11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • bazza
    dög lassú most percekig tölti a képeket.
  • Serpa
    vmelyik képet kommentálod?
  • Kandurex
    faxa ;)
  • Hunor1
    01
    Velence támadja Zágrábot( itt még csak falu)a 2. körben már.Tehát ha délre akarunk terjeszkedni a magyarokkal , akkor velük is meggyűlik a bajunk.
  • Zsolo007
    Magyarországgal lesz több :D
  • Kandurex
    Nem, magára a játékra.
  • SirArcheer
    Lesz Amerika, de a kampány vége felé lesz olyan fejlett a technika hogy el leheseen érni. Azt hiszem csak inkák lesznek játszható népek.
  • adios
    Akkor ebben a részben benne lesz Amerika vagy "csak" az európai hadszíntér?
  • Hunor1
    Hello! Új képek ITT
    Végre láthatung favárat is! Tök jó hogy ez nem csak egy cölöpsor mint a rómában, hanem ostromlétrával kell feljutni rá mint a kőfalakra .Amúgy egyre szebbek és részletesebbek a külömböző infó panelek ! Tecc !!
  • Serpa
    az is megtesz, de "szebb" lenne egy oszladozó, rothadó hullát bedobni

• Wini
    gondolom a piszkos anyagiakra gondolsz... sztem nem lesz több mint a rome volt újonnan
  • Kandurex
    hmm...mennyivel lesz több ez a játék, mint a Rome volt? hm?
  • Wini
    ahogy haxoror is mondta, kisebb (azért biztos nem sokkal), mint a demóé, de több mint a rome-é... ebből (nem)tudunk okoskodni
  • haxoror
    Ezt még senki sem tudja, a játék gépigénye elvileg(!) kisebb lesz mint a demóé az optimalizálás miatt.
  • Mor3llo
    mármint azt akarom kérdezni h milyen teljesítménnyel..:) mert nekem 1 kikötésem van: mégpedig, h a sereg mérete 'nagy' legyen ('óriás' méretet nem szeretem, mert akkor számomra már teljesen átláthatatlan az egész...).Tehát így mégis milyen teljesítményre, beállításra számítsak majd ?
  • haxoror
    igen
  • Mor3llo
    Szerintetek egy AMD Athlon 64 3500+ 939 Venice 64bit-es procin, 1GB DDR Ram-on, és egy Sapphire Radeon 9600XT 128mb-os videókarival h fog futni majd a játék ?
  • Wini
    egy utasításkészlet amit vagy ismersz vagy nem :DD
  • arty
    egy utasitáskészlet elnevezése, amit a processzorod vagy ismer vagy nem
  • Wini
    hoppácsek!! pozitívan csalódtam egy óriáscégben ^^
  • Zsolo007
    Király!
  • Hunor1
    ..." As a small compensation SEGA has agreed to make a brand new demo. This is being finalised at the moment, based on the finished game und offers amongst other things a brand new battle to play."

Ha jól kapisgálom új demo a láthatáron !!!! juhéééééééééé
  • tobias88
    De télleg, miaz az SSE támogatás???
    Amúgy nálam nem fog menni:(
  • BladeW
    Biztos mert lesz benne SSE "tamogatas"
  • Hunor1
    Most olvasgatom én is a TW.com -ot és ha jól kapisgálom még azt is írják (másik topikban) hogy a full jobb frame ratéval fog futni mint a demo !!
  • haxoror
    YEAH!
  • Hunor1
    Ezt a pestises tehén hajigálást én a strongholdban láttam....Megasztán nem sok értelme van szvsz.Hiszen éppen el akarod foglalni a várat nem ?Majd bevonulsz a fertőzőtt városba?? Inkább azt tudnám elképzelni, ha nem vagy elég erős hogy elfoglald, akkor csak felvonulni és rombolni amit lehet, barakkokat lovardát guildet templomot stb+ pestises tehén....talán így..
  • Thanatos
    egy állatfajta..., az óeán fenekén él meg a lámák között...
  • tobias88
    Miaza SSE2?
  • Zsolo007
    Ideje volt...
  • Isegrim

Hivatalosan is megerősítették a CA részéről, hogy a teljes végleges változathoz NEM KELL SSE2 támogatás.

TW.com Forum
  • Isegrim
    Az 1-ben sztem nem, volt a MTW2-ben viszont lesz!!

A trebuchet spec képessége a pestises állatetem hajígálása lesz... Láttam is egy videót ahogy valami négylábú jószág "múúúÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ" be lett repítve a várba és ott szétplaccsant.
  • a.carkey
    Nem szúrta be vmi miatt. No, sebaj:
    01
    02
  • a.carkey
    Ez a két kép nagyon durva lehetőségeket sejtet:

• a.carkey
    Dehogynem, de nem jött be. Ez van.
  • Sith
    Bilológiai hadviselés abban a formában nem volt ahogy te írod viszont ha fertözött egységekkel sétálgattál az elenség területén egész jól el lehetett terjeszteni a pestist :)

Ha jól emlékszem ez a Jef van Dyk szerezte a a Shogun óta az összes total war játék zenéjét
    szerintem nem lesz rosz ez sem
    (A mai napiug a fülembe cseng a Shogun Taiko dobos zenéje)
  • Wini
    vagy legalábbis rome-ban tuti
  • Wini
    nincs, de ha jól emlékszem pesises futárt küldhettél az ellen városába ^^
  • Serpa
    "biológiai hadviselés" van az 1ben?
    pl pestises hullákat bedobni a várba?
  • Isegrim

Ha megnézed a csata végén a statisztikát, kiírja a te egységeid közül hány hullott el, sebesült meg de felépült, esett fogságba, illetve az ellenségtől hány foglyot gyűjtött be.

A foglyokat később, egységenként kiválasztva el lehet cserebelélni egymás között, vagy pénzért csereberélni, vagy egszerűen felkoncolni, na nehogy már a Valour 5-ös Gothic Knight mégegyszer szembejöjjön ugye..

Az MTW1-ben a csata alatt is fel lehetett koncolni a foglyokat ha vesztésre álltál, vmi ilyesmiről itt is szó volt.