen konzollal foglalkozó vezetőprogramozót... -
nemtom mibajod a crysis történetével..... -
ez mind igaz... -
Hallotam egy olyan hirt hogy a Crysis meg fog jelenni 4 Dx-re is. Szóval lesz 9-re mindenképpen és a 10 különböző változataira is... -
Félre tetszett érteni kend. Én sem hiszem hogy meg fog jelenne PS3-ra az elkövetkezendő egy éves időintervalumban mert...
csakért. De ez alatt az idő alatt elkezdhetik átbuherálni és majdan megjelenik. Bár saját magukat hazudtolnák meg vele mert azt mondták volt hogy csak PC-re jön ki. De a pénz nagy úr (Lord Money???
) Ezért lesz mindenfélére még hajszárítóra is :-D
-
Ilyenről szó sem volt, a technikai feltételek nem adottak, hogy gyorsan csinálhassanak PS3 portot is, ez alatt főképpen azt kell érteni, hogy nagyon vissza kéne nyúlni az engine alapjaihoz és újra programozni... Előbb inkább kiadják PiCire... -
Igen csak nevetséges volna az ha egy PC-n menne, értsd mai középkat PC-n, jó minőségben és egy Hájpörszupör PS3-on nem. Ott valami nagyon sántit. Vagy az hogy nem is akarják még konzolosítani, vagy az hogy jó reklámfogás (úgyse lesz PS3-ra és egyszer csak megjelenik rá). De persze lehet tucatjával gyártani az összeesküvéselméleteket hogy miért. A lényeg az hogy PC-re megjelenik, remélhetőleg jól optimalizált változatban és egy mai középkat PC-n is menni fog megfelelő minőségben/sebességgel.
Addig meg várjuk a szkríneket, videjókat, a demót és a fullt. -
Hát ez most egyben káröröm is, hogy a konzolosok szopnak (nem is értem a mai napig: hogyan lehet egy fps-el konzolon játszani... szánalmas). Egyben bánat is, hogy mi lesz most így vélem, az én kis 2,8GHz, 2x512MB RAM (eddig még meg is van a minimum gépigény) és a 9600XT-mel? :D Egyébként a PS3 még pont egy olyan konzol, ami tényleg bikaerős (ha egyszer konzolt vennék, tutira olyat vennék), szóval ez hatalmas baromság, hogy az nem elég rá. Ha egy PS3-nak nem lenne elég hardvere hozzá, akkor azt se kéne kiírniuk, hogy PC-re megjelenik, esetleg vmi NASA jelet tehetnének oda, ezzel tudatva, hogy akinek egy jó barátja nem dolgozik ott, az ne is számítson rá, hogy akármivel el tudja indítani :D Amúgy meg érdekes, hogy gépen nem kell hozzá DX10 meg viszta meg elég egy ilyen gép: * Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
* nVidia 6600/X800GTO videókártya
* 768 MB RAM, ami Vista alatt 1 GB
* 6 GB szabad hely
* 256K+ internetes sávszélesség
* DVD-meghajtó
* DirectX 9.0c és Windows XP
Persze ez sem kevés egyáltalán (sőt!!), de ennél a PS3 azért jóval több. Szóval az gyanítom, hogy nem arról van szó, hogy a PS3 nem bírná el, csupán arról, hogy a Vistától kaptak egy valag pénzt, hogy ezt mondják, és nem adják ki másra... -
Richard90 #1908 ez így van... nem fogja kihasználni... megmondták -
A Dx10 sok újdonságot hoz, de a Crysis ezt még nem igazán fogja kihasználni szerintem... -
nem akarom fullon tolni (vagyis akarom csak nincs annyi zs-m :D ) Vistával még mindenképp várok... De én biztos hogy nem veszek százakárhányezerért videókártyát! -
Richard90 #1905 off:
erősebb videokártyát ajánlanék neked ha fullon akarod a crysis-t tolni :)
ha kijön idén a dx10 akkor sztem olyat vegyél---> de akkor meg vista is kell :( -
ugyanaz a konfigom nagyjából mint neked :D (amit leírtál legalábbis az ugyanaz)
-
HL2-nél is volt dx8 mód... Nameg ugye a régi dx-ekbe pixel shader se volt, aztán ezek a motion blur meg ezek milyen nagy újdonságok voltak... Most crysisba is a dx10 sztem a sok fény-árnyék effekteken fog látszódni... Pl az a sok soft shadow... -
Richard90 #1902 sztem ez inkább technikai demo lesz...
történet nuku
ha kijön a játék természetesen fel fogom rakni, már csak azért is mert kiváncsi vok hogy fog futni a "csúcs" konfigomon xDDD (intel 3.0ghz; 6600gt; 1gb ram)
hát a pcvel nincs semmi bajon csak az sok pénzköltés rá az idegesít... hogy fejleszd ha jáccani akarsz stb... -
Szvsz lesz konzolra, csak nem párhuzamosan fejlesztik...
(Amúgy sok fps jól teljesített már X-en...) -
a konzolosok tuti leszarozzák majd ezt a gamet az biztos... Én már csak maradok "hülye" pc-s.. Jobb mint a konzol... Csak nem értem mit kell leszarozni egymást(mármint konzolos pc-set pc-s konzolosat) .... -
és lehet hogy nem, akkor meg a konzolosoknak semmi bajuk nem lesz mert ez is csak egy gagyi tucatFPS... legalábbis mindenre aztmondják hogy gagyi ami nekik nem jutott
vagyis Stratégia és az igazi FPSek (nem a gagyikonzolos autoaim szarok...)
/vérpécésmód off :D -
de amugy elvileg megy dx9-en is csak nem olyan jól... -
Richard90 #1897 jajjj hagyjuk ezt a dx10-et is... írták hogy épphogy használni figja a dx10-es opciókat...
ne mondja azt hogy gyenge a konzol (nemtudomkicsodaidiótacsávó) hanem csak annyit mondjon hogy azért nem megy mert nincs dx10 a konzolokon
(lehet csinálnak sokkal jobb változatot konzolra és akkor majd leshetnek :D) -
de csak dx10 miatt nem megy... A gépigényről nem nagyon ír... -
Hát ha egy PS3 teljesítménye kakesz a Crysis -hez, akkor vajon a gépem mit fog művelni? Már az installnál el fog halni?