CRYSIS
  • Istencsászár
    Az "ilyen embereknek", milyen vagyok? 386os gépektől kezdve majdnem mindenem volt, 486,p1,p2,p3,amd thunderbird, amd athlon és csak a p2őt vettem vagyis akkoriban még kaptam kompletten, a többit cserélgettem, vettem ezt-azt fejlesztettem, azt sikerült eljutnom oda hogy most van egy 3000+ AMD, x800, 1.5 gb ram és mire jó? semmire, akad rajta minden, vagy elsem indul... akkor most vegyek megint alaplapot, procit, vgat +ramot... ez egy pénznyelő semmi értelme... csé 1.6, meg a cod megy hurrá, azok leglább jól :D... Az uj Splinter Cell elsem indul, minek? persze mer elavult szar a gépem... és mivel informatiaki-műszaki főiskolára járok az állításod, hogy nem nekem való nemigaz :D, na de mind1 nem ez a lényeg. Hogy a topik témájához térve, itt ez a Krájzis, ezse fog menni, vehetek majd uj gépet, ami talán 1 évig jólesz mer jönnek az ujak azt dobhatom ki megint az első genrációs dx10 vgakat... megéri? nem ahogy a 100ért vett x800am sem mer semmi sem használta ki, ami meg mostanában csinálná elsem indul vagy akad... ez a tendencia...
    Nem a Pc játékokkal van a baj ( najó azzal is lásd gótik három bughalmaz ) hanem magával a hardwergyártókkal akik az "ártatlan" emberekből tömik magukat ugy hogy nem szégyenlik...