11765
-
#1350 Van egy icon középen, azzal lehet ... -
Wini #1349 hogy csináltad, hogy az egyik képen ilyen piros+zöld izék vannak az emberek körül? -
#1348 Nos, íme tehát. :)
Othumba
Az aztékok nem voltak épp túl szívélyesek a környező népekhez, úgyhogy Corteznek nem kellett sokat győzködnie egyeseket, hogy jöjjenek aztékot ütni...
Ha jól rémlik úgy húsz (de inkább tizenöt) ló volt a spanyol seregben anno. Nos, azoktól térdig be is csináltak az aztékok... jelen állás szerint van vagy százötven lovasunk, de amerikánus barátainkat nemigen hatják meg a hátasok...
Az arányok hozzávetőleg 1000:2500, a képen a sztahanovista balszárny, jobb elöl Cortez és pár lovasa foglalkozik a minél fenyegetőbb zászlólóbálással.
Pizsamaparty versus ezüst salátástál, első felvonás.
Amikor ezer és ezer divatguru pöccen be...
És persze meghalni sem lehet csak úgy parasztosan, minden pátosz nélkül. =) -
galimano #1347 Hát, én letöltöttem egy másik ATI VPU Recovert, és így már működik. Mindent grafikailag a legmagasabbra túrtam, ott igaz, hogy akadozgatott néha, de egyáltalán nem volt vészes. Mediumon fut simán. -
obe #1346 azt kapcsold csak ki szépen és jo lesz -
Wini #1345 jaja... de komolyan, a csata előtti felvezetőben a narrátor vázolja, hogy szegény kortezt, mióta feldúlta az azték fővárost folyamatosan üldözik a vademberek, és már tök éhesek, meg betegek... már majdnem elkezdtem sajnálni ^^ -
#1344 igaz :P
az arányokat elnagyoltam:)
dehát végülis így történt.
pár száz spanyol legyakta az egész azték sereget. -
Wini #1343 több 10000-es? ^^
maradjunk annyiban, hogy több, mint 1000-es ^^
a csatáról röviden: scriptelt csata ez is, mint pávia meg agincourt, de le lehet játszani néhányszor mire megunja az ember :) azért van fílingje sortüzet ereszteni a rohamozó aztékokra... de attól még ugyanúgy neked kell hibákat elkövetned, hogy veszíts (hiba pl ha hagyod levágni cortezt) -
#1342 az amerikai pálya érdekel.
milyenek az erőviszonyok.
kiváncsi vok a több 10000es indián seregre. -
Wini #1341 nem kicsi, de nekem megéri -
#1340 ja meg flight simulator X (2 dvd+ 15 giga telepítve)... -
#1339 Én még mindig nem értem mért kell majd neki 11 GB hely... Kicsit tartok hogy ugyanekkora lesz az iso-ja is... Most nagyon nem jönne jól egy ekkora méret mikor itt van a Just Cause és a Dark Messiah, mindegyiknek 6 GB felett a helyfoglalása... Áh ennek megint az lesz a vége hogy törölnöm kell... -
Wini #1338 hát, gőzöm sincs, hogy az micsoda, de ezek szerint te már rajta vagy az ügyön :D:D
Pras: jók a kommentárok a képekhez ^^ -
galimano #1337 A VPU Recoverrel van valami gond. Végülis. -
#1336 Ez az, a 2. Demo.
Ehh, rendben, utánanézek az amerikai pályának is. :D -
#1335 :(
azt hittem a 2. demoból szúrsz be képeket. -
#1334 Az biztos, hogy nagyobb a kavarodás, engem főleg ez a böszmesok zászló kavar be (na meg főleg a szaggatás :DD), de erre való a Pause, na meg meg lehet szokni.
Kérdés.
Az egységek olykor (talán sok veszteség vagy pánik során??) kapnak egy, a legelső képen is látható vöröses zászlót, melyen valamiféle lángok körben / napszimbólum / lövésem sincs, micsoda látható. Valaki nem tudja, mi is az? Azt nagyjából levágtam, hogy a hosszan elnyúló háromszögű zászlócskák a tapasztalati szint, akárcsak az RTW-ben. -
Recler #1333 Hivatalos oldalon hivatalos demo:
SEGA oldalán persze :
DEMO -
#1332 az írányítás kicsit furi főleg a Rome után!!
a csata pedig sötétebb és átláthatatlan a Rome hoz képest,eddig ez a véleményem róla -
#1331 Íme, az ígért pár kép. A fű ki lett irtva, így a textúrákat feljebbhúztam kicsit, mégse nézzen ki úgy, mint TSZ-iroda ablakán keresztülről. :)
Pavia
Francia barátaink erőltetett menetben hagyják el a csatateret...
...utánuk a hótt' csinos gótikus lemezvértben konzervesített tábornoki testőrség.
