31662
CRYSIS
-
Richard90 #1894 looool... sztem még hárommal meg lehet szorozni az ajánlott gépigényt hogy valaki fullon tidjon játszani a crysis-szel :D -
szerintem is jó volt a far cry singlebe!!! nem tom te mit néztél! -
én szeretem NFSt
-
Nem vesztette értelmét a beszélgetés. Én csak azt mondom, hogy a FarCry egy elkapkodott játék, melyet be se tudtak fejezni rendesen, és igazából nem is sikerült olyan nagyon jóra, pont azért, mert az UBI nem adta meg a szükséges támogatást. Ellenben az EA pénzel minden játékot. Nem azt mondom, hogy jó játékok,csak azt, hogy azok megkapnak minden támogatást.
Ezt kéne elfogadni, és hidd el, tapasztalatból beszélek. -
:))) jóvan pihenj... "Mellesleg a single része a legszarabb a játéknak" innentől fogva értelme beszélgetsét nem lehet veled folytatni... ha neked multi játék kell azt ne ettől várd... hameg EA csoda gém kell akkor edd meg a 4. rókabőr NFSt, a 4 éve ugyan olyan Fifiát :))) de az EA tud :)) persze ugyan azt eladni évente ( kevés ráfordítás, sok zsozsó ). -
Örülök ha tetszett, de nagyon alap és egyhangú volt. Szó szerint, ez a játék egy jó bemutatkozás volt a CryENGINE-nek és a fejlesztőcsapatnak, de mint játék nem az igazi... -
mér jó volt az most mért mondod?! -
Nem, FarCry multira is hangsúlyt fektetett volna, csak UBI miatt abbamaradtak a fejlesztések, és egy csapott szar lett belőle. Mellesleg a single része a legszarabb a játéknak. Nem tudom, végigjátszottad?
Ezt a játékot bemutatóra fejlesztették... -
az még egyáltalán nem biztos
lehet hogy meg tudják csinálni normálisan -
Te a multiról beszélesz, egy Single Player játéknál, kit érdekel milyen a multi? álltalában szar ilyeneknél..
Ne gondold hogy ezek most egy isten multi játékot csináknak... ennek a multija kb olyan lesz mint a D3... szar, mivel a játék igyis akadni fog, multira alkalmatlan, persze butítással mindent lehet, de ilyen csilli villi gémek több játékos modra nem alkalmasak... -
jee lesz uj gépem amin közepes grafikával menni fog!!! jee -
:D -
Te egy nagyon lelkes ember vagy XD -
human8 #1881 Magiszter!!!!
Igen nagy ember vagy.....de ez a lényege kishíján....aza világ.....:D
egy a gáz : télen jelenik....:(és hideg lesz lenn...de fenn itt a szobába Caribi forróság:D
yeeeeeeeee -
human8 #1880 Heliosz:
"a Far Cry bugos volt?? én nem vettem észre!"
neked akkor nagyon jóóóóó.......pff:D
-
Hát LOL!!! Szerintem én is elfogok tölteni pár órát/napot azzal hogy a környezetet babrálom. Nézegetem a leveleket a fákat a köveket meg a tengerpartot -
human8 #1878 Hell'o all!!!
Megnéztem a 4 multiplayer videót.....és így a tnegerpart...és a távolban lévő hegyek láttán....megfogalmazódott bennem valami....
Ahogy megjelenik a játék....megveszem.....elindítom...lemegyek főhősünkkel a tengerpartra (ahol csak semmi ellneség....a társaimat is lelőövöm...hisz megtehetem:P (áááá:D)és beteszem a winampba a : MOby - Porcelain című számot...és csak nézegetek....napozgatok....sörözgtek......:D ennyi....
CRYSIS forever....and FARCRY to eternity.......CRYTEK......vúúúúúúúú húúúúúúú -
Crysis biztos jó lesz, FarCry szar volt. Multiba besett az FPS, olyan hatalmas lag van hogy nem lehet játszani, és egyszerűen hatalmas játékhibák vannak még most is. Szóval szar a multija, de én már több mint két éve azt a szart játszom, mert a hangulata lenyulhatattlan. :) Egyébként jól kiismertem és hidd el: szarabb játékot nehéz lesz gyártani. És minden az UBI hibája, mert idő előtt kiadatta a játékot, a PB-t, ja és persze elfogyott a pénz is, tehát nem tudták folytatni a fejlesztéseket crytek-ék, mert UBI csak le akarta húzni őket.
Hidd el, akármennyire is ellenszenves az EA, és akármennyire is nem az ő tulajdona a legjobb játékok mégis az egyetlen kiadó aki rendesen megtámogatja pénzel is és idővel is a játékokat! :) -
PB? Probán-bután? 
