31662
CRYSIS
-
Vegas #2294 gef.2mx sli -
Milyen kártyája volt? -
no látom kiírtad az új kártyát...:D -
http://www.crysis-online.com/
NAgyon odavernek ezek az új shotok. -
A full után 2-3 héttel. -
szerintetek mikor jő a demo ? -
lee56 #2288 *+n -
lee56 #2287 kaptál egy piros potot :-) -
Csakhogy ha belegondolsz: Nem mindenkinek adatik meg olyan gép ami képes lenne produkálni azt a grafikai orgiát amit a fullos képeken láthatunk, ezért logikus következtetni hogy a legnagyobb vevőtábor megszerzése érdekében mutatnak olyan képeket is ami gyengébb teljesítményű konfigurációkon készült ezzel is zsemléltetve hogy nem kell hozzá egy "szörnyeteg".
A másik meg az hogy ezek tényleg azt csinálják hogy előbb elárasztanak minket fotorealisztikus, meg csúcskonfigon készült képekkel/videókkal, és aztán miután mindenki rákattant a témára már nem ennyire igényesek, hanem csak hogy meglegyen a "heti adag" beraknak néhány sebtiben összecsapott képet, amit alacsonyabb szűrőkkel/beállításokkal rendereltek be. Szóval nem kell megijedni attól hogy a végén egy 2D-s márió 2007-et kapunk. Egyszerűen csak már elhanyagolják a marketinget, mert a játéknak már meg van a maga reklámja. Majd megjelenés előtt 1-2 héttel/hónappal még felreppennek olyan videók hogy leesik az állunk, olyan képek hogy nem tudjuk hova nézzünk. Nem kell félteni a Crytek-et :-) -
lee56 #2285 Pontosan hol láttad abba a hsz-omban hogy KELL hozzá? -
lee56 #2284 Hmm ez azért fura, mert ha kiadó/fejlesztő -től származik egy kép, azt ugye marketing szempontból általában szebbre csinálják mint amilyen lesz a játékban, pl előre renderelt animációból szedik a shotot, vagy lehető legjobb grafikával szuperszámitógépen csinálják. Nem hiszem hogy érdekükben állna a játékról low-grafikai képeket kiadni, ami esetleg a csak a csillivilli grafikát látó átlag júzert elriaszthatja a vásárlástól. -
Tudom... XDD -
Szerintem se kell, csak erősen ajánlott. De felesleges vitatkozni azon hogy egyre szarabb a graf. Mert volt már nem 1 olyan játék hogy mikor megláttam egy képet elképedtem hogy mi ez doom2? De aztán a mikor kipróbáltam (mert nálam a graf csak másodlagos), fullra húzva 3x szebb volt mint a képen. Ugyanis a készítők néha csak úgy hozzánk vágnak képeket hogy "nesztek, kép", azzal meg már nem törődnek hogy egy p3-as gépen lett kiszkrínsátolva. De nem kívánok vitát nyitni. Egyszerűen média terén igénytelenek. Majd meglátjuk ohgy milyen grafon mennyit eszik majd a gém, csak akkor ítélkezzünk. -
Ehhez a grafhoz baromira nem kell 8800gt... -
Olya régi képek, hogy 06 November 14. a dátum. -
Váo, de faxa csóka vagy! Grat, riszpekt amit akarsz...
-
lee56 #2278 Jaja, nehogymá elsírd magad pár roszabb kép miatt, majd ha felrakod a FULL gamét, akkor sirhatsz hogy nincs 8800gt-d legalább, vagy örülhetsz, hogy van
-
XDDD -
Inquisitor #2276 Vagy három hónappal a Vista után jönnek ki. Addig szénné tesztelhetik az egészet, hiszen már tavasszal játszható volt, nem beszélve az újságírói bemutatókról. És ha jól emlékszem a FarCry-ra is ezt mondták sokan, aztán mikor kijött még se volt rondább, sőt. -
Inquisitor #2275 Másik fórumon is vita volt erről, de ha jól sejtem a viszonylag régi képekről van szó ami egy multiplayer bemutatóból van? Azért nézd meg a játékból kijött videókat, pláne a Dx10 videót, nem lesz ennyire randa. :) -
Inquisitor #2274 Magyar majd a hivatalos megjelenés után, február-márciusban. Ami meg most kijött az RTM verzió szerintem, de mindegy. -
csoola #2273 bakker én akartam:P -
Djemba #2272 de magyar nyelvű???olvastam a gépigényét nem nagy 1ghz 521mb ram és 128 videókártya meg nemt kell neki így van? -
nigger ^^ -
Már kijött! :D -
Djemba #2269 vista mikor jön ki? -
Gothic 3-at rondának nem nevezném!
