31662
CRYSIS
  • berlinboy6329
    Igen,lehetne megoldás ez is,de mivan ha mondjuk,ott sompolyog vmelyik bokorban,és mondjuk te lőtávolon belül vagy és ő is,és mondjuk ránézel egy pillanatra,akkor még lehetne időd a csillanás után,hogy elugorj a lövés elől.Ha nem lenne csillanás,akkor neked szevasz,max a csapapttársaid tudják meg honnan lőtt.
  • grebber
    Far Cry multiba ha jól emlékszem a sniperest egy kis halovány kör jelezte a minimapon amint leadott egy lövést de hamar el is tünt.
  • Serpa
    ha nem tom majd hónapokig lerakni a MPt, sztem én is megveszem.
    de sztem ez a játék az SPvel fog ütni.

"lencsecsillanást"

ez pont nem kellene bele, amilyen spéci távcsöveket gyártanak manapság.
    más megoldás kellene a sniper-azonosításra.
  • grebber
    Ami tetszik azzal igen pl Far Cry-al régen sokat toltam meg a FEAR-el többi game valahogy nem érdekel.
    Stalker meg a Crysis megintcsak megvenni érdemesnek tünik.
  • Serpa
    szoktál multizni?
  • grebber
    Azt is csak a multi miatt fogom megvenni.
  • Evogordon
    Hát én nem venném meg a stalkert :S A grafikája egyre avúltabb és mégis 7900gt az ajánlott gépigény meg 2 giga ram.
  • grebber
    Hát ha a gépigény türhető lesz akkor megvesszük ezt is a STALKER mellett.
  • dr Kotász
    Hmm... hát ha igaz, király lesz.
  • berlinboy6329
    Jól ám.Csak arra vagyok kíváncsi,milyen fegyverek lesznek,mert az eddig kiadott videókban az alafegyver volt legtöbbször,néha meg amit elvettünk az ellebféltől.De mivel lesz Sniper is,több fegyvernek kell lennie,szóval van valami infó a fegyverkről?
  • Evogordon
    Jól hangzik. Ezért érdemes lessz megvenni a játékot.
  • berlinboy6329
    Crysis Multiplayer: Singularity Cannon

Jack Mamais, a Crysis fődizájnere elhintett pár morzsát a multiplayer módról, ami úgy kezdődik, hogy mindkét csapat a barrakjában spawnol. Itt a vásárló menü azonnal elérhető, amiből fegyvereket és felszerelést választunk. Minden cucc presztízspontba kerül. Ezeket a harctéren elért kisebb-nagyobb tetteinkhez mérten kapjuk: ellenfél kilövése, jármű megjavítása, erőmű elfoglalása presztízspontokat hullajt pénztárcánkba. Felszerelkezés után a gép feladatot ad, ami lehet hajógyár vagy tankgyár elfoglalása: irányítótermet kell átvenni és tartani egy ideig az ellenséges ostrom alatt. A taktikai objektum feletti ellenőrzés megszerzése után átvesszük a gyár irányítását és járműveket készíthetünk.

A győzelmi feltételeket a szervergazda határozza meg, melyek lehetnek idő, pontszám és megsemmisítés. Nagyobb épületeket csak két fegyver tudja a földdel egyenlővé tenni: a taktikai nukleáris töltet meg az idegen kedvence, a Singularity Cannon. Utóbbi darabjait a pályán elszórt ufó-roncsokból szedjük össze. A fenti Power Struggle módok mellett instant team action módba is beugorhatunk és minden technológia azonnal rendelkezésre áll. Ekkor a host beállíthatja például, hogy ne legyenek járművek a pályán. Szakaszhentelést favorizálnak a fejlesztők, óra számolja le az időt és kényszeríti a tagokat, hogy egy helyen respawnoljanak. Magasban szálló helikopterekről és lebegő repülőgépekről leugorhatunk. Ejtőernyő ajánlott a túléléshez..

Mozgó járművekről azonban biztonságosan ki lehet ugrani. Mesterlövészek azonosítására terveznek valamiféle lencsecsillanást, ami azonnal vagy lövést követően megmutatja a őket a minitérképen. A mostanában nagy divat ugrándozásos lövöldözést meg szeretnék szüntetni a fejlesztők, ám semmi bajuk sincs a campelő sznájperekkel. Bajtársainkra irányított fegyverek nem tüzelnek, így kimarad a friendly fire. Ennek kikerülésére gránáttal ügyeskedők vagy dzsipes ámokfutók azonnal szörnyhalált halnak, mivel a nanosuit rögtön beindítja az önmegsemmisítő funkciót a barát kinyírását követően. Veszélyes helyekre bekolbászolhatunk és ekkor az AI figyelmeztet, hogy ugyan lépjünk már arrébb a leszállópályáról, mert mindjárt kilapít egy repülőgép. Szórakoztató a vásárolható zárnyitó szerkezet, amivel ellophatjuk az ellenséges csapat tankját..

