11765
-
ashead #11125 A CD Projekt ( www.cdprojekt.hu)oldaláról lehet letölteni a hotfixet, az megoldja a gondot. Ők adták ki a magyar verziót. -
aati91 #11124 Garrone:
Ha jól értem az a problémád, hogy nm tudod h a mongoloknak mekkora területük van és , hogy te harcolj-e velük.
Nos, a legjobb taktika arra, hogy felmérd egy másik ország helyzetét (területileg), hogy elárasztod a birodalmukat kémekkel. Hamar meg fogod tudni, hogy pontosan mettől-meddig terjed a határvonaluk. A törököket és az egyiptomiakat a mongolok nyomták le ebben biztos lehetsz.
Én a helyedben elfoglalnám Konstantinápolyt és a környező várakat mag egy erős végár vonalat építenék ki. Amivel vissza tudod tartani a mongolokat. Mert garantálom neked, hogy a magyarok nem lesznek rá képesek. Majd mikor bejönnek a timurids-ok akkor szépen kinyírják egymást a mongolokkal, addig meg szerezz meg minél több területet és igyekezz egy erős gazdaság és ütőképes sereg létrehozására! -
aati91 #11123 Szevasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy hol találok a játékhoz egy leírást? Mert sok minden van amit ne ismerek benne és szeretnék még jobban játszani.
Előre is kösz. -
uvijoe #11122 Magyar verzió úgy hogy nem tudom vissza angolósitani. :)
De azért kösz a választ. -
#11121 na a saját kérdésem meg elfelejtettem :)
német-római császársággal vagyok, elfoglaltam a franciákat, lengyeleket, itáliát, az északi rebel területeket, de a mongoloknak nagyobb a hadserege és több a pénze, viszont nem tudok róluk semmit, mert map infót nem cserélnek, és minden diplomáciai lépés elől elzárkóznak. Viszont az egyiptomiak és a törökök már nincsenek, jól sejtem hogy elfoglalták őket a mongolok ? Kisázsia északi része biztosan az övék, azt már kiderítettem, Konstantinápoly a magyaroké, elvegyem tőlük és vállaljam a mongolokkal a szomszédságot, vagy hagyjam meg a magyaroknak gondolván, hogy fel tudják tartóztatni a mongolokat? -
#11120 Ha magyarítva van a játék, akkor szerintem amiatt lép ki, legalább is nálam a rome total war csinálta ezt, de a megoldás egyszerű volt, "vissza angolosítottam" játszottam vele úgy pár kört, utána magyarítottam újra, és nem problémázott -
Zsil #11119 Hello' magyar mod kompatibilis a med2 1.3 ig patch-elt gold verziohoz?
elöre is köszönöm -
uvijoe #11118 Sziasztok!
Olyan jellegű a problémám hogy Amerikai camping-ban ha Spanyolokkal vagyok 20. körben az Apacsokkal a 30. körben kilép a program.
Állitólag egy Hotfix javítócsomag segitene benne de sehol se találom.
Van ilyen,és le lehet tölteni valahonnan,vagy van más megoldás a problémára?
A választ előre is köszönöm...:) -
#11117 sikerült megtalálni a megfelelő magyarítást, a dolog iróniája, hogy a googleben "medieval 2 total war magyarítás" címszó alatt találtak közül, ezt az egyet nem néztem meg eddig, és pont ez volt a jó. na de most végigverek a világon, "immáron magyarul".
ui: gondolkodtam, hogy megveszem eredetiben, ha belefutok valahol akciósan, mondjuk 3ezerért simán megvenném. Azért 1 Széchenyit még nem adnék érte, főleg ha azt nézzük, hogy azóta kijött már 3 vagy 4 full új total war na meg azokhoz szinte végtelen kieg és mód. -
kingtomi #11116 hát sajnos én nem ismerek másféle magyarosítást! sztem töltsd le máshonnan,ahol tuti biztos jól fog lejönni,mert ha felnyomod a játékot akkor elvileg egy normális könyvtárnak kéne lennie,ahol megvan a data mappa,benne a text meg sok minden más mappa is! vagy vedd meg a gold verziót a boltokban,ami teljesen magyar,már hozzájuthatsz 5 rugó körül,ami sztem nagyon megéri! -
#11115 Valami linket tudnál adni ? Mert amit eddig találtam, az mind olyan volt, hogy lejött egy txt mappa, amivel felül kellene írni a data/text mappát, de nálam ilyen mappa nincsen, hanem egy pack formátumú file-ban van a text mappa, viszont azt meg ki kell csomagolni és úgy felül írni, viszont akkor elromlik az egész játék (nálam) -
kingtomi #11114 ha letöltötted a magyarosítást akkor az felrakja magát alapból...neked csak a könyvtár helyét kell megadnod ahol a játék van...én így csináltam,igaz én a 70%-os verziónál -
#11113 üdv
lenne egy láma kérdésem, letöltöttem az alap m.t.w.-t, próbálnám magyarosítani, leszedtem innen a magyarítást, de nálam nincs se text, se fonts file amit felül tudnék írni -
ProEvoFan #11112 köszi, megoldottam a HUNoítást:)
tehát aki Steam alatt akarja magyarítani, az ezt tegye:
magyarítás Medieval 2 Total War mappában van kettő mappa, ezt a 2 mappát kell bemásolni a D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war\data mappába.Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt:
--io.file_first
és kész!
