11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Looserke
    a demoban csak előre gyártott csatákat lehet játszani, vagy a stratégiai térképen is lehet munkálkodni???
  • Methylisocloro
    Lehet tudni azt hogy a stratégiai fő térképen (gondolom ez Európa lesz)
    hogy kell mozogni? Medieval/Shogun (területek közt kell lépkedni) vagy Rome útvonal kijelölés szerint?
  • a.carkey
    Na ez nagyon jó lett.

HI eddig minden okés, így emelem kalapom a készítők előtt. Az a video ami a demohoz volt még jobban megerősített ebben. Remélem minél előbb megjelenik.
  • Isegrim

ps. Nekem 939-es AMD64 3500+ van, azon gond nélkül megy.
  • Isegrim

A régi AMD procikkal nem megy, amelyek nem tudják az SSE2 rutint.
    Sajna ebbe beleesnek a socket A sempronok is, a régi Athlon XP-k, valahol van itt egy lista..
  • Sith
    Hát csaknem minimumon de elindult.... :D Pedig féltem tőle
    jut eszembe az egység létszámot senki sem tudja változtatni a demoban az egység nagyságát vagy csak nálam kapcsolta ki ugyse birná a gépem alapon?:)
  • Tibike hu
    A P4 a melóhelyemen van és ott megy, otthon AMD Athlon XP3000+ van és baszik menni
  • Atreides
    Nekem megy AMD64 procival, bar szaggat medium beallitasokkal. Hat ez az ATI9600 mar nem eleg az uj dolgokhoz. De legalabb megy. Egyebkent nekem annakidejen a Rome demoja is baromira szaggatott, aztan a teljes game mar jol ment ugyanazon a gepen, ugyhogy sztem van remeny.
  • Tibike hu
    P4-3000Mhz, ATI X1600, 2GB ram, minden maxon és tökéletesen fut
    De nekem is kicsit túl színes. Viszont nagyon részletesen vannak megrajzolva a figurák, szinte látszódnak a karcolások is a páncélokon. Tök jó hogy látszik ha már leharcolt a figura, csupa vér a páncélja és ilyenkor már nem sokáig bírja.
  • bgabor
    AMD processzorral tényleg nem indul? Ez valami vicc?
  • Zsolo007
    Az akkori csaták elég színesek voltak :))
  • Mor3llo
    Nincs már hátra...karácsonykor jobb proci...úgyis jönnek az újabb játékok, oda meg már nem lesz elég 2,5ghz...:(
  • dzsuvajoe
    Úgyhiszem h vaskos egy gép kell alá
  • Pluskast
    Hmm. Nem rossz nem rossz de mintha kicsit túl színes lenne. A sok színtől nem látni rendesen, hogy hol az ellen.
  • Isegrim

Én abszolút megértem mindenki csalódottságát, én is nagyon várom, és az alapján nagyon szar lehet a hír.

De szerintem ne áltassa magát senki sem. Ha SSE2 kell a demónak, az kell a fullnak is. Lássuk be, ez az igazság, nem tudjuk megváltoztatni. De vannak más dolgok is az életben, az MTW2 pedig megvár amikor lesz alkalmas processzorod... ugyanakkora élmény lesz elsőre.

Sorry, jobb vígaszt nem tudok kitalálni, de idegeskedni meg ámítani magunkat teljesen fölösleges...
  • Mor3llo
    Bocsi, csak ideges vaok mert már régóta várom ezt a gammát, és rohadtul nem örülnék ha nem indulna...
  • Bucser
    Mit őrjöngsz? És ha nem lesz kiszedve belőle a hiba?? majd lesz hozzá patch...
  • Mor3llo
    Ha nem lesz kib@szva ez a sz@r SSE2 az full játékra, felrúgom, esküszöm !!! Dejó, kérhetek 1 procit karácsonyra...HURRÁ :@:@:@
  • bazza
    Nekem nem, shadowt ki kell kapcsolnom, meg pár cuccot mediumra állítani, mert szaggatósra veszi a figurát, de még így is gyönyörű :))
  • bazza
    SSE2-es procikon megy csak!
  • Recler
    nekem fut a játék 1024*768 on max grafikai beállitásokkal...semmi gond vele.Gyönyörű játék.

