11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • a.carkey
    Van egy icon középen, azzal lehet ...
  • Wini
    hogy csináltad, hogy az egyik képen ilyen piros+zöld izék vannak az emberek körül?
  • PrasCo
    Nos, íme tehát. :)

Othumba

Az aztékok nem voltak épp túl szívélyesek a környező népekhez, úgyhogy Corteznek nem kellett sokat győzködnie egyeseket, hogy jöjjenek aztékot ütni...

Ha jól rémlik úgy húsz (de inkább tizenöt) ló volt a spanyol seregben anno. Nos, azoktól térdig be is csináltak az aztékok... jelen állás szerint van vagy százötven lovasunk, de amerikánus barátainkat nemigen hatják meg a hátasok...

Az arányok hozzávetőleg 1000:2500, a képen a sztahanovista balszárny, jobb elöl Cortez és pár lovasa foglalkozik a minél fenyegetőbb zászlólóbálással.

Pizsamaparty versus ezüst salátástál, első felvonás.

Amikor ezer és ezer divatguru pöccen be...

És persze meghalni sem lehet csak úgy parasztosan, minden pátosz nélkül. =)
  • galimano
    Hát, én letöltöttem egy másik ATI VPU Recovert, és így már működik. Mindent grafikailag a legmagasabbra túrtam, ott igaz, hogy akadozgatott néha, de egyáltalán nem volt vészes. Mediumon fut simán.
  • obe
    azt kapcsold csak ki szépen és jo lesz
  • Wini
    jaja... de komolyan, a csata előtti felvezetőben a narrátor vázolja, hogy szegény kortezt, mióta feldúlta az azték fővárost folyamatosan üldözik a vademberek, és már tök éhesek, meg betegek... már majdnem elkezdtem sajnálni ^^
  • Serpa
    igaz :P
    az arányokat elnagyoltam:)

dehát végülis így történt.
    pár száz spanyol legyakta az egész azték sereget.
  • Wini
    több 10000-es? ^^
    maradjunk annyiban, hogy több, mint 1000-es ^^
    a csatáról röviden: scriptelt csata ez is, mint pávia meg agincourt, de le lehet játszani néhányszor mire megunja az ember :) azért van fílingje sortüzet ereszteni a rohamozó aztékokra... de attól még ugyanúgy neked kell hibákat elkövetned, hogy veszíts (hiba pl ha hagyod levágni cortezt)
  • Serpa
    az amerikai pálya érdekel.
    milyenek az erőviszonyok.

kiváncsi vok a több 10000es indián seregre.
  • Wini
    nem kicsi, de nekem megéri
  • Bucser
    ja meg flight simulator X (2 dvd+ 15 giga telepítve)...
  • Alwares
    Én még mindig nem értem mért kell majd neki 11 GB hely... Kicsit tartok hogy ugyanekkora lesz az iso-ja is... Most nagyon nem jönne jól egy ekkora méret mikor itt van a Just Cause és a Dark Messiah, mindegyiknek 6 GB felett a helyfoglalása... Áh ennek megint az lesz a vége hogy törölnöm kell...
  • Wini
    hát, gőzöm sincs, hogy az micsoda, de ezek szerint te már rajta vagy az ügyön :D:D

Pras: jók a kommentárok a képekhez ^^
  • galimano
    A VPU Recoverrel van valami gond. Végülis.
  • PrasCo
    Ez az, a 2. Demo.
    Ehh, rendben, utánanézek az amerikai pályának is. :D
  • Serpa
    :(

azt hittem a 2. demoból szúrsz be képeket.
  • PrasCo
    Az biztos, hogy nagyobb a kavarodás, engem főleg ez a böszmesok zászló kavar be (na meg főleg a szaggatás :DD), de erre való a Pause, na meg meg lehet szokni.
    Kérdés.
    Az egységek olykor (talán sok veszteség vagy pánik során??) kapnak egy, a legelső képen is látható vöröses zászlót, melyen valamiféle lángok körben / napszimbólum / lövésem sincs, micsoda látható. Valaki nem tudja, mi is az? Azt nagyjából levágtam, hogy a hosszan elnyúló háromszögű zászlócskák a tapasztalati szint, akárcsak az RTW-ben.
  • Recler
    Hivatalos oldalon hivatalos demo:
    SEGA oldalán persze :
    DEMO
  • bigfoot
    az írányítás kicsit furi főleg a Rome után!!
    a csata pedig sötétebb és átláthatatlan a Rome hoz képest,eddig ez a véleményem róla
  • PrasCo
    Íme, az ígért pár kép. A fű ki lett irtva, így a textúrákat feljebbhúztam kicsit, mégse nézzen ki úgy, mint TSZ-iroda ablakán keresztülről. :)

Pavia

Francia barátaink erőltetett menetben hagyják el a csatateret...

...utánuk a hótt' csinos gótikus lemezvértben konzervesített tábornoki testőrség.

