11765
-
#1190 ja, azt hittem adnak vmi extrát hozzá.
a pack szó becsapott. -
Wini #1189 hát, annyit hogy hamarabb kapod meg a játékot. (angliában nov 10.-én jön ki a preorder, 14.én a sima)
(lehet hogy elöbb kell kifizetned a játékot, mint hogy a kezedben lenne, de ezek megbízható cégek) -
#1188 Tuti megveszem a gamet! 1000x megéri:P -
#1187 preorder pack.
az mit tud? -
#1186 Szerintem az itthoni nem így néz ki ... -
#1185 Lokalizáltság: - -
#1184 és a #1179-re tudod a választ? -
Wini #1183 srácok, perorder packról tudtok valami infót? mármint hogy lehet-e esetleg vmi magyarországi forgalmazónál kapni, vagy várni kell a megjelenésig+mire mo.-ra ér... (a preorder nov. 10-én jön ki) -
#1182 igaz, Sanyit lehagytam :) -
haxoror #1181 Ez így szerintem túl macerás ha egymástól több száz méterre lévő lovas egységekről leesnének akkor a csata végére se rendeződnének egy új csapatba ráadásul ha 20 egység már van a térképen akkor a 21-nek nem lenne helye, szerintem jobb lenne ha a ló nélkül maradottak hozzácsapódnának a legközelebbi gyalogos egységhez pl akár az íjászokhoz is és őket követnénk mindenhova és ha közelharc alakulna ki akkor besegítenének.
De én meg vagyok elégedve a mostani rendszerrel is hogy egyszerre hal meg a kettő mert ha egy tökig páncélozott lovag alól kivágják a lovát egy roham során akkor sztem a lovagunk nem igazán lesz olyan állapotban a zuhanása után hogy még hasznos része legyen a csatának :) -
#1180 Ja és hét az egyben
Shogun+Mongol
Mediewal+Viking
Rome+Barbarian+Alexander -
#1179 és van benne valami magyarul, vagy egy az egyben az angol kiadás? -
#1178 Úgy kellene, hogy a ló nélkül maradtak leválnának a lovas egységtől, és egy külön csapatba kerülnének. Ha több lovas csapat van, akkor is csak egy ilyen ideiglenes gyűjtő jönne létre. Ezt, mint gyalogos egséget lehetne vezényelni. -
Árnyvadász #1177 Az jutott az eszembe, milyen érdekes lenne, ha a következő Total War fantázia környezetben játszódna. Kicsit nosztalgiáztam tegnap és játszottam a fantasy general-al, no meg társasjátékokat kerestem a neten és felfigyeltem a Memoir 44 játékra. És aki ezt kiadja az új játéka épp fantasy környezetes lesz. Emiatt is gondoltam arra, akár a TW sorozattal is be lehetne vállalni egy hasonlót.
Vagy dolgoznák fel a Master of Magic-et pl. mai grafikával és tw-os csatákkal. Huhh... Nem lenne rossz.
Total War: Eras-t néztem én is. Nagyon jól néz ki! Medieval 2-t meg valszeg megveszem, ahogy a RTW-t is. Bár Dark Messiah is be van tervezve, szóval el kell döntenem, mert a kettő együtt nem megy... -
#1176 Total War: Eras
15990ft
6in1
frankó a doboz
-
#1175 Simán, a ROME-ot és a Barbarian Invasiont is megvettem. Egy ilyen játék készítői igenis megérdemlik, hogy mindenki eredetiben tolja. -
#1174 Ok kösz hogy megmondtad.Egyébként így már egész korrekt, ilyen képeket láttam én is korábban. -
Recler #1173 pontosan egy hónap mulva dobják ki a gamet a boltokba ugyhogy nem kell sokat várni már.
