11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Bucser
    Nálam többször is behalt a francia király az első rohamban:D valahogy mindig sikeresen zárultak össze a Halberdek, hogy leszedjék az összes lovagot:D azután meg szépen átálltam és guard mode:D a zweihanderekkel mmeg mindig hammereletm akik bejöttek a spearmanek közé:D meg ugye a szakállas puskákkal adtuk az ívet+ a lovasság szépen elkergette az ágyúk kezelőit:D
  • katarzis
    Nem ezzel lesz a gond nekemis magyar winfosom van és ugyanugy megy. Egyébiránt most játszottam le a paviai csatát sokadszorra nem tudom megunni hihetetlen jo lett.Hátul dombos rész van (eszméletlen szép egyébként a terep mintha csak a medieval-t látnám)miután a franciák belémrohantak az elején gyorsan átrendeztem a csapatokat oda és bevártam a franciákat.Nem kicsit csetepaté volt és ahogy észrevettem az ai tényleg fejlödött még ebben a béta szkriptelt demoban is kivehetö ugyanis ebben a részben már nem volt szkript normálisan támadott szárnyakon a gyenge pontokon probált áttörni stb.
  • Alwares
    Milyen procid van? Mert én rájöttem mi a hiba. Az az iagzság hogy a játék readme-jeben le van irva hogy a prociban kell hogy legyen SSE2-s támogatás. Gyorsan utánanéztem ennek everestben. Az én AMD Sempron 2600++ -om nem támogatja.
    Még az alábbi procikkal nem fog menni:
    * AMD Athlon
    * AMD Athlon XP / MP
    * AMD Duron
    * AMD Sempron (Socket A versions) (fasza nekem pont Socket A-s van)
    * Intel Pentium II Xeon
    * Intel Pentium III Xeon
    * Intel Pentium II
    * Intel Pentium III
    * Intel Celeron (Slot 1, Socket 370)
    és persze a régebbiek. Hát akinek az enyémhez hasonló procija van hegyezheti a karót és megyünk kivégezni a fejlesztöket. A faszkivan az egésszel. Elösször az hogy angol verzió legyen a win-ből bár amint látom ez nem is kell neki... A fenébe. A fenébe. A halálba az egésszel.
    Számomra ez az egyik legjobban várt játék. Milyen érdekes az Oblivional frankón el tudtam játszani sőt a Ghost Reconnal is meg persze az összes stratégiával maxon. Azt ez meg nem hajlanó elindulni....
    Nagyon remélem hogy ez nem marad igy a teljes verzióban mert nem akarok új procit + alaplapot + akkor már mindent venni.... Tiszta ideg vagyok.
    Nagyon remélem hogy a teljes már jó lesz...... Nagyon...
  • Serpa
    HUN windowson is megy.
  • Ryleh
    wow...thx......:(((
  • Alwares
    Azaz
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

