Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég jól állok benne :-) De azt nem értem, hogy lehet az, hogy a kereskedõimet mindig elhajtják a másik nemzet kereskedõi :-(
Hogyan lehet a saját kereskedõmet fejleszteni, hogy ne tudják megvesztegetni? Azzal, hogy én is megpróbálok megvesztegetni más kereskedõket, vagy azzal, hogy minél fejlettebb a piacom ahonnan veszem?
És a kémmel is és a pappal is ez a helyzet? Mármint annál jobb a papom esélye az eretnekekkel és a boszorkákkal szemben, hogy minél nagyobb katedrálisból veszem meg õket? Vagy hogy fejlesszem ezeket az embereket?
Másik kérdésem!!! Hogy lehet az a játékban, hogy például engem csak úgy simán betámad a Spanyol (Angolokkal vagyok) és a Portugál és a Pápa nem átkozza ki Õket, de ha én támadom meg Õket, akkor azonnal kiátkoz engem :-( ???
Próbáltam a hobbitok felé terjeszkedni, de Rohan akkor is támadott ha már nem voltak nagyobb egységeim a területemen.
#10854 ha okosan állsz fel akkor közelharcban is megfogják õket, nagy össztûz seregek nagy része elhullik és a silvan elfeknél a generálisok is jók közel harcban, de a védelmem talán egyszer törték át Mordor mellett 😊
#acm
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem véletlenül lehet õket csak egyetlen egyszer toborozni a kampány során.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
spearman és swordsmanek az íjászok elé akik feltartják az ellent guard módban, és csak lõni kell .. silvan elfeknél plusz pont h a családtagok kísérete is íjász ezáltal még eredményesebbek 😊
#acm
Két telepítõje van arra figyelni kell.
Ha az is stimmel akkor nem tudom.
Nekem így ment: alak+kieg+kieg patch 1.5 + (crack ha neked kell)+ TATW2.1 part1 + TATW2.1 part 2
Gondolom az alapjáték az megy így.
Nem volt vele soha probléma, egyetlen gondom h eltûntek a mentéseim, de az lehet h merevlemez hiba.
Nyugodtan nyomd fel, sokaknak tetszik.
Amikor elindítom a kingdoms.exe fájlt,akkor csak fél percig tölt,s kilép az egész játékból valami hibaüzenetet írva.Csak nincs az üzenethez szöveg. Valaki tudja mi lehet a baj?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Az én stratégiám:
1. messzirõl tüzes íjászok legyengítik õket, majd közelrõl vagy fejszések, vagy sima gyalogság, de akkor tömegével (1 troll egységre 3-4), illetve többszöri lovasroham (ha sikerül hátba kapni õket)
2. ha van 3-4 fejlett balliszta akkor sikerül a nagyját leszedni mire elérik az egységeimet - ez alkalmazható mumakilokra is
Nekem igazából az alap game is igen bejött csak ugye a bug...
Bár Shogun2 uj videoit nézve számomra az az etalon.. Mikor lovasság belerongyol a gyalogságba és repkednek szét az emberek 😊 Meg maga a kor, a szamurájok stb..
De remélem addig sikerül ezzel a moddal sok kellemes percet eltölteni..
Néztem az Third age városképeit, hát tényleg igen komolyan megcsinálták a srácok..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Third Age nekem ezerszer jobb mint az alapjáték, eleve hogy teljesen eltérõ népek vannak, külön taktika kell a trollokhoz, olifántokhoz, megjelentek az egyedi hõsök, speciális új tulajdonságok vannak, új hangok, zenék, minden népnek egyedi kezelõfelület stb. A 2.1-es változatra mindent lecseréltek, csak a városok maradtak, de a közeljövõben úgy néz ki hogy Minsa Tirith falai alatt fogjuk az orkokat aprítani <#eplus2>#eplus2>. Hála egy technikai áttörésnek ami sokáig megkötötte a mod-gyártók kezét, de kijött egy tool ami az alapjáték városait módosítani tudja.
Multi miatt annyira nem érdemes, sajnos csalódtam benne mert Rome-ban bármikor mentem fel mindig volt fent 40-50 játékos minimum, ennél jó ha van fent 10. <#gonosz3>#gonosz3>
Mind1 lerántom ujra aztán megpróbálom ezt a Third Age-t amit a kollega írt..
Fenébe találok egy játékot ami tényleg igen tetszik szuperül fut erre ez a rohadt bug. Megvenni sem érdemes, nem is variálnék rajt, de eredeti game is ugyan ezt csinálja, sok helyen olvasom.
Idegeskedni meg ingyen is drága 😛
Mind1 abba bízok hogy ha már az eredeti készítõk leszarták ezt a bugot a modderek találtak megoldást erre is..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Stainless Steel Az egyik legnépszerûbb mod, sok újítást visz a játékba, nagyobb a térkép, több provincia, bug fixek, okosabb AI, új egységek, grafikai javítások meg sok kis okosság 😊
Broken Crescent Ez az arab országokra, a közel keletre fúkuszáló mod, 17 új frakcióval és rengeteg új egységgel.
Third Age Ez a kedvencem, a Gyûrûk Ura világában játszhatsz, elfekkel, orkokkal, emberekkel, stb, természetesen nem Európában hanem Középföldén. Rengeteg újítást, grafikai javítást, AI fixet, hõsöket(Legolas, Gimli..), egyéni várakat(Minas Tirith, Vasudvard meg a Kürtvár) és egyéb okosságokat tartalmaz 😊 A moddb.com mod versenyén a világ összes játék modifikációja közül a harmadik lett 😉
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Pedig tényleg tetszik de igy nincs lelkierõm elkezdeni egy más néppel hogy azon izguljak melyik kör végén fagy ki ujra.. Mentés meg nem segít mert betöltöm és ujra kifagy..
Visszatöltöttem 3-4 körrel elöbb ujra lepörgettem ujra kifagy.. 😞
63. kör szóval ujra nem fogom kezdeni kedvem meg eléggé elment tõle igy hogy játszok x orát aztán megdöglik..
Talán majd shogun 2
Komoly ez a game csak csomo dolgot nem vágok..
Pl ez a páncélzat sebzés stb ez hogy számítodik ?
Nincs erre valami leírás ?
Vagy ez afféle velejáró dolog a város növekedésének és nem lehet csökkenteni ?