11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • ashead
    A CD Projekt ( www.cdprojekt.hu)oldaláról lehet letölteni a hotfixet, az megoldja a gondot. Ők adták ki a magyar verziót.
  • aati91
    Garrone:

Ha jól értem az a problémád, hogy nm tudod h a mongoloknak mekkora területük van és , hogy te harcolj-e velük.
    Nos, a legjobb taktika arra, hogy felmérd egy másik ország helyzetét (területileg), hogy elárasztod a birodalmukat kémekkel. Hamar meg fogod tudni, hogy pontosan mettől-meddig terjed a határvonaluk. A törököket és az egyiptomiakat a mongolok nyomták le ebben biztos lehetsz.
    Én a helyedben elfoglalnám Konstantinápolyt és a környező várakat mag egy erős végár vonalat építenék ki. Amivel vissza tudod tartani a mongolokat. Mert garantálom neked, hogy a magyarok nem lesznek rá képesek. Majd mikor bejönnek a timurids-ok akkor szépen kinyírják egymást a mongolokkal, addig meg szerezz meg minél több területet és igyekezz egy erős gazdaság és ütőképes sereg létrehozására!
  • aati91
    Szevasztok!
    Meg tudnátok mondani, hogy hol találok a játékhoz egy leírást? Mert sok minden van amit ne ismerek benne és szeretnék még jobban játszani.
    Előre is kösz.
  • uvijoe
    Magyar verzió úgy hogy nem tudom vissza angolósitani. :)
    De azért kösz a választ.
  • applecomputers
    na a saját kérdésem meg elfelejtettem :)
    német-római császársággal vagyok, elfoglaltam a franciákat, lengyeleket, itáliát, az északi rebel területeket, de a mongoloknak nagyobb a hadserege és több a pénze, viszont nem tudok róluk semmit, mert map infót nem cserélnek, és minden diplomáciai lépés elől elzárkóznak. Viszont az egyiptomiak és a törökök már nincsenek, jól sejtem hogy elfoglalták őket a mongolok ? Kisázsia északi része biztosan az övék, azt már kiderítettem, Konstantinápoly a magyaroké, elvegyem tőlük és vállaljam a mongolokkal a szomszédságot, vagy hagyjam meg a magyaroknak gondolván, hogy fel tudják tartóztatni a mongolokat?
  • applecomputers
    Ha magyarítva van a játék, akkor szerintem amiatt lép ki, legalább is nálam a rome total war csinálta ezt, de a megoldás egyszerű volt, "vissza angolosítottam" játszottam vele úgy pár kört, utána magyarítottam újra, és nem problémázott
  • Zsil
    Hello' magyar mod kompatibilis a med2 1.3 ig patch-elt gold verziohoz?

elöre is köszönöm
  • uvijoe
    Sziasztok!

Olyan jellegű a problémám hogy Amerikai camping-ban ha Spanyolokkal vagyok 20. körben az Apacsokkal a 30. körben kilép a program.
    Állitólag egy Hotfix javítócsomag segitene benne de sehol se találom.
    Van ilyen,és le lehet tölteni valahonnan,vagy van más megoldás a problémára?
    A választ előre is köszönöm...:)
  • applecomputers
    sikerült megtalálni a megfelelő magyarítást, a dolog iróniája, hogy a googleben "medieval 2 total war magyarítás" címszó alatt találtak közül, ezt az egyet nem néztem meg eddig, és pont ez volt a jó. na de most végigverek a világon, "immáron magyarul".

ui: gondolkodtam, hogy megveszem eredetiben, ha belefutok valahol akciósan, mondjuk 3ezerért simán megvenném. Azért 1 Széchenyit még nem adnék érte, főleg ha azt nézzük, hogy azóta kijött már 3 vagy 4 full új total war na meg azokhoz szinte végtelen kieg és mód.
  • kingtomi
    hát sajnos én nem ismerek másféle magyarosítást! sztem töltsd le máshonnan,ahol tuti biztos jól fog lejönni,mert ha felnyomod a játékot akkor elvileg egy normális könyvtárnak kéne lennie,ahol megvan a data mappa,benne a text meg sok minden más mappa is! vagy vedd meg a gold verziót a boltokban,ami teljesen magyar,már hozzájuthatsz 5 rugó körül,ami sztem nagyon megéri!
  • applecomputers
    Valami linket tudnál adni ? Mert amit eddig találtam, az mind olyan volt, hogy lejött egy txt mappa, amivel felül kellene írni a data/text mappát, de nálam ilyen mappa nincsen, hanem egy pack formátumú file-ban van a text mappa, viszont azt meg ki kell csomagolni és úgy felül írni, viszont akkor elromlik az egész játék (nálam)
  • kingtomi
    ha letöltötted a magyarosítást akkor az felrakja magát alapból...neked csak a könyvtár helyét kell megadnod ahol a játék van...én így csináltam,igaz én a 70%-os verziónál
  • applecomputers
    üdv
    lenne egy láma kérdésem, letöltöttem az alap m.t.w.-t, próbálnám magyarosítani, leszedtem innen a magyarítást, de nálam nincs se text, se fonts file amit felül tudnék írni
  • ProEvoFan
    köszi, megoldottam a HUNoítást:)
    tehát aki Steam alatt akarja magyarítani, az ezt tegye:
    magyarítás Medieval 2 Total War mappában van kettő mappa, ezt a 2 mappát kell bemásolni a D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war\data mappába.Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt:
    --io.file_first

