31662
CRYSIS
-
Hát ez nembiztos még nemnagyon voltak DX10-es ingame videók de képek se nagyon! -
Vegas #2013 nem lesz az szebb semmivel.... -
Berlinboy irta:
"Hát én sem nagyon tudnám konzolon elképzelni,max kicsit butítottabb graffal,mert nem hiszem,hogy lakalmas lenne 1 PS3 a Dx 10-es gémek futtatásához"
Nemkell nagy észlénynek lenni hogy bárki rájöjjön mire célzott.
DX10 szebb mint DX9. Ezért szerinte PS3-on valamivel "gyengébb" lesz a graf mint DX10-es PC-n. -
Mi az, hogy a PS3 DX9-es? Mi köze a DX-nek a PS3-hoz? Most őszintén... -
Ő a DX10-re értette PS3 DX9-es. -
vagy nem értem miről beszélsz... :| -
"főleg hogy a videókari még ki se jött hozzá"
????????????
Már rég gyártják a PS3-at, nem baj? -
Hát én sem nagyon tudnám konzolon elképzelni,max kicsit butítottabb graffal,mert nem hiszem,hogy lakalmas lenne 1 PS3 a Dx 10-es gémek futtatásához,főleg hogy a videókari még ki se jött hozzá a konzolok meg fix dolgok,azokba nem lehet cserélgetni.
Megnézem h fog a szürke -
Inquisitor #2006 Érdekes, mert pont most néztem az inCrysis oldalon, hogy ugyan ez az azrc azt nyilatkozza, hogy NEM lesz. Azért most döntsék már el, meg hülye firkászok is úgy kérdeznek, hogy az jöjjön le belőle amit hallani akarnak.
(Meg neve alapján az ürge japán, és ugye akkor sose mondja semmire, hogy nem ... ezek meg igennek veszik?) -
áhh téényleg:DDDDDDDDDDDDD -
Mivan XD? Övé lett a 2000-redik? XD -
Vegas #2003 én nekem mind 2 van és én akkor micsináljak? nem akarom bántani magam D:: -
nemééééér!!!! -
mert ők bántják a PCseket. tékk -
mert a pc jobb
-
Vegas #1999 csak tudnám mért jó bántani a konzolokat :( -
Majd meglátjuk, még PC-re sem jelent meg... -
Majd a pc-s megjelenés után 1-2 évvel lessz konzolra is -
Csak azoknak a kedvéért, akik leugattak, mert azt mertem mondani, hogy lesz konzolo(ko)n is Crysis:
[i]Crytek's lead artist, Michael Khaimzon, has revealed that the developer could confidently port highly-anticipated PC title Crysis to PS3 and Xbox 360 - although there are no current plans to do so.
Speaking to our sister site GamesIndustry.biz, Khaimzon said, "I don’t think there would be any problem to convert anything we work on to the next-gen consoles if we decided to.
"We have enough power here, with programmers and artists, to be able to do such a thing. It's just a matter of making the decision."
Advertisement
Khaimzon's comments will only fan the flames of rumour which surround Crysis - a first-person shooter already wowing consumers and critics alike - that publisher Electronic Arts may bring the game to home consoles after release on PC early next year.
Discussing whether the team at Crytek would be interested in working on the next-generation of home consoles, Khaimzon added: "I'm pretty sure it would be interesting for us to do stuff on the PlayStation 3 or Xbox 360.
"We would just have to see how much of a sacrifice to the game we'd have to make. Or whether there would be a sacrifice at all, maybe we could find a way to make the game look exactly the same as it does on PC on the Xbox 360 and the PlayStation 3."
When asked directly whether there was a possibility that Crysis would appear on home consoles, Khaimzon replied: "There might be, the decision isn't mine to make. I don’t know of any official plans to do so, but I know there are rumours and talk, but I couldn't say anything concrete." -
na megállt a topik?:) -
tmisi #1994 Most néztem a PC Guru CD-n videót a Crysisből és leesett az állam. Eszméletlen a növényzet, meg a fény-árnyék hatások is (pont egy esti pálya volt). Így már elhiszem a gépigényt. Érdekes, hogy a jövőre szeretném fejleszteni a gépem, és az előzetes terveim szerint (+RAM és jobb videókaresz, mondjuk GF6800 v. X800, esetleg procicsere) elvileg megütném a minimum gépigény szintjét. Az már más kérdés, hogy azon hogy fog kinézni... 
