11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • medievalfan
    Hova kell betenni hogy működjön és honnan töltsem le?
  • medievalfan
    MI aza custom campaign mód?
  • avsk
    Már tudom,hogy bizonyos egységek megvételéhez a hadvezérek képessége kell,vagyis a minimal/average/full recruitment ability.De nem tudná valaki megmondani,hogy ezt a képességet mi módon lehet növelni full-ra?
  • Prank
    custom campaign mod
  • medievalfan
    Ez hogy lehetséges?
    http://www.youtube.com/watch?v=IzmI7yPb5pU
  • avsk
    kösszi az infot.
    Viszont lenne egy olyan problémám,hogy eggyes egységeket (gyalogságnál és lovasságnál eggyaránt)nem tudok venni mert,nem csökken az a szám aminek minden körben kéne.Hiába van oda írva egy egységhez,hogy 5 v. 7 körönként egyszer lehet venni,jópár kőr múlva is ua. írja.Ez eddig nálam csak az ss6.4-ben bukkant fől.Arra is gondoltam,hogy lehet túl hamar vettem meg a kaszárnyát és a történelmi középkórban még nem volt ilyen egység (mondjuk 1120-ban).
  • Prank
    szvsz ha a hadvezérek lázadókat támadnak meg, az pl növelheti a hűségét.
  • avsk
    Hello

Nemtudja vki. mi a leghatásosabb modszer egy hadvezér hűségének és az uralkodók tekintélyének növelésére?Mert eddig nem volt sok gondom vele de mióta az SS6.4-et nyomom elég gyakran lázadoznak fel a (kis/közepes hűséggel rendelkező) hadvezérek és kapitányok.Mert lassan már az összes hadvezérem ott dekkol a vár/városokban mert félek,hogy lázadoznak.Így viszont nem túl egyszerű a hódítás.
  • arel
    feltöltöttem az ss 6.4-et de pontosan mit jelent az a funkció,hogy Byg's Grim Reality II. vagy IV.?Arra tippelek,hogy a középkori élethűséggel lehet kapcsolatban de nem biztos.
  • arel
    kösszi a helpet
  • Crag
    Ez egy bug a SS6.3-ban de itt van a megoldás

ha ez alapján nem tudod kijavitani rakd föl a 6.4-et
  • arel
    Hello

Valaki tud megoldást arra a problémára,hogy ne dobjon ki a játékból (azt írja vmi. hiba miatt)az 52 kőr előtt?Múltkor is ez volt a hiba,letöröltem majd újra feltelepítettem egészen az SS6.3-ig.Nekiültem megint és szinte ugyanakkor a 51. fordulóban mikor a MI Khwarezmian Empire van a soron kidob.Ha vki. tudja írjon pls.
  • Burna
    Heló!
    Kingdoms-hoz van magyarítás? Üdv!
  • bgabor
    A játék magyarításának a fájlok bemásolása csak az egyik fele. Hogy utána mit kell csinálni, az le van írva a #10815-ös hozzászólásban.

• Istipisti86
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy tud-e valaki olyan lehetöségröl, hogy egy hadjáratot egyszerre több frakcioval inditsam el?
    Igazábol tudom, hogy régebben vt ilyen lehetöség, de azota nem találtam sehol sem, ahonnan ezt le tudtam vna tölteni.
    Elöre is köszi a segitséget!
  • csibecsabi
    Segítséget kérnék.
    Letöltöttem erről az oldalról:http://www.megaupload.com/?d=I39A7X3V
    A medieval 2 total war mappában van text meg fonts mappa. Ezenkívül a kingdoms mappában benne van a négy kamány és azokban is a text és a fonts. Ez volt eredetileg, ez után mit kéne csinálni? A válasz előre is köszönöm.
  • Namees
    Köszönöm.
    Magyarosítottam a játékot, de a hadjárat/gyakorlat/csata betöltése előtt kilép az egész játékból hibaüzenet nélkül. Miért csinálja ezt? A patch megvan, és úgy csináltam ahogyan le van írva.
  • Ryleh
    keress ra : All nation mod

a descr_strat.txt t kell modositani (alapbol irasvedett),es a player nationokba rakni a non player nation alatti nemzetek neveit.
    restart,aztan valogathatsz.
  • Namees
    Hogyan lehet Magyarországgal játszani?
  • Ryleh
    megvettem eredetiben a med2 goldot....
    nemetul,leszedtem a nemet 1.5 os patchet....
    feltolja,irja ok,kesz..
    aztan a tetu jatek marad 1.03 verzioban,az alap elindul,a kingdoms 4 modulja mar beszol,hogy eredeti dvd-t ker...
    tiszta szopas eredeti total war-t venni...
    ha illegalisan szerzek verziot,az muxik,a jogtiszta meg szivat...
    mi a megoldas?

