11765
-
#1230 sztem a hadtörténeti múzeumba kellene elmenned.
azt csattogtattod a vakut. -
Hunor1 #1229 Új képek a gamestar.de-n MTW2 képek itt
Továbbra is kérdezlek titeket, ha valaki tudna linkelni nekem vagy priviben olyan oldalakat ahol a középkori magyar hadseregröl fegyverzetröl vannak JÓ grafikák(szinesben), akkor küldje el nekem plz -
Wini #1228 azt tudja vki, hogy a "nem-modolt" RTW-t miért vanilla-nak hívják?... -
Wini #1227 tényleg nem akar senki előrendelni velem?... még 5 napot várok, aztán ha nem jön mail, akkor megrendelem egyedül... -
Snipa #1226 hat, meg hajdanan nagy tortenelem moly voltam!
es remlik hogy Koppany leverese utan a hozza leghubb csoportok elmenekultek orszagbol! Es hova mashova mint a Koppanyt tamogato Bizanczba! Szerintem van alapja ennek a dolognak! :-) -
Wini #1225 az infó a hivatalos honlap-->game info-->factions-->the byzantine empire alatt olvasható, az egységleírásoknál... :) -
#1224 köszi
-
#1223 demo -
#1222 Honnan szedtétek le a demot?
-
haxoror #1221 mivan? mivan?
Legugliztam a Vardar völgye az kb Macedónia
A keletrómai hippo-toxotai meg minden volt csak magyar nem, sci-fi rulez!
(persze az is lehet hogy igaz, akkor mea culpa de én még soha nem hallottam ilyesmiről :) -
#1220 -
Wini #1219 nah, megvan a magyar elit egység:
Vardariotai
The Vardariotai are drawn mainly from the Magyars that settled in the Vardar Valley, and their descendents. Disciplined and highly trained, the Vardariotai are elite horse archers. They wear light mail to light brigandine armour and fire a composite bow from horseback. Able to relentlessly pepper their enemies with arrows and use their mobility to stay out of trouble.
kár, hogy a bizánci sereget erősíti -
Wini #1218 hehe ^^ -
gstup #1217 :) -
Sforzan #1216 Szerintem, aki tényleg úgy dönt, hogy megvásárolja a játékot, az legyen türelemmel és hazai boltban vegye meg a játékot. Ezzel is növelve a magyarországi eladott példányszámokat.
Hátha emiatt a jövő év végén megjelenő kiegészítő címe Hungarian Invasion lesz:)
-
#1215 Én nagy nehezen, de ki tudtam várni, a kiegészitöt már nem :)
sztem ezt is megvárom, pár hét ide vagy oda, az már nem számit. Söt talán még jobb is számomra, ha egy kicsit késöbb érkezik, mert most tanulnom kell, és akkor elvonná a figyelmem rola :) -
Wini #1214 jaja lehet rendelni, csak nem mo ról :) tegnap átnéztem néhány boltot...
de a gameplay.com-ról viszont lehet, most "toborzok" embereket, hogy olcsóbb legyen a szállítási költség -
#1213 talán a play.com ról is meg lehetne rendelni.
bár nem tom, h ez szállít-e kis hazánkba. -
#1212 Nem tudom az internet ilyen fokú elterjedésének idején megvárni az itthoni megjelenést:) Külföldről rendelve olcsóbban kijön lehet és még hamarabb. Pláne ha többen összeállnak... -
#1211 Alig ha hiszem hogy ez igy volt, hacsak nem külföldröl szerezted be vagy letöltötted annakidején, ugyanis a RTW 4-5 hetet késett Mo-on (emléxemn mennyit anyáztunk még miatta a forumon), én annak idején foglaltattam magmanak egyet, és qrva sokat kellett várni rá mig megjelent,és mindig vmi hülye kifogással jöttek. Talán ugy november környékétöl lehetett kapni itthon. Sztem a MTW2-vel is ez lesz, jo hogy, ha decemberben megérkezik Mo-ra. -
Wini #1210 cseles :) így már ok... :)
de az előrendelhető preorder pack akkor is 10.én kerül postára :PPP -
Recler #1209 Wini. Az az USA-ban a megjelnés dátuma . :)
Release Date:
US: November 14, 2006
Europe: November 24, 2006
LINK : IGN -
Wini #1208 gameplay.com ról viszont lehet mo-ra is rendelni.
én megrendelném onnan a preordert, de a postaköltség 2.90 vagy 6.50 font, az érkezés meg 3-14 munkanapot vesz igénybe, a választott postázási módtól függően+magyar posta késleltetés ^^
(a 6.50-es az elsőbbségi, gondolom ez néhány napon belül házhoz jön, tehát ha 10.én kiadják köv héten meg kell jönnie...)
de ha van más ember is (lehetőleg budapesti, vagy környékbeli), akkor ha együtt rendelnénk meg akkor ez nyilván a felére/harmadára stb csökkenne (max 9 példányt lehet egyszerre rendelni)...
ha valakit érdekel, írjon a [email protected] emailcímre -
Wini #1207 jah, mondjuk az amazon nem szállít Mo-ra >.<
tud vki egy online boltot, ahol árulják a medieval 2-t és szállítanak mo-ra? -
Wini #1206 szerintem is 14.én jön ki... te honnan tudod a 24.ét?
