31662
CRYSIS
-
strebacom #2094 Olvastátok már EZT !!! 

-
deejayoly #2093 "Egyébbként meg ha jól értem GF7800/7800 kártyával (egy darab esetén) és 1GB ram mellett még 2 magos proci mellett is úgy fut jól, ha Softshadow kikapcs, fizikai részletesség közepes, Motion Blure kikapcs, geometriai részletesség pedig visszavesz."
Azért nem kellene ilyen nagykanállal enned a PR-t! -
Jah. Rájöttek hogy egy tök jó játékot csináltak és végelgyengülésben multi közben XD -
Vegas #2091 balkézzel alulrol 3-at.. ok -
kopogd le xD -
Vegas #2089 és most jönne a nagy hír h meghaltak a fejlesztök és nem lesz game -
naja:D majd a farcry 2 lesz a folytatás -
Inquisitor #2087 Ne hülyéskedj, ha visszaveszi valaki a GFX-et közepesre (alá), akkor egy GF6600GT vagy jobb kártyával is jobban fog kinézni, mint a FarCry ugyanazon a gépen, és az se volt csúnya! Most se az ...
Egyébbként meg ha jól értem GF7800/7800 kártyával (egy darab esetén) és 1GB ram mellett még 2 magos proci mellett is úgy fut jól, ha Softshadow kikapcs, fizikai részletesség közepes, Motion Blure kikapcs, geometriai részletesség pedig visszavesz.
Kétségtelenül DX10 kártyákon meg 2GB rammal mutatja ki foga fehérjét ... -
CUCLI #2086 szvsz ilyen gondok nem lesznek nálam. -
Vegas #2085 mikorra megjelenik teljes lesz az uj konfig sazl nincs gond. -
Igen. Főleg az fog ütni mikor meglátod hogy a te gépeden úgy néz majd ki mint a Wolf3D
-
CUCLI #2083 b+. ez ütni fog. 
-
Nagyon durvák bár még mindig nincsenek tistában hogy e Crysis nem a Far Cry folytatása lesz!
-
Inquisitor #2081 Mivel az E3-as verzió XP alatt futott és Dx9-en, érdekes lenne ha nem futna a végleges. :) -
Inquisitor #2080 OFF:
"aki ért valamit a windózhoz annak az lesz az első dolga hogy azt kikapcsolja... kell a halálnak a csilli villi powa zabáló hülyeség."
Úgy érted a VÉGRE beépített HW ablakkezelést? :O -
Inquisitor #2079 Itt voltak csokorbagyűjtve az "összehasonlító" képek, még kint vannak, érdemes végignézni őket ...
http://www.incrysis.com/
Másrészt van egy halom kép a pályaeditorból is (kissé spoileres képek is!), és pár helyen látszik azért egy-egy pályarészlet. Szóval jól fog kinézni ez. -
Persze azért a vízről is könnyen felismerhető, hogy melyik a fénykép. :) -
basszus...nem rossz:) -
Azért még könnyen megkülönböztethető.a legeltérőbbek a növények.Azokkal mindig lebuknak.:) -
Bocs a link 
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/11653.html -
huh basszus nem tudtam eldönteni melyik a játék és melyik fénykép
-
Naja. Nekem most egy SUSE van. Sokan szidják, főleg a nagy linux guruk, nembaj, nekem bejön. Én még cask kezdő vagyok, szerintem ez is bevezet a linux vlágába. Már tudok forgatni meg ilyen dolgok. Előszőr majdnem leestem a székről, hogy "LOL, konzolba telepítek, futtatok dolgokat". Persze ez ne ilyesszen el kedves CUCLI, van mindenre GUI-s megoldás is. =)
Crysis lehet lesz linuxra. Múltkor néztem demonoidot és egy ezzel foglalkozó oldalt, hogy egyszerűen elképezstő mennyi játékot kiadtak Mac-re és Linux-ra is. A legnagyobb nevektől kezdve minden volt! UT sorozat. Q sorozat (4 is) Doom 3 stb... Jó persze ezek Open GL-es játékok, deeee láttam én már DX-es játékot is Linuxon! :P -
Én most majd megnézem az új UHU-t. Azt mondják vannak benne jó dolgok. De talán ideje lenne megnéznem ezt az Ubuntu-t is (ha már van benne Beryl és XGL támogatás):D
Bár én a knoppix 5-el meg vagyok elégedve. A suliban meg még a 3.6-ot használjuk mert a tanár arra esküszik (vagy csak maradni). Egyzser raktam fel ott is az 5-öst és majdnem leharapta a fejem :D
Jut eszembe: Crysis-t kellene átbuherálni linuxra. Ha ez megtörténne akkor már az XP-t is törölném a gépről. Most is csak "még jól jöhet" néven van fent (GRUB-ban).
