11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Serpa
    ja, azt hittem adnak vmi extrát hozzá.

a pack szó becsapott.
  • Wini
    hát, annyit hogy hamarabb kapod meg a játékot. (angliában nov 10.-én jön ki a preorder, 14.én a sima)
    (lehet hogy elöbb kell kifizetned a játékot, mint hogy a kezedben lenne, de ezek megbízható cégek)
  • DaemoonHunter
    Tuti megveszem a gamet! 1000x megéri:P
  • Serpa
    preorder pack.

az mit tud?
  • a.carkey
    Szerintem az itthoni nem így néz ki ...
  • Serpa
    Lokalizáltság: -
  • hzsolt
    és a #1179-re tudod a választ?
  • Wini
    srácok, perorder packról tudtok valami infót? mármint hogy lehet-e esetleg vmi magyarországi forgalmazónál kapni, vagy várni kell a megjelenésig+mire mo.-ra ér... (a preorder nov. 10-én jön ki)
  • Serpa
    igaz, Sanyit lehagytam :)
  • haxoror
    Ez így szerintem túl macerás ha egymástól több száz méterre lévő lovas egységekről leesnének akkor a csata végére se rendeződnének egy új csapatba ráadásul ha 20 egység már van a térképen akkor a 21-nek nem lenne helye, szerintem jobb lenne ha a ló nélkül maradottak hozzácsapódnának a legközelebbi gyalogos egységhez pl akár az íjászokhoz is és őket követnénk mindenhova és ha közelharc alakulna ki akkor besegítenének.
    De én meg vagyok elégedve a mostani rendszerrel is hogy egyszerre hal meg a kettő mert ha egy tökig páncélozott lovag alól kivágják a lovát egy roham során akkor sztem a lovagunk nem igazán lesz olyan állapotban a zuhanása után hogy még hasznos része legyen a csatának :)
  • hzsolt
    Ja és hét az egyben

Shogun+Mongol
    Mediewal+Viking
    Rome+Barbarian+Alexander
  • hzsolt
    és van benne valami magyarul, vagy egy az egyben az angol kiadás?
  • Besz
    Úgy kellene, hogy a ló nélkül maradtak leválnának a lovas egységtől, és egy külön csapatba kerülnének. Ha több lovas csapat van, akkor is csak egy ilyen ideiglenes gyűjtő jönne létre. Ezt, mint gyalogos egséget lehetne vezényelni.
  • Árnyvadász
    Az jutott az eszembe, milyen érdekes lenne, ha a következő Total War fantázia környezetben játszódna. Kicsit nosztalgiáztam tegnap és játszottam a fantasy general-al, no meg társasjátékokat kerestem a neten és felfigyeltem a Memoir 44 játékra. És aki ezt kiadja az új játéka épp fantasy környezetes lesz. Emiatt is gondoltam arra, akár a TW sorozattal is be lehetne vállalni egy hasonlót.

Vagy dolgoznák fel a Master of Magic-et pl. mai grafikával és tw-os csatákkal. Huhh... Nem lenne rossz.

Total War: Eras-t néztem én is. Nagyon jól néz ki! Medieval 2-t meg valszeg megveszem, ahogy a RTW-t is. Bár Dark Messiah is be van tervezve, szóval el kell döntenem, mert a kettő együtt nem megy...
  • Serpa
    Total War: Eras
    15990ft

