11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Cormac
    Oké. Thx a választ.
  • Bucser
    Senki nem mondta, hogy egyáltalán átállítható.... Csak fent van egy néemt nyelvű clone... lehet nem is működik mert szarul lett házilag leimageelve.
  • Cormac
    Ha valaki leszedte a német verziót, az nyilatkozzon pls hogy biztosan átállítható-e angolra.
    THX
  • SirArcheer
    De ez vmi jelszóval védett verzió. Valaki tudja mi az??
  • Mor3llo
    nekem most tart 13mgb-nál, 3perc alatt :D:AS:D:SA:D 1 nap kb míg lehozza...nemtom érdemes e, v megvárni az eredetit, esetleg megvárni míg kikerül 1 nagyobb torrent oldalra.
  • Mor3llo
    :SA:D:SA:DSDDD
  • Wini
    haha torrenten már fönt van, már 14MB lejött belőle 3 óra alatt ^^
    ha így folytatódik hamarabb hozzájutok az eredetihez ^^
  • Mor3llo
    Énis így tartom.Ha nforce-on kinntlesz, az lesz a tuti.De sztem holnap már fenntlesz, hehe :PP
  • Wini
    sztem az működő verzió, és ha az, akkor hiába német, állítólag lehet angolra is állítani. na amíg meg nem érkezik a rendes példányom lehet kicsit játszok vele ha megtalálom vhol :)
  • katarzis
    Europa több országában kijött a játék netre még nem került fel,az ilyen kokány verziok meg....,majdha az nforce-n kijön akkor.
  • haxoror
    Németeknél elvileg már kint van, osztrákoknál ma adták ki.
  • Isegrim

Amúgy 5 perces a torrent :)
  • Isegrim

Hali, láttam az interneten egy ilyet :

Medieval 2 Total War -German+Crack 6,1 Giga.

Ezexerint kijött már?
  • Sforzan
    Az 576 téli katalógusában már szerepel 11999-ért. Ami fura, hogy úgy van benne, mintha már kapható lenne. Biztos Svédországból hozatják :)
    Az viszont elég elszomorító, hogy máshol, még csak előrendelhetően sincs.
  • Recler
    " A SEGA ma jelentette be, hogy elkészült a Medieval II: Total War, mely Európában november 10-én kerül a boltokba. A stratégiában körökre oszott országépítéssel és valósidejű csatákkal találkozhatunk majd, melyekben akár kétszázféle korhű egység is részt vehet. A vallási háborúkat, a lőpor feltalálását és Dél-Amerika felfedezését is újraélhetjük majd a játékban. " PCDome
  • Recler
    jaja látom :D
  • Serpa
    de amint láthatód (#1380) van aki már megkapta.
  • haxoror
    Az csak egy install lesz

Ortus Romani

Esetleg még ez: Medieval:Total Realism - Age of Ambition
    A középkor annyira nem érdekel
  • tobias88
    Medievalnal ez érdekes lessz
  • haxoror
    Gyakorlatilag az összes nagyobb mod lecseréli az alap fájlokat, ezért van nálam is a Rome három példányban telepítve

"sima", RTRPE, TE
  • Atreides
    Ez a mod kiegesziti, vagy lecsereli az alapfajlokat? Fennt van nalam az 1.5 es a ChivalryTW, de a TE forumbol nem derult ki szamomra egyertelmuen, hogy ehhez telepitheto-e, bar ha jol sejtem nem.
  • haxoror
    :(
  • Atreides
    Igen jol nez ki ez a Ran No Jidai a reszletesen kidolgozott skinekkel, kar hogy ilyan nagy a csend korulotte :(
  • Zsolo007
    Egy trailert találtam...igaz ez nem sok minden :(
  • DeZo #1406
    És vajh honnan lehet letölteni a RAN NO JIDAI-t? Valami bővebb info, mondjuk a fejlesztők honlapja? Ez adná vissza azt a hangulatot, amit az öreg motorosok a Shogun megérkezésekor éreztek(tünk...)

Még egy kérdés: AMD 3200+, 1Gb Hynix Ram, ATI Radeon 1600 Pro. Valamiért a Medieval 2 DEMO 2 kilépeget és töltöget, mintha elfogyna a ram közben(???).
    Miért teszi ezt velem? Megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll....

Sgítséééég!
  • hzsolt
    Újrakezdték valamiért elölről.
  • a.carkey
    A "Battlefield assasins" a bonus egységünk? :)
  • Pluskast
    A realismos fiuk úgy is át fogják szabni az egész játékot, szóval lesznek majd magyar huszárok is. Addig meg el lehet játszani vele:)
    Amúgy remélem, hogy a térképet is átszabják mert ez bűn ronda....
  • Recler
    itt miért nem mennek a képek azt nem tudom,na mindegy akit érdekel az twonline-on megtalálja ott meg is nyilnak a képek :)
  • Recler
    Egyiptomi
  • Recler
    már jövőhéten? :o
    tök jó :)

Magyar kezdőkép

de miért a lengyeleknél vannak a huszárok ?

Lengyelek

Skót ,török,francia ...egységek:

Török

Skót

Francia

Francia 2
  • Hunor1
    Van egy kevésbé ismert mod is a LEGION III , nekem nagyon bejön ! az összes légió skin benne van / rapax, Augusta stb/a kampány is baromi nehéz.Pl. a Brutik megtámadtak kb 10 kör után...0 kereskedelem stb.Az elsö kampányban kivertek itáliából.Csak 2 közepes seregem maradt + 2 hajóm...és elindultam " új hazát keresni. de nem tudtam megvetni a lábam tartósan másik földrészen, mert óriási minuszban voltam..szóval szuper !
  • Serpa
    jövő héten.
  • Diabloboy
    Mikor jelenik meg a game?
  • haxoror
    Ha több város meg skinek kellenek akkor ezt próbáld ki, szerintem eddig a LEGJOBB amit csak csináltak :)

Terra Expugnandae
  • haxoror
    RAN NO JIDAI

Már februárban is "majdnem kész" volt de azóta sem hallottam róla :(
  • Wini
    hmm majd akkor ha belebotlok akkor leírom ide a nevét, mert tutira emlékszem hogy van
  • Atreides
    A Blue Lotus kinai mod, de nagyobb gond, hogy fantasy elemekkel tuzdelt, amit nem szeretek. Bongesztem en a twcentert eleget, de nem talaltam shogun jellegut. Eddig igazabol csak a Total Reality modokat probaltam, meg aprobb modositasokat az egysegek kinezeteben es ez nagyon bejott. Alapjatekban kevesnek tartom a varosokat. De most a ChivalryTW elvette a kedvem a modoktol, mert ez eleg gyenge szvsz, bar meg nem vegleges ugye.
  • PrasCo
    Tudjátok, mire vagyok kíváncsi?
    A demoban az első röhögőgörcsöt ekkor kaptam: "Mein Gott, run for your life, schnell, schnell!"
    Kíváncsi leszek a "magyar akcentusra", ha lesz. :D
  • Wini
    ja ez a két dolog nekem se imponál, de lustább vagyok semminthogy hozzányúljak... :P :D