11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Bucser
    Igen mert lehet hogy a 2 mag bezavarhat. érdemes használni egy launcher progit ami már indításkor sem engedi a két magon futást így nem száll ela program. de mondom nemsokára leér hozzám is és lecsekkolom.
  • katarzis
    Nos utoljára még egy kis adalék a grafikához:gondoltam felveszek mindent max-ra az eredmény hihetetlen jol néz ki ezt a videok talán vissza se adják nálam viszont 5másodpercente egy képkocka pause modban.holott a gépem talán nem a legjobb de...(p4 2,8,fx 5700,1gb ram)
  • haxoror
    hmm...
    Csomóan írják hogy el sem indul AMD Athlon procival, remélem ez csak a demora igaz és a full már okés lesz :/
  • katarzis
    ui nekem nem valami jo gépem van és most olvasom hogy ez a grafika alapjaiban csak normál szal nem tükrözi a highest settings sem a végleges grafikát (mármintha ez valakit egyáltalán érdekel)
  • katarzis
    na szoval a grafika nálam low-on van igy nagyon ronda,majd megnézem max-on is,a harcban az animáciok,és "kombok" elég jol néznek ki ,de a grafika miatt nálam nem nagyon tünik ki,az egységek mozgás sebességre figyeltem nagyon és a harc gyorsaságára hát nemtudom ehhez még le kell játszanom még egy párszor plussz a másik 2 csatát is hogy véleményt mondjak,pláne hogy ez egy régi veruioja a játéknak és azota ezen sokat csiszoltak szal ez inkább 1 honap mulva fog kiderülni,az ai-ra nem irok semmit mivel ez egy scriptelt historic battle, mondjuk annak ellenére hogy nem nagyon figyeltem oda nyertem igaz medium-on.Összességében nagyon tetszett és rendben van ,de még tovább tesztelgetem a csata maga igy kb 10-15 perc volt.
  • katarzis
    Na lejátszottam az agnicourti csatát hát mit mondjak eddig 1-2 dologra figyeltem szal még nem irok semmi véglegeset ahhoz még lejátszom egy párszor.A
  • Bucser
    torrentspy-os torrentről 190Kb/seccel jön és növelszik.. fél óra és lent van. Úgysem tudok aldni szóval majd kipróbálom:)
  • Thanatos
    várjuk :)
  • katarzis
    Na lejött kiváncsi vagyok majd holnap irok egykis beszámolot ha lesz idöm.
  • Thanatos
    és milyen? :) mármint ha te probáltad és abból irod hogy nem fake, ha félreértettem sorry :) tényleg jöhetne már valami vélemény érdemese leszenvedni :)
  • katarzis
    Jah pedig mindenki kételkedett,bevallom elsöre énis.
  • Serpa
    télleg a demo az.

nem fake.
  • katarzis
    Hivatalosnak ugymond hivatalos a forumon végre felbukkantak az emberek akik jelezték nekik is megjött nemcsak ez az 1 reggel még hazugságnak hitték amit mondott de a végére még a demot is megszerezhették igy.
  • Serpa
    háát, a hivatalos demo ~2 hét múlva jön; meg aztán 5 % van hátra.
  • LasDen #816
    én nem töltögetek torrentről....inkább megvárok egy rendesebbet és megbizhatóbbat :D
  • Serpa
    erre gondolsz?

az nagyon nem lenne jó.
  • katarzis
    nekem már 83% 1 óra és lentvan, csak nehogy aztán ne müködjön mint a srácnak aki seedeli.
  • Serpa
    beleőszülök mire leér ...
  • haxoror
    Ja aki majd kipróbálja a demot az írjon plz hogy a rome-hoz képest mennyi a lassulás a gépígény miatt.
  • haxoror
    twcenter fórum részéből én már rég kiábrándultam, agyonszabályozott viszont több ezres(!) kommentszámmal is valami hihetetlen baromságokat írnak "segítségként" és ha közlöd vele hogy hülyeséget ír akkor természetesen te vagy a feketeseggű mert arrafelé nem a tartalom számít hanem a forma

p.s.:
    Ezért a kommentért pl mott egy warningot kapnék
  • Serpa
    be is zárták a topicot.
  • katarzis
    Szánalmas ami a twcenter forumján megy, a moderátorok össze vissza törölnek,megjelent a sok nyivákolo hogy ez illegális e vagy nem,ocsárolták a srácot elejében hogy biztos hazudik,majd amikor kiderült mégsem akkor azzal hogy virusos,stb.Ha ezt váltja ki egy demo akkor mit fog a teljes játék..
  • cicamisa
    60 kb/s
  • cicamisa
    Itt Elég jól jön...
  • PrasCo
    Drága manapság a tapéta. :)
  • Serpa
    addig se kaparod a falat :)
  • PrasCo
    Nem csodálom. :)
    Azt hiszem, részemről az lesz a legokosabb, ha holnap visszanézek, hátha valami Áldott Nevű felrakja addigra webre.
  • Serpa
    :)

jól rácuppantak
    1 seeder, 220 leechers
  • PrasCo
    Jogos, elnézést is kérek - csak egy kicsit fejbevágott. ^^
  • Serpa
    nyugi, lehet mire lejönne, akár nekem, webesen is tölteni lehet.
  • PrasCo
    NEEEHHHEEEHEHEHEEE! Könyörgöm, ÍGY nem lehet kibäszni velem... naná, hogy nincs Torrentem.
  • Serpa
    én ezt találtam
  • PrasCo
    Már hogy a francba ne érdekelne?! :D
  • cicamisa
    Sziasztok!Én megtaláltam,ha valakit érdekel.
    Medieval 2 Total War Demo SE
  • Serpa
    az amerikai PCGamer újság előfizetői kapták meg CD mellékletként.
    állítólag kb 450mb.

hamarosan tölthető lesz ...
  • Isegrim
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=64139
  • Isegrim
  • Isegrim

Elméletileg van demó !!!!!!

Egyes PC magazinok "exclusiv" demót adtak ki, ha valaki megtalálja a neten, legyen szíves az URL-t.

• Bucser
    Engem sem zavar lévén a Medieval óta kiegekkel játszottam igazán sokat:D a Rome Vanilla kampánya meg egynesen vicces volt...
  • Wini
    engem nem zavar. engem az se zavar, hogy össze-vissza vannak a provinciahatárok. (az picit, hogy spec egységként assasint kaptunk, de nem nagyon.)szerintem jó lesz így, ahogy van.