31662
CRYSIS
-
Lyan Kyj #1974 csekkoldtam, ez még nem volt, de semmi érdekes nincs benne, a szokványos részen tombol a csávó. Ezt a részt már annyiszor mutatták, csukott szemmel végigmegyek rajta
-
Lyan Kyj #1973 EZT már láttuk??
FORRÁS -
Hát az én gépemen pl nem gyorsabb, tisztában vagyok vele. De az ajánlott, vagy jó pontot kapott gépeken dúrva tud lenni. Haverom felrakta az RC1 64-eset és kúrvagyors nála. Persze neki fasza gépe is van. :) -
Őőő, maradjunk abban, hogy van olyan gép, amin gyorsabb, mint az XP, de nagyon hardware függő. Egy lecsupaszított XP pl. hihetetlen gyorsaságra képes, az ember nem is gondolná, pl. a Tiny XP 5-ös változata :) -
Vista jelenleg gyorsabb mint XP. Sok memót zabál (~300MB), de pl proci használat kevesebb. Játéknál meg úgyis kidobja a memóból ami nem kell, ergó nem lassít. Bár tudnék erről bővebben is mesélni... :) -
hát igen, a Vista arra lesz jó, h az emberek többsége hardwaret cseréljen. -
Annyi új videó van a http://www.crysis-online.com/-on szoktátok nézegetni? -
Többet fogyaszt:), Xp teljesen tökéletes mindere... Vistába agyon csicsoma, halom olyan dolog amit soha az életbe ( ez xpnél is igaz ) nemfogsz használni, ha lebutítod akkor is dupla gép kell hoizzá, nomeg arra lesz jó hogy a hardwergyártók megszedjék magukat... -
PLATINO #1966 vista kell valami minimum gépigény vagy valami előírás és miben lesz jobb a vista? -
Jól olvastad csak Vistára jön,de nem DX10-es lesz! -
Az! Vista Exclusive Xbox átirat :)) loal!! éljen a PÉCÉ! -
én azt olvasom, h Vista exclusive lesz. -
Nem nem igaz hogy csak Vistára jön de DX9-es lesz! -
én is nézegettem.
Halo 2 is az lesz. -
Amikről tudok: Hellgate London,Age of Conan,Flight Simulator X. -
Amikről tudok: Hellgate London,Age of Conan. -
Alan Wake talán, mivel ezt is a Vistához kötik.
Én ezt sokkal jobban várom, mint a Crysis -t! -
annyit tudok hogy karácsony környékén lesz vmi nvidia g80-as... meg kicsit késbőbb vagy év elején asszem ati R600-as vagy ilyesmi... -
CrySis on kivül milyen játék jön DX10el, a közeljövőben? -
Úristen.... Hogy lehet még mindig win2000-t használni mikor nemsoká itt a vista?? Nem mondom, mer nekem is xp lesz még egy darabig, aztán egyszer majd áttérek vistara... -
PLATINO #1954 jóvan okos nem tudtam -
Eddig semmilyen DX10-es VGA nincsen,fogalmam sincs mik jönnek karácsonykor.
Azt viszont dijjaznam má jönne még ebben az évben egy Ati és egy nvidia DX10 széria meg jővő március áprilisában megint egy széria :D -
van 1 kérdésem. eddig milyen dx10es videókártyák vannak és mik fognak ugy kb karácsony köröl vagy mostanában megjelenni? -
Direkt csinálod ezt??
Mikori a Vista kb jővő év márciusi még nem jött ki csak probaverziók vannak! -
Lyan Kyj #1950 víííí, épp megvan a javaslott:P -
PLATINO #1949 csak a WINDOWS VISTA az mikori?ja és windows 2000 is megy akkor mert ha xp akkor win 2000 is -
Minimum:
Processor: Athlon 64 3200+/Intel 5xx series
Ram: 768Mb/1GB (ajánlott Windows Vista)
VGA: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Meghajtó : DVD
Software: DX9.0c, Windows XP
Javaslott:
Procesor: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Ran: 2GB
VGA: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) viszont DX10 kompatibilis javaslott
HDD: 6GB
Internet: 512k+
MEgahjtó : DVD
Software: DX10, Windows Vista
-
PLATINO #1947 állítólag nagyon nagy gépigénye lesz mi az a nagy?windows 2000 elindul vagy xp majd? -
nem úgy értettem azt a 3-mastat.... na mind1 -
kösz, bár én láttamár -
Csátok találtam egy videót fasza crysis videó -
csak szolidan, hogy hlből készül a 3. csaképpen aztmár nem source-al akarják, nomeg nem scriptelt animációs rendszerrel, aki érti érti aki nem az nem (max pm-be hogy ne offoljak) másrészt pont a hl2 az ami a sokhelyszikellenjátékstilus váltakozáss miatt folyton fenntartja a figyelmet
on -
Érdekes év lesz ez a 2007 :D -
csoola #1941 hú de elavult a grafikája:P -
Nézz meg korábbi képeket, meg úgy általában amúgy korábbi játékokat, amióta bloom, meg specular van, azóta előszeretettel políroztak mindent, ami fém... -
A 3-as képen a föld eléggé laposnak (2 dimenziósnak) tűnik vagy nemtom de nem olyan szép nincs akkora előrelépés mint a grafika többi területén
Ezt most ne vegyétek lehordásnak inkább csak szőrzálhasogatás mivel még így is überelia többbi játékot
-
eső szem?:DDDDDD
csepp:D -
Miért nemrg még csillogtak a tankok? :D -
Jaj csak nem? Mattá tették a tankokat? Végre, talán belegondoltak, hogy nem kéne oda csillivilli shader! :) -
Ja és minden esső szem 3ds lenne :D