és kész!
  • Piko888
    Nekem is ezt írja ki, de a Folytatásra megyek akkor ok minden, de már a magyarítás elött is ezt írta ki nekem.
  • ProEvoFan
    lehet h ez a baj?
    ezt írja ki indítás előtt, de csak ennél a játéknál...

• ProEvoFan
    nem hiszem el, nem megy....
    a Medieval 2 Total War mappában van 2 mappa, ezt a kettő mappát másoljam be, vagy nyissam meg a mappát és külön a fájlokat
    megpróbáltam mindkettő módszert de nem jó...
  • Piko888
    Hi!
    Nekem ma végre sikerült a steameset megyarítani.
    Másold be a teljes magyarosításból Medieval 2 Total War mappa tartalmát ide: D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war
    Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt : --io.file_first

• ProEvoFan
    nekem nem indul Steam alatt a magyarítás
    valakinek valami ötlet?
  • kingtomi
    hali!
    lehet hülyeséget kérdezek de a stainless steel modhoz(akármelyik verzió) nincs magyarítás ugye?
  • arty
    steamen 2.5 EUR ma, akcioban
  • darthakos
    vagy az lehet baj hogyha nincs patchelve???
  • darthakos
    elolvastam de nekem nincs medievel 2 exe fájl csak azt nem tudom h miért, lehet h máshova telepítette?
  • darthakos
    köszi
  • rocsikzoli
    Megnyitod a Medieval 2 mappát, és megnézed, hol vannak ugyanolyan fájlok benne... körülbelül 20 mp-es művelet. A magyarítás helyes működéséhez segítséget itt találsz:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1137888899&no=10815
  • darthakos
    megvan csak azt nem tudom hogy hova kell másolni pls köszi
  • darthakos
    nem tudja valaki h honnan tölthetném le a magyarítást ??? pls
  • Dunadan11
    Nem tudja valaki h mért kell minden játékinditásnál beállitanom a felbontást és a feliratot????
    Minden egyebet amit beállitottam megjegyzett, de ezeket nem birja.:(
  • rocsikzoli
    Itt azt írják, van még raktáron, és ebben a kieg is benne van. Hátha!

http://www.supergamer.hu/medieval-2-total-war-gold-edition-p-7196.html
  • Lacoka12
    nálam az bevált de ha még így is kidob rakd újra a játékot és rakd fel vele együtt a directx et is
  • priluki
    és a dvd-n lévő direktx-et tetted fel? én azzal probálkoztam és kidob..
  • wolf8911
    Sajnos nekem úgy kellene mint kézzelfogható DVD :(
  • rocsikzoli
    Én nemrég már csak Steamen keresztül tudtam megvenni.
  • wolf8911
    Nem tudom vhol megrendelni a játékot, mert sehol nem találtam és csak kalózverzióm van sajnos. Ugyanígy vagyok a Rome Total War-okkal is. Azokat is már régóta meg akarom szerezni.
  • wolf8911
    Na én meg a kingdoms kiegészítőt buheráltam meg, hogy minden nép játszható legyen. Például a Theutons kiegészítőben így elérhetővé tettem a norvégokat is, el is kezdtem velük játszani, csak az a baj, hogy nem engedett semmiféle egységet sem toborozni, meg lehet hogy építeni sem. Vajon mi lehetett a probléma? Mert ezek után megpróbáltam a mongolokkal is, mert ugye őket sem nyitja fel, de ott elérhető volt minden.
  • wolf8911
    Igen igen, a magyaroknál van olyan, hogy csatatéri orgyilkos. Na azokat csak orgyilkos céh 2-es szintjével tudom kiképezni, ahhoz meg szerintem rengeteg orgyilkost kell legyártanom az adott városban és utána ajánlja fel az orgyilkoscéhet. De engem a kardkovács céh érdekel, azok fejlesztik a fegvyereket. Most ahhoz vajon építenem kéne egy rakás kovácsműhelyt és azokat felfejleszteni?
  • Lacoka12
    nekem a directx újra telepítése megoldja a problémát
  • priluki
    Sajnos nálam ugyanaz.. kidob:S
  • drakulalugosi
    Mindenkinek, akit kör végén kidob hibaüzenettel: Nekem régebben a játék lemezén található directX újratelepítése megoldotta a problémát. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a megoldás kulcsa, így arra kérlek benneteket, hogy írjátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat.
  • obe
    bocs, én olvastam felüleltesen, reál csata időlimitre gondoltam, arra van ha jól tudom az elején külön beállítás