11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Thanatos
    elvielg ha megnyitod egy army-dnak info képernyőjét én ott láttam valahol egy "join crusade" gombot, gondolom az lessz az
  • Hmuda
    Hm, hogyan is kell keresztes seregeket toborozni? A pápa üzent, hogy hozzak létre egy keresztes haderőt, mivel be kellene venni Jeruzsálemet. Eddig ok, de arról nem szólt senki, hogy ezt hogyan is kellene megcsinálni. Mivel én is Angliával kezdtem, ezért gondolom nem várja el a program, hogy 9 kör alatt odaérjek a városhoz és bevegyem. Néztem speciális egységeket, de semmi, és a meglévő csapatok "átkonvertálására" se találtam lehetőséget. :-/
  • Thanatos
    amugy eddig nekem nagyon bejön hangulatilag a game, igaz hangulatra nekem medieval 1 is jobban bejött mint rome, ergo a hozták rome enginejét + medieval hangulatát..., eddig nekem igy tünik :) amugy énis angolokkal kezdtem
  • Thanatos
    3ghz northwood proci 1.5giga ram (ohne dual chanel, szal sux :/) és 6600gt
    ez mamár eléggé egy alsókat gép szvsz
  • Hunor1
    VÉGRE A MAGYAR EGYSÉGEK

Na végre, erre sokan vártak asszem..nem is tűnik olyan rossznak mint amik a lengyel oldalon voltak találhatok.
  • Zsolo007
    Kell mindkettő. Nuku bonus.
  • bgabor
    A kettes számú DVD az bonus content vagy azon is a játék van?
    Tehát installhoz kell mindkettő?
  • Zsolo007
    daemonba mountol, telepít, cracket másol, örül... ennyi :D
  • Zsolo007
    Igen? Mid is van? Autodetectálok én is mindjárt, hátha csodát művel :D
  • SLICK
    értem... ez meglepett kicsit, hisz azt hittem, egy újjab demo jelenik meg, nem pedig a full :|

mindegy thx azért :)
  • bazza
    milyen vason?
  • Wini
    igen, de mo-n még nem lehet kapni
  • Thanatos
    nos nekem egész kelemesen fut, 1024*768, no aa, texture med, shadow lowest, minden más max, és a látványal sincs bajom bár a csodacsilivili grass-t lehet énis ki fogom kapcsolni :)
  • SLICK
    Hi! Bocs hogy le vok maradva, de megjelent a játék?
  • Isegrim

Hát, sajna ezt hallottam más forumokon is, igen-igen kár értük.... :(
  • Thanatos
    hmm, nem tudom hogy menyit számit ez a csoda auto detect grafnál de nekem mindent felnyomott maxra , kivéve texture meg shadow az low..., jah meg no aa, érdekes kombo :D
  • Zsolo007
    Nem.

Azok a bizonyos dismounted knightsok külön "termelhetők"
  • Zsolo007
    Így van, és így elfoglalni sem lehet őket...
  • Zsolo007
    "Város:"

"Kastély"
  • Mor3llo
    Hah...hála az égnek...de gondolom utca maradt olyan kevés :(
  • Isegrim

Hogy egy kicsit visszahozzam a kedvet, a végigfutás a falon című történet itt már nem lesz, a tornyok tudtommal csak akkor lőnek ha van mellettük valami egység is a falon! :)
  • Mor3llo
    Egyébként ha vki tolta a Stronghold-ot, akkor észrevehette esetleg a főmenüben az a zene szól, a Medieval2 Total War főmenüjében :)
  • Isegrim

Kérdés : lóról leszállítani és gyalogosként bevetni lehet a lovasságot csata előtt, mint az MTW1-ben?
  • Mor3llo
    Aki fizetős oldalról töltötte, az esetleg megdobhatna 1 pass-szal.Megköszönném nagyon, bár ha nem adja oda, az se nagyon baj, csak ha vki esetleg nem használja...
  • Mor3llo
    Én ezek alapján a amiket elmondtál az ostromról, már elment a kedvem.Bár eldöntöttem, én azt autómatán nyomaton le, mert egyrészt utálom h kevés utca van, a falak mellett nem lehet elmenni, előtte végig kell futni egy egységgel a tornyokon, mert ha ezt nem teszed meg, szétlövik az egységet...nekem ez nem jött be.Meg az én gépem ha nem is naon bírja a várost, ez a már sokadik ok amiért nincs is kedvem ostromolni...majd elvégzi a gép :)
  • PrasCo
    Csak lesz valami patch...?