Paviai látkép. Alabárdosok teázgatnak skót hosszúíjászokkal (akik egyébként gyalogságnak sem utolsók). Unikum a kép jobb oldalán az úriember, aki alabárdját skót barátjának jobbkézzel kimutatott szabódása ellenére is szívesen ütötte annak testébe, miután véletlenül fellökte.
A csigazabálók öngyilkos különítménye. (Bár a Zwei Hander-ek ellen eléggé keveseknek adatik meg, hogy e - nem túl fényes jövőképpel bíró - beosztás alól kivételt képezzenek)
Ha a Culverinek nem tudják kézifegyverként forgatni bűnagy ágyúikat, akkor most eléggé nagy szärban vannak...
Agincourt
Magáról a kézitusáról ezúttal is elfelejtettem képeket készíteni (pedig a Chivalry Knight-ok szemmel láthatólag tetemes időmennyiséget tölthettek lovuk kihímzésével, he-he...), de azért itt is akad pár...
...hulla. Charles d'Albret példának okáért dobott egy seggest a Medi2-től.
Henrik viszont az évtized szerencsétlene, körülbelül harminc másodpercen múlt, hogy nem érte meg győzelmét...
...ami mondjuk így egészen viccesre sikerült. :D Egy teljesen megfutamodott sereg győzelme... mindemellett iskolapéldája annak, hogyan lehet Agincourt-ot elbénázni. -
SirArcheer #1330 Kipróbáltam 82 cm LCD tv-n.
Nagggyon király. Végre átlátható a csata:D, és nem is szaggat.
Annyira.:D -
Wini #1329 töltsd le a legújabb videó drivert, jobb ötletem nincs -
galimano #1328 A gépem:
-AMD Athlon XP 2600+
-2.08 Ghz
-768 MB RAM
-RADEON 9600 SERIES
- 36 GB szabad hely
Szerintem mennie kellene. :-s -
galimano #1327 Sziasztok !
Nekem nem indul el a demo. Bejön a menü, de a csatát nem indítja el, csak megy a zene, és fekete a képernyő. Valami olyat ír ki, hogy valamiféle VTI grafikai gyorstóval van a gond. Nem ez az alapértelmzett. Kérem segítsetek, hogy mit kellene csinálnom !
Előre is köszönöm.
galimano -
#1326 kösze. -
#1325 Háát, én ugye low-low-on futtatom, és eléggé ronda a játék (és még így is szaggat [na de egy vérbeli TW-st ez érdekel? :) ], de ha gondoljátok, van egy-két érdekesebb vagy "szebb" képem, hamarosan berakom. -
#1324 képeket nyomassatok. -
#1323 A muskétások nagyon gázak. Szerintem. Vsz lassabb is lett a game full felbontással.
A Cortezes csata elég durva. Kb. 1 percen múlott, hogy odaérjek és megmentsem.
Cortezt csapatát hipp hopp megtizedelték, mikor valahogy hátulról megjelent mögötte egy ellenséges egység ...
A számszeríjászok viszont brutálak. -
#1322 Ehez már nem kell SSE2-t támogató proci? -
Braveheart #1321 Nem hiszem el, elindul az új demo de a laptop nem támogatja a pixel shadert, amit az optionsben se lehet kikapcsolni, így töltésnél nem jön be semmi, csak a zene megy folyamatosan. Próbáltam 3d analyzerrel is de nem segít. Mit tehetek? Gondolom ezen a gépen nem fogok vele játszani. -
#1320 fasza nekem miután kicsomagoltam kiírja a setup hogy 16 bites bla bla hiba. Menjen a kurva anyjába! -
#1319 nekem 800as veszteséggel de sikerült :)) -
SirArcheer #1318 Aztékok elgyepáltak. Többszörös túlerő. Cortezt hátbakapták, kanyec. ÁÁÁÁÁÁ!! -
#1317 ...mégha szarul is megy ezen a gépen low-low-lowon, de kit érdekel? :D Végre, ölhettem... Agincourtnál lemészároltunk párszáz csigazabáló lovagocskát, aztán szegény Cortez-t lebökték, pedig már nem sok hiányzott, hogy dőljön az Azték Birodalom... :\ -
BladeW #1316 Na véégre, a "buta" athlon XP tulajok is jatszhatnak egy kis MTW2-t -
katarzis #1315 najo feladom ez reménytelen,majd ha felteszik máshová is letöltöm. -
katarzis #1314 mind1 majdcsak elkezdei egyszer... -
katarzis #1313 hát prögöni pörög,de csak a kattogást hallom ahogy beadja mindig a kis ablakot,szvsz egy elég trágya program... -
#1312 A státusznál nem pörög visszafelé 30 sekunden? -
katarzis #1311 Hát nekem 2. probákozás után kiakad és folyamatosan kiirja azt a kis ablakot (amibe aszthiszem le van irva hogy probálkozz folyamatosan)