31662
CRYSIS
  • kirol
    Hát nem semmi ez a videó.
  • kirol
    Amúgy márciusban pont olyan alaplapot, CPU-t, Ram-ot veszek, mint a tiéd.

Durva nagyok a cuccod?
  • kirol
    Na akkor priviben írd már meg mit mennyiért vettél mennyi garival.
    Mert én is néztem ott is, de az olyan simlis dolognak tűnik, én meg olcsóbban meg tudom venni boltban, mint a PH-n.
    Csak keresgetni kell, sokan meg azt hiszik, hogy a PH a kánaán, közben meg nem.
  • dante3
    Teljes konfig csere volt nálam pár hónapja és mivel nem boltban vásároltam,megspóroltam több ,mint 40 ezer forintot!Aminek egy részét jobb videókarira fordítottam,mint az eredeti elképzelésem volt!
  • dante3
    Prohardveren van pár ember,ott vettem én is a ramot,meg mindent, és megkaptam a garilevelet is hozzá 5 évre szól!
  • kirol
    Akkor ugyan honnan vegyek. Nekem kell a cuccra a max gyári gari (pl. Corsair 5 év), meg olcsóság is kell.
  • dante3
    Nem érdemes boltban vásárolni,nem is tudom mikor léptem át utoljára pc kereskedés küszöbjét!
  • kirol
    Na hát márciusig csak lemennek az árak és akkor már lehet mindenkinek jobb gépe lesz, mire kijön.
  • dante3
    Hát konkrét nincs, azt írták 2007 második negyedév!
  • kirol
    Mi is a legutóbbi megjelenési dátum?
  • dante3
    Hát ha ki akarod kerülni a lehetséges szaggatásokat,akkor biztos!
  • Vegas
    viszont nekem meg 1giga ram kell ugyerzem ://
  • dante3
    Pontosan,én i erre értettem,hogy megéri inkább c2d procit venni,mint egy akrmilyen amd-t! Sztem.
  • Vegas
    e6300 veri az x2 5000+.... és azért nem mind1 h 40k vagy 80k..
  • lee56
    nm, elég idegesitő kezd már lenni ez a mindenáron core2 hype...
  • Evogordon
    hmm kössz a tippet :) Hát igen drágák mostanában a ramok szal tényleg várok még vele..
  • lee56
    ...éri a fenéket, kiadsz érte 50ezret + alaplap, + mivel 2gb ddr1-e van még memóriát is vehet, 120-150e alatt nem fogja megúszni, és örülhet ha el tudja adni régi gépét...

Arról már nem is beszélve, hogy a gyorsabb core2 procitól nemnagyon fog felmenni az fps-ed, legalábbis sokkal kevésbé mintha videokártyát cserélnél.

Evogordon : szerintem, 1részt várd meg, hogy fog futni mostani gépeden.
    Aztán ha jól fut (amire minden esélyed megvan) a gép fejlesztéssel majd ráérsz foglakozni ha AM3 megérkezik, akkor rögtön cserélhetsz ddr3 ramokra, és megspórolod a ddr2-eseket.
  • dante3
    Cseréld le Allin1 codecs-re!
  • armageddon666
    Nekem rózsaszín az egész videó :C KLcodec.
  • Djemba
    windows 2000 nem támogatja?
  • dante3
    Hát nekem a bsplayer meg sem tudja nyitni!
  • dante3
    nálam a quicktime talán kétszer egy pillanatra megakad! Majd megnézem bs-el is!
  • berlinboy6329
    Érdekes,nekem 9600 atlantis van 256 MB DDR-rel meg 1 szimpla AMD 2400-es proci,és a BSPlayernek meg se kottyan.
  • dante3
    Akinek nem támogatja a videókártyája a HDCP-t annál szaggathat a movie,ezt olvstam én is!
  • Senkkik
    azért szaggatott mert hd videó és nem biztos hogy a videó kártyád ezt teljesen támogatja. (vagy valami ilyesmi.. én is úgy hallottam)
  • dante3
    jól teljesít,70-ért árulják prohardveren
  • Evogordon
    Juh megse merem kérdezni hogy hogy teljesít meg hogy menyibe volt neked az e6600-os :D
  • dante3
    megéri
  • Evogordon
    Igen ezt nekem sokna mondták szal lehet hogy veszek én is egy e6300-asat...
  • Evogordon
    Ez a kép se semmi :)
    kép
  • Sland
    A legerősebb X2 gyengébb mint a leggyengébb Core2. ÉS az X2 sokkal drágább...
    Sztem Core2-t vegyél!
  • Evogordon
    Hát amit a crysis oldalán írtak gondolom nem kamu és most azért késik egy kics9it a crysis mert optimalizálják hogy gyenge gépeken is mennyen... Én annyira nem félek a gépigénytől addigra beszerzek egy x2-es procit és ha médium-high-on játszhatok majd vele akkor azon fogok.
  • Attila8805
    Az lehet hogy veri a gears of wart de milyen gépen fog majd rendesen futni?
  • buldozer99
    Igen karaj ez a videó
  • Evogordon
    Azttaaa kicsit oda b*sz ez a videó
    Sz*rrá veri majd a gears of war-t....
  • dante3
    A videóban sem volt mindíg szaggatás mentes,egy kicsit félek ettől!
  • grebber
    Na megnéztem én is nemsemmi tulajdonságokkal ruház minket fel az a ruha.

(gondolok itt arra a nagy ugrásokra,a gyorsításra, meghát amikor fegyverrel odabaszott embernek nemkicsit repült el :D )

Jó lesz ez én tudom :D
  • dante3
    Nem ez annál sokkal jobb!itt is fent van,érdemes megnézni!
  • grebber
    Ez a video vajon a tegnap belinklet lehet?
  • berlinboy6329
    Teljesítmény a köbön!!! :)