31662
CRYSIS
  • Tinman #2254
    "The Screenshots Keep Coming - November 14, 2006"

Kész átverés show... csak a mi hátunkon csattan.

• Istencsászár
    Vegyél ha akarsz, de 5 hordóból megállapítod hogy szar egy grafikai engine?:D Prő vagy...
  • pauly
    Ezek már régebbi képek tudomásom szerint,ennél már szebb azóta én úgy tudom...
  • Tinman #2251
    Nem véletlenül itt kérdeztem... ez a nextgen srácok?
    Ezért vegyünk DX10-es kártyát Vistával? Nagyot csalódtam az utóbbi pár kép után.
  • Zsoltika 007
    Ennek van külön topikja. ITT
  • Magiszter
    Lenne 1-2 tippem:

1.)far cry
    2.)crysis :-)
    3.)half-life 2+
    4.)....

de szabad a gazda ;-)
  • Tinman #2248
    Találjátok, ki, hogy melyik játékból van az alábbi kis részlet:

• Zsoltika 007
    Nem kell oda annyi ram. Ha lepucolod a felesleges service-eket máris sokkal kevesebbet eszik.
  • Maxtreme
    Ezmiez? Hogy néz már ki?
    Hát nem azért, de eddig nem egészen így festett a dolog..
    Pl a felülnézetes kép 1 vicc kategória.
  • Ability
    Nekem RC2 250-et evett. Elvileg a full-ba ezen még javítottak valamelyest...
  • Lyan Kyj
    KATT

• lee56
    linket plz, ha már hozzászóltál ne végezz félmunkát :))
  • Istencsászár
    Hát ha egyátalán meg fog mozdulni, akkor biztos:D
  • CUCLI
    jóleszaz mozgás közben ;D
  • Lyan Kyj
    a 2.at mintha már láttam volna, csak ott levolt fagyasztva minden...
  • Istencsászár
    Amugy, első 2 kép nem túl meggyőző, 3. meg egyenesen ronda, már ahhoz képest amit láttunk ugyebár, real and ingame fotórealisztukis photoshopos tájképek:DDDD
  • Istencsászár
    1.5 manapság egy játékhoz nem elég, min 2 gb kell vagy vinyódarálás, swappolás a vége...
  • lac coo
    Most olvasom, hogy a Vista önmaga lefoglal 500 megát a memoriából...
    Biztos elég az az ajánlott 1.5 Giga ??? :)))))))))

Vagy mint FC-nél : az ajánlott konfig is lazán megdöglött alatta , csak az egy generációval újabb cuccok bírták ....
  • Tigristank
    A haver véletlenül nem Evogordon? :D
  • SZilaJMaGGoT
    Hardware témához szólnék hozzá annyival, hogy én vagy újévkor, vagy tavasszal tervezek, pc-t venni, de nem veszek dx10 karit, mert ha kijönnek a dx10ek akkor lemennek a mostani jobb karik árai, és a "régi" játékokat(doom3,farcry,hl2,prey,quake4) és ezek modjait, legalább fasza grafon tudom játszani... Aztán talán egy év múlva megint befektetek...
  • Lyan Kyj
    igen, 2 darab kb 5 perces videó van multiról, akciózás. És a legújabb G80-as tesztvideó is egyik multipályát mutatja be.
  • lee56
    Oh, most nézem hogy faq-ban van róla irva valami, de multipléjes videót látott már valaki?
  • lee56
    Ebben igazad van, de akkor is lehet okosan és szerencsével nagyob jó üzleteket kötni, aproneten adatam el énis pl a 6600gt-met a nyáron, és még 10ezret se költöttem rá hogy meglegyen a 7600gst amivel nagyon jól el vagyok/és leszek még egy évig remélem, aztán tervben van egy jó erős közép kategóriás dx10es kártya, de 50ezer fölött erre se fogok költeni (a gép többi része már drágább összességében ram+alaplap+proci, de nem kell mindenből a legjobbat venni, egy 3800+ x2 proci elég sokáig jó lesz, és nem 100ezerért vettem, nembeszélve a core2doukról, bár azok már drágábbak főleg alaplappal együtt nézve). Csak oda kell figyelni vásárlás előtt hogy mit mikor veszel, és az mit tud. Ha ez neked tul sok, tul fárasztó, és nem akarsz foglalkozni vele, akkor jobb választás lehet egy konzol, de semmivel sem gazdaságosabb sztem (és nem jársz jobban a konzollal, ha tényleg otthonvagy a pc-s alkatrészek világában, és körbeszimatolsz vásárlás előtt, konzolnál ez jóval egyszerübb, van 2 fajta azt kész, sony-t szereted vagy mikrofost ennyin mulik :D).