CUCLI: Nem is tudod milyen jó dolog az a linux. Pedig sokáig "Géc Rúlz" pólóban jártam de mostmár "a pingvin a király"
-
CUCLI #2071 decsúnyán köhögsz bazdmeg :D -
Jóhogy, kúrvajó. Majd most fogok kipróbálni egy Ubuntu-t is. Abba van jobb Beryl és XGL támogatás. :P -
CUCLI #2069 nagyon rávagy kattanva a linux témára. -.- -
Jaja, MS fan vagyok. [közbe meg linux alol ír most is]
-
Miért? Te talán nem a Microsoftnak dolgozol? :D -
Ez valami májkröszoft fizetett reklámszöveg ?:D -
Nem olyan rossz az az Aero, és semmi gépigényt nem zabál ... VGA-t használja már nem a procit. Ahol megvannak a megfelelő körülmények ott semmit nem lassít. -
"Az Aero Glass grafikus interfész túl nagy falat lehet a jelenleg használatos PC-k több mint felének." aki ért valamit a windózhoz annak az lesz az első dolga hogy azt kikapcsolja... kell a halálnak a csilli villi powa zabáló hülyeség. Azért azt sem árt megjegyezni hogy XPs effektek is minden munkahelyen, iskolákban levő gépekben be vannak kapcsolva, habár a ram kevés a gépbe, graf kártya zéró, de jó hogy van lassúljun, minek lebutítani win 98 szintre? túl logikusnak tünhet... ez lesz ezzel is, nemfogják. -
strebacom #2063 Hát igen:Erre tessék!! 
-
Mondjuk a DX9.0L hír kamu (megcáfolták már), de amúgy működni fog a Crysis XP alatt... -
eddig is így volt. A Crysis csak kihasznál a DX10-ből bizonyos elemeket, de nem teljesen arra épül. A játék nagy része leginkább a DX9-re építkezik leginkább.
Ez nem is csoda. Ha belegondolunk még nagyon sok pc nem érett meg arra, hogy full DX10-es gémeket futtasson, és most döccent be kb a full DX9-es játékok sora.
A gépek szintje pedig világméretben nem érett meg még a DX10-re... -
Ez jó hír, de várható volt, hogy ez lesz. -
JA olvastam már. Szal lehet majd crysis-t xp-n nyomatni... ;) -
DirectX 9.0L
Dixie Flatline, 19:21 - Játék: Érdekesség)
(Inquirer) Valamikor májusban még úgy volt, hogy a soron következő DirectX10 alapú játékokhoz mindenképp szükséges lesz a Windows Vista, mivel az XP nem fogja támogatni azt. A TheInquirer által előásott friss információk alapján azonban az XP-n futó DX10 más néven, DX9.0L-ként lesz elérhető és természetesen minden DX10 alapú játékot futtathatóvá tesz a régi, jól bejáratott operációs rendszeren.
Feltehetőleg a Microsoft kezdetben örült volna a Vista exkluzív játékok megjelenésének, mellyel felgyorsíthatta volna az új oprendszerre történő áttérést, ám az XP-nek is kellett legalább öt év, hogy teljesen kiváltsa a korábbi Windows verziókat. A kiadók pedig nem repesnek az örömtől, ha olyan megoldásokat próbálnak rájuk erőltetni,melyek tovább kurtítják az amúgy sem rózsás PC játékeladásokat.
info: Hardwired -
Én is topp grafikával játszom mégsem halok bele. Lehet azért mert 2 évet le vagyok maradva a játékokkal? :D De tényleg ha két-három év múlva veszel egy gépet azon a crysis (is) már röhögve szalad. Szóval nem költséges, csak várni kell vele míg a jövő évi csúcs konfigot 60-ért megveszed az ósán-.ban
ez is egy szemlélet. -
jókor kell vásárolni és akkor valamivel pénztárcakímélőbb... amugy elég költséges tényleg :D -
Pewet #2055 Szerintetek nálam elindulna?
-Celeron 1.7
-512 DDRAM
-GeForce FX5200 128 Mb
Csak vicceltem
Szerintem már a telepítő is kiröhögné.
Egyébként ha az ember jáccani akar folyamatosan top grafikával, akkor az elégé pénztárcagyilkos :)