31662
CRYSIS
-
Azért a videó nagyrészén, jó ha 20-25 fps-el szalad a game...Ez elég elszomorító. -
GrimReaper78 #1813 Jah, kiryálság. Bár a fegyver meg a nanosuit moddolás eléggé übertáposnak tűnik. Kiváncsi leszek, menniyre tudják majd kiegyensúlyozni a játékot. -
CRYSIS - Hat percnyi örömmámor -
nekem a day/night, valamint a lightning teccik. -
döglött pockok:DDDDDDDDDDDD
-
Huh a 80 megás videó nagyon üt
Ja és tényleg azok a képek a 80 megás videóból vannak... Azt teccik benne a legjobban hogy minden kő 3d-s
-
Hát ahogy elnézem a 3db 3 megás videó csak ilyen grafika bemutató.. Most szedem a a 80 megásat, arra kiváncsi vok. -
gondolom a korábbi 2 kép, ezekből a videkből van. -
! 4 új movie !

link -
:DDDD -
azokra a kövekre azt hittem hirtelen hogy pockok vagy patkányok:DDDDDDDDDDDDDD -
Énis néztem, gondoltam is berakom, de szerintem elég vérszegény. :) -
2 új kép bár nem a legjobb minőségben... -
Na hát akkor :D
-
Há' legyen má' valami kis aktivitás :P -
Mi UP?:) -
UP! :P -
én nem verném ilyen nagy dobra....:):D -
Jipí nekem már futni fog a crysis mert vistám van
-
nem rossz az a progi
-
az nem oylan jó :D ebben is "csak" az a poén hogy a windows saját beépített karbantartó rendszere 1-2 windows filet fölöslegesnek talált. vagyis: windows-szemét :D -
Vegas #1793 egyszer nekem is volt ien.. anno.. csak akkor én takarítottam. D:D -
-
XP egyszer ugy romlott el hogy a beépített karbantartó progi kitörölt 1-2 windows filet és innentől el sem indult :K -
Vegas #1790 muszáJ -
minden héten mondom én:D -
Nem csak muszály :D -
oszt minek vírusírtó, a wint úgyse lehet megvédeni, maga a vírus :D -
Vegas #1786 vagy unatkozol..
-
kuss má:D -
hetente:DDDDDDDDDDD -
FOXX nak meg jóhogy tönkre megy mindig a win-e. Nincs fent semmi vírusírtó meg semmi védelem :D::D. Meg van egy vírus ami mindig megkeresi őt és a tálcán villog meg beugranak ablakok stb... -
Hát nekem pl x64-em van és minden héten 1szer törmentesítés, vírus ellenőrzés,registrik törlése,szemetek törlése... És nekem így kitart egy win akár 1 évig is vagy több ideig...álltalában amikor én újra rakom a winemet akkor nem azért mert beszart vagy belassúlt hanem mert valami prgival bajj van vagy valami ilyesmi... -
minden apróság számít
:)
-
Hát... újdonság?
Hivatalosan csak annyi, hogy kijött pár HD-s videó a Gamespot-tól, szereztek az oldalra egy moderátort, aztán volt az oldalon náhány változás, kijött pár háttérkép, és újradolgozták a videó galéria design-ját. xD -
Ugyan már. :D -
Ezért kéne megelőzni, hogy ne boruljon össze. :P
Fagyni meg... hát... nem szokott, nekem nem. Tudod ez sokindentől függ. Ennek ellenére én azt mondom, hogy a rendszer stabilitása megfelelő, ha rendben tartják. -
a gameről nincs hír?:DDDDDDD winfosról beszélünk nem a gameről, a végén még picsán rugdosnak miatta
-
a másik az hogy gyorsabb egy újjat csinálni mindennel ,mint helyrehozni az összeborultat -
belassul az még haggyán, de én úgy vagyok vele, hogy ha már kezd szar lenni, na felrakom, egy 3 hétig fasza meg gyors, utánan kezd lassulni, nem megy, fagy, ez nem tetszik az nem tetszik...akkor már sztem nem lehet megcsinálni utánan meg megint telepíteni...