11765
-
#870 Namost szerintem ez gáz. Ugyanis egy csatában, több ezer embernél ez számít a legkevésbé... -
#869 tettem fel sok sok képet
screenshotok játékokbol topik -
#868 ami legjobban tetszik az az egységek animációi, frankók lettek ahogy blokkolnak ,támadnak,kivégeznek. -
#867 Nekem ugyan ilyen árnyék hibát csinált a 9600-osom egy két játékban, de tök mindegy ti melyik torrentről szedtétek le? -
#866 januárban lesz 3 éves, csak a VGA uj (áprilisi), azt elismerem -
#865 torrenten minél többet nyomsz fel, annál jobban jön neked is :) ne vedd le annyira a feltöltést ...
-
#864 És mindehhez nem kell egy csucskategoriás gép sem
Hát a tied nem egy átlag gép szal én ezt visszavonnám
LEgalábbis szerintem. -
#863 Én is kiprobáltam, elsöre kellemes élményt nyujtott. A paviai csatát toltam le elöször, ahol igy elsöre csufosan kikaptam, de legalább az nyugtat, hogy a franciák tuleröben voltak, a spanyolokat pedig nem irányithattam, csak a németeket (a gép viszont többet is kezdhetett volna velük, mert elég sokáig csak álltak, mint f*sz a lakodalomban, és nézték, hogy hogyan harcolok a tulerövel szemben)
Első klikkre: a grafika nagyon ott van, iszonytosan szépek az egységek és a környezet is (a fü az szerintem fantasztikusan néz ki), az effektek is látványosak. Az AI-rol még nem lehet tulzottan nyilatkozni, itt ugy tünt, hogy elég összehangoltan és ésszerüen támadott a gép, de ez csak egyetlen csata, ami alapján nem lehet véleményt alkotni. Bug az aránylag még sok volt (pl: egybeolvadások, harc közben nem mindig "érintkeznek" az ellenfelek egymással, és ugy hal meg az egyik fél, az ijat nem huzzák fel az ijászok, mikor lönek vele stb.) Az irányitást még kicsit szokni kell sztem az elözö total warokhoz képest, na nem mintha más lenne, de még vhgy kicsit kuszának tünik, pl: zoomolásnál a scrollozás gyorsabb mint eddig, ami persze lehet az egér hibája is (amugy ugyanezt az egeremet használtam korábban is, és ott jo volt), de idegesitö mikor éppen egy nagyobb összecsapásra kell össszpontositani és kis görgetésre bezoomolok a harcosaim seggébe, hogy még véletlenül se lássak tölük semmit.A panelen a zoomolás viszont megfelelö sebességü. A hangulata kiválonak igérkezik, szerintem.
És ami a legpozitivabb csalodás, hogy egyszer sem szaggatott be eddig, pedig mindent szinte maxra állitottam, csak az árnyékokat raktam mediumra, és az antialising nem volt még bekapcsolva. És mindehhez nem kell egy csucskategoriás gép sem. Amivel tolom: P4 2600 (még AGP-s), 1536Mb ram, GeForce 7800GS -
Realtibi #862 képeket! -
katarzis #861 Sok bug van benne,ez még egy korai változat sajnos nem derült ki belöle igazán semmi.Jöhetne már végre egy mod amivel a franciák oldalárol is le lehetne játszani a csatát.Viszont szerintem rátaláltam a kedvenc egységemre ez a nehéz lovasság elnyerte tetszésem ezt kombinálva a magyar lovasíjászokkal nem állhat majd semmi az utamba. -
#860 nem lehet replayt enteni de nem is néztem igazából.
Ami viszont feltűnt... Agincourt-nal megöltem a franciák mindkét vezérét.. erre a lovagjaik megáltak a csatamező közepén az ijjászok meg símán ledaráltak egy teljes 80 fős bandát anélkül, hogy azok megmozdultak volna.. (nem-nem, nem a Hammerite hiányzott) Szóval érthetetlen. -
Grrrrrrr #859 Lehet replayt menteni?
Más. nekem a Torrentről nagyon lassan jönn le. Nem megy 10Kb/ fölé. Egyébként, ha a PC Domerol töltök le valamit, akkor 50-60 KB/s. mit lehet tenni? a Max feltöltési arányt levettem 3%-ra. Letöltésnél nincs határ. Mit lehet tenni, mert így holnaputánra leszek meg? Nincs fent valahol, ami nem torrent? -
hapi #858 Most ezt nem értem. Nálad hogy futhat az athlonon amikor az nem támogatott?? -
pedro870 #857 Azt írták, hogy a demo nem fut sse2 hiánya esetén, ha tényleg ez a probléma, a teljes játéknál ez nem hiszem, hogy probléma lesz. Túl sok vásárlótól esnének el. -
Hunor1 #856 Hello! Szuper a demo ! Akik aggódnak az AMD procik miatt hát ne tegyék! Mert nekem is AMD Athlon 2800+ om van, 1giga RAM , NVidia 6600 128 Mb vidkari és szépen fut!!!(persze fű kilőve, effekt vegetació, ép.részletesség stb LOW, DE ! az egység beállítások maxon futnak!! ) -
Isegrim #855
Na, kipróbáltam a demót, szerintem elég bíztató a sebesség. Célszerű a füvet teljesen levenni -ra, mert rohadt sokat lassít. Egyébként egész jó sebességgel ment 1152x1024-ben, egységek, effektek maxon, bloom on.
