11765
-
#1510 Így van, most lett kész, képek hamarost :) -
#1509 majd képeket pls! -
#1508 Egy biztos: messziről jön a játék :))
Már a 3. csomagot pakolja le (data_x.pack) :) -
#1507 Kíváncsi vagyok hogy fog menni a gépemen...
A64 3000+ @ 2000 mhz, 1g ram, X800GT
Csak az első demót próbáltam hát az nem volt valami fényes eredmény... -
#1506 :)
Már települ :P -
#1505 Nekem is épp csordogál lefelé a "zsákbamacskátnemveszünk-próbateljes" =) -
#1504 Nekem megvan :) Épp kitömörödik :)) -
The Best #1503 Köszi Zsolo az infot
-
#1502 Fut majd a régi athlonokon... -
The Best #1501 Sziasztok lenne 1 kérdésem ugye a sima demo az AMD procinál nem indult el csak a gold változatt. Azt jkérdezném hogy a teljes 2dvd változat futt e majd AMD alatt vagy kiirja hogy hibátt észlelt?
-
#1500 A CD Galaxisban jövöhét közepére, végére várják a játékot.
Ugyhogy, aki eredetiben megveszi, annak sem kell már sokat várnia -
Árnyvadász #1499 :)) -
#1498 Nincs ezzel gond, merthogy en ugy latom, nem DVD9, hanem DVD5 alapbol. Egyreszt nem 100 megas rar file-ok vannak benne, masreszt az nfo irja, hogy 2 discs, es a krekket a DVD1-rol kell bemasolni.
Ket normal dvd ugyebar meg toredeke arban (sajnos) meg mindig a dual layernek. Igazan lemehetne mondjuk mar a duplaretegu lemez ara. (NWN2, Splinter Cell Double Agent es meg ki tudja, az uj jatekok kozul mennyi lesz mar olyan, ami DL DVD-t igenyel). -
Thanatos #1497 a lsutaság alternativ..., mivel eza forum nagyban kapcsolodik az érdeklődési körömhöz igy id enem vagyok lusta irni, főle gha még oly game is ami érdekel..., de nézd pl jó példa hogy holnapra két jegyzőkönyvet kéne legyártanom és már msot tudom hogy nem lessz emg :P -
Thanatos #1496 van :) -
Isegrim #1495
:))
Van már kinnt vhol magyar oldalon a reloadedes változat ? -
#1494 Az csak járulékos időveszteség:D lusták vagyunk tanulni:D -
Árnyvadász #1493 Ha lusta lennél, nem irkálnál ennyit a fórumba :) -
Thanatos #1492 ucso mondatra: szvsz mindenkit ezzel hitegetnek szal ez nem mérvadó :DDD bár én már emggyőztem ösöket hogy nálam lustább embert ugyse ismernek szal esélytelen ezzel traktálniuk :P -
zsotee #1491 Na ez is 6.46 GB. Szóval, aki telepíti nézze már meg melyik cab fájlok kellenek neki ha english-t választ telepítéskor.
A felesleg kihagyásával sztem simán lehetne a méretet DVD5-re csökkenteni. -
#1490 NWN 2 tökéletesen működik és zerintem Medievallal sem lesz túl nagy gondom:D Meg pacific Storm sem tűnik túl bugosnak és mellé még le van szedve Teljes deadwood 3-as szezon meg Weeds 2-es lesz mivel elfoglalnom magam:D Az igazi gond a tanulásra fordított affinitással van:D Anyám azt mondja ha olyan szorgalmas lennék mint amilyen jó felfogóképességem van akkor már 3 diplomám lenne:D
Csak lusta vagyok:D -
#1489 Pedig egyszerű: levizsgázol és a vizsgaidőszak végére lesz már olyan patch hogy használhatók a játékok :)
bár ne lenne igazam -
Thanatos #1488 sehogy... :D -
Árnyvadász #1487 Vagy ez lesz, vagy az... Döntsd el :) -
#1486 Na bazze... NWN2 meg Medieval 2 hogyan lesz nekem ebből vizsgaidőszak?? -
Árnyvadász #1485 Holnapra vártam, de úgy látszik a gyorsaság elemi ösztön egy kódfeltörő&gémernél :)
Kiváncsi vagyok arra vajon ez is egy hulladék lesz (mint ált. a mostani játékok), vagy tartalmilag azért hoz egy elvárható szintet. Demo ügyileg rtw róka, új gráffal azt jónapot. -
#1484 én is most találtam!!!!
