11765
-
Dunadan11 #10885 No igen nekem is maradtak ilyen települések föleg ithilien környékén , nem tudok jobbat babrálni kell a népességnövekedéssel és az adókkal.A község csak akkor terjeszkedik mint te is tudod a total warokbol ha a népességszám nö.(Ha nagyon nem tudsz várni ott a cheat)Bár sztem ha már cheatelsz ne ezt cheateld.Én kereskedökkel még nem találkoztam :DEmbereket venni ???Mármint zsoldosokat? Mert én abbol is csak 1 egységet találtam és azt sem mordorban.
A kultúrákrol jutott eszembe hogy remélem nem mészárolod le elfoglaláskor a fele lakosságot mert akk sose fog fejlödni a település:DEgyébként nem árt néha lerombolni az ottani épületeket h a te kulturád erösödjön. -
#10884 itt vannak különböző kultúrák, X %-nak kell meg lenni ahhoz hogy bizonyos épületeket megépíts, tehát itt nem vallás van hanem kultúra -
IvanJacint #10883 en is Gondoral vagyok mar benyomultam reg Mordorba,Vasudvar fele is torok elore,mert Rohant eleg jol megfingadta+nem tudom a nevet annak a nepnek a terkepen lent van jobb sarokban az Olifantok fele:).Az a baj hogy amelyik kastelyokat elfoglalom nem fejlodnek meg van amelyiken colopfal sincs van olyan ami mar 30 kor ota az enyem es nincs mit epitsek benne,hadvezer is van benne.
amugy Mordor foldjen nem lehet venni embereket?
es kereskedok nincsenek?
Amugy a sima MTW 2 sokszor jatcottam es eleg jol ment de itt nem ertem -
Dunadan11 #10882 Dehogynem lehet városokat fejleszteni:D
Minas Tirith nekem ugy ragyogott a reggeli fényben mint egy gyöngyházfényü tüske és szinte hallottam kürtjei kristályos hazahivó hangját.Utam sokszor arra vezetett ha katonára volt szükségem.Osgiliathot pedig eröddé alakitottam a folyón ellenség át nem jött sem ott sem cair androson keresztül.:D
De egyébként ugyan ugy fejlödnek a városok mint a többi total warban . -
IvanJacint #10881 kossz a gyors valaszt:)
Azt elfelejtettem kerdezni,hogy a The third age modban nem lehet a varosokat,feljleszteni?Mert sok varosom van es csak colopfal van man asszem a 70-edik korben vagyok -
MaRee #10880 Csak ha eredeti játékod van, akkor lehet multizni. -
IvanJacint #10879 udv
az lenne a kerdesem,hogy tobbjatekosban nem lehet jatcani egy-egy csatat?
-
bgabor #10878 Ha jól emléxem az a gond hogy az ~ gomb az eredeti amerikai billentyűzeten máshol van. Magyar kiosztású billentyűzeten ez talán az "Ö" betűn van, vagy valamelyik másikon, próbáld végig a TAB fölött kezdődő számokat, nullától kilencig, és utána az Ö-t, Ü-t és Ó-t. Valamelyik fel fogja hozni a konzolt. -
Boldika #10877 Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, egy kérdésem lenne "mindero"-hoz. (persze más is válaszolhat)
A kampány csatákat akarom lementeni, de hiába nyomom meg a ~ gombot, nem történik semmmi.
Gondolom egy ablaknak kéne megjelennie amibe, beírom, hogy: save_battle_replay [name].
