31662
CRYSIS
-
valaki félévente megveszi az aktuális csúcsvga-t 150k-ért. De kérdezem én: Az előző kártyádat szétvered, vagy megeszed? Fél év múlva az legalább 120-130-at fog még érni
Sajnos az a VGA fél év múlva már "csak" 80K-t ér
és ez a baj, hogy nem tartják az értéküket, mert ha úgy lenne ahofy írtad, tényleg olcsóbban kijönnénk az új hardwarek vásárlásakor.
-
Részben egyetértek. Bár ráadásnak én azt az elvet vallom, hogy nem mindig a leg-leg-legbrutálabb vasat veszem meg, hanem egy felső közép kategóriát. Az nekem elél úgy 1,5-2 évig. Utána azt eladom (pl egy 20k-s VGA-t adtam el 10-ért 1 év múlva hűtés nélkül, és vettem utána 50-ért egy újat.) és akkor máris jobban jártam. Meg én úgy vagyok vele hogy én a gépet első sorban tanuláshoz/munkához/multimédiához(videó/kép/szövegszerk.,3d...) használom. Valahogy ezeket nem tudám elképzelni konzolon. Félre ne tessék érteni volt konzolom és a mai napig is játszom konzolon unokatesómnál. De nekem jobb PC és senki ne beszéljen rá konzolra mert nem fog tudni. Akkor meg értelmetlen a vita. Csókolom! -
ingy3nfr3g #2212 pontosan -
lee56 #2211 loooool
, 1000%ban igazad van
-
Spirit #2210 Veszel egy tip-top konzolt, hozzá a game-eket, amik 2x drágábbak,mint pc-n, veszel hozzá bill-t, egeret, azokat se két ft-ért, és az egész cucc árának 2x-eséből egy normális tv-t, jah meg egy 5.1-es hangcuccot. Ha normálisan akarsz gameelni persze..mennyi ez?fél millió? Jah, és 5 évente konzol csere, 5 év múlva a tizedét sem éri a konzol, ha el akarod adni,mikor kijön az új..Melyik is az olcsóbb? Ráadásul a célközönség a konzolnál nagyjából a 10-20 közötti korosztály, abból is az iq fighterek, akik miatt pl a cod2-őbe gránátjelzőt, radart kelleett betenni a hülyegyereknek, hogy tudja hol van éppen.(és ezzel jól elbaszták a kedvenc játékomat pc-n is)
Helyette PC-n az aktuális középkategóriát követem, jelenleg egy 7600gt-m van agyonhúzva, veri a 7800gt-t, egy 3800+-as x2-es, ami 5000+-nak van meghúzva..jövő év végén veszek egy 8800gtx-et, és már beelőztem az xbox360-at, ami addigra fog csak elterjedni.És ugye a köv. konzol nagyjából 5 év múlva jön, addigra a pc-k...
A másik verzió,hogy valaki félévente megveszi az aktuális csúcsvga-t 150k-ért. De kérdezem én: Az előző kártyádat szétvered, vagy megeszed? Fél év múlva az legalább 120-130-at fog még érni, és 20 k rádobással megveszed az aktuális csúcskártyát ismét...
Szóval iagzából a pc vs. konzol dumának értelme nincs. Aki azért tart otthon valamiféle gépet, hogy néha kicsit agymentes környezetben levezesse a feszültséget, annak talán jobb választás egy konzol, de aki mást is csinál a gép előtt, esetleg színvonalasabb játékkal akar játszani, az pc-t vesz. Én el nem tudnám magam képzelni a nappali közepén ücsörögve egy tv előtt game-elni. Ha játszok, szeretek félrevonulni.(jah, projektor, moziszoba, és félre vagyok vonulva...pár milkáért:D ) -
ingy3nfr3g #2209 húú az igény csúcsa a live tötál mint pc-s multi megyek veszek inkább konzolt meggyőztél.... pfff :) -
Xbox LIVE! és máris cseveghetsz meg mindent csinálhatsz. -
jah:D -
Djemba #2206 igaz ennek low olyan grafikálya lesz mint a FARCRYnak fullon -
Djemba #2205 aha addigra kell valami nagfyon erős kártyát venni valami ati vagy nivid -
2007 áprilisa előtt nem jön, pontos dátum nincs. -
Djemba #2203 mikor jön ki a game 2008....mikor? -
ingy3nfr3g #2202 én is kikészültem a konzol fps-től :P
jó persze lehet rá billit meg egeret tenni... de multiban akkor is megnézem hogy megy fel az ember klánventrire warozni :) -
Vegas #2201 jahj, hüje vagy.. -
jaja!