- English version of Microsoft® Windows® 2000/XP
  • Alwares
    Nem akar elindulni de itt lehet a hiba:
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    - English version of Microsoft® Windows
    ......
  • Serpa
    pedig lehet az segítene.
  • Ryleh
    nekem ez install után volt.....
    Ha nem töltenék le...akkor resatrolnék ujra...de még a feladatkezelőig sem enged ki...:(((
  • Serpa
    még nem, de nem is szeretnék.
  • Ryleh
    ..öö....fél orán ár pörgött a homokora....a demoé...aztán kinomban reseteltem...
    Vki járt már igy??
    (hardver ok..azaz kéne vinnie)
  • morreau
    Yeah! Elkezdte szedni!!!! Köszi mindent!
  • Ryleh
    privi ment...hogy ne a forum menjen át OFF ba
  • morreau
    Még nincs.
    De ezzel az azureus-al mit csináljak?
  • Zsolo007
    Torrenten kívül nincs?
  • morreau
    Már szedem is! Aztán mi a köv. lépés?
  • Ryleh
    szedd le az Azureus-t...avval rémeccerü minden....
  • morreau
    huhh
    hát megprobálom de igy elsöre bonyinak tünik
  • arty
    röviden: leszedsz egy torrent klienst (www.utorrent.com) és a pár kilobájtos torrentfájlt megnyitod vele ... (tüzfalon kiengedni, routeren portworwardolni a gépedre az utorrentben belőtt portot)
  • morreau
    ...nem
    Talán ez a baj!
  • Ryleh
    maga a Torrent progi képben van??
  • morreau
    Hy!
    Ezt a torrentet hogy lehet leszedni? Még nem töltöttem le hasonlot...
  • Sforzan
    Henry királlyal zúztam épp szét az arrogáns békazabálókat és elégedett lehetnék teljesen, ha az utolsó két lovag egység, védekezésbe beállva nem a csatatér közepén lövette volna szét magát. Bár a „Vi ár Öndör Átek” fransziás ákszentusa nagyon ott volt:) Meg az is ahogy a becsapódó nyilakat vérpermet kísérte, vagy csak képrázott a szemem?
  • arty
    torrent
    http://www.torrentspy.com/torrent/876825/Medieval_2_Total_War_Demo_SE_exe
  • Ryleh
    ok...torrentröl szépen...90 k val csorog:))))
  • Ryleh
    Kérdés:...hol lehet a demot lerántani??...köszönom:))
  • Apache00
    szerintem igen, bár lehet hogy még elférne egy kis ram a gépedbe
  • DaemoonHunter
    Hello! Még nincs meg a game, de: Amd Atholon64\3200+, Ati radeon 9550-256
    512ram, ezek a főbb dolgok a gépemben. Medium grafikán elmegy majd a game?
  • Wini
    demóhoz: ha talál valaki modot, hogy lehessünk a franciákkal is pls hagyjon itt egy linket
  • Wini
    helló! nekem az első igazi nagy kedvencem (gyakorlatilag egyben az első netes játékom is) a shogun volt, és furcsálom, hogy azt mondod, zavar, hogy rome-ban nagyon erősre tudsz fejlődni, bezzeg a shogunban! bizony shogunban is lehettél "túlerőben"... igaz kisebb térkép, kevesebb ellenfél, de arányokban ugyanúgy egy idő után gyakorlatilag legyőzhetetlen voltál
    (vagy vesztettél, bár ez általában mindenben így van ^^)
  • Zsolo007
    Én is akarom a demót! :D
  • Hunor1
    Ok, vissza a demóhoz.Nekem nagyon tetszett a csatában az a cölöpsor ami védte a logbowmeneket! Szerintetek lehet majd ilyet építeni a fullban?? (bár félek hogy nem...)Azt hiszem az angolok állatok lesznek..:-))
  • Zsolo007
    Az a baj a végeláthatatlan hadakkal, hogy tök eszetlenül dobálja rám őket. Így kurvára megerősödök. Egy idő után pedig már tele van a p***** azzal, hogy körönként 3-4 várost kell védeni, mert ha a géppel játszatom le eszméletlen veszteségeket szenved, én meg minimálissal megcsinálom...

Még eredeti romeban jutottam el oda, hogy "városfoglaló" seregeket gyártottam, fősereget már nem is tartottam. Egy nyilas-gyalogos-lovas összeállítás, nem sok egység de gyak. minden város ellen elég volt. Egyszerűen túl könnyű lett pedig legnehezebben vittem.

Ugyanez nem mondható el a shogunról, ott very hardot sosem tudtam megcsinálni, hardot is csak vért izzadva. Persze tény, hogy oda "könnyebb" AIt írni, más a térkép, de akkor is.... Visszafelé fejlődünk? Ennyi erővel felesleges újabb részt kiadni...
  • Serpa
    a hivatalos fórumon járatos vki?

nem írják, h a hamarosan kikerülő demo ua a verzió lesz-e, mint ami most kinnt van?
  • Bucser
    próbáld ki a total realism modot... Szerintem egy idő után azis könnyű lesz dehát így megy ez ha már megtanultál egy játékkal játszani. az AI meg csak AI marad. RTR egyik legnagyobb erénye, hogy sokkal több a provincia így sokkal erősebbek az ellenfelek (végelláthatatlan hadakat hoznak ellened és nem parasztokból állnak...
  • Thanatos
    igyexik az ember... :P
  • Zsolo007
    TE mindíg ezt mondod :))
  • Thanatos
    az utolso mondat alénye.g.., HA..., de a kté dolog emiatt oylan vészesen nem függ össze, ettől mgé hogy szépek az animok ott lehet a többi rész is vagy forditva, szar animok melett is elbazshatják magt a lényeget..., az emg hogy mi lessz majd kiderül HA megjelenik :D
  • Zsolo007
    Hát nemtudom. Mindenkinke más az értékrendje, mindekinek más fontos. Én képes voltam élvezni a Shogun: Total Wart annak ellenére, hogy ott spriteok voltak, meg nem voltak hiper szuper animok. És azt meg kell említeni, hogy nagyon nagyon sokszor végigjátszottam. A Rome-ot egyszer sem sikerült. Egy idő után túl erős lettem, és uncsi lett az egész. Ha ugyanez lesz ezzel is... (és félek így lesz)

Természetesen jó, hogy ilyen szép egy ideig. A Rome-ban rengeteget bámultam közelről a harcokat (el is buktam csatákat miatta :D), de egy idő után már nem volt érdekes. Ha a többi része nincs rendben a játéknak akkor nagyon gyorsan el tud laposodni.
  • Isegrim

Sztem azért nem annyira, nem kell eltúlozni a jelentőségét hogy vannak szép animációk, de azért jó látni ha oda-oda zoomolsz hogy kegyetlen, öldöklő harc folyik alant... nem csak mímelik, szinte stilizáltan.