Én lehet hogy furcsa vagyok de szeretem ezt a részét is, árakat összehasnlitani, teszteket nézni, hardware cikkeket olvasgatni, játékoknál a grafikát belőni, szenvedni a winfos hülyeségeivel, egy számitógéppel lehet hogy sokkal több a macera, de én sose fogok mást venni/használni.

PS: bocsi a rohadt hosszu off-ért, részemről vége a pc vs konzol témának

És hogy legyen egy pici ON is, jó volt a legutóbbi crisis videó, de multiplayer részéről még nemsokat hallottam, és még annyit se láttam, valaki tud róla valamit?
  • grebber
    3 új kép
  • dante3
    adod ide azt a kártyát!!!
  • Vegas
    mért hazucc? :)
  • Djemba
    tuti nem lesz nagy gépigénye amiket mondtok max 3000mhz 2gb ram meg egy 521 videókártya valami nVIDA GEFORCE 8800 GTX ami nekem van tuti megy rajta
  • Istencsászár
    Az "ilyen embereknek", milyen vagyok? 386os gépektől kezdve majdnem mindenem volt, 486,p1,p2,p3,amd thunderbird, amd athlon és csak a p2őt vettem vagyis akkoriban még kaptam kompletten, a többit cserélgettem, vettem ezt-azt fejlesztettem, azt sikerült eljutnom oda hogy most van egy 3000+ AMD, x800, 1.5 gb ram és mire jó? semmire, akad rajta minden, vagy elsem indul... akkor most vegyek megint alaplapot, procit, vgat +ramot... ez egy pénznyelő semmi értelme... csé 1.6, meg a cod megy hurrá, azok leglább jól :D... Az uj Splinter Cell elsem indul, minek? persze mer elavult szar a gépem... és mivel informatiaki-műszaki főiskolára járok az állításod, hogy nem nekem való nemigaz :D, na de mind1 nem ez a lényeg. Hogy a topik témájához térve, itt ez a Krájzis, ezse fog menni, vehetek majd uj gépet, ami talán 1 évig jólesz mer jönnek az ujak azt dobhatom ki megint az első genrációs dx10 vgakat... megéri? nem ahogy a 100ért vett x800am sem mer semmi sem használta ki, ami meg mostanában csinálná elsem indul vagy akad... ez a tendencia...
    Nem a Pc játékokkal van a baj ( najó azzal is lásd gótik három bughalmaz ) hanem magával a hardwergyártókkal akik az "ártatlan" emberekből tömik magukat ugy hogy nem szégyenlik...
  • Vegas
    de nálauk más a helyzet mert faterja is erősen költ a gépre, én faterom legiszvesebben kivágná az ablakon mert egész nap itt ülök. :dd
  • FOXX supreme
    egyetértek...totálisan..haver is, most vesz X850 Xt helyett, egy 1950 prot ami sokkal erősebb jobb gyorsabb és mennyt fizet rá??...asszem 10 ezernél nincs több, csak jó időben jó helyen adja el... kész ennyi !
  • Mikiller
    Most már csak 3 hónapot írsz, amire én reagáltam az fél év volt.
    Fél év után sztem akkor is nagyot bukunk:(
  • lee56
    "ez a lényeges különbség, ami a konzol mellet szól, hogy ott ezt nemkell, ott mindig folyamatos és brutálisan szép..."

- Ahogy már Spirit is leírta, az ilyen emberkéknek találták ki, használd egésséggel a konzolod, ha nem értesz/vagy csak lusta vagy a pc-kkel foglalkozni.

"de single gémekre a konzol való nem akad, gyönyörű és ez a lényeg egy játéknál..."

- Na látod, ez egy tipikus konzolos felfogás (najó nem általánositok, pc-n is vannak ilyenek), játékélmény? miaz?, nemtudom de jó szép a grafikájaa
  • j0nNyKa
    Spirit: Teljesen jo, amit mondasz, egyetertek.
    DE. Ha 120ert el lehetne adni a gyengebb VGA-t (ez ugye hasznalt), es 150ert venni az ujat (vagy hasznalt, vagy uj), ki az, aki 120ert venne a szarabbat ? Tehat itt erzek 1 pici tulzast abban, amit irsz, de alapvetoen egyetertek.
    Es akkor meg nem is tertel ki arra, hogy mire jo 1 box, 1 ps, meg 1 pc...
  • Evogordon
    Pontosan.. Azt hiszik hogy fél évente széttörjük a kártyákat és vehetünk félévente 120e-ért karit..
  • Magiszter
    Már megint kezd a fórum pc vs konzol topikká fajulni. Már kitárgyaltuk hogy ennek semmi értelme mert egyik ebben jobb a másik meg abban. Egyértelmű hogy aki játszani akar az vesz egy játékgépet ami a Konzol. Aki meg sok minden egyébbre akarja használni és csak egy szempont a sok közül hogy játszani is tudjon az vesz PC-t. És ha neki fontos szempont hogy szépen/jól/gyorsan fusson az a játék akkor arra áldoznia kell. Pont. Ennyi. Vége.

