31662
CRYSIS
-
Na, azért nem olyan rossz a Win, csak megfelelően karban kell tartani. Tudod, azt mondom, hogy igen, vannak benne égető hibák. Ilyen az, hogy belassul stb. De magát a stabilitását megtartja, ha megfelelően karbantarják. Engem jobban idegesít az ilyen "lemez töredezettségmentesítő". Linuxban ilyen nincs, vagyis, más a lemezkezelés meg a fájlrendszer, és nincs szükség erre, mert máshogy oldják meg. ... és erre mi van? WinFS-t befagyasztják. Bár ha jól tudom abba is ilyen gányul oldották volna meg. :P -
ez nem divat....a használata alatt elkopott az ctrl, alt, delete gombok, a többi kiesett idegesség közbe:)
-
A Microsoft-nak is vannak jó programjai, csak mapaság divat lett fikázni az MS-t. Persze, én is jobban örülnék, ha egy Mac OSX futna a gépemen, de ez a Vista se tűnik olyan rossznak. Mindenképp előrelépés XP után... Aztán, hogy hosszútávon milyen, lassul-e stb majd kiderül.... -
persze a microsoft???? -
Nem feltétlen beégés ez, én pl örülök, hogy nem kapkodják el annyira. Nemrég raktam fel a beta2-t és meglepően jónak találtam, kellemes meglepetés volt, nem is találkoztam bug-okkal. Persze javítanivaló még van rajta. Hátha csak azért húzzák az időt, hogy egy normális rendszert is ki tudjanak adni ... :) -
de nem is azé kéne hogy használjuk, hanem hogy játszunk 
-
:D -
Na haggyuk a témát nem baj hogy csúszik a Vista mert amiket olvasok róla pff hát eléggé védtelen :( -
A Végén még az lesz hogy XP DX11 update. Ha a Pista olyan lesz mit a városligeti műjégpálya. Lehet a következő gen oprendszer hamarabb fog megjelenni.
Szerintem ezzel a mikroszoft nagyon beégeti magát. De megteheti sajnos mert egyeduralkodó a piacon. Linux rúúúúúlz :DDDDD -
Hát én azzal teljes mértékben elégedett lennék!De sajnos többször is mondták nem lesz XP-re DX10 :( -
ez lesz a jelmondat:
Vista! Jobban csúszik!
-
Max kiadnak egy xd10-es updatet az xp-re -
Vegas #1762 végén az lesz h : " Áhh nem is lesz Vista " -
csúszik a vista -
igen. a hogy indítsam el? (kattints kétszer a parancsikonra), meg a hogy jutok tovább? (menj be az ajtón előtted), és az elmaradhatatlan honnan lehet letölteni? (internetről). Már alig várom. Tök izgi lesz :DDDD -
Richard90 #1759 jaja... nem indul el, szaggat stb hozzászólások tömege :D
-
strebacom #1758 Majd ha megjelenik a game akkor IZZIK ez a topic is addig csak,hát,no,stb.. na de várjuk ki..... 
-
:) -
Jóvanna reménykedni még szabad
-
:)) -
Gondolkodtam (én is meglepődtem
). ÉS arra jutottam hogy ha a Crysis-nek kétszer ilyen jó a grafikája mint ennek a (cry)tekdemónak akkor mediumon kb ilyen élményt nyújt majdan mint ez.
