31662
CRYSIS
-
Vegas #2054 akkor vak vagyok... -
Nem. -
Vegas #2052 még a szinese változott aza régi kék maradt.. nem? -
Ugyan olyan csak a szine lett hozzá igazítva a fórumhoz xD -
Vegas #2050 nekem ughyan olyannak tűnik D::: -
ent #2049
-
-
Jó nagyon a banner :)
-
jó lett. -
Banner update
-
Persze könnyű ha VIP vagy.. :D -
CUCLI #2043 az a logo :DAS:SDSA:DSA:SAD:DSADSA_DSA_SDA_ASDSAD:ASDSAD:DSAAS:
[5letet lop] -
Ihaj csuhaj! Ez karácsonykor mind meglesz :P
Nah most nagyon feldobta a kedvem. Nagyon nem szoktam gépen játszani, de ha ez kijön... -
Mármint úgy értem, hogyha a PC-s Halo2 DX10-es lesz esetleg (te írtad), ne kötekedjél már... :) -
Vegas #2040 nekemn minfd1, cvsak így csunyajsa -
Mostmár támogatja az oldal a transzparens alfát, szóval lehetne akár átlátszóra a kéket... :) -
Vegas #2038 bannert átszínezni! -
Csak arról volt szó, hogy milyen Dx10-es játékok lesznek...
Amúgy a Halo 2 nem Dx10-es! :) -
De még mindig nem értem, hogy akkor mi van. Most valaki azon idegeskedik, hogy a DX10-es Halo2 csúnyább, mint a Crysis? Ki nem szarja le? :D -
Olvass vissza, arrol volt szó, hogy milyen játékok jönnek Dx10-re, erre írta Serpa a Halo 2-t, ami nemtom', hogy PCn Dx10 lesz-e amúgy, X-en alap, hogy nem az, 1részt mért X-en nem PC Dx szabvány van, másrészről, mert már megjelent két éve. :) Esetleg a Halo 2 PC-s verziója lehet az, ami Dx10-et támogatni fog. A Halo 3 meg biztos nem, hiszen kijön jövőre, aztán 3 év múlva PC-re, addigra meg már lesz Dx11 bőven (szal Halo 3 csak mégkevésbé). :) -
halo2 már régi, hogy jön az ide?? -
De kib*szott jó lett ez az új sg
-
Boxon nincs is Dx10, de mind1. :D
Azért a hozzászólás lényegét gondolom érteni...
Ja és nemhiszem, hogy Halo3-ra gondolt, hisz abból még nincs is ingame... -
Nem Halo 3-ra gondolsz? -
az 1.4-et én alapból az 1.3-asokre telepítettem, és megy. én is a nagyobbikat húztam le.
ha le akarod szedni (mert van rá esély) akkor indítsd újra a telepítőt, és szedd vissza az 1.4-et és az 1.33-at. aztán újra fel az 1.33 és ok. -
human8 #2029 Sziasztok....
ŐŐŐ.... a problémám akövetkező...remélem lesz aki segít...na nem crysis téma hanem farcry csak annyira meállt a topic, hogy inkább ideírok.
Na....most kijött a farcry-hoz az 1.4-es patch...egyből azt tettem fel....ill.csak szerettm volna...és nem megy...ez a commultative 180 MB-ás t szedtem le....az 1.3-sokat nem is raktam felll.de kifagy install közbe....most ezt az alap patch nélküli játékra tegyem??? Vagy az 1.3-patchekre kell rakni..
Hogy van ez ??pls help me...thnx -
Nem értem miért kell gyermeteg módon a grafikáért fikázni a játékokat. Az meg, hogy DX10 vagy DX9 meg hogy Vista vagy XP pusztán üzleti szempont...és semmi több.
ami a lényeg az nem a csodálatos grafika, hanem a JÁTÉKÉLMÉNY!!!...ami a grafikán felül még sok összetevőből áll össze!Játszottam már csili-vili grafikájú játékkal, nem is eggyel, aminek a JÁTÉKÉLMÉNYE SZAR volt! És a HALO mellé teljes mellszélességgel odaállok JÁTÉKÉLMÉNY tekintetében, mert minden idők egyik legjobb FPS-e(itt az első részre gondolok!) sajnos a második részt még nem állt módomban kipróbálni. Úgyhogy a konzolt sem kell elmarasztalni semmilyen tekintetben. Felesleges és meddő vita a két platformon vitatkozni, mert mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
Uff! én beszéltem. -
Annak pont hogy semmi köze a DX10-hez le lett fixálva hogy DX9-es lesz!
Amúgy tényleg fos a grafja! -
CUCLI #2026 khm. játékélmény? -
Ugyan ez a véleményem :) -
emlegettetek a Halo2-t. Hat meg akkora szart. Lattatok belole screenshotokat? A kb 5 eve megjelent halo 1 ugyan igy nezett ki! minek ennek DX10? egy nagy rakas szar... es ettol van hasraesve mindenki.. nemertem az embereket... -
it iz ^^ -
Érdekes, itt mindenki ugyanúgy gondolkodik. :D -
Stalker #2021 számból szedtétek ki a szót. áz -
Vegas #2020 jah én is ezt akartam írni! -
ezt akartam írni pedig én vérpcs vok.... -
Ez kb. olyan, hogy sok éve kijött egy olyan techdemo még anno az ATi radeon 9700-as kártyához, ami (eleinte) csak azon futott és hardveres HDR-t tudott, pedig akkor még SEHOL sem volt a Shader Model 3.0 Tehát ELVBEN a 9700 NEM tud HDR-t - gyakorlatilag pedig mégis megvalósítható. -
Hmm... Megelőztél. :)) -
Te jó ég... Mikor fogjátok már megérteni, hogy a DirectX az Windows platformon létezik csak? A PS3 grafikájának semmi köze semmilyen DirectX-hez! Miután a GPU-t prgoramozzák, csak maximum a teljesítmény szab határt a vizuális megjelenésnek. PC-n azért van szükség a DirectX-re, mert nincs 2 ugyanolyan hardver... Teljesen más a PS3, felejtsétek már el ezt a Windows-os szart, amit évek óta beleültetett az MS az agyacskátokba... :(( -
abban a cikkbe amit pyrex betett az van (az elején) hogy át tudják portolni konzolra a gémet, de ez nincs tervbe véve...