31662
CRYSIS
  • Csacsi
    Azért a videó nagyrészén, jó ha 20-25 fps-el szalad a game...Ez elég elszomorító.
  • GrimReaper78
    Jah, kiryálság. Bár a fegyver meg a nanosuit moddolás eléggé übertáposnak tűnik. Kiváncsi leszek, menniyre tudják majd kiegyensúlyozni a játékot.
  • jAsOn VoOrHeEs
    CRYSIS - Hat percnyi örömmámor
  • Serpa
    nekem a day/night, valamint a lightning teccik.
  • FOXX supreme
    döglött pockok:DDDDDDDDDDDD
  • Evogordon
    Huh a 80 megás videó nagyon üt Ja és tényleg azok a képek a 80 megás videóból vannak... Azt teccik benne a legjobban hogy minden kő 3d-s
  • Evogordon
    Hát ahogy elnézem a 3db 3 megás videó csak ilyen grafika bemutató.. Most szedem a a 80 megásat, arra kiváncsi vok.
  • Serpa
    gondolom a korábbi 2 kép, ezekből a videkből van.
  • Evogordon
    ! 4 új movie !

link
  • Evogordon
    :DDDD
  • FOXX supreme
    azokra a kövekre azt hittem hirtelen hogy pockok vagy patkányok:DDDDDDDDDDDDDD
  • Ability
    Énis néztem, gondoltam is berakom, de szerintem elég vérszegény. :)
  • Evogordon
    2 új kép bár nem a legjobb minőségben...
  • Evogordon
    Na hát akkor :D

• Ability
    Há' legyen má' valami kis aktivitás :P
  • Evogordon
    Mi UP?:)
  • Ability
    UP! :P
  • FOXX supreme
    én nem verném ilyen nagy dobra....:):D
  • Evogordon
    Jipí nekem már futni fog a crysis mert vistám van
  • FOXX supreme
    nem rossz az a progi
  • armageddon666
    az nem oylan jó :D ebben is "csak" az a poén hogy a windows saját beépített karbantartó rendszere 1-2 windows filet fölöslegesnek talált. vagyis: windows-szemét :D
  • Vegas
    egyszer nekem is volt ien.. anno.. csak akkor én takarítottam. D:D
  • Ability
  • armageddon666
    XP egyszer ugy romlott el hogy a beépített karbantartó progi kitörölt 1-2 windows filet és innentől el sem indult :K
  • Vegas
    muszáJ
  • FOXX supreme
    minden héten mondom én:D
  • Evogordon
    Nem csak muszály :D
  • FOXX supreme
    oszt minek vírusírtó, a wint úgyse lehet megvédeni, maga a vírus :D
  • Vegas
    vagy unatkozol..
  • FOXX supreme
    kuss má:D
  • FOXX supreme
    hetente:DDDDDDDDDDD
  • Evogordon
    FOXX nak meg jóhogy tönkre megy mindig a win-e. Nincs fent semmi vírusírtó meg semmi védelem :D::D. Meg van egy vírus ami mindig megkeresi őt és a tálcán villog meg beugranak ablakok stb...
  • Evogordon
    Hát nekem pl x64-em van és minden héten 1szer törmentesítés, vírus ellenőrzés,registrik törlése,szemetek törlése... És nekem így kitart egy win akár 1 évig is vagy több ideig...álltalában amikor én újra rakom a winemet akkor nem azért mert beszart vagy belassúlt hanem mert valami prgival bajj van vagy valami ilyesmi...
  • FOXX supreme
    minden apróság számít:)
  • Ability
    Hát... újdonság?

Hivatalosan csak annyi, hogy kijött pár HD-s videó a Gamespot-tól, szereztek az oldalra egy moderátort, aztán volt az oldalon náhány változás, kijött pár háttérkép, és újradolgozták a videó galéria design-ját. xD
  • Ability
    Ugyan már. :D
  • Ability
    Ezért kéne megelőzni, hogy ne boruljon össze. :P
    Fagyni meg... hát... nem szokott, nekem nem. Tudod ez sokindentől függ. Ennek ellenére én azt mondom, hogy a rendszer stabilitása megfelelő, ha rendben tartják.
  • FOXX supreme
    a gameről nincs hír?:DDDDDDD winfosról beszélünk nem a gameről, a végén még picsán rugdosnak miatta
  • FOXX supreme
    a másik az hogy gyorsabb egy újjat csinálni mindennel ,mint helyrehozni az összeborultat
  • FOXX supreme
    belassul az még haggyán, de én úgy vagyok vele, hogy ha már kezd szar lenni, na felrakom, egy 3 hétig fasza meg gyors, utánan kezd lassulni, nem megy, fagy, ez nem tetszik az nem tetszik...akkor már sztem nem lehet megcsinálni utánan meg megint telepíteni...