-
áá,már értem. Thx! -
Jaja, nem annyira színes, kontrasztosabb és sokkal élethűbb. -
Lyan Kyj #1751 fakóbb lesz sokkal, és sztem még élethűbb is picivel. -
Hmm. lehet elővezsem a Far Cry-t és TV-n kitolva játszom vlee egy kicsit. Már úgyis tudom ULTRA HIGH-on tolni :D
Amúgy a Cold mod az miben más? -
pontosan: egy HD kompatibilis LCD TV-n nem lesz jobb képe, mint egy LCD monitoron, de egy 82 centis 16:9-es CRT TV-n viszont sokkal valósághűbb, de már a Far Cry is. Pláne, ha "Cold" módba rakod a grafikát. Na akkor nagyon durva :) -
Hogyne 4 is van :DDD
Csak egy egyszerű mezei ORION (mint az űrhajó) batárnagy állat TV-m van. Ha HD-s milkás tévém volna mondtam volna hogy simább a kép? Azért simább mert a tv felbontása (pixel/incs) sokkal alacsonyabb mint egy monitoré. Azaz úgyanakkora teljesítmény mellett a kép mégis élethűbb mert nem látszanak a fűrészfogak(ergó elmossódik). Mondjuk így az apró részletek is eltűnnek. No de majd akkor játszom húdenagy részletességgel ha lesz hozzá vasam is ;-)
Dof-hoz meg annyit hogy Studio Max-ban iszonyat ideig tart a Dof-ot berenderelni ugyanis 1 képkockán 12x megy át. Bár lehet állítani de az optimális minőséget csak 12x-es "egyeztetés" után tudja hozni. Ha azt vesszük hogy mondjuk 1 képkockát 2 másodpercig renderel akkor a dof után 2x12 ms lesz belőle azaz 24. És még nem számoltattam le vele a motion blurt (ami meg érdekes módon kb 0,2ms-t vesz igénybe) a lens effektetket, raytrance felületeket... Érdekes hogy a Crysisben meg a dof megy könnyebben míg a motion blur-hoz (ami tényleg szép lett) meg már erős gép kell.
No de ide kérem a kezeim közé tesztelésre, egy géppel együtt. :D -
Mutatok egy példát :D
DOF
Magyarúl amire koncentrálsz az éles a többi pedig homályos... -
Most a Depth of Field mi lenne?A távolságokat ábrázolja,hogy lesel a bokorból,és a bokor közelebb van az ember meg távolabb és ezt hozza előtérbe,hogy hogy reális legyen a távolság amikor nézzük? (Na ezt most jól megaszontam.) -
ezt mi tudjuk :D legalábbis én :D ez sztem 1 az 1ben FarCry grafja megdobva egy kis Depht (huhh ezt máshogy irják
) of Fielddel meg még 1-2 effektel.
-
Vegyétek figyelembe , hogy jóval gyengébb a graf a The Project-ben , és gyakorlatilag csak egy zárt szobában zajlik .... -
de normál CRT TVtek van? vagy LCD/plazma/projektoros HD readys übersirályos TV? -
Nekem is van itt egy tv a monitor mellet fl méterre majd kipróbálom. De neked milyen tv-d van? Iyen átlagos vagy valami komolyabb? -
Kipróbáltam úgy hogy kitoltam a tévére. Hát kicsit hanyadtvágódtam. Sokkal szebbnek látszik, sokkal simább a kép (AA). Szóval lehet hogy ha kijön a krájzisz akkor tévén fogom játszani, úgy méginkább fílm hatása lesz :DDDD -
Letltöm már én is és meglesem mennyi fps-em lessz. Mert Én nem vettem észre akadást 6x-os AA 1024-es felbontás mellet és minden max-ra véve.. -
Lyan Kyj #1739 Én is teszteltem a The Projectet.
konfigom: MSI P4N Diamond, P4 3.0, Asus 7800gtx 256, 2gb ddrII.
1024x768,4x AA-val stabil 45 FPS,
1600x1200, 4x AA-val átlag 25 FPS
Állat ez a cucc, párszor megnéztem:) A legjobb, mikor a szörny visszaváltozik és a láthatatlanságból újra látható lesz. Meg a nő melltartójának csillogása
-
Richard90 #1738 nem tom de nálam voltak olyan helyek ahol homályosak voltak a dolgok (csávó arca, szörny stb.) de csak néhány helyen
ja és a víz egy gusztulstalan egyszínű valami (lehet hogy csak nálam) -
faca naon :D nem számoltam átlagot meg nem tom hogy mutatja-e az átlag FPSt de olyan kb 20 volt... bár inkább 20 alatt :(( de mondom nem néztem és lehet hogy csak parázok és nekem is megvan az átlag 30 :D -
megnyomtam az "i" gombot :DDDDD
Amúgy nyomjátok meg a spacet valahol a bemutató közben és mozgassátok az egeret :DDD -
Richard90 #1735 külön programmal : FRAPS a neve :)
ja amúgy betöltött nekem is