11765
-
Bazsa95 #10925 preference.cfg-vel hogy lehetne feloldani? Ha leírnád lépésenként nagyon megköszönném. -
#10924 Olyankor az történik hogy hibásan írja felül az "auto-save" file-t ami minden körnél ment és ha így mentesz le egy állandó save file-t az aktuális kampányodnak lőttek(mert a hibát a save fileba menti), nálam ritkán fordult elő idáig(gold csomag van nekem is), én úgy védekezek hogy 5-10 körönként mentek így ha előjön netán a hiba, törlöm az autosave filet, és max 5-10 kör vész kárba.
(tapasztalataim szerint gold csomagnál akkor jön ez a probléma elő, ha a descr_stat filet átszerkeszted, pl feloldasz egy népet, viszont a preference.cfg ből feloldva a kampányt ez a hiba nem jelentkezik.) -
Bazsa95 #10923 Sziasztok, a játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Eredetin játszok a sima total warba és kampányolok. Miért van az hogy mindig kidob 50. kör környékén (időnként tudok lépni 1-1 kört de utána folytatja) kiírja hogy a Medieval 2 Total War meghatározatlan hibát észlelt és leáll? UI.: Gold csomagom van és magyar -
#10922 nyomd folyamatosan a alt-ot és katints rájuk -
#10921 Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy ijjas lovassággal, hogyan lehet közelharcot kezdeményezni? -
#10920 A Magyar Mod 2.0-val játszom. Az egyik előkelőmnek a nádorispán címe volt. Ezt lehet adományozni, vagy ilyet random ad a játék valakinek? -
obe #10919 akkor passz:( -
#10918 A különböző kampány indító ikonokkal indul, a kingdoms.exe-t próbáltam elindítani, az nem megy. -
#10917 Feltettem a Kingdoms kieget, crack, aztán a töltő képernyő után egy üres, felkiáltó jeles hibaüzivel kidob... 1.5 patchet feltettem, crack, de ugyan úgy kidob.
??? -
#10916 nem arol van szó amikor a várfalonlévöket akarom megnézni hanem amikor megakarom közeliteni a várfalat távolrol elkeuzd vibrálni meg el is tünik -
obe #10915 feature - nincs orvosság - ne zúmolj közel -
#10914 amugy a várfal miért tünik el ha a kamerát túl közzel visszem ha meg eltávolodok akkor vissza jön régen nem csinálta ezt -
Zair #10913 Az faxa, mert én vagy fél napot töltöttem azzal, hogy 1.3-ig felpeccseljem, ezek szerint a kieg is elég lett volna. -
#10912 köszi! -
obe #10911 az 1.0 után dobd rá a játék kiegészítőjét, 1.5 lesz...ennyi -
#10910 Üdv!
Segítséget kérnék. Az alap M2:TW játékot patchelném föl, de az 1.3-nál megakadok. Azt írja, hogy 1.0-ra nem tud települni. Feltettem az 1.1-et, az 1.2-t, de arra sem hajlandó. Tudtommal nincs köztük másik patch. HELP! -
obe #10909 mindegy, akkor gondolom ati kärtyäd van, annak a regi driver-et töröld, mindenhonnan, aztän mehet az uj driver (ujrainditäs) -
mindero #10908 kepfeltöltes.hu aztán küldesz linket -
IvanJacint #10907 tudok,de hova toltsem fel? -
mindero #10906 Én se hallottam ilyen bugról, mindenesetre érdekes. Nem tudsz screenshotokat csinálni? Mit írt a settlement details-be? Milyen épületek vannak stb...
Már kíváncsi vagyok. -
#10905 egy gond van a nivida nem engedi hogy letöröljem -
obe #10904 hát nem a legjobb ötlet...mind2-t töröld le, es rakj fel az előzőnél ujabbat -
MaRee #10903 Ahoz hogy katonákat képezhess nem csak barakk kell, ha a recruit menübe mész és rámutatsz az egérrel valaminek az ikonjára amit nem tudsz képezni, ki fogja írni hogy hány kör múlta tudsz az adott egységből mégegyet képezni.
Mint lentebb említették kell hozzá a kultúra bónusz, ez Gondornál a dúnadán, és ugye minél többen élnek az adott settlementben annál több embert lehet katonává képezni. A barakkokat érdemes tovább fejleszteni, mert ezzel is növelni lehet az képezhető egységek számát.
Ha ezek mind megvannak és mégsem jó akkor vagy valami nagyon csúnya bug vagy valamit nagyon eltosztál, próbálj indítani egy új kampányt ha más megoldás nincs. Én már évek óta játszok ezzel és soha nem találkoztam ilyen problémával. -
IvanJacint #10902 van barack vagy mi es ilyaszkepzo is
de nem jelenik meg senki sot az egyiknel megepitettem a nagy barackot ahol 3-4 fajta ember kene legyen de semmi -
mindero #10901 Hülye kérdés, de van barakk?
Vagy hogyhogy nem tudsz embereket venni? Szürke az egység, vagy teljesen üres az egész panel? -
IvanJacint #10900 igen azt tudom.olyan mint a sima medievalban a valassi nezet
az en nezetem van 50% ban minimum -
mindero #10899 Vagy valami hasonló, settlement details-be meg tudod nézni hogy áll a népesség. -
mindero #10898 A kultúrát minimum föl kell hozni 15%-ra hogy egységeket tudjál toborozni. A legfejlettebb kultúrakonvertáló épület körönként +3-at ad, tehát max a 9. kör környékén (0+0+1+1+2+2+2+3+3) tudsz majd legalapabb egységeket gyártani. -
IvanJacint #10897 meg mindig nem tudom fejleszteni a varosokat,varakat third age-be.
Mar Arogorn is csatlakozot Gondorhoz.Es meg mindig Mordor foldjen nem tudok embereket venni a kastelyokban -
#10896 az gond ha két driver van a gépen egy nivida és ati? -
obe #10895 cserelj drivert -
mindero #10894 Elsőre csak jó, utána meg baromi jóvá válik. -
#10893 Működik is :) Tegnap este beüzemeltem. Már csak az összes patch-et kell felraknom és mehet a tesztelés. Jónak tűnik így első blikkre. -
#10892 és pluszban leveri a gép felbontását a leggkisebre és 4 bites szinre -
#10891 sziasztok az volna a problémám hogy amikor játszok a játékkal és utána kilépek azt írja ki a gép hogy az ati meghibásodot valami ilyesmit és csak ennél a játéknál valaki kérem segítsen -
MaRee #10890 Működnie kell, mert én is így csináltam :) -
#10889 feltettem az SS 6.4-et de nem tudok új kampányt kezdeni :D 6.3 mappájába kellett tenni, valakinél volt hasonló problem? -
#10888 Köszönöm, meló után le is tesztelem. -
MaRee #10887 Megoldás
"The way i fixed it was to swap the names of the "Third_age" folder with one of the other campaigns.
I changed americas to Third_age and then choose the americas campaign from the Kingdoms launcher."
-
#10886 Steam-es verzióval meg a Third Age, most telepítettem fel. és valamiért nem akarja az igazságot. Az ikont kirakja, de csak a sima kingdoms-t akarja elindítani.