És ini buherálással jól fut.Az tény hogy bugos de javitani fogják! -
Van konzolom is (NDS, NGE, SMD, PS2, a jövő meg PS3).
Játszok, mert játékos vagyok... lexarom, hogy milyen a hardver csak az élvezet a lényeg és ezt megadta a sok éves Elite, megadta a Kyrandia, most éppen a SC: CT adja meg amit elvárok tőle, de nem szeretem, ha átvernek.
Kezd átverés szaga lenni a Crysisnak, mely nem összekeverendő a Katolikus hitvilág elismert és tisztelt alakjával --> értsd: ez kb. olyan mintha csak úgy vaktában niggereznél --> nem kéne. -
És ez most neked fáj?:D tudod hogy a jesus krájzis a megváltó, ha kijön akkor mindennek vége, ami volt előtte megszünik és ami jön utánna az esélytelenek nyugalmával száll a ringbe... ezt el kell fogadni:D Mivel kijött pár szar kép nem jelenti, hogy olyan lesz, sok sok játékból kidanak ilyeneket, sőt konzolos "nextgen" gémekből is... de csak képek, ingame ennek nyoma sincs, ott tű éles és gyönyörű... nyugodj meg, technologiailag ez ott lesz a szeren azzal nem lesz gond, veheted a vgat hozzá meg a gépet hogy elérd azt a bizonyos 30 fps álomhatárt :DD -
csoola #2265 egyetértek, egyre lejjebb vesznek belöle, a végén a BF2-nél jukadunk ki...(nem mintha a BF ronda lenne... de akkor sem azok a képek, amiket elöször áll-leejtve vártunk!) -
"Ingame videók azok amik mindent elmondanak"
Dehogy fordult elő már olyan, hogy kiderült, hogy azt a bizonyos ingame videot csak a prezentáció kedvéért dobták össze.
Kezd az egész a Gothic 3 ügyre emlékeztetni...
Olyan képek 1 évvel a megjelenés előtt, hogy azonna erektáltál a
gyönyörtől, fél év múlva optimalizálás címén kicsit visszavettek a textúrák minőségéből, de még mindig nagyon kick ass gámának tűnt... aztán 2 hónappal a megjelenés előtt elénkbaxták a Gothic 2 és fél szintű grafikát! A fanok persze xarnak rá, !DE! kijött a gáma és high-end közeli gépeken is képes sokkoló lassúságot produkálni.
Aztán beismerik, hogy az optimalizációra gyakorlatilag nem maradt idő! A játék olyan qrva bugos, hogy még a fanok is háborognak... játszhatatlanul szaggat, tengernyi a bug és a megjelenés napján már egy 60 megás patch vár, pár héttel
később pedig egy 140 megás, de a játék még mindig ronda és még mindig
szaggat max közeli grafon (ha lejjebb veszed akkor meg baromi randa), ha nincs alá dual core meg sli.
Most itt a Crysis... ma-holnap kijön a végleges Vista, ég a körmük alatt a gyufa. Szépen elkezdik kibaszkodni ezeket az AA nélküli képeket, de nézzétek már meg... szerintetek ha bekapcsoljuk az AA-t maxra, akkor sem látom én azokat a qrva nagy hi-res textúrákat amiket nem is olyan rég még real-life vs Crysis címmel hasonlítgattak össze.
Persze jobban néz ki, mind pl. a CoJ maxon, de azért nem hiszem, hogy ti ezt vártátok az állkoppantó képek után!
Tegyek be ilyen volt, ilyen lett képeket? Azt' legyen sírj a vállamon?
-
de..:D
-
Juj nagyon nagyot csalódtam xD
Ez felháborító
xD -
pontosan....:D -
Ingame videók azok amik mindent elmondanak képek azok nemmindig mondanak igazat! -
Akkor mik ezek a DX8 szintű textúrák?
#2248-ban látott képrészlet akár a HL1-ből is lehetne...
/csalódott "nem kicsit, nagyon" -
Egyátalán nem majdha kijön a full meglátod! -
Szánalom-e? 

-
3 új kép -
http://www.crysis-online.com/
Nézd meg a képet, van ott szép is, meg van ott "felháborító" küllemű is dögivel.