Medieval 2 Total War (c) Sega RELOADED -
#1483 2006-11-09 PC Game ISOs Medieval 2 Total War (c) Sega RELOADED 140x50 MB
Nem kicsi a cuccos :) -
#1482 [URL=http://it.hule.harryda.se/itda04/igoiva/localized.pack]A német verzióhoz ez elvileg "angolosít".[/URL]
Nem próbáltam, találtam. -
Thanatos #1481 számomra is..., olyanyira hogy gyk rtw volt az első amiben nem nyomtam le a csaták 99%-t autora... :P -
haxoror #1480 Ja oké félreértettem :)
Ami a menüket illeti eleinte tényleg szórakoztató lenne de az 50-ik alkalom után már nem annyira, nagyobb birodalomnál gyakran van olyan hogy körönként tucatnyi kémet gyártok mert beszivárgásnál hullanak mint a legyek, na ezeket nem akarnám mind egy külön submenüben csinálni bőven elég "strapa" hogy kattingatnom kell a városmenüben
Ezért nem hiányolom az assassinos videókat sem, RTW-ben elég volt video csak a csodáknak mert azt minden játékban csak egyszer szerezte meg az ember és így tényleg volt értelme de hogy körönként háromszor nézzem meg hogy az assassinom éppen felgyújt valamit... -
katarzis #1479 Egyébként nemtudom számomra a kampány a játék lényege nem a csaták. -
katarzis #1478 Nem ezel van a gond,hanem a menükkel mint irtam fel lehetne dobni egy ilyesmi rendszerrel öket amiket alant vázoltam. -
haxoror #1477 Ez olyan Sid Meyer Pirates-osnak hangzik :)
Total War, az egész stratégiai térkép csak azért van mert önmagukban a csaták unalmasok lennének egy idő után, tök véletlen hogy végül a strat rész is kivállóra sikerült.
Rome topikban volt egy srác aki azt nehezményezte hogy az RTW-ben nincs kultúrális győzelem meg ilyen szarságok, jót röhögtem, na az már tényleg túlzás volt :)
Én ki vagyok békülve az RTW-s diplomáciai rendszerrel, eleinte idegesített hogy az AI rendszeresen felrúgja a szövetséget meg ilyenek de idővel megbékéltem ezzel végül is a játék a háborúkról, világuralomról és a csatákról szól elsősorban szal érthető ha a szomszéd betámad van is egy ilyen mottó az egyik betöltőképernyőn hogy az erősebbel kötött szövetségben nem lehet megbízni.
De még így is lehet jókat kavarni pl pénzzel pumpálni egy népet hogy ugorjon neki a másiknak és amikor már majdnem nyer akkor elzárni a csapot és lerohanni mindkettőt, kémekkel szemétkedni stb. -
Thanatos #1476 irta hogy ugyan ugy rohangálnának a mapon..., ergo me glehetne oldani hogy le lehessen őket vadászni :) mongyuk a vesztegetést viszont tényleg nemtom hogy menne a trontermes módszerrel -
haxoror #1475 A rómás rendszerrel viszont diplomáciailag teljesen el lehet szigetelni egymástól frakciókat pl lehetetlenné lehet tenni hogy valaha is békét kössenek csak pár profi assassin kell hozzá akik levadásszák a diplomatákat, ez a tróntermes megoldással már nem működne. -
Thanatos #1474 szvsz sokat dobtak anno a feelingen :) -
#1473 nincs rá jó válasz.
sztem nem problémás ha manapság egyre többször, már-már a filmes trailerekkel ér fel némely játékok trailere.
ez kell a népnek, és sztem elég sokáig nem is fog megváltozni.
vmi lagymatag trailer kevesebb szemet vonz, ez a mai világ, PR. -
katarzis #1472 Azok ebben a részben benne lesznek. -
Thanatos #1471 ott a pont, meg én a shogunos videket is nagyon hiányolom (pl bérgyilkolásnál) azok is nagyon hangualtosak voltak :)