1-et nem értek én,hogyan lehet pl:egy fps-t konzolal játszni?
tépném a hajam vazzeg
-
ingy3nfr3g #2199 gazdaságosabb de csakmert nem eredeti gammel számol a magyar :) (merthogy a játékok magas árából jön vissza a konzol nagy bevétele nem magának a gépnek az eladásából, a jobbra meg annyit hogy nincs olyan game amit jobban élvezhetsz konzolon mint pc-n max az a pár game ami csak konzolon van. :)
szal konzol annak megoldás aki kevés pénzből akar jáccani, de azért az nem olyan jó mint a pc (jókis lanok, multi gamek (a live annak köze nincs hozzá :P) -
CUCLI #2198 tudom :o)
énis majd ps3... -
Az a szép benne hogy azt is vehet mert amennyi pénzt annyi év alatt elnyomna pc-re simán kijön belőle a ps3 ára is. -
Lehet de olyanod 2-3 éven belül nem igen lesz. Ha meg megszerzed addigra akkor sem érsz már vele semmit mert elavult lesz. -
CUCLI #2195 aztvegyed :c
jobbak -
Vegas #2194 mer mé nem -
CUCLI #2193 ménem ps3? :/ -
Vegas #2192 x365 -
Vegas #2191 én ugy vagyok vele h inkább 4 évente kiadok 100 max 200k-t konzolra ( attol függ mennyi lesz az xbox 720 ) mint félévente-évente 150k-t vga-ra... -
CUCLI #2190 mit veszel gecie :] -
lol
nekem volt ps1 em volt akkor még nagyon jó volt de én a büdös életbe nem veszek soha konzol-t! -
Vegas #2188 nem fos! hamarosan belépek a konzolosok világába én izs -.^ -
Szép széép de ez pc-re írt unreal engine 3.0-ás motor amit elvett az a *** konzol
-
Én soha nemfogom megérteni mi a faszért kell erőltetni ezt a konzol vs pc témát.
Konzol sokkal olcsóbb mint egy top VGA.
Lehet már most jobbak a pc-s hardverek de mire megyünk vele ha sokszor drágább mint a konzol.
Konzol sokkal jobb és gazdaságosabb játékokra mint a pc! -
johogy:D -
Hát nem tom 2db 8800gtx meg egy intel 4magos procit össze tennénk 8giga rammal erősebb lenne a kis konzolka
-
nekem nem esett ki a "golyóm" -
ingy3nfr3g #2182 én már láttam eggyütt egy high-end pc-t és egy xbox360+HDTV t gondolom te még nem mert akkor máshogy állnál a dologhoz.... :) -
Nagyon nem vagy képben. -
Dehogy kell! Nehogy elhidd már a marketing hülyeségüket! Csak Pc (Dx10) exkluzív játékot akarnak csinálni belőle. Pont erről beszélek: eszitek a marketing rizsát de nem gondolkodtok. Nézzétek már meg egyszer élőben milyen grafikai teljesítményt nyújt egy nextgen konzol aztán le fog esni hogy bizony a crysis-t is röhögve ki tudná tolni. Az más kérdés hogy ott nincs dx10 de nem is nagyon van rá szükség ha megnézitek milyen a graf színvonal.
Én szivesen játszanék a mostani pc-men olyan "ronda" játékokkal amik kijöttek eddig X360-ra (de pc-re nem). -
Hogy gyengék lennének?? :))
Te, kis te,...:D Na, itt egy trailer a G. Wars -ból, csak 7 mega.
Ez mind a játékból van azaz nem videó,...na miután kiköpted a golyóidat a döbbenettől, tedd fel magadnak a kérdést, elavultak lennének a nextgen a konzolok?
-
ingy3nfr3g #2178 ha a pénz beszél alapot nézzük akkor kiadnák konzolra mert azon több gamet ellehet adni :P szal simán azon a csoda nextgen konzolok már most kevesebbek mint a pc :) ennyi, ronda gamet meg nemcsinálnak a crysysből :P -
Nehogymár butítani kelljen. Én PC párti vagyok, de amit Xbox360 tud amellett elbújhat a mostani pc játék. -
Végülis át lehet írni konzolra,csak le kell butítani a grafot. -
Úgy volt hogy megjelenik X360/PS3-ra de lefújták mert állítólag nem bírnak a nextgen konzolok akkora teljesítményt kitolni ami kell. (Ami azért elég nagy kamu csak hát pénz beszél...)