Paviai látkép. Alabárdosok teázgatnak skót hosszúíjászokkal (akik egyébként gyalogságnak sem utolsók). Unikum a kép jobb oldalán az úriember, aki alabárdját skót barátjának jobbkézzel kimutatott szabódása ellenére is szívesen ütötte annak testébe, miután véletlenül fellökte.

A csigazabálók öngyilkos különítménye. (Bár a Zwei Hander-ek ellen eléggé keveseknek adatik meg, hogy e - nem túl fényes jövőképpel bíró - beosztás alól kivételt képezzenek)

Ha a Culverinek nem tudják kézifegyverként forgatni bűnagy ágyúikat, akkor most eléggé nagy szärban vannak...

Agincourt
    Magáról a kézitusáról ezúttal is elfelejtettem képeket készíteni (pedig a Chivalry Knight-ok szemmel láthatólag tetemes időmennyiséget tölthettek lovuk kihímzésével, he-he...), de azért itt is akad pár...

...hulla. Charles d'Albret példának okáért dobott egy seggest a Medi2-től.

Henrik viszont az évtized szerencsétlene, körülbelül harminc másodpercen múlt, hogy nem érte meg győzelmét...

...ami mondjuk így egészen viccesre sikerült. :D Egy teljesen megfutamodott sereg győzelme... mindemellett iskolapéldája annak, hogyan lehet Agincourt-ot elbénázni.
  • SirArcheer
    Kipróbáltam 82 cm LCD tv-n.
    Nagggyon király. Végre átlátható a csata:D, és nem is szaggat.
    Annyira.:D
  • Wini
    töltsd le a legújabb videó drivert, jobb ötletem nincs
  • galimano
    A gépem:
    -AMD Athlon XP 2600+
    -2.08 Ghz
    -768 MB RAM
    -RADEON 9600 SERIES
    - 36 GB szabad hely

Szerintem mennie kellene. :-s
  • galimano
    Sziasztok !
    Nekem nem indul el a demo. Bejön a menü, de a csatát nem indítja el, csak megy a zene, és fekete a képernyő. Valami olyat ír ki, hogy valamiféle VTI grafikai gyorstóval van a gond. Nem ez az alapértelmzett. Kérem segítsetek, hogy mit kellene csinálnom !
    Előre is köszönöm.

galimano
  • Serpa
    kösze.
  • PrasCo
    Háát, én ugye low-low-on futtatom, és eléggé ronda a játék (és még így is szaggat [na de egy vérbeli TW-st ez érdekel? :) ], de ha gondoljátok, van egy-két érdekesebb vagy "szebb" képem, hamarosan berakom.
  • Serpa
    képeket nyomassatok.
  • a.carkey
    A muskétások nagyon gázak. Szerintem. Vsz lassabb is lett a game full felbontással.

A Cortezes csata elég durva. Kb. 1 percen múlott, hogy odaérjek és megmentsem.

Cortezt csapatát hipp hopp megtizedelték, mikor valahogy hátulról megjelent mögötte egy ellenséges egység ...

A számszeríjászok viszont brutálak.
  • Alwares
    Ehez már nem kell SSE2-t támogató proci?
  • Braveheart
    Nem hiszem el, elindul az új demo de a laptop nem támogatja a pixel shadert, amit az optionsben se lehet kikapcsolni, így töltésnél nem jön be semmi, csak a zene megy folyamatosan. Próbáltam 3d analyzerrel is de nem segít. Mit tehetek? Gondolom ezen a gépen nem fogok vele játszani.
  • Pluskast
    fasza nekem miután kicsomagoltam kiírja a setup hogy 16 bites bla bla hiba. Menjen a kurva anyjába!
  • bazza
    nekem 800as veszteséggel de sikerült :))
  • SirArcheer
    Aztékok elgyepáltak. Többszörös túlerő. Cortezt hátbakapták, kanyec. ÁÁÁÁÁÁ!!
  • PrasCo
    ...mégha szarul is megy ezen a gépen low-low-lowon, de kit érdekel? :D Végre, ölhettem... Agincourtnál lemészároltunk párszáz csigazabáló lovagocskát, aztán szegény Cortez-t lebökték, pedig már nem sok hiányzott, hogy dőljön az Azték Birodalom... :\
  • BladeW
    Na véégre, a "buta" athlon XP tulajok is jatszhatnak egy kis MTW2-t
  • katarzis
    najo feladom ez reménytelen,majd ha felteszik máshová is letöltöm.
  • katarzis
    mind1 majdcsak elkezdei egyszer...
  • katarzis
    hát prögöni pörög,de csak a kattogást hallom ahogy beadja mindig a kis ablakot,szvsz egy elég trágya program...
  • PrasCo
    A státusznál nem pörög visszafelé 30 sekunden?
  • katarzis
    Hát nekem 2. probákozás után kiakad és folyamatosan kiirja azt a kis ablakot (amibe aszthiszem le van irva hogy probálkozz folyamatosan)