11765
-
marceapro #11165 :D és a játékba?:D -
MaRee #11164 Elmegyünk dolgozni. -
marceapro #11163 ti hgoy szereztek pénzt? -
OWEN24 #11162 hát ha feltöltenéd valahova megköszönném! :D -
#11161 vikingekel brutálisak harcba -
#11160 Nem értem komolyan, minek mentés amikor magad is eljuthatsz odáig:)
Nem hinném hogy olyan nehéz. -
OWEN24 #11159 Kikkel játszol? -
#11158 Akkor negatív, én lenni magyar... :D -
#11157 az enyém jó?10 kör körül járok és van 5 váram -
OWEN24 #11156 Egy picivel e kezdés utánra gondoltam nagyjából 40.kör körülire vagy több -
#11155 A kezdés elég lesz? -
OWEN24 #11154 hali! Valaki tudna nekem feltölteni egy mentést a török ,francia vagy németrómai birodalomról? Köszi! (Lehetőleg ne valami olyat ahol fél térképet birtokolom) -
Kilop #11153 1. kérdés: Elmagyaráznátok hogy hogyan rakjam fel a magyarítást? Mert bemásolom a fájlokat a datába és semmi...
2.kérdés: Azt hogyan lehet megcsináálni hogy ostromnál kövessék a faltörőt mint ahogy a gép is szokta?:D -
#11152 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy miért van az,hogy ha a kingdomsba,amig nem kezdek meg csatát,addig nincs gond,de amint belekezdek egybe,bármelyik kampányban,egyből hibát ir ki,és ráadásképp még az 1.5-ös patchet sem engedi felrakni,mivel valami localized fájlt nem talál,pedig ott van.
Ha valaki tudna segíteni,azt nagyon megköszönném .
Üdv! -
hitman1028 #11151 zöld=javult
piros=romlott
fekete=nem változott -
#11150 KÉRDÉS:
Valaki elmagyarázná plíííz, hogy pontosan mi mit is jelent ennél az ábránál? Miért feka, zöld, piros - és mi a hozzá tartozó % arányban? Köfff!
-
#11149 van olyan mod amiben az ally-val részletesebben lehet szervezkedni?
pl elküldöm nekik hogy xy körön belül készülök 1 vár bevételére és kéne segitség,kb mint a keresztes hadjárat hasonlo mintával -
Kilop #11148 Hello!
Hogy ha a Kingdoms-al játszok akkor lehet alap kampányban is játszani, vagy muszály az adottal pL: brit, amerikai, teuton...? -
#11147 Mindenki máshogy szokta, de leírom én hogy szoktam:)
Németekkel ha játszok lerohanom a dánokat mivel csak 1 tartományuk van, németek 5 tartománnyal kezdenek erős a gazdaságuk dől a lé később a sok bányából szép kis summa jön össze, dánok után Itáliában kiírtok mindenkit, kivéve a pápát, utána teljes erővel franciák ellen, ezen közben magyarokkal próbálok jó kapcsolatot ápolni, a lengyelek ellen csak védekezni szoktam esetleg ha már nagyon felidegesítenek elfoglalom a határ-menti tartományaikat és odaadom a pápának így nem leszek határos velük, ezért békén hagynak:)
Törökök, villámháború Bizánc ellen, utána Egyiptom, aztán jönnek a mongolok és a timuridák, azok ellen kicsit nehezebb:)
De ha kezdő vagy a játékban akkor inkább a németekkel kezd előbb:)
Dióhéjban ennyi volna, ennyi jutott eszembe:) -
OWEN24 #11146 Hogyan érdemes kezdeni velük. -
#11145 Milyen segítséget? Mire vagy kíváncsi pontosan? -
uvijoe #11144 Köszi megtaláltam,letöltöttem és möködik!!!
Ezer hála! -
OWEN24 #11143 A németrómaiakhoz vagy a törökökhöz tudnátok adni egy-két tippet, segítséget? -
ashead #11142 Innen lehet leszedni:http://www.cdprojekt.hu/termektamogatas/109-arcania-gothic-4.html -
uvijoe #11141 szia én pont a te hsz. miatt kerestem a hotfixet de sajna nem találom. -
ashead #11140 Elvileg pedig ki kellene lépnie. Nekem mindig be jött ez a hiba míg rá nem jöttem mi a gond. És a régi oldalukon is így volt leírva, de a hotfix az most is ott van, csak a leírás lett rövidebb.Örülj hogy neked nincs ez a hiba , bár furcsa. -
#11139 nekem magyar gold verzióm van mégse lép ki a amerikai kampánynál -
ashead #11138 Már mi nincs? Itt most arról van szó hogy a magyar gold verzió Amerikas kampánya hibás, az európaiak megjelenésekor kilép. Ez a magyar gold verzióban tuti jelentkezik. Ezt javítja egy hotfix. -
#11137 nekem nincs ilyen a gold verziómban -
ashead #11136 Már egyszer írtam választ! (11125)cd-projekt oldalán fennt van a hotfix ami neked kell!Ez a magyar gold verzió tipikus hibája amit ők adtak ki , ezért a hotfixet is ők csinálták hozzá. -
#11135 Had ne részletezzem, hogy szerintem melyik rokonod a troll...
