11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • PrasCo
    Hoppá és ej? Nekem másodikra már kapcsolódott! :D
  • SirArcheer
    Le van terhelve a szerver.
    30s ként próbálkozik.
    Nekem is csak 30dikra indult el.
    Hagyd hadd próbálkozzon. ELőbb utóbb elindul.:D
  • katarzis
    Nekem hibát ir ki,egyfojtába és nem akar tölteni,talán valami olyasmit ir ,hogy tecnikai problémák adodtak (nem tudok németül tulzottan szal nem értem),tán tovább kéne probálkozni,és nem kezdi el elsöre tölteni?valaki találkozott ezzel?
  • SirArcheer
    Én is!
    Full sebességel jön a cucc.
    Már csak 2:33:16 és itt van
  • Wini
    igen, ezt csak megerősíteni tudom :)
  • Hunor1
    igen, ez egy letöltésvezérlö progi/ nem virusos! / ezt kell futtatni, és tölti is rendesen!
  • Serpa
    4pdm_45610.exe?
  • SirArcheer
    Thx!
    Hálánk Örökké üldözni fog!! :D:D:D
  • Hunor1
    Így pontosabb... nah így már jobb..
  • bazza
    regisztrálni kell magunkat?
  • Wini
    1000 köszönet! pínzt nem tudok átutalni, mert kell az előrendelésre.... :)
  • Hunor1
    ITT AZ ÚJ GOLD DEMOOOOOOO !!!!!!! TŐCCSÉTEK

Hehe én vagyok az első, aki közli a linket nektek.Az adományokat (kinek kinek lehetősége szerint)a következő számlaszámra várom : mnb.158691000/1256668000/11000363
  • Serpa
    ha tudnál mondatot értelmezni, akkor láthatnád, h a 2. demoról beszéltünk és nem a fullról.
  • Recler
    aki vissza tud olvasni egy kicsit az olvashatta ,mivel már irtam :

"Release Date:
    US: November 14, 2006
    Europe: November 24, 2006 "
  • Wini
    jaja... mondjuk szemétség, hogy nem minden preorderesnek adtak linket, hanem csak akik a game.com ról vagy az amazon.com ról rendeltek
  • Wini
  • Serpa
    nem tom
    de jöhetne
    Medieval2TotalWarDemoGold.exe
  • bgabor
    És mikor tervezik végre kiadni? Merthogy lassan már a full lenne az esedékes.
  • Wini
    az előző állítólag béta verzió volt, ez meg állítólag a rendes verzió lesz + lesz benne egy + csata: otumba (spanyol vs azték)
    (mivel ez már a rendes verzió lesz, menni fog athlon procikon is)
  • a.carkey
    Miben lesz más az új demo, mint az előző?
  • Wini
    tényleg
  • lang14
    tényleg lehet a magyarokkal lenni?
  • a.carkey
    Olvasd el Varga J. János: A fogyó félhold árnyékában c. könyvét. Zseniális. Nem regény, de nem fogod letenni! Abban aztán van az említett ostromról is bőven.
  • Alwares
    Oh annak idején mennyit fordítottam erről a csatáról még a Cossacks-ban...
  • bazza
    Köszi, ha magyar nincs, talán az angol is jó lesz :)
  • haxoror
    klikk
  • katarzis
    Hmm ezzel a "custom battle" moddal elég jo kis csatákat lehet vivni.Most játszottam le elsöre a legelsö verzioval Agnicourtot a franciákkal elsöre bedaráltak az angolok.Ugy vettem észre a csata tovább tart valamivel,de ennél gondolom még hosszabb is lesz mert ez a játék régebbi verzioját tükrözi,plussz az ai elég jo volt reagállt a bekeritésre,hátba támadásra és meg is hiusitotta.
  • bazza
    ha jól gondolom, itt történelmet ismerő és szerető emberek tanyáznak. Esetleg tudna vki nekem segíteni? Az 1683-as bécsi ostromról szeretnék valamilyen írást találni, de eddig nem sikerült. Tud vki ilyenről?
  • Wini
    nem, akik előrendeltek az amazonon vagy a game-en azok kaptak linket hozzá. gondolom néhány napon belül azért elterjed torrenten is.
  • Mor3llo
    de hol ?? torrent ?
  • Wini
    ha jól tudom már ki is jött
  • obe
    ugye ma kellene jönnie az uj demonak(nagyon várja)?
  • Recler
    oks ezt vágtam eddig is :) csak azt felejtettem el h EN Culverin,nem sima culverin :D de már megy...szétaláztam őket :D
    viva le france :D
  • Wini
    ezen az oldalon vannak fájlok, meg leírások, hogy hogyan kell őket használni :)
    leszedsz 1-1 desc_battle akármi fáljt és kicseréled az éppen aktuálisra, így tök jópofa csatákat kapsz
  • Recler
    Wini neked h sikerült a Culverin ?:) én akárhogy irom be ha 20 fővel is akkor se fogadja el ...eh sőt se a scots guard-ot se se a Voulgier-t se :D persze a többi jöhet
  • Wini
    hát így a custom demónak hála volt lehetőségem kipróbálni a culverineket...
    kegyetlen durván brutálisak. az ágyúgolyó áthasít a formációkon, egy ösvényt vágva magának, ha már elég alacsonyan száll, és utána robban(van rá opció, hogy robbanó lövedéket töltsünk az ágyúba).
    az ai hülyeségének köszönhetően a csatákban 4-500 embert csak az ágyúim szednek le (mivel van hogy farkasszemet néz a 2 sereg, ahelyett hogy lerohanna engem, akinek sokkal jobb a tűzereje...)
  • Recler
    itt az utmutatás !
  • Serpa
    lesz még 1 demo?!
    faxa.
  • SirArcheer
    Akkor leírnád plíz, mit hogyan kell csinálni???
    Előre is thx.
  • Recler
    nekem sikerült,
    kb 2300 fős francia sereggel mentem neki az angoloknak,akik kb 1500 fős nehézgyalogságból álltak :)

KÉP