31662
CRYSIS
  • kirol
    Ja. :)
    Nekem még az se lesz.

Viszont fel tudom majd installálni. Azért már ez is teljesítmény!
  • Code92
    jaja 1024x768-ban meglesz min. graffon a 20 fps tehát 800x600 on éépp hogy nem akad majd közép graffon.......
  • Vegas
    bejaccast végignézem az elég is
  • kirol
    Ha 20 nem is, de a 10 meglesz 800*600-ban.
  • Vegas
    jah, remélem ezzel lesz 20fps D:D:d
  • Evogordon
    7950gt-t vettél vazze?
  • Vegas
    dejóleszmá vazzge mikor én is igy tolom full grafon D:AD:ASD:a
  • Evogordon
    Videjó

Na ja ez legalább az sm2.0-ás karikon is fog menni. Most ezmiatt hogy a splinter 4 sm3.0-ás karikon mehetett gondolom nagy veszteség volt hiszen sokan nem vehették meg ezmiatt.
  • tmisi
    Én is ezen gondolkoztam. Ha csak teljesítményben gondolkoztak és nem számsorrendben, akkor mennie kell x700-on is. Főleg mert SM2.0 kártya kell neki, szóval... (Nem úgy, mint a Splinter Cell 4, ahol elvileg egy X800XT ugye jobb, mint az X1300, de míg utóbbi az első SM3-as ATi kártya, addig az X800XT teljesítménye ellenére sem képes futtatni a játékot, mert csak SM2-es.)
    De azért én megnézném a Crysist X1300-on. A minimum általában azt jelenti: 640x480, LOW. Ez a felbontás még CRT-n sem ad élvezhető gépet, TFT-n pláne nem.
  • Code92
    radeon x1300 na nee de az x1300 egy gyengus all in wonder kiadás aminál az x700pro is jobb és akkor az x700 asomon nem futna el minimumon????
  • tmisi
    Úgy nézem egy picit leadtak a gépigényből.
  • Lyan Kyj
    ennek a gtx-es mondatnak örülök^^
  • WizArts
    Utólag is Jobb Új Évet Mindenkinek :)
  • Vegas
    enyém is megfog
  • Sland
    Gyáhááá :P

A masinám megfelel a kritériumoknak. Főleg ha január végén veszek még egy ugyan ilyen RAM-ot.

Edit:

Ez tetszik: :P

"
    # A single 7800GTX will run the game quite well on fairly high settings according to Crysis Art Director, Michael Khaimzon.
    # Jack Mamais of Crytek said in an exclusive Crysis-Online interview that his X1900XT runs the game very well at reasonably high settings ( still unoptmized )."
  • Evogordon
    gépigény itt!!!
  • CUCLI
    határ a csillagos ég.
  • Empark
    BUÉK.
    Azt szeretném kérdezni hogy milyen er9s videó kártya kell a CRYSIS-hoz??
    tudna ebben valaki segiteni???
  • PyRex
    Hmm, megvannak még neked azok a felvételek (TS)?

Átdobhatnád nekem email-en, jókat röhögnék rajta :))) PLEASE! :)
  • FOXX supreme
    :XD
  • Evogordon
    BUÉK.
    A DX10 évében vagyunk jee :D:DD
  • lac coo
    BUÉK !

Számomra az a reális amit én tapasztalok, nem pedig amit hallok :))))

De pl. megtaláltam a vinyómon a régi klán TS felvételeket, szarozta ott mindenki , megállás nélkül ! :)))

De hát mindig is ez volt, mikor ide a forumra került a téma egyből jó volt mindenkinek :)))

End.
  • strebacom
    Buék mindenkinek, remélem jövö ilyenkor, már legalább 4-szer végigtoltuk a Crysis-t.....

By:scom..............Crysis Forever........................2006.........
  • PyRex
    Lacco: az egész SG-n, sőt az egész FC-s társadalomból kizárólag TE sz*rozod ennyire, mindenki más REÁLIS-an mond véleményt.
  • vezérszuszu
    nah akkor én azt választom hogy várok amíg egy kicsivel olcsóbb lesz!
  • Evogordon
    Hát már 120e-ért kapsz 8800gts-t 150e-ért meg 8800gtx-et. Lehet választani :D
  • lac coo
    Ja.., és persze ez csak személyes vélemény, nem vitát akarok megint, főleg nem ez ügyben ;)Akár tekinthetitek semmisnek is az előző hsz.-t ;)
  • lac coo
    Tízből 8 azt mondja, hogy gagyi volt :)))Tudom , hogy voltak akiknek semmi baj nem volt vele , de a többségnek igenis szar volt ! Lehet, hogy ennek a töbségnek nem hibátlan a nete ( bár más játékkal semmi bajom nem volt soha ...) , de hát egy játék net-kódjának épp az a feladata, hogy ezeket ki tudja küszöbölni , ehez Te jobban értesz ... Szal mivel 10 FC játékosból 8 azt mondja , hogy rossz a netkód , kitartok ennél az álláspontnál ;)

Nekem is volt időszak amikor jó volt, csak elég ritkán :))))
  • berlinboy6329
    3X annyi kb.
  • PyRex
    8800gtx, gts tudja a dx10-et egyelőre
  • B@dsector
    nice
  • Vegas
    a dx10-esek meg dragabbak. jóval..
  • vezérszuszu
    HELLO!
    Srácok mely kártyák bírják a dx10 -et?
    Most szeretnék kártyát újítani 1 hónapon belül!
    Nekem most geforce 6600 256MB os van!
    Én egy geforce 7600 GT 256 ba gondolkodom, csak egy kicsit drága 44000 HUN FT:D
  • strebacom
  • grebber
    Énse értem miért orol mindenki a FC multira amikor én toltam igenis voltak frankó gyors szerverek lag nélkül.
  • PyRex
    Naaa Lacco nem kéne ezt mondani. Az hogy nálad milyen votl a neted miatt az egy dolog, meg a másik: hogy sok száz embernek nagyon is jó volt. Jó igaz: valóban jöhettek volna gyorsabban a javítások, de azért nem kell túlzásokba esni.
  • Evogordon
    Jó neked hogy már most támogatja a kártyád a dx10-et :)
    De mikor kijön az R600 én is beszerzek 1-et :)
  • strebacom
    Ba....meg ez iszonyat jó lesz.....
  • Evogordon
    3 új kép:
    1.
    2.
    3.

Elég jól néz ki a havas táj :)
  • lac coo
    Farcry-ban is csillogott a lencse... Ez az egy esély volt a sniperkkel szembeni túlélésre...

amúgy majd meglássuk.... A Farcry multiját is képtelenek voltak javítani , laggolós szar volt, a videok alapján ez ugyanolyan lesz ...Szal vannak fenntartásaim .