Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kis problémám akadt a 6.3 feltöltésével.Közvetlenül az install elkezdése után (még az 1%-nál se tartott)azt írja,hogy Please insert Disk 1 and click OK.Pedig bent van a CD 1,szóval nemtom mit hõbölög itt nekem a feltöltéssel 😞
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Itt azt írják, hogy a 6.4-hez kell a 6.3, de innen letöltheted mindkét verziót.
És igen, a kingdoms után telepítheted, úgy tudom.

És az egyedi városok azok mik? Minas Tirith, Hornburg, Mória, Orthanc már készen is vannak.
Ha ez nem fejlõdés akkor nem tudom hogy mi az.
Nemrég kezdtem foglalkozni a medieval-al és azt szeretném kérdezni,hogy az alap verzióra egybõl fõl lehet tõlteni a 6.4-es patch-ot v. elötte a kissebbeket kezdjem el?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
II. vh-ra ne várj, nagy valószínûséggel Rome 2 lesz a következõ, de az még messze van.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én egyébként azt hittem az empire és a napoleon után lassan a 2 vh jön , de sajna nem pedig én azt várom nagyon.<#hamm>#hamm>
A Third Age-hez pedig még vannak tervbevéve frissítések, de sok újat már nem tud majd nyújtani, a játék már sztem 100%-os, csak kisebb-nagyobb ráncfelvarrások kellenek hozzá.
De sajnos ezt is mint mindent meg lehet unni <#nemtudom>#nemtudom>Rengeteg csatát vivtam már Gondorral 3szor végig toltam Rohannal egyszer.Magát a játékot még nem töröltem de már nem játszottam velem kb 3hónapja.De egyszer még eljöhet az idö mikor fogok.Hátha lennének uj patchek 2.2, 2.3stb
Szeretem, ha a csatában nincsenek összekutyulva, egymás után jön a lovasság, gyalogság, stb.
Illetve ha van itt egy-két Med2 modder akkor szeretnék tõlük ötleteket várni hogyan lehetne a hõsöket (aragorn, gimli, stb...) egyszemélyes egységként megjeleníteni custom battle-okban.
Írtak olyat h láthatatlanná tenni a testõreit, de azt pl hogyan lehet megcsinálni?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Fontos levadászni az ellen hadvezérét, onnantól gyerekjáték.
A középkorban nem ment ilyen "taktikolás" fõleg nyugat-eu ban nem!-vagy legalábbis nem volt jellemzõ.
széles sorokba fejlõdött a lovasság és 1 döntõ rohammal kivasalták a gyalogságot! a nagy része már akkor elszaladt mikor meghallották a lovak dübörgését! 1400 körülre érte el Európában a gyalogság általánosságban azt a szintet hogy eredményesen felvegye a harcot, az ellen lovasságával szemben! És akkor is csak a képzettebb királyi csapatok. Nálunk ugye a "könnyû"lovasság és a nehézlovasság kiegészítették egymást, gondolok itt a fekete seregre! az ottomán szpáhik miatt szükségesek voltak a kiváló magyar huszárok.......
Tényleg kevesebb spear egység van a játékban, így a lovasoknak sem kell annyira keménynek lenniük, de egyébként nem is nagyon kell szembõl belefutni semmilyen nagyobb egységbe, mert körbeveszik õket és szépen levagdalják.
Az ellenség szárnyainak a gyengítésére kell használni a lovasságot inkább, nem véletlenül rakja ki oldalra õket a gép alapból is.
De a legkedvencebb népem Rhún, Már akkor megtetszettek mikor a fimben masíroztak be a fekete kapun😊
Gondori fõsereg nálam úgy nézett ki, hogy 6 hadvezéri lovasság, + lovasmilicia, ez náluk a könnyûlovasság. Melléjük még 6 sima lándzás+4 íjász, esetleg csak lándzás. Nálam egy ilyen sereg õrzi a nagy folyót. Eddig a lovasság mindent elintézett, mindig oldalba+hátba kapom az ellent velük, és szépen hullanak, egy jobb roham az adott egység felét is leszedi, és ha már halott a vezérük futnak is. Sok lovasom van, így az egyik fele rohamoz, addig a maradék helyezkedik, és ha megvan az elsõ lovashullám a rohammal, visszavonom õket, és ahogy elértek onnan már csapódik is a következõ hullám. Folyamatos lovasroham alatt vannak az orkok, semmi esélyük. Mikor hátba kapom õket, akkor 2-3 lovas hullik kb egy rohamnál, de két-három rohamnál több még az izmosabb sereg ellen sem kell az adott egységgel.
(mondjuk lényegtelen az egész, mert az egységek szabadon szerkeszthetõk/variálhatók, szóval számomra már nem probléma)
Nagyon élvezetes és nincs hangulatgyilkos körváltás 😊
Egyik kedvencem a modban, hogy nincs kereskedõ. Apróság, de többi módban utáltam velük mászkálni, vigyázni kellet rájuk, csak a baj volt velük, mert minden körben figyelni kellet rájuk, különben elakadtak valahol a pusztában 😊
Több népet kipróbáltam már, összesen kb 200-300 kört nyomtam le, kb mindegyikben harc is volt. Eddig csak jókkal voltam, és nem értem, mi a baj a lovassággal. Más modokhoz képest tényleg sokkal alacsonyabb értékei vannak, de még is jó az egyensúly, sõt, talán még erõsek is egy kicsit szerintem. A modban nincs annyi elit lándzsás mint más modokban, sima orkokat, még a gyengébb lándzsásokat is simán legyalulja a lovasság. Nálam kb a seregek fele lovasság, az is többnyire hadvezéri, de a sima könnyûlovasság is nagyon zúzza az ellent. A gyalogos ork hadvezéreket két lovasegységgel álltalában már az elején el lehet kapni, utánna két-három roham az ellen hátába, amíg azok a gyalogsággal küzdenek, és meg is van a gyõzelem, veszteség meg alig.
A gép itt is könnyen kiismerhetõ, szerintem bõven elég erõs a lovasság 😊
2-3 vállalkozó szellemû emberkét keresek, akik játszanak a Third Age-el, és emellett elég jól ismerik magát a Gyûrût Ura univerzumot. És mihez kellenének? Hely- és személynevek, idézetek fordításának átnézése, valamint majd a kész fordítás tesztelése késõbb. Az elõbb leírtak már le vannak fordítva mind, a könyveket, filmeket és angol weboldalakat is átböngésztem, de lehet benne még 1-2 olyan dolog, amit nem pont úgy fordítottak magyar nyelvre. A jelentkezéseket PM-ben várom, elõre is köszönöm!
Viszont kérnék egy kis segítséget. 1-2 képet feldobnék ide ízelítõnek, de a Képfeltöltés opcióban a max. 20 kb. az elég kevés, a kepfeltoltes.hu-ról meg nem lehet linkelni 😞
unlock_campaign = true
(tapasztalataim szerint gold csomagnál akkor jön ez a probléma elõ, ha a descr_stat filet átszerkeszted, pl feloldasz egy népet, viszont a preference.cfg bõl feloldva a kampányt ez a hiba nem jelentkezik.)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
???