11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • Bazsa95
    preference.cfg-vel hogy lehetne feloldani? Ha leírnád lépésenként nagyon megköszönném.
  • Savaran
    Olyankor az történik hogy hibásan írja felül az "auto-save" file-t ami minden körnél ment és ha így mentesz le egy állandó save file-t az aktuális kampányodnak lőttek(mert a hibát a save fileba menti), nálam ritkán fordult elő idáig(gold csomag van nekem is), én úgy védekezek hogy 5-10 körönként mentek így ha előjön netán a hiba, törlöm az autosave filet, és max 5-10 kör vész kárba.

(tapasztalataim szerint gold csomagnál akkor jön ez a probléma elő, ha a descr_stat filet átszerkeszted, pl feloldasz egy népet, viszont a preference.cfg ből feloldva a kampányt ez a hiba nem jelentkezik.)
  • Bazsa95
    Sziasztok, a játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Eredetin játszok a sima total warba és kampányolok. Miért van az hogy mindig kidob 50. kör környékén (időnként tudok lépni 1-1 kört de utána folytatja) kiírja hogy a Medieval 2 Total War meghatározatlan hibát észlelt és leáll? UI.: Gold csomagom van és magyar
  • Lacoka12
    nyomd folyamatosan a alt-ot és katints rájuk
  • bazza
    Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy ijjas lovassággal, hogyan lehet közelharcot kezdeményezni?
  • bazza
    A Magyar Mod 2.0-val játszom. Az egyik előkelőmnek a nádorispán címe volt. Ezt lehet adományozni, vagy ilyet random ad a játék valakinek?
  • obe
    akkor passz:(
  • bazza
    A különböző kampány indító ikonokkal indul, a kingdoms.exe-t próbáltam elindítani, az nem megy.
  • bazza
    Feltettem a Kingdoms kieget, crack, aztán a töltő képernyő után egy üres, felkiáltó jeles hibaüzivel kidob... 1.5 patchet feltettem, crack, de ugyan úgy kidob.

???
  • Lacoka12
    nem arol van szó amikor a várfalonlévöket akarom megnézni hanem amikor megakarom közeliteni a várfalat távolrol elkeuzd vibrálni meg el is tünik
  • obe
    feature - nincs orvosság - ne zúmolj közel
  • Lacoka12
    amugy a várfal miért tünik el ha a kamerát túl közzel visszem ha meg eltávolodok akkor vissza jön régen nem csinálta ezt
  • Zair #10913
    Az faxa, mert én vagy fél napot töltöttem azzal, hogy 1.3-ig felpeccseljem, ezek szerint a kieg is elég lett volna.
  • bazza
    köszi!
  • obe
    az 1.0 után dobd rá a játék kiegészítőjét, 1.5 lesz...ennyi
  • bazza
    Üdv!
    Segítséget kérnék. Az alap M2:TW játékot patchelném föl, de az 1.3-nál megakadok. Azt írja, hogy 1.0-ra nem tud települni. Feltettem az 1.1-et, az 1.2-t, de arra sem hajlandó. Tudtommal nincs köztük másik patch. HELP!
  • obe
    mindegy, akkor gondolom ati kärtyäd van, annak a regi driver-et töröld, mindenhonnan, aztän mehet az uj driver (ujrainditäs)
  • mindero
    kepfeltöltes.hu aztán küldesz linket
  • IvanJacint
    tudok,de hova toltsem fel?
  • mindero
    Én se hallottam ilyen bugról, mindenesetre érdekes. Nem tudsz screenshotokat csinálni? Mit írt a settlement details-be? Milyen épületek vannak stb...

Már kíváncsi vagyok.
  • Lacoka12
    egy gond van a nivida nem engedi hogy letöröljem
  • obe
    hát nem a legjobb ötlet...mind2-t töröld le, es rakj fel az előzőnél ujabbat
  • MaRee
    Ahoz hogy katonákat képezhess nem csak barakk kell, ha a recruit menübe mész és rámutatsz az egérrel valaminek az ikonjára amit nem tudsz képezni, ki fogja írni hogy hány kör múlta tudsz az adott egységből mégegyet képezni.
    Mint lentebb említették kell hozzá a kultúra bónusz, ez Gondornál a dúnadán, és ugye minél többen élnek az adott settlementben annál több embert lehet katonává képezni. A barakkokat érdemes tovább fejleszteni, mert ezzel is növelni lehet az képezhető egységek számát.

Ha ezek mind megvannak és mégsem jó akkor vagy valami nagyon csúnya bug vagy valamit nagyon eltosztál, próbálj indítani egy új kampányt ha más megoldás nincs. Én már évek óta játszok ezzel és soha nem találkoztam ilyen problémával.
  • IvanJacint
    van barack vagy mi es ilyaszkepzo is
    de nem jelenik meg senki sot az egyiknel megepitettem a nagy barackot ahol 3-4 fajta ember kene legyen de semmi
  • mindero
    Hülye kérdés, de van barakk?
    Vagy hogyhogy nem tudsz embereket venni? Szürke az egység, vagy teljesen üres az egész panel?
  • IvanJacint
    igen azt tudom.olyan mint a sima medievalban a valassi nezet
    az en nezetem van 50% ban minimum
  • mindero
    Vagy valami hasonló, settlement details-be meg tudod nézni hogy áll a népesség.
  • mindero
    A kultúrát minimum föl kell hozni 15%-ra hogy egységeket tudjál toborozni. A legfejlettebb kultúrakonvertáló épület körönként +3-at ad, tehát max a 9. kör környékén (0+0+1+1+2+2+2+3+3) tudsz majd legalapabb egységeket gyártani.
  • IvanJacint
    meg mindig nem tudom fejleszteni a varosokat,varakat third age-be.
    Mar Arogorn is csatlakozot Gondorhoz.Es meg mindig Mordor foldjen nem tudok embereket venni a kastelyokban
  • Lacoka12
    az gond ha két driver van a gépen egy nivida és ati?
  • obe
    cserelj drivert
  • mindero
    Elsőre csak jó, utána meg baromi jóvá válik.
  • PsyhoApu
    Működik is :) Tegnap este beüzemeltem. Már csak az összes patch-et kell felraknom és mehet a tesztelés. Jónak tűnik így első blikkre.
  • Lacoka12
    és pluszban leveri a gép felbontását a leggkisebre és 4 bites szinre
  • Lacoka12
    sziasztok az volna a problémám hogy amikor játszok a játékkal és utána kilépek azt írja ki a gép hogy az ati meghibásodot valami ilyesmit és csak ennél a játéknál valaki kérem segítsen
  • MaRee
    Működnie kell, mert én is így csináltam :)
  • LasCar16
    feltettem az SS 6.4-et de nem tudok új kampányt kezdeni :D 6.3 mappájába kellett tenni, valakinél volt hasonló problem?
  • PsyhoApu
    Köszönöm, meló után le is tesztelem.
  • MaRee
    Megoldás

"The way i fixed it was to swap the names of the "Third_age" folder with one of the other campaigns.
    I changed americas to Third_age and then choose the americas campaign from the Kingdoms launcher."
  • PsyhoApu
    Steam-es verzióval meg a Third Age, most telepítettem fel. és valamiért nem akarja az igazságot. Az ikont kirakja, de csak a sima kingdoms-t akarja elindítani.