A64 3500+, 1024Mb, 7600GST/256mb. -
obe #854 szerintem nem, már lassan egy éve(talán több is)nem lehet kapni athlon xp-t, pentium 3-at pedig évek óta nem...a készítők ugy gondolták hogy mostanrá már mindenki(nyugaton) lecserélte a prociját, amely nem támogatja az SSE2-t..aztán az is lehet hogy a véglegesben ez már nem lesz gond, és én téveddtem:)) -
mernokur #853 szerinted a rendes game fog futni?:D:D:D -
#852 Ez totál prefrencia kérdése:) Én azért vettem 256 megás Asus Extreme 6600GT-t mert pofátlanul olcsón jutottam hozzá. -
obe #851 jah és a 7600gt talán még olcsóbb is (40.000 ért láttam inno 3d-t) -
#850 Jó hogy beírtad, mert így nem fogom letölteni feleslegesen.
Nekem ez van: AMD Athlon XP 2600+ Barton. És jó darabig nem is lesz jobb, mert nincs pénzem új gépre. Nem baj, majd felteszem újra az RTW-t. -
mernokur #849 szerinted a rendes game fog futni?:D:D:D -
obe #848 akkor az én ati 9700 pro-m is elég lesz a game-hez, mégha nem is minden high beállitással..
pras akkor neked sem fog menni, nem tudja a procid az SSE2-t...nem akarok bucsernek ellentmondani, de én 2 magos intelt vennék (E6300) az is kb. 40.000, vagy 2 magos AMD-t...videokártyát meg sztem inkább 7600 gt-t mert gyorsabb mint a 6800 gt..és igy is megáll 140-150k-ból -
#847 Akkor #839
"ezt írják a hw-n: "ja és még valami: a demo nem fut SSE2 támogatás néklül, tehát AthlonXP-k és Pentium 3-k kilőve""
Csak vissza kelett volna 8Hsz-t olvasnod... -
mernokur #846 Amd athlon(tm) xp1600+ 1.40 GHz 512 mb ram 3D radeon 9550 secondary -
#845 milyen géped van? -
mernokur #844 A(z) medieval2.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
segitsen mar valaki:) mit kellene csinalni -
#843 Mivel rohadtul lementek a proci árak egy ASUS A8N-e lapot megkapsz 25-ért egy 4000+-os athlon pocit még 32-ért +ram kell bele az +30 meg egy vid karesz 6800GT elég. Aztán már csak egy ház táppal és kész is.
Hozzáteszem hogy ezzel kb 2 évig megint elleszel szerintem. -
#842 AMD athlon XP 1800+
Magyarul a teljesről is lemondhatok, hacsak nem lopok egy Intelt, igaz...?
Egyébként új gépet szeretnék venni, három év múltán most már nagyon esedékes. Célom persze, hogy ha már új, az legyen olyan, hogy legalább egy mediumon vigyen egy MediII-t... a keret úgy 140-150E pénz, de csak ház, alaplap, videokár' és memó kell.
Mi az, aminél ne adjam alább? -
#841 6600GT 256 mega Vrammal. ÉS 1024*768 minden a maximálisra felhúzva +bloom. (hdr nincs se gondolom érthető okokból mert kiscit szétszaggatna az egész ha ezt akarnák HDR-ezni:D -
#840 Nm használok aantialiast valszeg azért.
Mókás jelenet történt a paviai csatánál:D A saját pikemennjeim leszedték a vezéremet:D Végre nem lehet azt csinálni hogy a saját csapatokon átugrok mintegy a lovassággal mert azok szimplán arrébbcsúsznak előled:D Visszapróbáltam ugratni a lovakkal a pikemenek mögé a hülye Ai meg átgázolt a pikemenek között azok meg megfelezték a lovasságot és lekapták a vezért a lóról:D
Íme a video a történtekről A saját pikásaim leölik a saját vezéremetD -
pedro870 #839 ezt írják a hw-n: "ja és még valami: a demo nem fut SSE2 támogatás néklül, tehát AthlonXP-k és Pentium 3-k kilőve" -
obe #838 jhaj de gyönyörü lesz:))))..milyen vga-d van?.és milyen beállitásokkal? -
pedro870 #837 Én próbáltam ezt a kompatibilitást, de nem segít (amd 3200+). Viszont a képeid brutálisak, egyedül a második kép árnyékai mókásak kicsit. -
#836 Próbáld meg Win 2000 kompatibilitásban futtatni. mielőtt valaki kérdezni nekem szerintem azért megy gond nélkül mert ANgol windows-om van. -
#835 Csináltam pár képet az Agincourti csata felvonulásáról.
Franciák chivalry knightjai
A francia lovasság akik hátba próbáklják támadni az angolokat
A francia vezér
Az angol király
Angol lovagok ló nélkül
Angol Ijászok
A képek eredetileg 1024*768-ban készültek és át lettek állítva 800*600-ba hogy ne szedjék szét a fórumot. -
#834 "A(z) medieval2.exe hibát észlelt, ezért leáll."
Hát ez nem lehet igaz... -
#833 Sziasztok!
Nincs meg valakinek a régi banner? Mert feltenném valahová és megint berakatnám a moderátorokkal. -
#832 holnap jönnek majd a képek:) de azt kell mondjam hogyha sikerül majd kicsit jobban beletanulni nem fog csalódást okozni a játék:) szépnek szebb mint eddig valhaa volt ésvégre nem csak pikemenekből lehet cavalryfogót csinálni:D
-
#831 na felinstalláltam most próbálom majd ki. majd teszek be pár screent 1024x768-ban max grafikában.