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Dunadan11 #10876 Igen igaz is de olyan régen játszottam az alappal h már nem is emlékeztem.De az sulyos volt mikor a kingdomsban a meztelen öslakosokba belehajtottam lovassággal és semmi:D Még én haltam meg:D -
#10875 A kiegészítővel működik csak, meg azt hiszem kell hozzá valami 1.5 kingdoms patch, pontosan nem tudom mert nekem eredetim van és arra nem kell patch-eket telepíteni. -
#10874 A Third Age fut a szimpla alapjátékon, vagy kell hozzá a kiegészítő? -
#10873 "A Third Agenek is nagy hibája mint a legtöbb középkori játéknak hogy a lovasság kurva gyenge." -ez volt a bajom nekem is, bár ahogy leírtad pár perc alatt javítható a probléma, szóval abszolúte nem frusztráló:)
Az alapjátékban szerintem pont jó a lovasság, ott inkább a nehézgyalogság indokolatlanul nagy tömegű és túl korai alkalmazása a gond(nem történelemhű), de ez is szerkeszthető XDXD :) -
Dunadan11 #10872 Rohan abszolut lovas nép ami azt illeti hogy a pikások ha jol vannak kiképezve egészen megfogják öket, ráadásul ha a lovasság lendülete megtörik 1helyben állnak és akk nagyon sebezhetök.Ha bekerited öket szintén végük.Ha rejzözve támadsz az is jó + ha a pikások feltartják öket mig te ijászokkal lövöd öket.Nem szeretik a rohirok az trollokat és olifántokat sem.Várban meg aztán nem is tudnak a szük falak miatt lendületbe jönni.Ostromra nem is használok 1-2 lovas seregnél sosem többet. -
Dunadan11 #10871 A Third Agenek is nagy hibája mint a legtöbb középkori játéknak hogy a lovasság kurva gyenge.Valóságban szántani lehet vele a gyalogosokat(kivéve pikásokat).De a Third Ageben mint sok minden más a katonák tulajdonságai igy sebzésük életük áruk is szerkeszthetö:D Alapvetöen nagyon nagy a játék de kicsit problémás h mennyire szét van szorva a szövetség(gandalf gimli legosal, a hobbitok sima hadjáratban benne sincsenek)Ráadásnak már majdnem vége volt a hadjáratomnak amikor Aragorn a 70. vagy 80.körben csatlakozott Gondorhoz.De ezeket leszámitva isteni a játék a legjobb mod amit valaha láttam. -
sakkay #10870 Ja és a 6.4 Stainless Steel-ről beszélek. -
sakkay #10869 Hali. A 1 év\kört lehet esetleg állítani? Utálom , hogy 1 tél, 2 nyár... -
MaRee #10868 Ezekre talán az a megoldás amit írtál, hogy próbálod a másik kereskedőt te megvesztegetni, a pappal meg téríteni vagy ilyesmi. Igazából sosem próbáltam, én inkább egy orgyilkossal megölöm a nem kívánt személyeket, egyszerűbb. -
Apa27 #10867 és mi van a kereskdőkkel és a papokkal?
-
aadam #10866 azért nem átkozza ki őket mert ők gépek és a gépek mindig csalnak. -
Apa27 #10865 Sziasztok! Egy kicsit vissza szeretnék kanyarodni a Medieval 2-höz.
Elég jól állok benne :-) De azt nem értem, hogy lehet az, hogy a kereskedőimet mindig elhajtják a másik nemzet kereskedői :-(
Hogyan lehet a saját kereskedőmet fejleszteni, hogy ne tudják megvesztegetni? Azzal, hogy én is megpróbálok megvesztegetni más kereskedőket, vagy azzal, hogy minél fejlettebb a piacom ahonnan veszem?
És a kémmel is és a pappal is ez a helyzet? Mármint annál jobb a papom esélye az eretnekekkel és a boszorkákkal szemben, hogy minél nagyobb katedrálisból veszem meg őket? Vagy hogy fejlesszem ezeket az embereket?
Másik kérdésem!!! Hogy lehet az a játékban, hogy például engem csak úgy simán betámad a Spanyol (Angolokkal vagyok) és a Portugál és a Pápa nem átkozza ki Őket, de ha én támadom meg Őket, akkor azonnal kiátkoz engem :-( ??? -
mindero #10864 Sokat tenni nem lehet: lovasok ellen pikások, vargok, gyalogosok ellen meg dárdavetők, uruk-haiok tömegével. Próbálj a ködhegységi orkokkal szövetkezni. -
Lacc 88 #10863 Sikerült nekem is felrakni a modot már játszottam is vele néhány órát, Szarumán orkjai a kedvenceim, de Rohan valami piszkosul kemény szinte állandóan 3 maxos serege van és senki nem jön segíteni, el is vertek már kétszer. Harmadjára 10 kör alatt villámháborúban megtámadtam őket és a Helm szurdokot valamint egy várukat el is foglaltam, de nagyon nehéz megtartani azokat is. Van valami hatásos taktika ellenük?