Nemet a jatek,es a tw centerrol szedtem le nemet patch-et...
    nem volt benne crack,igy felteteleztem hogy official verzio...
  • arel
    Mármint (nemtudom számit e) az 51 körben dob ki mikor éppen a Khwarezmian Empire MI-n van a sor.Szerintem akkor dob ki mikor ép a lázadok jönnének.
  • arel
    Hali.
    Lenne egy olyan problémám,hogy az ss 6.3-nál a játék 50. fordulója után kikapcsol és azt írja vmi hibát talált.Pls ha vki tud rá megoldást megköszönném.
  • MaRee
    Reality modot mondtam, nem SS. A SS is jó a maga nemében, a legjobb mod az a Third Age, de ugye az most külön kategória. Reality mod az csak sok bugot javít és történelmileg sokkal korrektebb lesz a játék.
  • bgabor
    Jaja, kivéve amikor a modok elkúrják az alapjátékot. Lásd a népszerű Stainless Steel modot, ami 1 és 2 sebzésűvé degradálja az íjászokat és több mint egypercessé teszi az end turnözést.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a Medieval2-őt kizárólag vanillában érdemes játszani, mert sajnos a legtöbb mod hiába hoz újításokat az egyik téren, a másik téren olyan módosításokat csinál amik tönkreteszik a játékot. Lásd Stainless Steel "köpőcsöves" íjászai és egyperces end turnözése.
  • MaRee
    Az MI sokszor csal :D Érdemes feltenni valamilyen reality modot, sokat javít a játékon. Amúgy kb a "rossz" cselekedetektől csökken, tehát foglyok kivégzése stb.
  • arel
    A hírnév változás mitől függ,mert folyamatosan csökken ,pedig semmi rosszat nem tettem a mi megindokolná.Gondoltam arra is hogy talán azért mert hadsereg átvonulás engedély nélkül tartózkodom egy másik ország területén,de az MI is folyamatosan ezt teszi mégsem csökken nála.
  • arel
    mármint a feltöltéséhez,mert sehogy se engedi feltölteni a gépemre az SS 6.3-at.Az alapverzió és a kingdoms telepitése után az ss 6.0 raktam fel és az simán ment.De a 6.3 intall-jának legelején megakad és azt írja,hogy helyezzem be a disk 1-et és click OK.Behejeztem (az eredeti van meg nekem)és nemváltozik semmi az ok után sem .
    Pls ha valaki tudja erre a megoldást megköszönném.
  • arel
    Az lenne a kérdésem,hogy az ss 6.3-hoz kell CD?
  • Ryleh
    sziasztok..
    regen toltam mar ezt..es mindig moddolva...
    kerdesem,hogy melyik modok multik,azaz tobbnyelvuek...
    kifejezetten a broken crescend 2.0 erdekelne...lehet nemetul is jatszani?
    emellett melyik modokat nyomtak nemet nyelteruletre is?

regen az angolt toltam,de nyelvtanulassal egybekotott nosztalgiazas miatt gondoltam a TW sorozatra ujra:))

koszi a valaszokat:)
  • arel
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem,hogy most melyik az eddig megjelent legnagyobb patch?Úgytudom az ss6.4 de nem vagyok benne teljesen biztos.
    A másik kérdésem az lenne,hogy az ss6.3-at rögtön fel lehet tölteni az alapverzió és a kingdoms feltelepitése után,vagy elötte az ss6.0-al kezdjem?
  • bgabor
    Az a gáz a mongolokkal, ami a valóságban is volt, teljesen máshogyan kell harcolni ellenük, mint a megszokott ellenségekkel szemben. A konvecionális európai nehézgyalogság és nehézlovasság teljesen hatástalan ellenük. A mongolok ellen inkább íjász kell, nagy hatótávolságú, páncéltörő nyílhegyekkel, és az őket oltalmazó lándzsások. Aztán a hidaknál be kell várni őket, ahol csak egyetlen ponton tudnak átkelni, és a hídon halomra lőni őket.
  • bgabor
    Egy tetszőleges nemzettel teljesíted a rövid hadjáratot, és beadja az összeset.
  • arel
    Ha kódok nélkül akarod akkor vigyél végig egy birodalmat és mindegyik elérhetővé vállik.Ha pedig kifejezetten egyikkel akarsz lenni de még nincsen az elérhetők között,akkor pusztisd el azt az országot.Így amelyiket teljesen elpusztitottad az elérhetővé vállik.Bár szerintem az 1. megoldás könnyebb.
  • kiscsavo96
    Sziasztok.
    Lenne egy kerdesem.hogyan lehet megcsinalni hogy minden orszaggal,birodalommal lehess?
  • Prank
    1. assassin
    2. assassin vagy bevárod őket a hidaknál
  • w77d
    gyerekek két kérdés:

1. Egy más vallású hittérítőt hogy űzzek ki a területemről?? egyszerűen nem tudom felvinni a kereszténységet 50% fölé mert ott bassza a nénikéjét és nem lehet úgy elkapni, mint az eretneket..

2. A mongolokkal mit lehet csinálni?? kimondottan haderőre gyúrtam, azt hittem hogy nna ez szép kis sereg lesz esélyük sincs, és pár forduló alatt lesöpörtek...
  • IvanJacint
    ???
  • IvanJacint
    udv
    Leszedtem egy modot,DLV Europa Released itt a link: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=217669

nem akar mukodni,annyit ertettem,hogy magyar nevu jatekal nem biztos,hogy menni fog ezert leszedtem egy angol medievalt es azon se akar menni.Egyszer sikerult,hogy mar bejott a palya de aztan folyton kilep es nincs semmi hibauzenet.
    Valaki jatszott mar evel????Es mukodott???? Nagyon erdekelne ez a mod,mert jonak nez ki.
  • MaRee
    Utakat építesz, adót emelsz, csökkented a nem létfontosságú városokban a helyőrség létszámát, sok kereskedőt csinálsz, piacot építesz, elfoglalt városokban lerombolod a hasztalan épületeket, stb.
  • obe
    gazadag városhoz odalopózol, megvárod míg kevesen vannak otthon, elfoglalod, lemészárlod a várost = több mani, majd egy kör alatt eladsz minden eladható épületet, aztán odébsunnyogsz egy másik városhoz, ahol eljátszod ugyanezt