amazon.com-os változat 14.én jön,
amazon.co.uk-s változat meg (ez a preorder pack) nov 10-én -
katarzis #1205 Énis kiváncsi leszek erre rome-ban sajnos a very hard is tul könnyü volt:/ -
#1204 Very hard, nagyon nagyon örülnék, ha megverne a gép :)) -
#1203 arra a very hardra leszek kiváncsi.
a való élethez probálják csiszolni amennyire lehet.
a tanácsát valszeg megfogadom, és easyn kezdek neki. -
katarzis #1202 Kijött az uj developer blog és ha hihetünk szavának,sokkal kiforotabb taktikus harcok várnak ránk,nem lesz többé pánikszerü menekülés miután 30 másodpercig küzdöttek az ellenség sorai közt uj álloképesség rendszer,és mindez nehézségi szintekhez kötve.Egykis izelitö:
The message from you, the community was loud and clear. As a result in Medieval II: Total War, the difficulty settings will only affect unit morale, fatigue and AI. As the difficulty ramps up, the influence of morale and fatigue become more apparent with the “Very Hard” setting giving you the most realistic battle experience possible. In addition we have included AI mechanics that will give the AI a faster and far more intelligent feel. Best of luck to anyone that can beat the AI on the “Very hard” setting with a full 20 unit army. My advice is: if you are new to Total War and want to just get to grips with the controls start on the “Easy” setting, if you’re a veteran of Total War games opt for “Hard” or “Very Hard”. Best of all I am confident that “Very Hard” will ensure M2TW is going to sit in your PC for a long, long time, I can’t see even the best Total War Players winning on “Very Hard” without more troops.
Fatigue was a tricky aspect of the game to get right. Some players like the freedom of more movement while others like dealing with another mechanic that allow the battles to be more tactical and realistic. In the end we decided to give you the lot. On “Easy” difficulty, fatigue will have a minimal influence whilst on “Medium” and “Hard” it plays a more significant role. On the “Very Hard” setting meanwhile it’s as close to real life as possible. Overall the fatigue system is very smooth; it drops uniformly and recovers at a slow enough rate to ensure that your troops are getting more tired as the battle progresses.
a többi itt:
http://totalwardev.blogspot.com/
-
Recler #1201 Isegrim : Majdnem jól tudod :) Több mint egy hónap a megjelenés.
Pontos dátum : Nov.24-e nem 14 :)
-
Wini #1200 szted kapnak pénzt a bétateszterek? én aligha hiszem : / -
Wini #1199 és mi lenne, ha összeállnánk valahányan (max 10 a limit külföldi szállításnál, ha jól tudom), megrendelnénk a preordert (ami nov. 10én postára kerül), és max nov. 20 án (de inkább korábban)már a kezünkben lenne a gamma? -
#1198 Én úgy emlékszem hogy a Rome:TW egészen pontosan szeptember 23.-án jött ki.És nem emlékszem hogy várni kellett volna,mert én már a megjelenés napján kerestem a boltokban és megis találtam.A BI viszont tényleg csúszott pár hetet. -
#1197 Csak egy kis emlékeztető: ROME: TW megjelenése szintén október körül volt. Itthon az Automex "jóvoltából" kb 3 hét késéssel érkezett meg. Mindenféle idióta indokra hivatkozva.
A Barbarian Invasion megjelenése szintén csúszott 2-3 hetet, immár az Ecobit jóvoltából. Legjobb tudomásom szerint a SEGA még mindig az Ecobitnál van. Tehát arra kell készülni, hogy vagy megrendelni külföldről (szebb doboz, kezdő félrefordításoktól mentes, stb), vagy várni ezzel megint 3 hetet.... -
Isegrim #1196
Alig hiszem hogy felrakná. Vagy tucatnyi bétateszter van csak, aláírták a titoktartásit, jól megfizetik érte őket, és a kiszivárgott verzió alapján villámgyorsan kiderülne ki volt a hunyó.
A teljes meg amúgyis kijön kevesebb mint 1 hónap múlva, nov 14 a hivatlos megjelenési dátuma. Annyit meg kibírok minthogy egy bugos vacakkal vegyem el a kedvem.
A teljes verzió legális beszerzéséhez tud vki valami kedvező felállást? -
mernokur #1195 ha fenn lesz akkor megkerdezem termeszetesen :) nekem is fontos lenne
amugy a teljes mikor jon ki? -
Grrrrrrr #1194 Szerintem már fent lenne... -
Hunor1 #1193 haverom ausztraliaban mar a tovabbfejlesztett demokkal jatszik... :)
Ha ez igaz , kérdezd meg nem-e tudja felrakni torrentre?? -
mernokur #1192 haverom ausztraliaban mar a tovabbfejlesztett demokkal jatszik... :)
-
Wini #1191 hmm egyébként most hogy így mondod, tényleg kapunk hozzá vlaamit, rémlik...
ok - utánanéztem: amazon.com-tól megkapjuk majd október végén az új demót (de jó, azok próbálhatják ki a játékot, akik már meg is rendelték :D)