• Serpa
    most megnéztem.
    azon a pályán ők alkotják a főerőt, középen, no meg hátul van egy osztag.

a HUD jobb alsó sarkában egy alak rács mögött van, ez mit takar?
  • Mor3llo
    basszus...leszedtem demót, erre kiírja h a medieval2totalwar.exe hibát észlelt ezért..........NEM HISZEM EL ? :'( :'( vajh az alapjáték is ilyen frankón meg lesz csinálva ? :@ :(
  • Serpa
    :)
    gugli segített
  • Bucser
    Igen jó helyen kapizsgálsz:D
  • Bucser
    Bármelyik:) A medievalban legalábbis (meg ugye az Agincourti csatában is a demoban) lehet használni unmounted cavalry-t. A lényege, hogy leszáll a lóról a lovagok hada és gyalogos egységként aratnak de valami brutálisan. Azt hiszem a medievalban talán mikor betett a térképre és le kelett helyezni az egységeket akkor lehetett leszálítani őket a lovakról. Vagy pedig még letétel előtt nem tudom már:) de volt ilyen funkció.
  • Serpa
    nem tom jó helyen kapizsgálok, ló nélküli lovasság?
    leszállnak a lóról?
  • Serpa
    milyen lovasság az?
  • Braveheart
    Nekem se megy a demo se a laptopon, se a pc-n.
    Szégyen, hogy csomó embert megfosztanak az élvezettől ezzel a szaros SSE-vel vagy mivel. Elég nagyot csalódtam a készítőkben...
    Remélem a teljes verzióval nem lesz ilyen gond már.
  • Bucser
    A leadernek HP-ja van, hogy mennyi ütést bír ki közvetlenül (ezek traitekkel és curse-okkel +,--t kaphat és a játék nem mutatja cask ha több HP-ja van akkor érezhető hogy tovább bírja az ütleget) HA túléli a csatát feltöltődik a HP fullra mint eddig is. (vagy lehet csak kör végén.)
  • Bucser
    Gondolom deployment alatt ugyanúgy mint az unmounted cavalry.
  • Zsolo007
    Fogalmam sincs, úgy rémlik olvastam valahol valamelyik interjúban. De nem emlékszem rá pontosan....
  • Serpa
    lehet tudni, h lesz megoldva?
    elkezdnek ásni az íjászok, ... ?
  • Wini
    azt tudja vki, hogy mi alapján gyógyul meg valaki csata után? (pl több esélye van, ha íjász ölte meg, de egyből kampec ha lovasroham)
  • Zsolo007
    Ha minden igaz szabadon lehet, amolyan nyilas képesség
  • Serpa
    az Agnicourt -i pályán sánc(karók) van, azt szabadon lehet majd telepíteni, v előre le lesz rakva?
  • Alwares
    Ha a teljes verzió is tényleg SSE2-es lesz én nem tudom mit csinálok... Nagy gáz lesz. Minden esetre nem veszek miatta új gépet.... Bár legszivesebben azt tenném, de nem lesz rá pénzem egyelőre. Meg főlösleges is a Dx10 kora elött...
  • Wini
    a most kijött hivatalos demó verzió ugyanaz, amit pár napja lehetett lerántani torrentről? (az mintha cirka 30 megával kevesebb lett volna, azért érdekel, hátha lehet már az új verzióban a franciákkal is játszani)
    vagy van már esetleg mod a demóhoz? ^^
  • Fritz Von...
    JAJJJJJAJJ. Megnéztem a demot! El fogok veszni megint egy Total War játékban. :) Nekem nagyonbejönüberbrutálgyönyörűéskurvajó. :)
    Grafikailag nagyon nagyot alkottak. Ugyanezen a gépen a Rome:TW néha be-beszaggat full detailen és sokkal szegényesebb környezetben. Itt minden él, valós terep hangulata van, részletes, stb. És pl amikor az Agincourt-i csatát vezetik fel, az ottani menetelés meg az egész olyan hangulatot teremt, hogy... :)
    ÁÁÁÁ alig várom! :)

• Zsolo007
    Öhöm. Hát ha ilyesmit teszteltél akkor szerintem tudnod kéne, hogy manapság még nincsenek kihasználva a többmagos procik (csakúgy mint a 64bit sem igazán), mivel nem kifejezetten arra írják. Majd ha alapból arra lesz írva, többszálasítva, akkor fogod érezni a különbséget...

De ne nyissunk hardware topicot :)