CRYSIS
-
Spirit #2218 Akkor Veled van a baj, valószínűleg nem követed az aktuális hardverpiacot.Jó időzítés, ez minden. Legutóbbi cserém pl egy 6600gt>7600gt volt. Mikor megindult a 7600 ára lefelé, de a 6600 még tartotta magát, akkor csináltam a cserét.Ez az állapot 2-3 hétig állt fennt, de: 24-ért adtam el a 6600-omat, és 32-ért vettem 7600Gt-t. De volt 5800xt-m is, ami 110-ért vettem, 3 hónap után 95-ért eladtam, és ugyanennyiért vettem egy 9700pro-t. Meg lehet oldani, ha nagyon akarod.
"Pcre évente kell venni Vgat, hogy ne kelljen butítani" - Igen, ez így van, de okosan viszonylag olcsón lehet cserélni, és szebb lesz a grafod. Egy konzolon soha nem lesz szebb, ott már a fejlesztők butítják a grafot, mert nem bírná a hardver.
"ne magadból indulj ki, h warezláma vagy." - Erre semmi szükség nincs, látom a szövegértelmezéssel bajok vannak, vagy úgyis mondhatnám,hogy mentális képességeidet tekitve kihívásokkal küzködsz. NEM AZT MONDTAM,HOGY WAREZOLNI LEHET, hanem azt,hogy míg egy pc-re 8-13k egy játék, konzolon ugyanez 15-20k.
"és ne kelljen hosszú percekig a grafot állítagni " - hát tényleg bonyolult művelet...na látod, az ilyeneknek való a konzol.