Asszem inkább majd akkor előveszem a FarCry-t és kijáccom még 1x-er.
-
a concept angol szó nem egyenlő a magyar konkept képpel sőőt, értsd " koncepció " ... no mind1 -
Kössz szépen az infót theodor... 

Még járok utókezelésekre a pszihológusomhoz, és este csak sírva tudok elaludni
De majd vigasztalom magam a Far Cry-jal, majd beszugerálom magamnak hogy a Crysis
-
(sorry lehagytam arról a hszről a smileyt :D meg nem kórház hanem... enmtom.. hol kezelik azt aki nagy lelki traumában szenved? :D) -
Bokafix2
Hello
Mondjatok már valamit a Crysis gépigényéről! Remélem nem lesz túl nagy trauma, különben nem fogok tudni túljutni a krízisen.
theodor
Minimum:
Processor: Athlon 64 3200+/Intel 5xx series
Ram: 768Mb/1GB (ajánlott Windows Vista)
VGA: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Meghajtó : DVD
Software: DX9.0c, Windows XP
Javaslott:
Procesor: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Ran: 2GB
VGA: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) viszont DX10 kompatibilis javaslott
Internet: 512k+
MEgahjtó : DVD
Software: DX10, Windows Vista
hasonlítsd ösze a két szöveget. sztem elég nagy trauma érhette ha elolvasta
-
strebacom #1989 Kórházból(?) ,miért csak nem ért valami baj?? 
-
holnap.... vagyis ma a kórházból fog erre válaszolni... -
theodor #1987 Minimum:
Processor: Athlon 64 3200+/Intel 5xx series
Ram: 768Mb/1GB (ajánlott Windows Vista)
VGA: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
Internet: 256k+
Meghajtó : DVD
Software: DX9.0c, Windows XP
Javaslott:
Procesor: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Ran: 2GB
VGA: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) viszont DX10 kompatibilis javaslott
Internet: 512k+
MEgahjtó : DVD
Software: DX10, Windows Vista
-
Hello
Mondjatok már valamit a Crysis gépigényéről! Remélem nem lesz túl nagy trauma, különben nem fogok tudni túljutni a krízisen.

-
Jókisreklámfogás. :) -
Olvastátok már hogy az ubisoft-tól kiszivárgott minden hír? FAR CRAY 2-ről vannak konkept képek is... -
mivel warez a fear nem peccselem szal király :D -
Annak idején a FEAR is jól indult, aztán jöttek a peccsek és tönkrevágták a gamit.
Kíváncsian várom a Crysist, ha csak ugyanolyan jó lesz mint az FC már megéri megvenni. És lesz itt is multi.... -
Én úgyvagyok vele ami game nagyon megtetszik nem unom meg soha és akár sokadszorra és végigtolom! -
Ja csak hiaba jo a grafika ha uncsi lesz a jatekmenet, 1-2 oraig csodalod milyen szep minden, gyaa milyen effektek, hogy tornek a gallyak stb. de azutan hozzaszoksz, megunod es tűz vissza a regi jo multis gámékhoz 
-
a topic csak folyton folyvást ismétlődik... :( -
theodor #1978 Hát úgy néz ki a gépigényét látva a dolog, hogy aki ezzel akar játszani, annak mindenvalószínűséggel új gépet kell vennie.Mivel gondolom hogy ez már valami next gen. féleség.Mondjuk én bitos, hogy ezért az egy játékért nem veszek új gépet.Majd ha már a legtöbb játék dx 10-es lesz akkor rászánom magam. -
Linux alá mikor fog megjelenni? XD -
Inquisitor #1976 Szutyok szénnéintegrált alaplappal, integrált X200 VGA-val, és 1GB rammal jelenleg a Vista 64 nem picit gyorsabb full bekapcsolt csicsákkal!!! mint az XP32 volt ... -
strebacom #1975 Ja, igazad van!!!