11765
-
Hunor1 #1390 Hi.Ne parázzatok hogy a mi népünk nem választható egyből. Kb 2 perc alatt unlockolni lehet majd a scriptet..aztán hajrá !! Mondjuk én előbb biztosan átskinnelem majd egy kicsit az egységeinket.Nem nagyon tettszenek a barna fürdőköppenyes parasztegységeink, na meg a narancs-libafoszöld nemzeti színek...brrrrr -
Wini #1389 hejhó! sajnos én csak hallomásból ismerem a modokat, egyiket sem próbáltam ,mert a rome annyira nem jött be... de szerintem járj utána annak amit Pras mondott, egyébként meg olvasgasd a www.twcenter.net -et, ott elég sok mod fent van. -
#1388 Honnan lehet letölteni ezeket a modokat? -
#1387 Úgy tudom, a MOD neve Blue Lotus. -
#1386 örülhet mint majom a farkának :P -
Atreides #1385 Ezt ismerem, koszi :) En az RTW-hez keszult mod irant erdeklodtem. -
saba30 #1384 Shogun: Total War
http://www.gamespot.com/pc/strategy/shoguntotalwar/
-
Atreides #1383 Ez a shogunos milyen neven fut? Engem is erdekelne, de nem talaltam japanos modot eddig. -
Braveheart #1382 Nem tudja vki hogy lehet kikapcsolni a pixel shadert a játékban? Nem igazán szívleli a laptop. -
SirArcheer #1381 Megnéztem képeket.
Naná hogy a magyar az utolsó választható nemzet a sorban :(
Úgy látom mindenkien Jerusalemet plusz egy két tartományt kell elfoglalni a 45ből. Azték nem lesz játszható nép?? -
Wini #1380 hahahaha, a svédeknél elbasztak valamit az egyik online boltban, és egy szerencsés csávónak ma kiküldték a játékot :D:D lol
itt a forum linkje, benne néhány képpel ^^
kurvajó... :D:Ditt -
Recler #1379 magyar-török vid...kicsi, de jó :)
VIDEO -
vmkrew #1378 Sziasztok nincs itt vki olyan aki ki játszotta a getting upot? Írtam oda is csak senki ne írt és gondoltam meg próbálo itt!
-
#1377 Jó lehet. :)
Köszi az infókat. -
Wini #1376 helló! a rome total warhoz lelkes játékosok csináltak úgynevezett modokat, ami annyiból áll, hogy csinálnak új kinézetet az embereknek, meg midnen félét átírnak a játékban, magyarul átírták a rome-t (többek közt) shogun formájúra is. -
#1375 A telepítéséhez kell az alapjáték.
-
#1374 A mongol invasion az csak a shogunnal eggyüt működik, vagy az egy teljesen külön game? -
#1373 A Shogun után jött ugye a Mongol Invasion. Azóta két középkori, két rómais és egy Nagy Sándoros (MSZOSZ) Medieval jött ki. Most meg ugye ez várható ... -
#1372 Csasztok!
Én a shogunnal játszottam sokat még régen.
Van azóta új része a total warnak ami hasonlóan japános?
(kicsit japán beütésem van...)