6in1
    frankó a doboz
  • Fritz Von...
    Simán, a ROME-ot és a Barbarian Invasiont is megvettem. Egy ilyen játék készítői igenis megérdemlik, hogy mindenki eredetiben tolja.
  • adios
    Ok kösz hogy megmondtad.Egyébként így már egész korrekt, ilyen képeket láttam én is korábban.
  • Recler
    pontosan egy hónap mulva dobják ki a gamet a boltokba ugyhogy nem kell sokat várni már.
    Nem tudom ki hogy van vele ,de ez az a játék amit meg kell venni a boltban ,mert megéri a pénzét.
  • Bucser
    Van más választásuk?:D
  • DaemoonHunter
    Már megjelent a full verzió? Bocs, kicsit le vagyok maradva.
  • haxoror
    Ja és ha a lovasságot átvezénylem a térkép túloldalára akkor a ló nélküliek gyalog futnak a többiek után?
  • Bucser
    #a 835-ös Hsz-t keresd vissza. Az full grafika.
  • adios
    Egyébként valakinek megy full grafon a játék?Ha igen akkor milyen a játék grafikája mindent maxra húzva?Mert láttam pár képet és ott nem az tükröződött, mint amit korábban láttam.
  • Grrrrrrr
    A Pannon Legio most szeptemberben lett egy éves. [PanLeg] jelzőt találsz a nevek előtt. Ezen a néven megyünk majd a Medievalban is.
  • Blackarmy
    Mondjuk a lovasságban csalódtam, ezek a dismounted knights-ok megesznek mindenkit reggelire. Oké hogy charge, de hát egy lovas katona még egy helyben állva is előnyösebb helyzetben van... sokkal. Slussz poén lett volna még hogy a lovas ha leesik a lóról, v kinyírják alóla tovább harcol gyalogosan. Amúgy le a kalappal a demo alapján nagyon teccik, végre gyorsabban lerendezik egymást az egységek és nem csak nyomakodnak mint a bkv-n
  • Wini
    thx, azért érdekelt a téma, mert én főleg majd neten akarok játszani vele, aztán kíváncsi voltam, mennyire vagyok ezzel egyedül :) (persze mellette majd tolom a kampányt is, dehát a gép az gép marad...)
  • Serpa
    az idő-intervallumot lehet tudni?
  • Grrrrrrr
    Hógyne! Több is.

Rajtam kívül talán Yangtzee-t és Yagot szoktam közülük errefelé látni.
  • Wini
    még mindig csak kíváncsiságból :)
  • Hunor1
    Miért kérded?
  • Wini
    csak kíváncsiságból, van olyan magyar aki tagja vmi komolyabb total war klánnak? (grey wolfes, elite force, mittudomén...)
  • Wini
    hmm hát jó ^^
    még régen a rome demojával kapcsolatban volt valami ilyesmi probléma, onnan rémlett nekem :D
  • Zsolo007
    Hát ez egy felesleges kérdés, mert ez mindenkinél más...hardverfüggő...
  • Hunor1
    Ok köszi. Következő kérdésem: nektek hány fps-sel fut a játék akkor amikor a francia gyalogság(miután a 2 lovascsapat elfutott)első rohama eléri az angolat és nagy kézitusa alakul ki?nálam 12-18 attól függően hogy allítom be agrafikát.
  • Zsolo007
    Ő szerintem arra a beállításra gondolt, hogy syncronize animations.

A romeban volt ilyen , nem tudom, hogy itt van-e
  • Sforzan
    Csak a magam kedvéért anno egy családfa-szerkesztő programmal csináltam a magyar királyi házét, mellyel épp Európát igáztam le, úgy hogy a játékban található portrékat használtam fel. Érdekes 2002-ben már meg tudták oldani, hogy 120 éven keresztül sem a férfi, sem a női arcképek között nem volt ismétlődés, most meg az apa és fiú között annyi a különbség, hogy apunak ősz a haja. A hercegek meg iker lányokat vesznek el, akik megdöbbentően hasonlítanak anyura?
    Amit nem vágok, hogy itt is működni fog az örökbe fogadás? Legalábbis a gamespot-os kép alapján lesz valami hasonló. Csak saját tábornokot lehet majd vagy külföldi herceget is?
  • Bucser
    na ez baromság:D
  • Bucser
    V-sync: A vizszintes képfrissítési frekvenciánál nem enged meg nagyobb FPS-t hogy ne menjen szét a kép. (ergo ha 85 hz-en megy a monitorod akkor 85 FPS-nél nem lesz magasabb soha.)
  • Wini
    ez nem tuti, de én úgy emlékszem ez szinkronizálja a katonák mozgását (egyszerre lendül a lábuk)
    nem tudom, hogy érdemes-e, próbáld ki
  • Hunor1
    bocs a láma kérdésért de vlki tudja miaz a V-syncro az options beállításoknál?? milyen tulajdonsága ez a vidkarinak? érdemes használni, vagy ez is csak a teljesítmény rovására megy ?
    Köszike