Nem tudom ki hogy van vele ,de ez az a játék amit meg kell venni a boltban ,mert megéri a pénzét. -
#1172 Van más választásuk?:D -
#1171 Már megjelent a full verzió? Bocs, kicsit le vagyok maradva. -
haxoror #1170 Ja és ha a lovasságot átvezénylem a térkép túloldalára akkor a ló nélküliek gyalog futnak a többiek után? -
#1169 #a 835-ös Hsz-t keresd vissza. Az full grafika. -
#1168 Egyébként valakinek megy full grafon a játék?Ha igen akkor milyen a játék grafikája mindent maxra húzva?Mert láttam pár képet és ott nem az tükröződött, mint amit korábban láttam. -
Grrrrrrr #1167 A Pannon Legio most szeptemberben lett egy éves. [PanLeg] jelzőt találsz a nevek előtt. Ezen a néven megyünk majd a Medievalban is. -
Blackarmy #1166 Mondjuk a lovasságban csalódtam, ezek a dismounted knights-ok megesznek mindenkit reggelire. Oké hogy charge, de hát egy lovas katona még egy helyben állva is előnyösebb helyzetben van... sokkal. Slussz poén lett volna még hogy a lovas ha leesik a lóról, v kinyírják alóla tovább harcol gyalogosan. Amúgy le a kalappal a demo alapján nagyon teccik, végre gyorsabban lerendezik egymást az egységek és nem csak nyomakodnak mint a bkv-n -
Wini #1165 thx, azért érdekelt a téma, mert én főleg majd neten akarok játszani vele, aztán kíváncsi voltam, mennyire vagyok ezzel egyedül :) (persze mellette majd tolom a kampányt is, dehát a gép az gép marad...) -
#1164 az idő-intervallumot lehet tudni? -
Grrrrrrr #1163 Hógyne! Több is.
Rajtam kívül talán Yangtzee-t és Yagot szoktam közülük errefelé látni. -
Wini #1162 még mindig csak kíváncsiságból :) -
Hunor1 #1161 Miért kérded? -
Wini #1160 csak kíváncsiságból, van olyan magyar aki tagja vmi komolyabb total war klánnak? (grey wolfes, elite force, mittudomén...) -
Wini #1159 hmm hát jó ^^
még régen a rome demojával kapcsolatban volt valami ilyesmi probléma, onnan rémlett nekem :D -
#1158 Hát ez egy felesleges kérdés, mert ez mindenkinél más...hardverfüggő... -
Hunor1 #1157 Ok köszi. Következő kérdésem: nektek hány fps-sel fut a játék akkor amikor a francia gyalogság(miután a 2 lovascsapat elfutott)első rohama eléri az angolat és nagy kézitusa alakul ki?nálam 12-18 attól függően hogy allítom be agrafikát. -
#1156 Ő szerintem arra a beállításra gondolt, hogy syncronize animations.
A romeban volt ilyen , nem tudom, hogy itt van-e -
Sforzan #1155 Csak a magam kedvéért anno egy családfa-szerkesztő programmal csináltam a magyar királyi házét, mellyel épp Európát igáztam le, úgy hogy a játékban található portrékat használtam fel. Érdekes 2002-ben már meg tudták oldani, hogy 120 éven keresztül sem a férfi, sem a női arcképek között nem volt ismétlődés, most meg az apa és fiú között annyi a különbség, hogy apunak ősz a haja. A hercegek meg iker lányokat vesznek el, akik megdöbbentően hasonlítanak anyura?
Amit nem vágok, hogy itt is működni fog az örökbe fogadás? Legalábbis a gamespot-os kép alapján lesz valami hasonló. Csak saját tábornokot lehet majd vagy külföldi herceget is?
-
#1154 na ez baromság:D -
#1153 V-sync: A vizszintes képfrissítési frekvenciánál nem enged meg nagyobb FPS-t hogy ne menjen szét a kép. (ergo ha 85 hz-en megy a monitorod akkor 85 FPS-nél nem lesz magasabb soha.) -
Wini #1152 ez nem tuti, de én úgy emlékszem ez szinkronizálja a katonák mozgását (egyszerre lendül a lábuk)
nem tudom, hogy érdemes-e, próbáld ki -
Hunor1 #1151 bocs a láma kérdésért de vlki tudja miaz a V-syncro az options beállításoknál?? milyen tulajdonsága ez a vidkarinak? érdemes használni, vagy ez is csak a teljesítmény rovására megy ?
Köszike