Szerintem a FAR CRY nem volt bugos, azt leszámítva hogy pecs nélkül nem vitte a 6600gt-met, mert lila paca volt minden textura. Pecs után már ment. És előtte is Fx5600-al. De tök mindegy. Ha már ennyit rágódnak rajta biztosan optimalizált lesz. ha nem akkor menjenek a búsba. -
Játsz multit! Az egészet elbaszták. Kezdve a játékhibáktól egészen a PB-ig... -
a Far Cry bugos volt?? én nem vettem észre!:( -
Akkor számolj a félkész és buggal hemzsegő játékokra, amit később sem fognak kijavítani. FarCry-nál szerintem minden esélyét eljátszotta az UBI a CRYTEK-el szembe ... -
egyetértek. EA-t nem szeressem én sem nem. Ubit a népnek és a cryteknek.
-
Mindenképp Ubi, ha EA akkor ez a csapat is megy a darálóba és a játékaik színvnala 0 lesz... -
Ubinak biztos nem, max ha rákényszerülnek. Úgy kicsesztek velük ahogy cask lehetett anno :C -
OFF:
Felvásárolná az EA a Cryteket?
[2006. augusztus 28. @ 09:35 - Berkenye]
A TG Daily úgy tudja az egyik Electronic Arts felsővezetőtől, hogy az óriáskiadó felvásárolná a Crysis című akciójátékon dolgozó Crytek fejlesztőcsapatot. (thanks elitgamer)
Mindezt egy német újságból merítették. Ha a hír bebizonyosodik, a Crytek lesz az EA második német fejlesztőcsapata. A Far Cry annak idején 2,4 millió példányban kelt el, a cég tehát igen sikeres a piacon. A Die Welt újság információi szerint a Crysis fejlesztési költségei túlszárnyalják a húszmillió dolláros határt. Az EA pedig bizony érdekelt egy annyira fejlett technológiára épülő engine megszerzésében, amilyen a CryEngine 2 - ez hajtja a Crysist.
A Far Cry-t annak idején a Ubisoft adta ki, s később bejelentette, hogy a későbbi Far Cry-játékok jogait megtartotta. A fejlesztők azonban jelenleg szabadúszók, könnyen lehet tehát, hogy a későbbiekben a Ubisoftnak is fejlesztenek játékot - amennyiben az EA nem vásárolja őket fel.
info: Gamestar -
Az ilyen bontásokhoz külön motor kell, mint pl a Red Factoin esetén, abba is direkt arra hegyezték ki, szvsz ez olyan mint egy fizika motor... ezt csak ugy nem lehet megcsinálni... de felesleges mer a gém igyse fog menni :))) most az a -10 fps emiatt... hogy akar ezzel valaki is játszani?... -
Az csak szimplán összedöl nincs benne semmi vakolatleválás. -
de most betonépületekről volt szó. bádogviskókkal televan! :D sztem nem is lesz benne más. -
és amikor összedől az a bádogviskó? -
CUCLI #1864 ?
hogyne lenne -
Szerintem egyátalán nem lesz ilyen omlos cucc a gameben.Mert idáig egy db video sem volt róla. -
Bump mapet tudom mi az,a normalt már nem. -
amugy az a vicc hogy jósok ember átlett verve :) (lehet tesem vágod mik a bump/normal mapek?:D) szoval, a fear-ben sem omlott le a vakolat, csak rátett a motor egy szépen megcsináltam bumpmappel textúrát a lövésed helyére, dx10 esetében remélem komolyabban megcsinálják (legalább ugy hogy a fegyver/lövés erelyének megfelelő méretü nagyságu mélységü texturát tesz rá) node nem ezen fog nyerni ez a játék, vagy elbukni... (mellesleg ilyen egészházatledöntö film már akkor volt mikor még szósevolt crysisről csak dx10 promo filmként mutattak pár jungle-s jelenetet ( ott zuztak széjjel egy kamionnal egy kecót) -
Sztem min Dx9 lesz... -
Jaja meghalgattam azt is.De ha ők nem mondják akkor is tudom hogy fasza lesz mindkettő. -
a BiA legújabb részére is ezt mondják. -
Mimást mondanának rá? grafika szép = űber :DDD -
FLeK0 #1856 ők mindenre azt mondják amit 'exkluziv' láthatnak valahol, akár van közük hozzá akár nincs. -
Valamelyik Gamestaros arc asszem ZeroCool nem szereti az FPS gameket de ő is mondta hogy ez nagyon jó lesz.