Kérem szépen a két tábort hogy sűrgősen fejezze abba a vitát, mert ezzel csak rontjátok ezt a topikot, és az még hagyjám hogy olyan off mint a ház, de még értelmetlen is. Szóval aki tartja magát valakinek az ne írjon többet ilyen témában.

Kérem, köszönöm!
  • Ability
    Nem halad rossz úton a PC, csak lényegesen nehezebb fejleszteni rá, mint egy fix HW-ra. Többibe nem mondok véleményt. =)
  • Spirit
    Akkor Veled van a baj, valószínűleg nem követed az aktuális hardverpiacot.Jó időzítés, ez minden. Legutóbbi cserém pl egy 6600gt>7600gt volt. Mikor megindult a 7600 ára lefelé, de a 6600 még tartotta magát, akkor csináltam a cserét.Ez az állapot 2-3 hétig állt fennt, de: 24-ért adtam el a 6600-omat, és 32-ért vettem 7600Gt-t. De volt 5800xt-m is, ami 110-ért vettem, 3 hónap után 95-ért eladtam, és ugyanennyiért vettem egy 9700pro-t. Meg lehet oldani, ha nagyon akarod.

"Pcre évente kell venni Vgat, hogy ne kelljen butítani" - Igen, ez így van, de okosan viszonylag olcsón lehet cserélni, és szebb lesz a grafod. Egy konzolon soha nem lesz szebb, ott már a fejlesztők butítják a grafot, mert nem bírná a hardver.
    "ne magadból indulj ki, h warezláma vagy." - Erre semmi szükség nincs, látom a szövegértelmezéssel bajok vannak, vagy úgyis mondhatnám,hogy mentális képességeidet tekitve kihívásokkal küzködsz. NEM AZT MONDTAM,HOGY WAREZOLNI LEHET, hanem azt,hogy míg egy pc-re 8-13k egy játék, konzolon ugyanez 15-20k.
    "és ne kelljen hosszú percekig a grafot állítagni " - hát tényleg bonyolult művelet...na látod, az ilyeneknek való a konzol.
  • Istencsászár
    Veszel tévét, amit TVZÉSÉRE használsz, mellette konzolt rádobod, de TV sem kell mer monitorra rákötöd és ugyan ott vagy...
    Eredeti játékot Pcn is kell venni, ahogy konzolon is... hol itt a baj? ne magadból indulj ki, h warezláma vagy.
    Pcre évente kell venni Vgat, hogy ne kelljen butítani, ne kelljen a kevés frémrétet látni és ne kelljen hosszú percekig a grafot állítagni hogy valahogy élvezd, és ne kezdjen le szaggatni, ha 20 ellen megjelenik a képen... ez a lényeges különbség, ami a konzol mellet szól, hogy ott ezt nemkell, ott mindig folyamatos és brutálisan szép lásd: Gears of War!!

Konzolon lehet netezni, lehet minden dolgot csinálni, de kell mellé a pc. Pcn is kell játszani mer vannak olyan gémek ( multi ) amik ezeken jók és ezeken élvezhetőek ( CSÉ, COD, WOW stb... ) de single gémekre a konzol való nem akad, gyönyörű és ez a lényeg egy játéknál... Nemrégiben láttam a BLACK nevű gémet Xboxon ( sima nem 360 ), kibaszott szép erre mást nem tudok mondani, és ez pcn nem ugy futna mint azon a kis szar hardwerwen... be kell látni, Pc rossz uton halad...

• theodor
    Ezzel a játékkal csak akkor fogok játszani, ha megnyerem az 5ös lottót.Tehát SOHA
  • csabush
    jaja, olyan gyorsan fejlődik a sztech h amit most megveszel fél év múlva szar lesz, és sokkal olcsóbban tudod csak eladni...

Én most gondolkodtam egy x360on, de valszeg lesz pénz gépre, anélkül h ezt eladjam, úgyhogy akkor inkább gépet veszek, és tolom itthon lanba a gémeket:D