:)
-
Wini #1371 lesz aki egyből a magyarokkal akar majd kampányt indítani, és kicsit átmodolja ehhez a játékot? én asszem inkább először a spanyolokkal kezdek, és unlockolok annyi factiont amennyit tudok. mondhatni megdolgozok kicsit hogy játszhassak a magyarokkal ^^ -
#1370 van. Hogy mennyi kinetikus energiája marad meg az már nem kérdéses. meg azzal is lehet ívelve lőni mint az íjjal. Bár az igazi előnye a Crosbow-nak az visszacsapó és hosszú íjjal szemben a nagy kezdősebességük volt a nehéz lövedék és így át tudta vinni a páncélt. -
#1369 egy kis egység bemutató
biológia hadviselés megmutatkozik, büzlő tehén formájában ^^
nyílpuskában télleg van annyi erő, h 100 méterre elrepítse a nyílat? -
syabica #1368 és sikerült is :), futott a francia (tüzes nyílvesszőt nem használtam), biztos ez volt a baj idáig -
syabica #1367 akkor most kipróbálom, és tüzes nyílveszzők nélkül :) -
syabica #1366 hát akkor én benehezítettem a játékot :) így jár az aki "művelletlen" :D és nem tud jól angolul, továbbá figyelmetlen -
#1365 A csata felvezetőjében mondja is, hogy nagyon fontos az alvezérek legyilkolása. -
Wini #1364 akkor van döntetlen, mikor lejár az idő
egyébként az aztékok mind elfutnak, ha az összes vezérük megpurcan, szal elég csak őket kiszedegetni... aginourtnál meg akkor is nyer az ember, ha konkrétan hozzá se nyúl az embereihez ^^ -
Realtibi #1363 nekem megmaradt 2 vezér a végére
de csak ugy szimplában
meg kb 40 számszerijjász
meg olyan 7 muskétás
:D
nem sokon mulott -
syabica #1362 helyzetjelentés 3., fejezet :
a német -francia meg két játék után (mindkétszer) döntetlen, ezt sem értem üldözök mindenki, szétverem az ágyusokat... erre kiírja hogy döntetlen :( -
syabica #1361 az angol - francia meccset (agincourt) valahogy sohasem jön össze.... :), mikor hátbatámad 3x30-50 francia lovag akkor általában elvesztem, pedig készülök rájuk és védem a hátam :(
Most azon gomdolkodom hogy nem -e az a baj, hogy az íjászok tüzes nyílvesszőt lőnek, rohadt lassan teszik a dolgukat :), biztos lassan gyullad meg a vessző... -
syabica #1360 nekem már kétszer sikerült ! (kettőből :), a végén mindig megmarad kb 20 számszeríjász és vagy 50 muskétás, beállok az erdőbe, az ellen meg csak jön és meghal a puskatűzbe :)
Hogy miért nem rohanak le ?! Vannak még vagy 600-an :)
Mondjuk ha megszólal 50 muskáta ténylegf félelmetes :) -
Realtibi #1359 na
elvertem az aztékokat
egy hajszálon mulott de kikaptak az aztékok -
Wini #1358 aki preordert vett annak nov. 10-én postázzák, aki mo-n akarja megvárni a boltokban, annak senki sem tudja -
demetan #1357 mikor jelenik meg? -
gstup #1356 LOL -
Wini #1355 "A sebesült Cortez megsarkantyúzza lovát, és két-három leghívebb emberétől követve lándzsával és karddal, szúrva és vágva, keresztültör az aztékok csatársorán."
ahogy én folytatnám:
"Majd pedig az ifjú spanyol, a Real Madrid sztárja egy remek lövőcsellel elfektette a kapust, beállítva a végeredményt az Azték Birodalom ellen.
Spanyolország - Azték Birodalom 3-0" -
#1354 huh bazz, nem volt semmi ez a otumbai csata
"1520. július 8-án az Otumba völgyét körülzáró hegygerincre érkezett meg a spanyol had. Az elcsigázott csapatot riasztó látvány fogadta. Úgy látszott, hogy a spanyolok sorsa végérvényesen megpecsételődött.
A teljes reménytelenség pillanataiban (az aztékok számát kétszázezerre becsülték, míg a spanyoloknak még az első győzelmeikben oly nagy szerepet játszó fegyvereik is hiányoztak), ebben a kilátástalan helyzetben csoda történt........"
beszarás... -
#1353 Az RTW-ben még valóban így volt, de most váltottak, és ez szerintem jóval hasznosabb funkció is. Különösen így, hogy a színek kavalkádjában azért kevésbé átlátható a csata, mint a különösebb kavar nélkül vezényelhető Rome-é. =) -
Wini #1352 eddig mindig azt hittem valamiért, hogy azzal a tábornokra zoomolok... -
Wini #1351 jaja már rájöttem, köszi ^^