11765
-
Cormac #1430 Oké. Thx a választ. -
#1429 Senki nem mondta, hogy egyáltalán átállítható.... Csak fent van egy néemt nyelvű clone... lehet nem is működik mert szarul lett házilag leimageelve. -
Cormac #1428 Ha valaki leszedte a német verziót, az nyilatkozzon pls hogy biztosan átállítható-e angolra.
THX -
SirArcheer #1427 De ez vmi jelszóval védett verzió. Valaki tudja mi az?? -
#1426 nekem most tart 13mgb-nál, 3perc alatt :D:AS:D:SA:D 1 nap kb míg lehozza...nemtom érdemes e, v megvárni az eredetit, esetleg megvárni míg kikerül 1 nagyobb torrent oldalra. -
#1425 :SA:D:SA:DSDDD -
Wini #1424 haha torrenten már fönt van, már 14MB lejött belőle 3 óra alatt ^^
ha így folytatódik hamarabb hozzájutok az eredetihez ^^ -
#1423 Énis így tartom.Ha nforce-on kinntlesz, az lesz a tuti.De sztem holnap már fenntlesz, hehe :PP -
Wini #1422 sztem az működő verzió, és ha az, akkor hiába német, állítólag lehet angolra is állítani. na amíg meg nem érkezik a rendes példányom lehet kicsit játszok vele ha megtalálom vhol :) -
katarzis #1421 Europa több országában kijött a játék netre még nem került fel,az ilyen kokány verziok meg....,majdha az nforce-n kijön akkor. -
haxoror #1420 Németeknél elvileg már kint van, osztrákoknál ma adták ki. -
Isegrim #1419
Amúgy 5 perces a torrent :) -
Isegrim #1418
Hali, láttam az interneten egy ilyet :
Medieval 2 Total War -German+Crack 6,1 Giga.
Ezexerint kijött már? -
Sforzan #1417 Az 576 téli katalógusában már szerepel 11999-ért. Ami fura, hogy úgy van benne, mintha már kapható lenne. Biztos Svédországból hozatják :)
Az viszont elég elszomorító, hogy máshol, még csak előrendelhetően sincs.
-
Recler #1416 " A SEGA ma jelentette be, hogy elkészült a Medieval II: Total War, mely Európában november 10-én kerül a boltokba. A stratégiában körökre oszott országépítéssel és valósidejű csatákkal találkozhatunk majd, melyekben akár kétszázféle korhű egység is részt vehet. A vallási háborúkat, a lőpor feltalálását és Dél-Amerika felfedezését is újraélhetjük majd a játékban. " PCDome -
Recler #1415 jaja látom :D -
#1414 de amint láthatód (#1380) van aki már megkapta. -
haxoror #1413 Az csak egy install lesz
Ortus Romani
Esetleg még ez: Medieval:Total Realism - Age of Ambition
A középkor annyira nem érdekel -
#1412 Medievalnal ez érdekes lessz -
haxoror #1411 Gyakorlatilag az összes nagyobb mod lecseréli az alap fájlokat, ezért van nálam is a Rome három példányban telepítve
"sima", RTRPE, TE -
Atreides #1410 Ez a mod kiegesziti, vagy lecsereli az alapfajlokat? Fennt van nalam az 1.5 es a ChivalryTW, de a TE forumbol nem derult ki szamomra egyertelmuen, hogy ehhez telepitheto-e, bar ha jol sejtem nem. -
haxoror #1409 :( -
Atreides #1408 Igen jol nez ki ez a Ran No Jidai a reszletesen kidolgozott skinekkel, kar hogy ilyan nagy a csend korulotte :( -
#1407 Egy trailert találtam...igaz ez nem sok minden :( -
DeZo #1406 És vajh honnan lehet letölteni a RAN NO JIDAI-t? Valami bővebb info, mondjuk a fejlesztők honlapja? Ez adná vissza azt a hangulatot, amit az öreg motorosok a Shogun megérkezésekor éreztek(tünk...)
Még egy kérdés: AMD 3200+, 1Gb Hynix Ram, ATI Radeon 1600 Pro. Valamiért a Medieval 2 DEMO 2 kilépeget és töltöget, mintha elfogyna a ram közben(???).
Miért teszi ezt velem? Megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll....
Sgítséééég! -
#1405 Újrakezdték valamiért elölről. -
#1404 A "Battlefield assasins" a bonus egységünk? :) -
#1403 A realismos fiuk úgy is át fogják szabni az egész játékot, szóval lesznek majd magyar huszárok is. Addig meg el lehet játszani vele:)
Amúgy remélem, hogy a térképet is átszabják mert ez bűn ronda.... -
Recler #1402 itt miért nem mennek a képek azt nem tudom,na mindegy akit érdekel az twonline-on megtalálja ott meg is nyilnak a képek :) -
Recler #1401 Egyiptomi -
Recler #1400 már jövőhéten? :o
tök jó :)
Magyar kezdőkép
de miért a lengyeleknél vannak a huszárok ?
Lengyelek
Skót ,török,francia ...egységek:
Török
Skót
Francia
Francia 2 -
Hunor1 #1399 Van egy kevésbé ismert mod is a LEGION III , nekem nagyon bejön ! az összes légió skin benne van / rapax, Augusta stb/a kampány is baromi nehéz.Pl. a Brutik megtámadtak kb 10 kör után...0 kereskedelem stb.Az elsö kampányban kivertek itáliából.Csak 2 közepes seregem maradt + 2 hajóm...és elindultam " új hazát keresni. de nem tudtam megvetni a lábam tartósan másik földrészen, mert óriási minuszban voltam..szóval szuper ! -
#1398 jövő héten. -
Diabloboy #1397 Mikor jelenik meg a game? -
haxoror #1396 Ha több város meg skinek kellenek akkor ezt próbáld ki, szerintem eddig a LEGJOBB amit csak csináltak :)
Terra Expugnandae -
haxoror #1395 RAN NO JIDAI
Már februárban is "majdnem kész" volt de azóta sem hallottam róla :( -
Wini #1394 hmm majd akkor ha belebotlok akkor leírom ide a nevét, mert tutira emlékszem hogy van -
Atreides #1393 A Blue Lotus kinai mod, de nagyobb gond, hogy fantasy elemekkel tuzdelt, amit nem szeretek. Bongesztem en a twcentert eleget, de nem talaltam shogun jellegut. Eddig igazabol csak a Total Reality modokat probaltam, meg aprobb modositasokat az egysegek kinezeteben es ez nagyon bejott. Alapjatekban kevesnek tartom a varosokat. De most a ChivalryTW elvette a kedvem a modoktol, mert ez eleg gyenge szvsz, bar meg nem vegleges ugye. -
#1392 Tudjátok, mire vagyok kíváncsi?
A demoban az első röhögőgörcsöt ekkor kaptam: "Mein Gott, run for your life, schnell, schnell!"
Kíváncsi leszek a "magyar akcentusra", ha lesz. :D -
Wini #1391 ja ez a két dolog nekem se imponál, de lustább vagyok semminthogy hozzányúljak... :P :D