11765
-
Wini #1270 hali!
nov. 10én adják postára, és mi a sima verziót rendeljük, de lehet ezzel együtt x mennyiségű collectorosat is. -
SirArcheer #1269 Van akinek sikerült??
Nekem nem akar menni. :( -
Recler #1268 Wini pontosan mikor is szállítják ki? és ez most a limited edition ?
vagy melyiket rendelitek? Lehet én is beszállok közétek,attól függ mikor dobják póstára...mert ha 24.én akkor nekem nem éri meg :) ha csak egykét nap a különbség az itthoni és a kintről rendelt között ;) -
Recler #1267 Néhány ügyes csávó meghekkelte a demót !! most már játszhatunk a franciákkal ,németekkel , spanyolokkal is az agincourt pályán ! Bármilyen kombinációban és egységméretben.
itt megtaláljátok hogyan lehet módolni a demót !:
demo custom -
Wini #1266 na, már ketten összeálltunk, hogy együtt rendeljük meg a gamet.
így nov. 10én postára adják, és néhány napon belül itt is lesz, és 6,50 font (kb 3000Ft)a postaköltség. ha van még valaki aki velünk akarja rendelni az írjon nekem mailt a [email protected] -ra. nyilván minél többen rendelünk együtt, annál kevesebb lesz a postaköltség. -
Wini #1265 aham -
obe #1264 487 mb-s? mert ha igen akkor sjana csak a régi:( -
Wini #1263 saja az a régi lesz... az első demóban 3 csata volt (ebből 1 a training battle)
-hastings
-agincourt
-pavia
az újban benne lesz +ban valami O-betűs csata, ahol az aztékok lesznek a spanyolok ellen meg az eredeti 3 -
obe #1262 most kaptam egy linket egy demóhoz, amiben 3 battle van, jol tudom a nemrég megjelentben csak 2 volt?...ha ez az uj , akkor szivesen adok linket bárkinek -
Wini #1261 kedden jön ki a 2. demó, de egy pár napig csak azok tölthetik le, akik az amazon.co.uk ról előrendeltek a gammára. de 1-2 napon belül úgyis szétterjed torrenten -
Thanatos #1260 pedig ez az általános..., ennyi erővel 286oson is futni kéne mindennek mert abbol is milyen sok votl anno sé talán még van is :P akarva akratlanul de a számitógépek nagyrésze igen is ki van zárva gamek 99%-ból :) -
Braveheart #1259 Ez hihetetlen, hogy nem képesek már kiadni azt a demot, ami nem SE-s. Egyáltalán nem értem azt se hogy mi ez a szarozás, hogy kiadnak egy olyan verziót, amit a szgépek nagy része nem támogat. Nem igazán felhasználóbarát hozzáállás. -
obe #1258 hjaa, akkor az nem kell..én is a másodikra pályázom, az első csunyán szaggatott..de azért kösz -
obe #1257 köszi szépen már csurgatom is lefelé -
Hunor1 #1256 Köszi wazze......ez az első béta demó !!!! most már a második demót várjuk
(benne lessz egy új csata : spanyolok vs aztékok) az új demo már a végleges változat,SSE2 nélkül is fut majd -
#1255 Kijött a demo elvileg:
Innenleszedhető -
#1254 Inkább itthonról szerzem be. Bár tény, hogy általaban összecsapott az egész kiadás itthon, és késnek is, de annyira nem sűrgős. -
Wini #1253 hehe, ahogy nézem pont te nyitottad meg az "internetes rendelés külföldről" című topicot ;)) -
Wini #1252 az internet adta lehetőségek tárháza határtalan
-
előrendelem neten
. -
#1251 Még nem lehet itthon ... -
Wini #1250 ki rendel/rendelt elő a játékra?
én fogok... -
Wini #1249 haversrác, van egy hamachi nevezetű progi ami képes megoldani a problémátokat, nézz utána kicsit a neten ;) -
Hunor1 #1248 Ez nagyon állat, ez a városok és kastélyok video!!! Ez mindent lezúz:-)) Alíg várom már hogy ilyen városokban harcoljak akár védö, akár támadóként....hihetetlen jó lett.Ja és a városok nem lesznek klónok mint azRTW-ben! -
Recler #1247 jó vid,bár elég kicsi ,fent van high-ban a gametrailers.com -on az összes létező vid a játékról,vannak újjabbak is mint a várak /kastélyok vid.
peace -
bgabor #1246 Hát ezt a srácot sem fogják Nobel díjra jelölni. -
fantomvampire #1245 nem mindenki theti meg amugy ja es nem kell egybol felháborodni. -
#1244 Ha RTW, akkor m'ér nem oda írod?
Egyébként meg vedd meg, és akkor tudtok majd egymás ellen játszani!
Nincs törés, vagy generátor az RTW hálózati játékhoz! -
fantomvampire #1243 Sziasztok azt kerdeznem meg hogy hogy lehet onlinon jaccani mer nekem azt irja rosz cd kulcs csak haverral szeretnenk ketten egymas ellen de nem tom miert nem enged. Tudnatok mondani egy cd kulcs generatort hol lehet szerezni ja a sima RTW-al akarunk jaccani -
#1242 városok és kastélyok vid -
#1241 Szóval nulla magyarítás? Akkor vajon mért kellett majd' 4 hónapot várni rá?
Nekem a DVD nem annyira tetszik, én egy kicsit filmesebbet vártam. Elég unalmas nézni, hogy a CA vezetője beszél 1 órán keresztül, és a kész játékokból vannak hozzá képek.
Én azt vártam volna, hogy lesznek concept képek, háttérinfók, stb.
A kis album viszont nagyon tetszik!
De azért összességében szerintem megérte a pénzt érte. -
#1240 Jaja. Nem hittem volna, de elmentem oda, megnéztem, megvettem. Azt hittem ilyet itthon már hoznak be.
-
#1239 #1186 -
#1238 ? -
#1237 Meg az a híd sem kóser ott, ahol van. Kicsit remélem ezen a részen dolgoznak még majd egy kicsit, mert nem tól nyerő ilyeneket bennehagyni.
Mondjuk a Crusader Kings sem volt semmi ebből a szempontból:
"Duchy of Slovakia" stb. :) -
#1236 úgy nézz ki? -
#1235 Megvettem ezt a gyönyörűséget! Nagyon jól néz ki. Végre nem a buta EU csomagolás, műdoboz, műleírás, egyebek, hanem egy profi gyűjtői változat az összes játékkal és kiegészítővel, egy DVD-vel a Total Warról, s a játék egész zenei anyagáva audio CD-n. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe! Ugyan drága, de kihagyhatatlan. -
#1234 nálam elég hasznosnak tünt, igaz, h az ellen soraiban lévő bakák nem hullott mint a legyek, de a visszatartó ereje megvolt. -
bgabor #1233 Az egyik képen budapest nevű várost ostromolnak a seregek.
Nem rossz ahhoz jépest hogy csak a 19. században egyesült pest és buda. -
Wini #1232 jól látod ^^
hát igen, ezen a ponton megmutatkozik a CA humorérzéke :D -
SirArcheer #1231 Megnéztem új képeket.
Jól látom hogy van olyan elefánt aminek ágyú van a hátára szerelve???
2 oldalon van
Kiváncsi vok hogy oldják meg az egységek erejét, vagyis az új tűzfegyverek sebzését, és lövési gyakoriságát. Demóban nem volt vmi meggyőző az a muskéta sortűz. Tudom nem volt vmi pontos fegyver de a 0-nál többet várnék.