31662
CRYSIS
-
Az fps-t holl lehet nézni? Vagy te külön progival nézed? -
Nekem gyorsan betöltött. -
Richard90 #1732 sokáig tölt az elején? mert nekem mintha megállt volna a betöltés -
a gépem:
Intel 3,2 Prescot, GF6600Gt 128Mb, 1Gb RAM /400. A Fontosabbak. Ja és friss windows és ha minden igaz akkor a legújabb VGA Driver.
msot néztem hogy alapból 1024*768 32 bit, 4xAA-ra lövi be. Ha levettem 2x-esre akkor már a 40 FPS volt az átlag. De érdekes módon ha 0-ra vettem akkor is
-
Milyen gped van? Mert én is lefuttatam nem néztem mennyi az fps de nem akadt... -
Nah leteszteletem. Nálam az átlag az a 30 fps. ez jelenti azt hogy 1-2 helyen volt 50-55 másutt meg 15-16. A kameraváltásoknál egy pillanatot akad és annyi. amúgy az interaktív módban tök érdekes élmányt nyújt és nagyon szép.:D bár messze van a crysis-től ez tény.
Nah lefuttatom még 1x -
http://www2.ati.com/misc/crytek/theprojectv1-1.exe -
adok 1 linket pill -
virs lee #1726 Mármint a mutatott oldalon nuku link. -
virs lee #1725 Tök jó hogy van, de hogy lehet letölteni onnan link nélkül? -
Én nem tudtam onan de google-ban kerestem egy másik linket.. -
És ezt hogy kell letölteni?
[tenyleg nem tudja]
-
Már ezt se bírta a gépem anno... ^O^ -
Ez egy real-time CryEngine bemutató, de messze szarabb, mint amit a Crysis-ben látni fogsz. Kb. a Far Cry és a Crysis grafikája között van félúton. Érdekessége, hogy real time, tehát nem felvett video, hanem a géped valós időben számolja ki... -
A linket kifelejtettem
http://www.crysis-online.com/Downloads/ -
Vegas #1719 mi mi? -
Ez egyébként mi? És miért a letöltések között van ha le se lehet tölteni?
-
én ugy tervezem hogy mindenképpen megveszem az X2 3800+-t és még 1GB vagy 512MB memóriát és mire kijön remélem lemegy a recommended videókártyák ára... -
Nekem 3000+AMD64-em van de fel van huzva 4000+-osra úgy hogy a gyárihűtő van rajta és alig van hőemelkedés. Remélem ezzel elfog menni ha nem akkor megvesze én is az x2-es 3800+-osat. -
Hogy őszinte legyek én msot amd/nvidiában gondolkozom. árban még így is 180-200 az a konfig amit kinéztem. De ha jövőre esetleg már lesz 4 magos CPU mittommi akkor arra lecsapok gyyöngy-tyúk a takonyra :DDD
Addig viszont még párszor megfordul a föld.
Most csak egy gyenge 3,2-es prescot-om van egy picit húzott 6600GT-vel meg 1 giga 333/400-as rammal. A mostani gémek jól mennek medium-high között de majd meglássuk :)))) -
Vegas #1714 erre telik.. gondolni kell másra is D: -
Intel Core Duo-t kellene venni :))))))) -
Rendelj nekem is maaaaajd kifizetem 
[örül hogy örül]
PyRex. Hát igen. Egy dzsungel-es pálya nem ártana(lesz másmilyen is
). Bár így is tudom hogy kevés leszek neki a medium-hoz, de szeretnék meggyőződni róla 
-
Nekem csak single core-os procim van, de abból asszem' brutális :)
Egy 3800+ A64, de valami 4600+ fölé van most húzva és léghűtéssel megy (Zalman, minimum fordulaton - hangtalan), feszemelés nélkül. Gondolom nagyonn fordulattal picit még menne feljebb is, most valami 2,81GHz-en megy. Ja meg a ramok brutálisak: 500-as, 2x1GB. Szerintem ezzel nem lesz gond, de a 6600GT-t tuti cserélnem kell :))) -
Vegas #1710 remélem elég lesz nekie x2 3800+ cpu mer megrendeltem ;)))99
[örül] -
Pedig jó lenne egy techdemo szerű pályarészlet (mondjuk a dzsungeles - mert az akad szvsz a legjobban), hogy felkészülhessünk a legrosszabbra :))) -
elklimpírozta. szerintem demot akart írni 
demó szerintem nem fog megjelenni, vagy ha igen akkor piros masnival lesz átkötve és ránküvöltik hogy MEGLEPETÉS! Vagy demo csak akkor lesz miután már megjelent a teljes. Ilyenre mostanság sok példa van. De reméljük a legjobbat.
-
de mat?
-
Stalker #1706 de mat-ról sajnos nem tudunk :((( -
és tud valaki hozzá de mat vagy hogy mikor jelenik meg a demo ? (Mert a teljes sokára) -
van magyar honlapja a game-nak ? -
semmi:) csak nem esik jól visszaolvasni annyit hogy miről volt szó, e úgy ahogy átnéztem:) -
Pont most írtak a gf7950-ről
link
drivere -
loggal együtt? :D ha a sok warezelős hsz a kezükre kerülne továbbadnák a BSAnak? :D tényelg nem lehet hogy azóta nem szeretik a warez témákat? mert emléxem régen mikor rákerestem hogy warez ez meg az akkor mindig kiadta hogy SG és nézem mi ez? Fórum... mondom minek az fujj és hagytam a fenébe mert minden 3. találat az SG volt. nemrég már nemistom miért regeltem de tök jó igy :D -
Nem emlékszem ...Valami hülyegyerek szintén scriptekkel bombázta SG-t, aztán már kénytelenek voltak rendőrségre adni az ügyet a log file-kal együtt.... -
Ennak aztán még ennyi se hogy sehogy semmi nem értelme nincs.
Kifejtenéd hogy mi 80 HSZ?
-
jól van 80 hozzászólás.. -
pedig jó lett volna megtudni hogy miért is lett rendörségi ügy.
-
Engem is érdekelne
-
Nem emlékszem, valami moderátor topikban olvastam egyszer....