Repülő egységek:
    Van egy észak-koreai helikopter és egy amerikai VTOL. Kétüléses mindkettő. A pilóta rakétázhat és hentelhet az elülső fegyvereket, míg a tüzér kezeli hátsó, .50 kaliberes gépágyút. Csapatszállításra használhatóak. Járműveket azonban csak a singleplayerben cipelhet néhány VTOL. Utazás során a katonák üléseikhez lesznek ragasztva, tehát akciózni nagy valószínűséggel ekkor nem lehet.

Multiban ugyan nem lesz még az elején, de Jack említette a tornádókat, melyek kisebb tárgyakat kapnak fel és hajítanak messze nagy sebességgel. Földrengések földcsuszamlásokat okoznak, melyek átalakítják a pályát, hatalmas akadályokat hozva létre és ezeket meg kell kerülnünk. Grafikai fícsőrök megjelenítését mi határozzuk meg, így a motionblur például teljesen kikapcsolható.

Forrás:Hardwired
  • gyuri12
    nem is olyan nagy a gépigénye!:D
  • grebber
    Hát jaja, meg addigra tuti lesz ati/nvidia középkategorás dx10-es kari.
  • Vegas
    nekem ez jo hír, legalább készlesz addigra a gépem D:
  • grebber
    Késnek a DX10-es játékok

[2006. december 25. @ 11:07 - Chesario]
    Ugyan már jócskán benne vagyunk az ünnepekben, ám a hírek továbbra is szállingóznak, ám most olyan híreket közölt a The Inquirer, aminek szerintem senki sem örül majd.

Elsőként sajnos biztossá vált, hogy a Microsoft Flight Simulator X játékának DirectX 10-es update változata fog késni egy keveset. Pontos megjelenéssel nem szolgáltak, ám 2007 első negyedévére várják az érkezését. A második áldozat a Crysis, ami pedig 2007 áprilisánál előbb biztos nem fog befutni, de elképzelhető, hogy a Crytek tovább csúszik majd a fejlesztéssel.

info: Gamestar

Incysis.com-on egy egy rövidke Lighting trailer ha valakit érdekel!
  • strebacom
    Mondjuk nem bántam volna!!!!Ha tényleg december!!!
  • Malakai
    Pontosabban külföldi oldalak közül elég sok a TBA 2006-ot úgy írja ki, hogy December 2006, valszeg innen jött és ja, az első dátum a TBA 2006.
    (TBA = To Be Announced, vagyis még nincs lefixálva.)
  • grebber
    Szerintem onnan hogy még nagyon nagyon régen ez volt kb az első megjelenési időpont 2006 december.
  • strebacom
    Honnan vették ezek ezt???Szerintem elirás!!!
  • strebacom
    Ez meg MIIIII?????
  • Evogordon
    Bocs úgy gondoltam hogy középkategóriás gépeken :D:D:D pl 6600 gt, 7600gt stb..
  • Evogordon
    pff azért még van mit fejleszteni :S
  • bakvarnyu
    Köszi most igazán megnyugtattál, te aztán tudsz érvelni!
  • FOXX supreme
    hát neked nem kell félni:)
  • Evogordon
    A gépigénytől nem kell félni már most vannak olyan játékok amik már igen nagy grafikával rendelkeznek (azt nem mondom hogy olyan szépek mint a crysis lesz) és mégis elfutnak a mostani gépeken szépen.
  • Tigristank
    Szerintem meg van. Már csak azért is, mert ha minden igaz, akkor most az elejétől a végéig optimalizálják a játékot, hogy gyengébb gépeken is elfusson.
  • NeoMaN
    Dehogynincs. Egy világvakítás ez az egész...
    sztem
  • dr Kotász
    Nem. Ez nem nagy kérdés, ez egyszerű kérdés. Nincs.
  • Empark
    a játékra én is kiváncsi vagyok,csak az a gond hogz van e olyan erös gépünk hogy elvigze a játékot???
    EZ ITT A NAGY KÉRDÉS !!!
  • kirol
    12999 HUF.
  • human8
    jówanmá no:d csak má jó lenne...
    azért az induló árra kiváncsi leszek...
  • human8
    lol:)
  • CUCLI
    aztakurva. ehez hasanló értelmes hozzászólásokat még
  • berlinboy6329
    Öhhhmmm.Én is.
  • Evogordon
    úr isten
  • human8
    mivanmáááááá
    KRÍZIST AKAROK:::::
    sikitani akarok ááááááá
    kavicsokat akarok....
    HDR-TTTTTTT a népnek....
    CRYSIIIIIIIIIIIIIIIIS
    áááááááá
  • lee56
    jóvan énis eltuloztam kicsit, bocsika
  • Evogordon
    Jólvannna :D Ezt nem kellet volna írnom
  • lee56
    jézusom, ennyire nemlehetsz... , najó talán mégis...