-
Piko888 #11111 Nekem is ezt írja ki, de a Folytatásra megyek akkor ok minden, de már a magyarítás elött is ezt írta ki nekem. -
ProEvoFan #11110 lehet h ez a baj?
ezt írja ki indítás előtt, de csak ennél a játéknál...
-
ProEvoFan #11109 nem hiszem el, nem megy....
a Medieval 2 Total War mappában van 2 mappa, ezt a kettő mappát másoljam be, vagy nyissam meg a mappát és külön a fájlokat
megpróbáltam mindkettő módszert de nem jó... -
Piko888 #11108 Hi!
Nekem ma végre sikerült a steameset megyarítani.
Másold be a teljes magyarosításból Medieval 2 Total War mappa tartalmát ide: D:\Program Files\Steam\steamapps\common\medieval ii total war
Ezután a Steamben bemész a Könyvtárba és jobb klikk a Medieval 2 ikonján, majd az indítási opciók beállítására mész és oda beszúrod ezt : --io.file_first
-
ProEvoFan #11107 nekem nem indul Steam alatt a magyarítás
valakinek valami ötlet? -
kingtomi #11106 hali!
lehet hülyeséget kérdezek de a stainless steel modhoz(akármelyik verzió) nincs magyarítás ugye? -
#11105 steamen 2.5 EUR ma, akcioban -
darthakos #11104 vagy az lehet baj hogyha nincs patchelve??? -
darthakos #11103 elolvastam de nekem nincs medievel 2 exe fájl csak azt nem tudom h miért, lehet h máshova telepítette? -
darthakos #11102 köszi -
rocsikzoli #11101 Megnyitod a Medieval 2 mappát, és megnézed, hol vannak ugyanolyan fájlok benne... körülbelül 20 mp-es művelet. A magyarítás helyes működéséhez segítséget itt találsz:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1137888899&no=10815 -
darthakos #11100 megvan csak azt nem tudom hogy hova kell másolni pls köszi -
darthakos #11099 nem tudja valaki h honnan tölthetném le a magyarítást ??? pls -
Dunadan11 #11098 Nem tudja valaki h mért kell minden játékinditásnál beállitanom a felbontást és a feliratot????
Minden egyebet amit beállitottam megjegyzett, de ezeket nem birja.:( -
rocsikzoli #11097 Itt azt írják, van még raktáron, és ebben a kieg is benne van. Hátha!
http://www.supergamer.hu/medieval-2-total-war-gold-edition-p-7196.html -
#11096 nálam az bevált de ha még így is kidob rakd újra a játékot és rakd fel vele együtt a directx et is -
priluki #11095 és a dvd-n lévő direktx-et tetted fel? én azzal probálkoztam és kidob.. -
wolf8911 #11094 Sajnos nekem úgy kellene mint kézzelfogható DVD :(
-
rocsikzoli #11093 Én nemrég már csak Steamen keresztül tudtam megvenni. -
wolf8911 #11092 Nem tudom vhol megrendelni a játékot, mert sehol nem találtam és csak kalózverzióm van sajnos. Ugyanígy vagyok a Rome Total War-okkal is. Azokat is már régóta meg akarom szerezni.
-
wolf8911 #11091 Na én meg a kingdoms kiegészítőt buheráltam meg, hogy minden nép játszható legyen. Például a Theutons kiegészítőben így elérhetővé tettem a norvégokat is, el is kezdtem velük játszani, csak az a baj, hogy nem engedett semmiféle egységet sem toborozni, meg lehet hogy építeni sem. Vajon mi lehetett a probléma? Mert ezek után megpróbáltam a mongolokkal is, mert ugye őket sem nyitja fel, de ott elérhető volt minden. -
wolf8911 #11090 Igen igen, a magyaroknál van olyan, hogy csatatéri orgyilkos. Na azokat csak orgyilkos céh 2-es szintjével tudom kiképezni, ahhoz meg szerintem rengeteg orgyilkost kell legyártanom az adott városban és utána ajánlja fel az orgyilkoscéhet. De engem a kardkovács céh érdekel, azok fejlesztik a fegvyereket. Most ahhoz vajon építenem kéne egy rakás kovácsműhelyt és azokat felfejleszteni?
-
#11089 nekem a directx újra telepítése megoldja a problémát -
priluki #11088 Sajnos nálam ugyanaz.. kidob:S -
drakulalugosi #11087 Mindenkinek, akit kör végén kidob hibaüzenettel: Nekem régebben a játék lemezén található directX újratelepítése megoldotta a problémát. Nem vagyok biztos benne, hogy ez a megoldás kulcsa, így arra kérlek benneteket, hogy írjátok meg ezzel kapcsolatos tapasztalataitokat. -
obe #11086 bocs, én olvastam felüleltesen, reál csata időlimitre gondoltam, arra van ha jól tudom az elején külön beállítás