Zsolo, jut eszembe, egy kérdés! Nekem úgy 22:00 körülre ér le, de nem szeretnék sokáig fennmaradni miatta, ugyanakkor azért ki szeretném próbálni a Medi-t. Úgyhogy "megágyaznék" neki, mielőtt leér.
    Az érdekelne, Te kiírtad DVD-re, vagy valamilyen virtuális meghajtóval futtattad? Ha igen, mi kajálja meg?
  • Thanatos
    hmm, mongyuk én városharcot eddig egy tw-be se csiptme igazán... :/
  • Zsolo007
    Megvolt az első kastély ostromom. Katasztrófa :(. A falakon képtelenség irányítani az egységeket. Beragadnak... :((
  • haxoror
    Elég rondának tűnik a kezelőfelület :(
  • Zsolo007
    Igen sajnos :(. Már a demónál is tapasztaltam ugyanezt. Pedig nem gyenge ez a gép. Az a poén, hogy ezen a rome is csak mediomon ment ami teljesen érthetetlen, de így van.
  • Zsolo007
    A zenék NAGYON el vannak találva, hihetetlenül hangulatosak.

És most találkoztam egy poénnal: Ha egy ellenséges seregre kattintasz akkor azt mondja: Miaz már unod a saját erőd nézegetését? :)
    Meg olyat is mond, hogy úgy néz én ki mint a te embered? (vagy valami ilyesmi, hülye francia akcentus :D)
  • Davidsned
    Ez borzasztó gépigénynek tűnik.
  • Zsolo007
    Nah csatát nem nyomtam csak pár kép, hogy miket kaptunk.
    A galériámban megtaláljátok MTW2_magyar albumban van pár kép. VAn pár poénos is :))

Na én most back to WAR :)
  • PrasCo
    Ja igen, már megint figyelmetlen gyökér voltam... =)
    Jogos.
    Nnu lesem a képeket. ^^
    Most kezdem csak a második DVD-t.
  • Zsolo007
    #1507-ben írtam a gépet. Nah megvolt az első csata. Katasztrófa :'(.
    Az AI segg hülye. Legalábbis ebben a "városban" a lovasság az volt:

De először egy érdekesség :)

Figyelitek? MO keres a legtöbbet kezdésként!!

Alapfelállás..

"Szépségeim" :)

Ez még korrekt harc, a gyalogság jól teljesített

Nade a lovasság! Valami iszonyat bementek egy rakat paraszt közé és és hullottak mint a legyek :(. De nem direkt mentem ám be...

Nem ám!. HA figyelitek a lovasság jelen pozíciója mögött van egy kis utcácska, ott akartam fölmenni, hogy mikor a gyalogság beér a térre hátbakaphassam az ellent. Szépen odakattintottam, aztán mentem és néztem mi történik a gyalogsággal. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy fogynak a lovasaim! ÉS csak lestem, hogy ezek fogták magukat és egy utcával lejebb mentek. Modnom akkor már lássuk mire jók, rányomtam hogy rohamra! és szépen belegyalogoltak a parasztokba :(. Eszement keveredés. A csapat nagy része hátul a kis utca kijáratánál forgolódott.

Az animációk jók, addig a pontig amik körbe nem vesznek egy egységet és többen ütik, na onnantól kezdve vicces látvány. Ugrándozik az egész megy az ütés anim és megszakad, mert ütik, de a sebzést beviszi...meg forgolódnak...áhhh

Pras! eszembe sem jutott, hogy costum battle is van. Azonnal :)
  • PrasCo
    Úgy értem, Custom Battle-t, ha van. ;]
    Milyen gépen tolod?
  • Mor3llo
    de cask a Battle Map Resolutiont kell lentebb venni.Amúgy Rome Total Warban nekem is kevés volt az FPS-em ezen a Battle Mapon, de a csata tökéletes futott.
  • Zsolo007
    Magyra nincs alapból és nem tudom, hogy hogy kell unlockolni, de az igazság az, hogy nem is akarom. Angolokkal kezdem, ki akarom érdemelni a "magyarságot" :)

Nagyon rövid ideig voltam bent. Így elsőre:
    Tetszik az intro (kampány-nép intro), hangualtos, maga az UI is nagyon hangulatos lett, középkori :). Építéseknél végre csak az elsőre von le pénzt ha többet állítok be, a többiét nem (romeban ez idegesített). És kissé kiakadtam azon amit láttam mikor megjelent az első kép:

Optimista beállítások....
    Aztán...

Pofáraesés. Bal felső sarkot kéretik nézni...

Úgyhogy lejebb vettem a beállításokat...
  • Mor3llo
    hna, este sztem énis meglesem egyes helyeken hogyan lehet majd megszerezni :D
  • PrasCo
    Magyarszki kvikk betl'-t toljon egyet, Főnök. =)