11765
-
#28 Miért nem a Sógun2-t csinálták meg? -
#27 KEdvencem mai napig a Medieval Total war.... Imádom ahogy 3 nehézlovas csapatom 3 dombról a fák árnyékából lerohan és elsöpri a buta kis pikemeneket oldalról mikor azokat éppen fogom az ijászokkal és swordsmanekkel:D és elesik az ellenséges csapat vezére és elszaladnak:D
Muhhahhhahhhaaaa:D Pláne mikor végigorgyilkolom a pápaságot:D -
#26 még mindig jobb volt a medievalban mint a romeban..remélem visszhozzák a loyaltyt meg a címek osztogatását..a beházasodások manuális levezetését stb.. -
#25 Azt a rohadt mocskos!!! Ez írtó jól néz ki. Annak idején annyit nyomultam a medievallal, hogy a rome már nem hozott lázba. De ha amiket mondanak bele is kerül, isten király játék lesz. A diplomácia nagyon gyökér volt. Sokkal izgalmasabb lenne, fenyegetésekkel, levágott hercegfejek küldözgetésével [rettenthetetlen] meg jó véres csatákkal! Muhaha. Már alig várom. Mostanában nem is fogott meg 1 játék sem végre valami:)
Remélem végre lesz benne tengeri csata is. Hajók csákjázása, ágyúzása stb -
hoditoka #24 Ebben a hónabban mindig ha volt egy kis szabadidőm akkor a Total war folytatáson gondolkoztam és hát bejött. Azzon is járt az eszem hogy ne minden egység nézzen ki ugyanugy hanem leygen egy két minta min. 4-6 és akkor is változatosabb egy kissé. (de a bevéreződnek és összemocskolódnak a harcban nem)
és hát nem bejött?
Mert lessz itt télleg gépigény mert sztem csak a game megjelenése előtt lessz érdemes újitani, mert addig sokat fog változni a játék világ teljesitményeileg.
UI:ha még egy bejönn amire gondoltam megyek Lottozni -
#23 Regeltem az oldalon küldtek két screent..
Screen01
Screen02 -
#22 Hivatalos oldal
Elég szép dolgokkal kecsegtetnek..
-a katonáknak egyedi ruhájuk/arcuk van..nem annyira klónok..
-Hárítanak, kombóznak, vannak kivégzőmozduataik
-bevéreződnek és összemocskolódnak a harcban..
szép kis gép kellhet majd neki..bár a Rome előtt is ezt gondoltam.. -
#21 én eddig csak a Rome Total wart toltamegy darabig... mert sajnos nem engedi a gép felrakn a 2es cd-t :c (mármint miután formáztam a winyómat), amúgy a Rome TW az igazán bejövős kis játék... szal ha az tetszet takkor biztos ez is fog, pláne aképek láttán igencsak megtetszett :) -
#20 Királyság lesz ez. -
#19 Hát nem is árt mert alapmű a stratégiák terén:) Shogun Total war ismerős?:) -
#18 jah jó elnézést... én még nem láttam meg nem is hallottam a Medieval-ról... :c mindegy ideje lesz megismerkedni vele :D -
#17 Ez a Medieval Total War folytatása. -
#16 lehet h hülye vok de az a Rome Total War folytatása? Vagy teljesen új Total War??? Amúgy a képeket elnézve nagyün ütősre sikerül... -
#15 Igen:) -
Grenzjager #14 Sri Lanka és Celebes ...... -
Realtibi #13 mint mindenki más -
haxoror #12 Jól végig fogom büntetni a világot a magyarokkal! -
#11 2006 utolsó negyedévére gondoltál ugye? :) -
#10 Bocsessz az 2006 akart lenni -
#9 Hivatalosan 2005 utolsó negyed éve. De szerintem 2007 tavasza lesz belőlle. -
#8 ejpasszmek de qrvajól néz ki -
#7 Még ez évben ígérik. ...ámbár hogy mi lesz abból, az jó kérdés. -
#6 Van már infó a megjelenésről? -
#5 ez a 3 kép nem semmi ám_._ -
#4 miért hangzana jobban? a Total war a sorozat neve. Shogun, medieval, rome.
Mivel már volt egy medieval, tök logikus, hogy ez a medieval 2 lesz. szerintem... -
#3 a medieval 2: total war lol
jobban hangzana a medieval: total war 2... -
#2 Kép
kép2
kép3 -
#1 Eme interjú szerint készülő félben van a Medieval folytatása!
Az egyik legnagyobb kedvencem, remélem jól sikerül ez is.