Próbáltam a hobbitok felé terjeszkedni, de Rohan akkor is támadott ha már nem voltak nagyobb egységeim a területemen. -
mindero #10862 Balrogot pedig nem lehet toborozni, ha megtámadják móriát akkor támad fel egy ilyen egység. De ha mondjuk te vagy a ködhegységi orkokkal akkor ezt nem tudom hogy oldják meg (szerintem akkor nincs ilyen). -
mindero #10861 Ha elfekkel vagy, és fangornt elfoglalod akkor egyszer tudsz zsoldosként enteket felfogadni. Jön egy event-videó hogy az entek háborúba mennek, aztán kész. -
#10860 én Móriát bírtam nehezen bevenni, Balrog...
#10854 ha okosan állsz fel akkor közelharcban is megfogják őket, nagy össztűz seregek nagy része elhullik és a silvan elfeknél a generálisok is jók közel harcban, de a védelmem talán egyszer törték át Mordor mellett :)
-
MaRee #10859 Akkor lehet(legalábbis régen így volt), ha fangornt elfoglaltad aztán jön valami event szerűség, hogy az entek fellázadnak.. Akkor lehet trainelni őket, többször nem mivel túl erős egységek, és lore szempontjából sem lenne túl okos ötlet hogy ent hadseregek futkározzanak mondjuk mordorban.. Balrogot is csak egyszer lehet trainelni, ha lehet, nem próbáltam még. -
#10858 A grand campaign során csak 1etlen 1szer lehet trainelni őket??? Hogyhogy? -
mindero #10857 Akkor enteket ne tegyél be ellenfélnek
Nem véletlenül lehet őket csak egyetlen egyszer toborozni a kampány során. -
aadam #10856 csak custom battle volt, nem hadjárat.ott meg mindegy hogy melyik népet rakom be ellenségnek -
#10855 miért támadtál tündékel a másik fajta tündékre? :) -
MaRee #10854 Jaja, csak vigyázni kell hogy ne törjenek át a melee egységeken, mert akkor szétzavarják az íjászokat és össze-vissza fognak lövöldözni, többet a saját egységek közül mint az entek közül. :) -
#10853 elfeknél pont kapóra jön, legerősebbek az íjászaik..
spearman és swordsmanek az íjászok elé akik feltartják az ellent guard módban, és csak lőni kell .. silvan elfeknél plusz pont h a családtagok kísérete is íjász ezáltal még eredményesebbek :) -
MaRee #10852 Nagyon sok íjász, és gyújtónyilak. -
aadam #10851 a third age 2.1 modba az entek ellene mi a hatásos fegyver? mert a gépnek két egység entje maradt semmi más és azzal lemészárolta a high elven seregem nagy részét. -
mindero #10850 Melyik változatot tetted fel? 2.1?
Két telepítője van arra figyelni kell.
Ha az is stimmel akkor nem tudom.
Nekem így ment: alak+kieg+kieg patch 1.5 + (crack ha neked kell)+ TATW2.1 part1 + TATW2.1 part 2
Gondolom az alapjáték az megy így.
Nem volt vele soha probléma, egyetlen gondom h eltűntek a mentéseim, de az lehet h merevlemez hiba. -
Namees #10849 Fel peccseltem,s crackeltem,de még mindig nem jó. -
mindero #10848 Nem peccselted fel 1.5-re vagy rossz a cracked :P -
mindero #10847 Vannak submodok amik javítanak a lovasságon "Better cavalary engagement" vagy mi a neve.
Nyugodtan nyomd fel, sokaknak tetszik. -
Namees #10846 Üdv!
Amikor elindítom a kingdoms.exe fájlt,akkor csak fél percig tölt,s kilép az egész játékból valami hibaüzenetet írva.Csak nincs az üzenethez szöveg. Valaki tudja mi lehet a baj?