Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy olyan hogy Cél
Oda a következõt kell írni..
"D:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\medieval2.exe" --io.file_first
Természetesen az elérési út lehet neked más.. a lényeg ami mögötte van..
Ekkor már magyar lesz..
A kiegekkel is így kell..
Amugy iszonyat egy jó játék.
Nekem Napoleon meg Empire nem annyira jött be, egyrészt iszonyat sokat tölt az Empire, másrészt valahogy az a kor sem tetszik annyira..
Ez viszont iszonyat jól fut állat komplex igen hangulatos..
Remélem Shogun 2 jól sikerül addig meg szerintem ez a best.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nekem eredetileg nem is voltak ilyenek benne a data könyvtárban, szóval fel sem ajánlott sem felülíratást sem egyéb opciót. Valakinek ötlete esetleg?
Ha jól emlékszek, régen úgy volt, hogy csak akkor lehetett megpakolni a gyártósort, ha volt a településen egy hadvezér.
Nekem a modban az zavart, hogy nagyon rámentek az anyagias dolgokra, minden apróságért vonnak le aranyat.
Amúgy a modnak szintén az a legnagyobb hibája mint az ss-nek, egy örökkévalóság amíg kört vált 😞
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Viszont arra megkérnélek, hogy ha 6.2-vel játszol,és indítassz 1 Historical Campaign-t akkor nézd már meg, hogy elindulnak-e a scriptek mint a sima kampányban,az elsõ körben.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De azt sem szabad elfelejteni, hogy Õk is tanulnak történelmet, de mivel "A GYÕZTESEK ÍRJÁK A TÖRTÉNELMET", így úgy tanulják, hogy mi sehol sem voltunk/vagyunk :-(
Azt mondjuk FELHÁBORÍTÓnak tartom, hogy Magyarországról, ami a Nyugat védõbástyája volt 500 éven át ennyire semmit ne tudjanak, de hogy még a fáradtságot se vegyék hogy megnézzenek egy 1400-ból származó térképet (ráadásul amikor ott van pl a Magyar Mod 2.0, csak importálni kellett volna) egyenesen pofátlanság.
Vagy lehetséges hogy a Nyugati történetírás ennyire semmibe veszi a Középkori Magyarország érdemeit és jelentõségét? Nincs egy normális térképük az általános iskolai könyvekben ( tanulnak egyáltalán ilyet)?
Akit érdekelne! Vagy aki másnak ajánlaná!!!
Úgy tudom, hogy most már az Ncore-on a Medieval 2 és vele együtt a Kingdoms is fent van teljesen magyarosítva :-) Vagy 10 Gb összesen...
Adimus:
1)Nem nagyon.
2)Lesz még ha jól emlékszek
3)Ha meghal a pápa akkor az új lehet visszafogad,vagy meghal a királyod.Küldj diplomatát,és van olyan menüpont, hogy fogadjanak vissza,próbáld meg egy kis lóvéval rávenni õket.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
2. asszem késõbb lesz több is, bár én sose hajózgattam 😊
3. próbálj békét kötni néhány ellenséggel, a pápa meg majd néhány kör után vissza fog venni. Én most kezdtem egy angol kampányt, skótokat mire kiírtottam ki is átkozott, de vissza vett vagy 10 kör után..
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
1. van hogy a városokban ingyen lehet fen tartani a milicistákat, van még valami amitõl kevesebb vagy ingyenes a sereg fen tartása ?
2. hajóból csak 2 fajta van bárka meg holk vagy késõbb lesz több is ?
3. Most 80.-ig körnél járok és már háborúban vagyok lengyel,magyar,velencei,szicíliai,angol,spanyolokkal és az a pápa is kitagadót hiába pénzeltem😞 + keresztes hadjárat is van ellenem elpusztítottam az angolokat,spanyolokat én már nem támadom a ellenséges országokat de a pápa nem akar vissza fogadni a népességem csökken és már kezdem uni, mit kéne még tennem hogy visszafogadjon ? vagy már soha nem fog?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Scott! Mi az a DLV?
a file-ról készíts biztonsági másolatot mert akár egy rossz szóköz is elronthatja az egészet és nem fog mûködni a játék
Vagy átírod a játék egy file-ját:
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign.
és itt keresd meg a descr_strat txt file-t
playable
england
france
hre
spain
venice
end
unlockable
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
hungary
end
nonplayable
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slave
És így írd át:
playable
england
france
hre
spain
venice
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
hungary
end
unlockable
end
nonplayable
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slave
Ugyanis az Angolokkal próbálkoztam (kezdõ vagyok!) de volta olyan várak (és inkább itt a várakat emelném ki, mert a városokban tudtam adót állítani és ott ott van a bordélyház is...) ahol csak 0,5% -os volt a növekedés, pedig felépítettem mindent...
Van valami kidolgozott tevretek erre?
Vagy nem mindegy, hogy ki a kormányzó?
A játék vagy long vagy short campaign, mikor állítod be hogy kivel akarsz lenni, a victory conditionsnál vagy ilyesminél írja, hogy melyik frakciókat kell likvidálnod, amúgy 1400 valameddig tart asszem.
Egy kör talán 3 hónap, de ezt lehet állítgatni.
Másik kérdésem: és addig tart a játék amíg meg nem csinálom a feladatokat? Vagy van idõkorlát? Minden egyes továbbléptetés mennyi idõnek felel meg? Hónap, vagy fél év? Vagy egy teljes évnek?
http://toriblog.blog.hu/2009/11/28/kritika_medieval_ii_total_war_magyar_mod
Sajna nem tudom, hogy egyáltalán magyar nyelven fent van-e könyve. Én azt tudom javasolni kérdezz itt a fórumon, szerintem szivesen segít mindenki, meg játsszál vele sokat, és utána rájössz a dolgokra. Elõször nekem is nagyon fura volt.
lattam olyat vmelyik oldalon h "magyar mod"a medieval2 hoz
miben kulonbozik a simatol ill mi kell hozza?
Vagy csak a DVD van benne a tokban és kész!
ott rebelek, vagyis lázadók vannak, azt is el lehet foglalni.
Apa27:
nem igazán értem a kérdést, hogyhogy hogyan mutatkozik meg? a gépnek igazából mindegy hogy van e információja rólad, inkább csak neked számít hogy látod-e az õ területeit.
Kár :-)
Vagy azt a gyártók csinálták a Medieval 2-höz? És semmi köze a gyártókhoz?
Elkezdtem letölteni az SS 6,3-at,és akármeik verziót is vállasztom,közvetlenül az Install elött (vmi. hiba miatt nem engedi) ezt írja:The file "SS6,3(5)-1.bin"could not be located in "C/Users/kyel/Dawnload".Please insert the correct disk or select another folder.
A cd 1 ben van szóval nemtudom mit akar.