CRYSIS
  • lee56
    Ebben igazad van, de akkor is lehet okosan és szerencsével nagyob jó üzleteket kötni, aproneten adatam el énis pl a 6600gt-met a nyáron, és még 10ezret se költöttem rá hogy meglegyen a 7600gst amivel nagyon jól el vagyok/és leszek még egy évig remélem, aztán tervben van egy jó erős közép kategóriás dx10es kártya, de 50ezer fölött erre se fogok költeni (a gép többi része már drágább összességében ram+alaplap+proci, de nem kell mindenből a legjobbat venni, egy 3800+ x2 proci elég sokáig jó lesz, és nem 100ezerért vettem, nembeszélve a core2doukról, bár azok már drágábbak főleg alaplappal együtt nézve). Csak oda kell figyelni vásárlás előtt hogy mit mikor veszel, és az mit tud. Ha ez neked tul sok, tul fárasztó, és nem akarsz foglalkozni vele, akkor jobb választás lehet egy konzol, de semmivel sem gazdaságosabb sztem (és nem jársz jobban a konzollal, ha tényleg otthonvagy a pc-s alkatrészek világában, és körbeszimatolsz vásárlás előtt, konzolnál ez jóval egyszerübb, van 2 fajta azt kész, sony-t szereted vagy mikrofost ennyin mulik :D).

Én lehet hogy furcsa vagyok de szeretem ezt a részét is, árakat összehasnlitani, teszteket nézni, hardware cikkeket olvasgatni, játékoknál a grafikát belőni, szenvedni a winfos hülyeségeivel, egy számitógéppel lehet hogy sokkal több a macera, de én sose fogok mást venni/használni.

PS: bocsi a rohadt hosszu off-ért, részemről vége a pc vs konzol témának

És hogy legyen egy pici ON is, jó volt a legutóbbi crisis videó, de multiplayer részéről még nemsokat hallottam, és még annyit se láttam, valaki tud róla valamit?