Igazából a hsz-ed további részében, pedig azt ecseteled, hogy magad is troll vagy. Az probléma, hogy bizonyos nézetből, gagyi a mozgás, de az egyen arc nem lenne probléma. -Tehát nem baj ha az asszony arca ocsmány, csak a járása legyen szép-. Gondolom azon nem filóztál, hogy a készítők, nem unaloműzésből, vagy trehányságból csinálták, hanem okkal. Bezzeg ha minden faxa lenne benne, és kéne hozzá egy atomerőmű, akkor meg pont az zavarna. -
Ariakus #11134 Már megszoktam itt az sg-n, hogy mindig van egy troll aki teljesen kiforgatja a másik ember hozzászólását és lámának nézi.
Én nem azért említettem meg ezt a sprite dolgot, mert egy grafikabuzi játékos vagyok, hanem azért, mert amit egy korábban elkészült programban normálisan meg tudnak oldani (Rome TW)azt egy utána következő folytatásban teljesen elrontanak. Nem is vettem volna észre az egészet ha a Rome-ban ugyanígy oldották volna meg a dolgot. Engem az sem érdekelt a Medieval 2-ben, hogy fejlesztők megcsináltak azt, hogy a katonáknak különböző arca legyen (totál fölöleges feature a bloom effekttel karöltve). De az, hogy távolról a katonák mozgásanimációja (lovak és gyalogosok csúsznak a talajon és úgy mozognak mint egy robot) és kinézete a 90-es évek elejét idézze az már igénytelenség. Grafikailag ebben az értelemben számomra mindenképpen visszalépés volt számomra a Medieval 2 a Rome TW-hoz képest. Ennyi. -
#11133 Itt van egy csomó cucc, hátha közte van a hotfix is. -
#11132 Komolyan mondom: irigylem némelyikőtök problémáit
Nekem néha közeli kameraállásnál, olyan szögből mutatja a dolgokat, mintha a lovasom, lovának a seggéből, vagy a gyomrából nézelődnék. De ki a francot érdekel ez? Ez kb olyan mintha a fifá-nál azon rinyálna valaki hogy a stadionban csak 10 féle néző van...
#11124: Nagyjából kiderült mekkorák a mongolok, sajna nagyok. De szépen lassan kezdenek gyengülni, timuridsok, velenceiek és én is háborúban állok velük. Idáig úgy tűnik hogy nagyobb volt a füstjük mint a lángjuk. -
uvijoe #11131 Sziasztok!
Olyan jellegű a problémám hogy Amerikai camping-ban ha Spanyolokkal vagyok 20. körben az Apacsokkal a 30. körben kilép a program.
Állitólag egy Hotfix javítócsomag segitene benne de sehol se találom.
Van ilyen,és le lehet tölteni valahonnan,vagy van más megoldás a problémára?
A választ előre is köszönöm...:) -
#11130 mondjuk full grafikán a RomeTW-hoz sem ártott 1-2 giga ram -
#11129 Ez minden 3D játéknál így van azthiszem, a távol lévő objektumok grafikája úgymond leredukálódik, így takarékoskodnak a memóriával és nem utolsósorban a processzor sem számol annyit, meg logikus is, minek legyen valaminek éles textúrája ha amúgy csak egy kis pont a távolban?
Ha ezt nem így csinálnák már kb a RomeTW-hoz is kétmagos proci meg vagy 2 giga ram kellett volna ami 2005 körül elég érdekes lett volna:) -
bgabor #11128 Sajna nem. Szerintem ez fontos funkciója a játéknak, mert így FPS csökkenés nélkül tud megjeneíteni hatalmas seregeket egyszerre. Én is utálom, de ez már így marad. Hamar meg lehet szokni. -
Ariakus #11127 Nekem olyan kérdésem lenne, hogy érkezett -e már olyan patch ami kijavítja azt, hogy ha kizoomolunk csatában akkor sprite-okká válnak az egységek ? Olyan ocsmány az , Rome-ba sem volt ilyen. Olyan mintha a Medieval 1 lenne . -
OWEN24 #11126 valaki tud magyarítást a Medieval2 TW-hez????? Megköszönném